Forum » Na cesti » Formula 1 2021
Formula 1 2021
Tilen88 ::
Se že ve kaka bo kazen za max sainz in bottas ? Al bodo držali suspens do zadnje minute? :D
Gambino ::
Tole bo kar bolece za Maxa. Tisti odstop mu je odvzel prvenstvo
No ja... Tale sezona, ne glede na to kako napeta izgleda je po moje najbolj sramotna v zgodovini F1.
Že štart v Bahrajnu, ko je Lewis dobil to kar je delal celo dirko in še isto sekundo jamral "off limits overtake, like I drive all race" sem vedel da bodo vse naredili za to da zjebejo Maxa. Tudi kršili pravila.
V Imoli rikverc na progo, Russell v Bottasa, sreča večja kot pamet, 18 pik namesto 0.
Baku, totalna smola za Maxa, DNF. Lewis pokazal mojstrstvo v T1.
Portugalsko in Španijo je Lewis res čudovito odpeljal, nimam pripomb.
Maxu je odvzela prvenstvo Anglija (ne moreš ti človeka zbit iz proge in na koncu s kaznimi zmagat) in pa Madžarska (Bottasu verjamem da je bilo res res žal da se je zaletel ).
Pa dobro, že če v Angliji da bi bil ustrezno kaznovan, bi bilo prvenstvo (po mojem mnenju) odločeno, ker 39 pik je lažje zmanipulirat kot 14.
Rusija isto, Lewis trmasto za Landotom, ampak so ga pol (komaj) pregovorili da gre po gume za dež.
Ne da pogrevam stare zadeve ampak letos je meni Lewis pokazal da če ne bi imel 7 naslovov, če ne bi Toto pisal Masiju 15 mejlov na dan, itd. itd. bi bil 6. v skupnem.
Škoda, sezona bi imela potencial biti ena izmed boljših v zgodovini.
Hamilton ti bo danes pokazal zakaj narcisek ne bo prvak!
BT52 ::
Koliko je en na redditu našel. Se po pravilniku nočnih dirk upoštevaje led plošč od zastav razlikuje. Torej, če so bili dirkači s tem sezanjeni na sestanku kazni ne bo. Vsaj koliko sem jaz videl z onboarda.
Koliko je en na redditu našel. Se po pravilniku nočnih dirk upoštevaje led plošč od zastav razlikuje. Torej, če so bili dirkači s tem sezanjeni na sestanku kazni ne bo. Vsaj koliko sem jaz videl z onboarda.
Bo kar bodo komisarji določili, mi na tem forumu kaj dosti vpliva ne bomo meli hehe :D
TOP ::
Tole bo kar bolece za Maxa. Tisti odstop mu je odvzel prvenstvo
No ja... Tale sezona, ne glede na to kako napeta izgleda je po moje najbolj sramotna v zgodovini F1.
Že štart v Bahrajnu, ko je Lewis dobil to kar je delal celo dirko in še isto sekundo jamral "off limits overtake, like I drive all race" sem vedel da bodo vse naredili za to da zjebejo Maxa. Tudi kršili pravila.
V Imoli rikverc na progo, Russell v Bottasa, sreča večja kot pamet, 18 pik namesto 0.
Baku, totalna smola za Maxa, DNF. Lewis pokazal mojstrstvo v T1.
Portugalsko in Španijo je Lewis res čudovito odpeljal, nimam pripomb.
Maxu je odvzela prvenstvo Anglija (ne moreš ti človeka zbit iz proge in na koncu s kaznimi zmagat) in pa Madžarska (Bottasu verjamem da je bilo res res žal da se je zaletel ).
Pa dobro, že če v Angliji da bi bil ustrezno kaznovan, bi bilo prvenstvo (po mojem mnenju) odločeno, ker 39 pik je lažje zmanipulirat kot 14.
Rusija isto, Lewis trmasto za Landotom, ampak so ga pol (komaj) pregovorili da gre po gume za dež.
Ne da pogrevam stare zadeve ampak letos je meni Lewis pokazal da če ne bi imel 7 naslovov, če ne bi Toto pisal Masiju 15 mejlov na dan, itd. itd. bi bil 6. v skupnem.
Škoda, sezona bi imela potencial biti ena izmed boljših v zgodovini.
Hamilton ti bo danes pokazal zakaj narcisek ne bo prvak!
S takim avtom je lahka biti toliko let prvak,saj je pokazal Rusel,kaj pomeni Lojzetov avto,sam ko je Lojze to videl je hitro ozdravel.Mi vsi vemo,da ta svto ni legalen,tako ni bil od Vetla leta nazaj pa od MSI pa od Alonsa in še in še lahko naštevamo,dam toliko let,da FIA pusti tak avto,pa res ne vem koliko jim je Toto plačal.
Bottas +3 mesta na štartu.
Kje si tole zasledu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TOP ()
skyform ::
3 mesta kazni za Bottasa, 5 za Maxa, za Sainza pa se še ne ve.
https://www.motorsport.com/f1/
Sainz brez kazni kot kaže.
https://www.motorsport.com/f1/
Sainz brez kazni kot kaže.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()
connel ::
Horny Horner je že jamral kako bo folk mahal z rumenimi zastavami kar tako malo za brezveze v prihodnosti, teslo blesavo.
springfield ::
Zanimivo, noben od teh treh ni videl rumenih zastav, mogoce bi morale bit na bol vidnem mestu? Sainz je vseeno upocasnil, ko je videl parkiran avto ob strani, Max in Bottas tega nista storila.
scythe ::
Malo šokantno, MAX je dobil kazen?!?! A se je zmešalo komisarjem? To mora iti na sodišče!!!!
X670F | 7700X | 2x16Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|
no comment ::
Pravila so pravila. Tudi če so neumna (težko bo kdo trdil, da je bila Bottasova in Verstappnova vožnja mimo Gaslyja bolj nevarna od Saintzove).
Najbolj zanimivo od vsega je to, da je Gasly parkiral kar na stezi. Je že res, da se nihče cel vikend ni in ne bo peljal po tem delu steze ampak vseeno se umakneš kolikor je mogoče na stran.
Najbolj zanimivo od vsega je to, da je Gasly parkiral kar na stezi. Je že res, da se nihče cel vikend ni in ne bo peljal po tem delu steze ampak vseeno se umakneš kolikor je mogoče na stran.
springfield ::
Ravno videl posnetek Sainza, po moje je isto kriv kot Bottas in Max. Naredi je napako v zadnjem ovinku in izgubil cas, vseeno je sel po ciljni s polno mocjo. Ampak je zadostil birokraciji, ker v 2 minisektorjih ni postavil najhitrejsega casa. Ta pravila so smesna.
endelin ::
FIA dela vse da bo prvak Hamilton.
Niti ne dvomim da furajo neregularen dirkalnik (pol sekunde se ne pridobi v par dneh).
Tudi pri kaznih so zelo striktni dokler ne pride do Hamiltona...
Cilj jim je da bo hamilton 8ič prvak. Samo to šteje
Jao kaj je verstapen izgubil s tistim odstopom. Sedaj bi v izico kruzal do naslova.
Niti ne dvomim da furajo neregularen dirkalnik (pol sekunde se ne pridobi v par dneh).
Tudi pri kaznih so zelo striktni dokler ne pride do Hamiltona...
Cilj jim je da bo hamilton 8ič prvak. Samo to šteje
Jao kaj je verstapen izgubil s tistim odstopom. Sedaj bi v izico kruzal do naslova.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
TOP ::
Točno tako endelin uprašanje je koliko jim je Toto plačal,za tole,verjetno je tole proti ukrep,na račun Brazilje pa so Totu sedaj vrnili tisto šopirjenje,ker ni dobil MAX kazen.
Twixz ::
Jah v Mehiki je bil pa v hotlapu pa je spustil gas, ko je Tsunoda bil ob progi, pa ni blo yellow flags. Najbrž je mislu da jih ni.
Sedaj maxa reši samo še odstop hamiltona kar pa je nemogoče.
Bo kar hudo za Maxa vodit glavnino leta pol pa doda Merc pol sekundo na krog 4 dirke pred koncem
Videli sko tudi da Hamilton nima za burek brez pol semunde hitrej dirkalnik. Sedaj na koncu se nekaj duva ko je Merc spet v svoji najboljši dominantni izvedbi.
Vsi njegovo naslovi z mercem so vredni pol kurca realno s temi dominantnimi dirkalniki.
Pa še osvojil ni vseh. Moral bi se borit za 9. naslov
Tako da najverjetneje bo tudi drugo leto Merc svoja liga. Če ti tako lahko potegnejo asa iz rokava in naredijo, da ostali dirkalniki v polju zgledajo kot F2
Bo kar hudo za Maxa vodit glavnino leta pol pa doda Merc pol sekundo na krog 4 dirke pred koncem
Videli sko tudi da Hamilton nima za burek brez pol semunde hitrej dirkalnik. Sedaj na koncu se nekaj duva ko je Merc spet v svoji najboljši dominantni izvedbi.
Vsi njegovo naslovi z mercem so vredni pol kurca realno s temi dominantnimi dirkalniki.
Pa še osvojil ni vseh. Moral bi se borit za 9. naslov
Tako da najverjetneje bo tudi drugo leto Merc svoja liga. Če ti tako lahko potegnejo asa iz rokava in naredijo, da ostali dirkalniki v polju zgledajo kot F2
Zgodovina sprememb…
Skyman ::
Večino leta merc in redbull enakovredna. Potem pa kar naenkrat 4a dirka pred koncem, ko gre počasi hamiltonu za biti in ne biti Merc pripelje dominanten dirkalnik, ki je v odnosu do konkurence enak kot dirkalniki v prejšnij letih. ja verjamemo da je vse ok
Zgodovina sprememb…
Se ne bom čudil če bo ham naštancal 4 zmage v zadnjih 4 dirkah. Prej ni imel za burek celo leto on lahko poljublja mercedesov grb vsako jutro ko se zbudi.
Zgodovina sprememb…
Skyman ::
Še zmeraj lahko kdo torpedira hamiltona :p
Kdo le.. vsak se ga boji ko da je radioativen pa se mu 5m umikajo,ce pa se ze kdo zaleti v njega pa sam naj**,ker je ta mecka tank.
provat ni greh hehe , šalo na stran
Se zastopi,jaz upam da gre papa kot je sel proti rosbergu,da je potem rosberg postal SV prvak.
Meni je vseeno kdo je prvak , sicer bi raj videl maxa, da ne bom pole še 4 mesce bral hvalospeve na račun hamiltona na tem forumu :D
Se ne bom čudil če bo ham naštancal 4 zmage v zadnjih 4 dirkah. Prej ni imel za burek celo leto on lahko poljublja mercedesov grb vsako jutro ko se zbudi.
#Blessed. Nemški inženiring. :D
Je smešno kako je ALONSO samo zrinil Maxa. LOL
Its YOKE
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
Hamilton se bo odpelu lepo do zmage, za rbr je damage limitation, če bodo drugi bo za njih super. Sem pa še vedno mnenja da ne bodo nadoknadili razlike do zadnje dirke in bosta šla ham in ver na zadnjo dirko na 0 točk če se ne motim ne ?
No on ga bo naredil drugo leto. Zdaj se mu jebe. Haha tole dirko lahko Volves samo pozabi na njega. heh
Zdej je v clear air bomo videl kaj bo.
Max ma poškodovano sprednje krilce kolkr sem zasledil.
Max ma poškodovano sprednje krilce kolkr sem zasledil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()
Bojda mu nekaj binglja spodej na krilcu(tako so rekli), bo Ted povedal kaj če bo videl pri postanku maxa :D
connel ::
40 krogov na trdih gumah huh.
Undercut niti približno ne deluje tukaj.
Undercut niti približno ne deluje tukaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: connel ()
https://streamja.com/LVLaB
Ne vidim nič. Endplati nihajo enako, spodnji 2 lopatici tudi zgledajo tam. Jaz mislim, da je to samo BS, da se boljše počuti. Ker Merc je zdaj brutalen.
Ne vidim nič. Endplati nihajo enako, spodnji 2 lopatici tudi zgledajo tam. Jaz mislim, da je to samo BS, da se boljše počuti. Ker Merc je zdaj brutalen.
https://streamja.com/LVLaB
Ja se zdi da res.