Forum » Na cesti » Formula 1 2021
Formula 1 2021

springfield ::
Ja, Hamilton je imel vsaj 5s pocasnejsi avto od ostalih. Samo njegovi mojstrski voznji se lahko Mercedes zahvali, da starta 3. Da ne bos zmeden, sarkasticno je napisano.
Ves zakaj toliko omenjam fanboje? Ker priletite kot njegovi odvetniki vsakic, ko kdo podvomi v njegovo velicino. In ti si privleko Maxa v debato. Jaz sem samo sarkasticno komentiral trenutno situacijo glede drugega voznika pri Mercedesu, ker je to ena izmed top debat v F1 trenutno.
Ves zakaj toliko omenjam fanboje? Ker priletite kot njegovi odvetniki vsakic, ko kdo podvomi v njegovo velicino. In ti si privleko Maxa v debato. Jaz sem samo sarkasticno komentiral trenutno situacijo glede drugega voznika pri Mercedesu, ker je to ena izmed top debat v F1 trenutno.

dild0idis ::
Jutri bo v vsakem primeru zanimiva in zahtevna dirka.
Upam, da naredi Russel dober rezultat!
Upam, da naredi Russel dober rezultat!
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

skyform ::
springfield je izjavil:
Ja, Hamilton je imel vsaj 5s pocasnejsi avto od ostalih. Samo njegovi mojstrski voznji se lahko Mercedes zahvali, da starta 3. Da ne bos zmeden, sarkasticno je napisano.
Sem prepričan, da ni to razlog ampak, ker sovražiš Hamiltona, kar je več kot očitno, tudi Max fenbojčki ti bi enako prileteli ampak jih ne provociraš zato ker? je več kot očitno, da ti je Max všeč Hamiltona pa sovražiš pa lahko zanikaš koliko hočeš, na faci ti piše pa te ne rabim niti videt.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

Kaj ima veze, pa naj bo Ham hater in Max lover.
Saj ima vsak svojega favorita v F1, saj to je bistvo tega športa!
Ta tema je pa tudi več ali manj namenjana banterju med kampi.
Saj ima vsak svojega favorita v F1, saj to je bistvo tega športa!
Ta tema je pa tudi več ali manj namenjana banterju med kampi.

Razpizdi me, ker mi odgovarja samo na nepomembne stvari, ko pa mu napišem, da je bolid tudi pomembn po mokrem in zakaj je Farrari tako slab, če ima odlična voznika pa ne odpiše nič, samo zajebavat zna, kaj pametnega pa se ne zna pogovarjati, primitivec pač.

Problem je, ker ti ne zastopis sarkazma. Se enkrat, sarkasticno je bilo napisano. Bos zdaj v tretje razumel? Al bo treba se 2 strani na to temo napisat? Ne rabis bit takoj butthurt. Pravilno si ugotovil, da ne provociram Maxovih navijacev, ker niso tak fakin nadlezni s povelicevanjem Maxa. Hamitlon fanbojcki po drugi strani...
Pa ce bos malo preletel, smo imeli ze kar nekaj pametnih debat, samo ne s tabo, ker vec kot ocitno ves o F1 samo to, da not vozi Hamilton.
I'm out, ne da se mi vec ukvarjat s tabo in tvojim onaniranjem na Hamiltona.
Pa ce bos malo preletel, smo imeli ze kar nekaj pametnih debat, samo ne s tabo, ker vec kot ocitno ves o F1 samo to, da not vozi Hamilton.

springfield je izjavil:
Problem je, ker ti ne zastopis sarkazma. Se enkrat, sarkasticno je bilo napisano. Bos zdaj v tretje razumel? Al bo treba se 2 strani na to temo napisat? Ne rabis bit takoj butthurt. Pravilno si ugotovil, da ne provociram Maxovih navijacev, ker niso tak fakin nadlezni s povelicevanjem Maxa. Hamitlon fanbojcki po drugi strani...
Meni še enkrat nisi odpisal, ko sem ti napisal kaj glede F1, ki sploh nima veze z Hamiltonom kot prej za Ferrarija, vedno mi odišeš samo, če omenim Hamiltona, ko pa napišem bilo kaj drugega glede F1 pa nikdar ne odpišeš, tudi ko te quotam. F1 pa že gledam od 1994 tako, da ga ne gledam zaradi Hamiltona, kar sem ti že 100x napisal ampak ti ne znaš brati ali imaš fuč spomin.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

b3D_950 ::
Če Q3 odpade, velja potem Q2 rezultat za start dirke?
Ja! Toto piše email...
Toto piše in računa.

Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Razpizdi me, ker mi odgovarja samo na nepomembne stvari, ko pa mu napišem, da je bolid tudi pomembn po mokrem in zakaj je Farrari tako slab, če ima odlična voznika pa ne odpiše nič, samo zajebavat zna, kaj pametnega pa se ne zna pogovarjati, primitivec pač.
Pa sej je že ves čes tako, da če si Ham hater in Max lover, je Mercedes najboljši avto na svetu, Hamilton je pa na ravni Mazepina, Red Bull je nekje na ravni Haasa, samo Maksek je tako dober, da potem zmaguje, Perez je pa drugi najboljši voznik na svetu.
Aja pa, da ne pozabim še ostale, Schumacher fani pravijo, da je Schumi sam šraufal svojega Ferrarija in potem Mercedesa našraufal še Hamiltonu.
Realnost je pa taka, da je bolid že nekaj let najpomebnejši, ki ga celo moštvo s skoraj 1000 zaposlenimi sestavlja in nastavlja, dirkač pa mora ta avto dovolj dobro, brez napak, uporabiti in da vedno prvenstvo pobere najhitrejši avto, ki je dovolj zanesljiv!
Še vedno je pa potreben dovolj dober dirkač, ki zna iztisniti še nekaj več iz bolida, razlike med dirkači so pa po eni strani zelo majhne, po drugi strani pa ogromne.
Eni enostavno niso dovolj psihično stabilni, eni ne zdržijo boja na vrhuncu, eni ne dobijo priložnosti v boljšem bolidu, eni so prehitro naredili preskok v boljši bolid, eni niso dovolj veliki prasci, ...
Kdor hoče postati prvak F1 pa mora biti velik egoistični prasec, prvo moraš na stezi in psihično uničiti svojega sotekmovalca v istem moštvu, potem pa še vse ostale, ki so ti konkurenti!
Da sploh ne govorim, da so vsi dirkači prima balerine, ki jokajo za vsako zadevo...

springfield je izjavil:
Problem je v tem, da ti ne veš kaj je sarkazem oz ga ne znaš napisati, to kar ti pišeš ni podobno sarkazmu, prvo se nauči pista srakaztično potem pa se delaj pametnega. Jaz pa nikdar nisem poveličeval Hamiltona in sem že ti že X-krat napisal, da zame ni noben GOAT je pa med najboljšimi v F1 in navijam zanj ja, nisem pa obseden z njim in bom F1 gledla naprej tudi ko odstopi in to z nič manjšim navdušenjem.

Wolff: Mercedes has decided between Russell and Bottas for 2022
https://www.motorsport.com/f1/news/wolf...
samo ne vemo še kdo je
https://www.motorsport.com/f1/news/wolf...
samo ne vemo še kdo je

Bezukhoff ::
Tisti, ki gledate prenos na sportklubu, a tudi vam včeraj ni predvajalo zvoka, ko vozniki govorijo vmes?

Map ::
Koliko rezervnih delov imajo ekipe pripravljene? Kako razbit je lahko avto, da ga še uspejo porihtat in v kakem času?

Zanimivo, Russell je sel kar pogumno skozi Pouhon.
Drugace trenutno dezuje v Spaju in nic ne kaze, da bo nehalo. Napoved kaze, da bo celotno dirko rahel dez.
Drugace trenutno dezuje v Spaju in nic ne kaze, da bo nehalo. Napoved kaze, da bo celotno dirko rahel dez.

facepalm ::
Pri RBRH res nimajo srece. Ko bi lahko nadoknadili kaksno tocko na racun Bottasove kazni, ostanejo brez drugega voznika:)

Skyman ::
Pri RBRH res nimajo srece. Ko bi lahko nadoknadili kaksno tocko na racun Bottasove kazni, ostanejo brez drugega voznika:)
Podaljsal pogodobo ze dela pizdarijo...
sportsurge.net ze nekaj casa down.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()

Tilen88 ::
Aha, upam da pride nazaj gor ker un .club mi ni fajn
Kako gnilo vreme je,..prav kliče po kaki nesreči
Kako gnilo vreme je,..prav kliče po kaki nesreči
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()

Ja vsakič nov acc :D pa naspema tistih 50slik notr
Kolk je šans da se dirka sploh ne izvede ?
Kolk je šans da se dirka sploh ne izvede ?
Zgodovina sprememb…

scythe ::
Perez uradno out, a zdaj se neki govori da bi lahk nazaj prišel na dirko, če bodo popravili dirkalnik pred začetkom ? čudna pravila...
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

Še dobro uro in pol do konca dirke.
Morajo narediti minimalno še 1 krog za polovične točke.
Perez lahko štarta.
Morajo narediti minimalno še 1 krog za polovične točke.
Perez lahko štarta.

AvtoR ::
Ali se je dirka že zacela, glede na to da so odpeljali več kot en krog?
V tem primeru ima Perez krog zaostanka?

Ali se je dirka že zacela, glede na to da so odpeljali več kot en krog?
Da, dirka se je že začela.
Omejitev za končanje dirke je 3 ure, torej samo še 1 h in 28 min.
Glede Pereza, pa IMHO bi moral imeti, če pa ima, pa ne vem.
ps: Zdej sicer pravijo, da je samo še 39 krogov zaradi "formation" krogov.
Perezov avto skoraj popravljen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dild0idis ()

PrimozR ::
Kako se je dirka začela? A sem nekaj zgrešil (vmes sem gledal MTB svetovno prvenstvo), ampak tisto, kar so vozili, še ni bila dirka, so bili formation lapi. Uradno se dirka še ni začela, torej imajo še polni 2 uri časa.

Kako se je dirka začela? A sem nekaj zgrešil (vmes sem gledal MTB svetovno prvenstvo), ampak tisto, kar so vozili, še ni bila dirka, so bili formation lapi. Uradno se dirka še ni začela, torej imajo še polni 2 uri časa.
Odvisno koga vprašaš, eni pravijo, da se je že začela, če se ne motim sta Horner in Wolff omenila to in tudi Sky Sports komentatorji pravijo, da se je že začela.
Alpine boss sedaj pravi, da se startna procedura še ni začela...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dild0idis ()

facepalm ::
Tudi jaz bi ugibal, da ni bilo starta dirke saj so prekinili start procedure.
Vprasanje pa je, kaj pise v pravilniku, kaj se smatra kot start.
Vprasanje pa je, kaj pise v pravilniku, kaj se smatra kot start.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()

Vglavnem cela zmeda, sploh je pa sramota za tak šport, kjer se vrti toliko denarja, da je taka zmeda s pravili, kjer se sedaj po dobri uri in pol še vedno ne ve 100%, ali se je dirka začela, ali ne...

broken/link ::
na skysports pravijo, da se dirka NI začela. ampak da jim to ni logično, ker so naredili 1krog in tudi uradno je dirka krajša za ta odpeljan krog v formation lapu. ampak formation lap ni del dirke. Zato se lahko tudi perez priključi nazaj v dirko in štarta iz boxov.

Se strinjam dild0idis prava sramota in kaj bodo sedaj dosegli, da gre spet SC na stezo, razmere so enake kot pred 1h, najboljše so bile ob 15h, ko niso sploh želeli štartai. Raje bi že kr sprve ob 15h začeli voziti vsi za SC pa malo oblikovali idealno linijo ne pa ta shitshow.

Prevelik backlash zaradi Norissa včeraj...

Si nikoli nisem mislil, da bom kdaj gledu 2 uri kako pada dež :>
Zgodovina sprememb…