Forum » Na cesti » Formula 1 2021
Formula 1 2021

Tilen88 ::
Dirka v Saudi Arabia zna tudi odpast baje so z deli nekje na polovici, majo pa kolk dober mesec do dirke?

Videl novico da naj bi hamiltonu dali nov PU v prihajajočih dirkah. Koliko to drži je pa drugo vprašanje.

no comment ::
A ti te novice vidiš na plakatih, ko se pelješ s šihta? Al zakaj nikoli ne moreš prilepit še linka?

BT52 ::
pogooglaj
PS o te se govori že od Turčije. Predvsem ima smisla, ker bodo fasali samo 5 mest.
PS o te se govori že od Turčije. Predvsem ima smisla, ker bodo fasali samo 5 mest.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

billy ::
Zelo zanimivo, da morajo lujzu menjavat samo ICE, ostali pa kar vse? Ali je to zaradi tega, ker je pri ostalih vseeno in pač menjajo vse, pri lujzu pa se gre na nož in menjajo le res nujno potrebno? Ali pa so malo žrtvovali bottasa da so videli kako se obnašajo menjane komponente in da so lahko dodobra potestirali stare (v tovarni) in ugotovili kako in kaj?

buneech ::
Bottasu so prejšnjo dirko samo ICE menjali, 5 mest je imel pribitka. Če menjajo vse, je pa odvisno od proge in od pribitka mest, če bi menjali samo potrebno. Če dobiš 15 mest pribitka, pol menjaš vse, pa štartaš zadnji.

billy ::
Ja zdaj, prej pa komplet. Mogoče so mu zaradi testiranja za lujza zdaj samo ICE, da vidijo če ostale komponente držijo?

no comment je izjavil:
A ti te novice vidiš na plakatih, ko se pelješ s šihta? Al zakaj nikoli ne moreš prilepit še linka?
Tko kot ti je BT52 napisal, jaz tudi vrjamem, da si sposoben poguglat

no comment ::
Že zarad vseh teh Wolfovih in Hamiltonovih izjav in "mind games" bi bil Max več kot zaslužen WC.

Skyman ::
Proga je obup tako prašna da je cista megla.lec ter perez ze razbila zadnje krilce zadnji ovinek odneslo zadek.

[Adam Cooper] Christian Horner asked if there is mutual respect between himself and Toto Wolff: "I have no issue with Toto. He's done a great job there [pause]... In a team that he inherited."
LOL če bi jaz bil Toto bi pobral kufre pa šel kar domov. Ha ha Moraš met rad Hornerja, legenda.

Sicer nevem kake nastavitve je kdo imel, ampak sem vseeno mislil da bota RBR in MERC bližje :/ Za 100% bo pa treba počakat Qualy

Budala 
Me zanima če lahko izboljšajo čas na soft u q3, al je pretoplo? Ali bomo videli koga na medium?

Me zanima če lahko izboljšajo čas na soft u q3, al je pretoplo? Ali bomo videli koga na medium?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()

SavoS ::
hmm zdej bo drama, ko bo en zletu s steze in rumena zastava..
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

A toto ne ve da je jutr še dirka nekam vesel je? pa mislim da je tle pole ovira,zadaj pridejo iz zaveterja ker je dolga ravnina.

Ma ja samo Merc super engine pa BOT ga potegne do prvega ovinka.
Idealno bi bilo, da počijo prvi trije ven pa mirna Bosna. :D
Idealno bi bilo, da počijo prvi trije ven pa mirna Bosna. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

Gambino ::
Mercedes pokazal zobe :)
Jutri pa Botas spusti Hamiltona naprej in mu ščiti hrbet, po možnosti še sprovocira Verstapna, da odstopi.
Če Verstapen jutri v prvem ovinku ostane za obema Mercedes oma, potem nima šans, da zmaga.
Jutri pa Botas spusti Hamiltona naprej in mu ščiti hrbet, po možnosti še sprovocira Verstapna, da odstopi.
Če Verstapen jutri v prvem ovinku ostane za obema Mercedes oma, potem nima šans, da zmaga.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gambino ()

Sej tudi v austinu(če se ne motim) je ostal na začetku dirke za hamiltonom pa je zmagal. Jutri se lahko zgodi marsikaj.

Sej tudi v austinu(če se ne motim) je ostal na začetku dirke za hamiltonom pa je zmagal. Jutri se lahko zgodi marsikaj.
Razlika je, da lahko Botas pomaga Hamiltonu, če zadržuje Verstapna za sabo. Glede na hitrost, ki jo ima Botas, to res ne bo problem. Hamilton pa se odpelje naprej.
Če Verstapen v prvem ovinku ostane za obema, potem po moje nima šans za zmago.

skyform ::
Mercedes pokazal zobe :)
Tule lahko na štatu prideš iz 3ga na prvo, ker je tako močan tow, na dirki pa se tudi lahko zgodi marsi kaj, tako da ne prehitevaj. Se zna tudi zgoditi, da se Bottas ne bo dal, ker tak gre k Alfi in nima kaj za izgubit. Samo, da ostane napeto do zadnje dirke, tole si najbolj želim, da ne bo prvenstva konc pred zadnjo dirko.

Točno to se zna zgoditi, da bo Merc spet zasral z taktiko, saj pri enem vozniku ziher bo.

Ja, samo ne spet kreš, to bi blo najbolj brezveze, da se bureka spet butneta.
Zakaj si pa tako prepričan, da bo Bottas pomagal Hamiltonu, za enkrat še jaz letos nisem nič videl, da bi Bottas bil kaj v pomoč Hamiltonu, ajde razn zmaga v Turčiji, ko se je šlo za njegovo kožo. Drugače pa je vedno Maxa spustil naprej kot da bi vozil za Redbull. Tole kaj je Perez nardil Hamiltonu v Turčiji še enkrat nisem videl od Bottasa proti Maxu. Jaz mislim, da bo Bottas vozil po svoje in se ne bo dal v prvem ovinku.
Razlika je, da lahko Botas pomaga Hamiltonu, če zadržuje Verstapna za sabo. Glede na hitrost, ki jo ima Botas, to res ne bo problem. Hamilton pa se odpelje naprej.
Zakaj si pa tako prepričan, da bo Bottas pomagal Hamiltonu, za enkrat še jaz letos nisem nič videl, da bi Bottas bil kaj v pomoč Hamiltonu, ajde razn zmaga v Turčiji, ko se je šlo za njegovo kožo. Drugače pa je vedno Maxa spustil naprej kot da bi vozil za Redbull. Tole kaj je Perez nardil Hamiltonu v Turčiji še enkrat nisem videl od Bottasa proti Maxu. Jaz mislim, da bo Bottas vozil po svoje in se ne bo dal v prvem ovinku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

Ja, samo ne spet kreš, to bi blo najbolj brezveze, da se bureka spet butneta.
Botas bo vozil tako, kot bo Wolf rekel!

endelin ::
Imamo kar dokaz da je merc še vedno no.1 dirkalnik. 
Če verstappen dobi prvenstvo bo mejilo na čudež

TOP ::
Vestapen nemore prehiteti Lojzeta,kot Lojze ne more mimo Vestapna,dirkalnika sta tako izpopolnjena,da je zelo težko,ker tudi oba imasta podobno končno hitrost.Na Botasa računat,da bo pred Lojzetom niti slučajno Volf ma svojo strategijo,za Botasa pripravljeno in bo vozu,kot bo on reku,jutri bo Lojze zmagov,ker itak sem vedu že cel konec,da šparajo motor do kvalifikacij,ker imajo še vedno veliko prednost z razno sleparijo.Odlično bo če bo Vestapen vsaj drugi.

Imamo kar dokaz da je merc še vedno no.1 dirkalnik.
Kaki dokaz, kaki čudež? To je vse v tvoji glavi oz hočeš tako videti, ker si pač Hamilton hejter in vse kar on vozi je zate dominantno ali najboljše. Zato pa vsi proji trdijo, da sta bolida zelo izenačena ali Redbull celo boljši bolid za čez celo sezono a ne, seveda ti veš boljše kot oni, ti si tu pravi pro, ki vsak tedn eno in isto sranje ponavlja in jokca kako je Merc najboljši. Za Bottasa pa že vsi vemo, da je nasplošno hiter na quali in da ima vsako leto 3-4x preblisk in doseže kak pole, drugače pa je nikjer. Verstappen bi se z lahkoto boril za pole kar je tudi sam trdil, ampak ga je zasral Tsunoda, kot je tudi Pereza in Hamiltona. V glevnem štartni red ni takšen kot bi bil če bi vsi lahko zvozili svoj zadn krog.

springfield ::
Problem je, da samo malo podvomis v Hamiltona in si takoj oznacen za hejtera.
Marko je po petku govoril, da se bo AT boril z Mercedesom, da je RB v svojem razredu - slabo se je to postaralo
Marko je po petku govoril, da se bo AT boril z Mercedesom, da je RB v svojem razredu - slabo se je to postaralo

Tsunoda sploh ni nardil napake ampak mu je Alpha Tauri sporočil, da se naj umakne Redbullom, se pravi Max je rekel stupid idiot Perezu?
https://www.motorsport.com/f1/news/tsun...
https://www.motorsport.com/f1/news/tsun...