Forum » Na cesti » Formula 1 2021
Formula 1 2021

dild0idis ::
Hamilton ma res neverjetno srečo![]()
Kakšno šele Maksek, da mu Russel ni odvzel zmage.
Na mokrem bi 100% prehitel Makska.

Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

BT52 ::
Kaj pa gledalci, bodo jim povrnili denar za karte, ker tole je pa res sramota.
Hja sem skoraj letoš šel LMAO
RIP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

Kaj pa gledalci, bodo jim povrnili denar za karte, ker tole je pa res sramota.
Hja sem skoraj letoš šel LMAO
Zakaj bi dobili denar nazaj, dobili so več kot 3 ure dirkanja vrhunskega dirkanja F1.
Plus eno najbolj vzburljivih dirk, glede na število komentarjev na slo-techu...

BT52 ::
Se stavim, da tehnično se je drka zgodila (2 kroga) pa jih bodo zajebal.
Kaj bi bilo, če bi Mazepin zdaj opeljal par krogpv za gledalce pa naredil nekaj sBinnal. :d
Kaj bi bilo, če bi Mazepin zdaj opeljal par krogpv za gledalce pa naredil nekaj sBinnal. :d
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

Sezona, kjer se v Bakuju več dogaja kot pa v Spa Francoschamps.

springfield ::
Kaj lahko prosim pride nek opremljevalec gum, ki zna dezne gume naret kot se spodobi?
Sicer pa sramota, da so zdaj vsa mozna pravila spremenili in na silo odpeljali 2 kroga, da lahko stejejo kot dirko.
Sicer pa sramota, da so zdaj vsa mozna pravila spremenili in na silo odpeljali 2 kroga, da lahko stejejo kot dirko.

kancler ::
realno to pomeni, da je konec dirk v dežju kot smo jih poznali.. že tako so visele na nitki, zdaj pa zadnji udarec... če je že to sranje, res škoda da ni russel dobil pole, ampak sem zihr da bi bila dirka če bi bil max p2 ...

skyform ::
Joj kako bi to bilo, če bi Hamilton imel včeraj pole in danes zmagal na tak način, huda štala, še dobro, da se to ni zgodilo.

Skyman ::
V glavnem sm tolk navdusen jutr pogledam replay,ta prehitevanja noro...Si prav jutri dopust vzamem da pogledam celo dirko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()

Hahaha, Ham prav rekel, da bi morali dobiti obiskovalci denar nazaj...

Tilen88 ::
Pač noben ni užival skor 4 ure gledat kao dežuje in kako medical car nabira kilometrino,..move on :D

skyform ::
Jaz bi jo peš zmagal, v 4h bi zlahka nardil 3 kroge.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

Še Tesla bi zmagala to dirko
Nope, ne bi prevozila vseh 4 ur dirke s tako visoko hitrostjo ...

Čestitke za Williams in Russela za 2. mesto!
Fu*** prov podium imajo za tole sramoto!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dild0idis ()

roCkY ::
Potrditev sobote. Pomoje ni nič narobe, da so tkole naredili. Nima smisla met 10+ zbitih avtov in kakega poškodovanega gledalca, varnostnika ali dirkača.
F1 po vodi pač ne gre. Morda 1/3 široka kolesa za dež namesto teh narezanih širokih valjev...
F1 po vodi pač ne gre. Morda 1/3 široka kolesa za dež namesto teh narezanih širokih valjev...

Potrditev sobote. Pomoje ni nič narobe, da so tkole naredili. Nima smisla met 10+ zbitih avtov in kakega poškodovanega gledalca, varnostnika ali dirkača.
Napaka je v tem, da so več kot 5 ur čakal, da potrdijo rezultate iz sobote, namesto, da bi skenslali dirko.
Če ne gre, ne gre!

facepalm ::
Si predstavljam frustracije gledalcev s tribun..
4 ure+ na dezju za en prazen nic. Tudi ce dobijo denar nazaj, so vseeno zmrzovali 4h, si unicili prosti dan in nekateri si celo naredili visoke stroske s prevozom :)
4 ure+ na dezju za en prazen nic. Tudi ce dobijo denar nazaj, so vseeno zmrzovali 4h, si unicili prosti dan in nekateri si celo naredili visoke stroske s prevozom :)

Si predstavljam frustracije gledalcev s tribun..
Gledal sem preko streama na netu, pa me ima, da bi zahteval denar za izgubljen čas nazaj!

pviran3 ::
upam, da so pri dirkalniku 2022 predvideli tudi današnje scenarije
dež je recept za dobro dirko, ampak tole danes je bil pa vrhunec od žalosti.
Pohvala Aljažu Golčerju - napram Andražu Zupančiču veliko boljši komentator, vsaj za moj okus.
dež je recept za dobro dirko, ampak tole danes je bil pa vrhunec od žalosti.
Pohvala Aljažu Golčerju - napram Andražu Zupančiču veliko boljši komentator, vsaj za moj okus.