» »

Korona - prvi in drugi val

Korona - prvi in drugi val

Temo vidijo: vsi
««
28 / 175
»»

PersonaRuda ::

spegli je izjavil:

In na UKC se pa sam mal hecajo

Ker jemljeo tudi take, kateri bi lahko doma odležali prehlad. Je bilo že parkrat povedano o tem. Eni ali imate oprane možgane ali pa ste plačanci.

CoolBits ::

Na ukc morajo bit tiho, vse podatke lahko izdaja samo pooblaščena vladna oseba.
A ste v zadnjem času videli mnenja različnih doktorjev pri nas? Niste? A ste videli kakšnega iz tujine? Niste?
Včasih so poročali in kaj prikazali tudi iz tujine, sedaj nič?

spegli ::

Mato989 je izjavil:

spegli je izjavil:

Ti meni povej kolko več mrtvih zaradi vseh razlogov imamo od lanih in koliko več v 10 letnem povprečju!

Na UKC VSAKO LETO JAMRAJO KAKO NI KADRA in kako bi višje plače... nič novega.

S tem botom sem zaključil. Me ne zanima.

sbawe64 ::

Mato989 je izjavil:

spegli je izjavil:

Ti meni povej kolko več mrtvih zaradi vseh razlogov imamo od lanih in koliko več v 10 letnem povprečju!

https://www.stat.si/StatWeb/news/Index/...
Januar-julij 2020
Umrlo je v tem času v Sloveniji (prav tako po začasnih podatkih) 12.230 prebivalcev, kar je 0,8 % manj kot v istem obdobju leta 2019.
2020 is new 1984
Corona World order

Slopek ::

spegli je izjavil:

Mato989 je izjavil:

spegli je izjavil:

S tem botom sem zaključil. Me ne zanima.

Kaj te ne zanima? Da nas tvoje blodnje ne zanimajo?
Pa, pa in srečno.

Okapi ::

PersonaRuda je izjavil:

Moj sorodnik je umrl pred parimi leti. Boril se je z rakom. Več let. In tik pred pomladjo zbolel s prehladom, pristal v bolnišnici in 3. dan umrl. V evidenco se je zavedlo, da je umrl od raka. Samo v info kako se je včasih beležilo in kako se danes vse beleži, da je vzrok COVID-19. Čista manipulacija in propaganda.

Hočeš povedati, da če bi ga avto povozil, se to ne bi smelo šteti kot žrtev prometne nesreče?

Kaj pa če bi naredil samomor? Se to ne bi smelo upoštevati pri statistiki samomorov v državi?

Kaj pa če bi mu kakšen "angel smrti" v bolnici namerno vrizgal smrtno dozo morfija? To ne bi bil umor?

Kaj pa če bi mu pomotoma dali napačno zdravilo in bi zato umrl? To ne bi bila zdravniška zmota, zrela za odškodnino?

Mato989 ::

sbawe64 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

spegli je izjavil:

https://www.stat.si/StatWeb/news/Index/...
Januar-julij 2020
Umrlo je v tem času v Sloveniji (prav tako po začasnih podatkih) 12.230 prebivalcev, kar je 0,8 % manj kot v istem obdobju leta 2019.

No torej... letos je mrtvih 0,8% ljudi MANJ kot lani v ISTEM OBDOBJU brez covid19... kaj nam to pove? Meni vse...

Če je povprečje 55 mrtvih na dan, moramo zdaj do konc leta tolčt vsaj ene 60 smrti dnevno iz vseh razlogov da bomo sploh na istem... kje je pol šele presežek...

Okapi je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Moj sorodnik je umrl pred parimi leti. Boril se je z rakom. Več let. In tik pred pomladjo zbolel s prehladom, pristal v bolnišnici in 3. dan umrl. V evidenco se je zavedlo, da je umrl od raka. Samo v info kako se je včasih beležilo in kako se danes vse beleži, da je vzrok COVID-19. Čista manipulacija in propaganda.

Hočeš povedati, da če bi ga avto povozil, se to ne bi smelo šteti kot žrtev prometne nesreče?

Kaj pa če bi naredil samomor? Se to ne bi smelo upoštevati pri statistiki samomorov v državi?

Kaj pa če bi mu kakšen "angel smrti" v bolnici namerno vrizgal smrtno dozo morfija? To ne bi bil umor?

Kaj pa če bi mu pomotoma dali napačno zdravilo in bi zato umrl? To ne bi bila zdravniška zmota, zrela za odškodnino?

Ja ampak zakaj pa prehlad ni bil vzrok smrti ampak rak? Takrat je namreč dobil prehlad... hmmm
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Okapi ::

Mato989 je izjavil:

Ja ampak zakaj pa prehlad ni bil vzrok smrti ampak rak? Takrat je namreč dobil prehlad... hmmm
Ker so bili pač površni ali malomarni in niso beležili nevarnosti prehladov.

To je med drugim eden od vzrokov, da sedaj ljudje mislijo, da so prehladi in gripe nedolžne bolezni, zaradi katerih nihče ne umre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Priznan zdravnik glede PCR testa, da neboste rekli da na pamet govorim ali da sem biokemik :))
Ni edini, posnetkov je na tisoče kakor tud zdravnikov, ki so se oglasili in vložili tožbe.

Okapi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ker so bili pač površni ali malomarni in niso beležili nevarnosti prehladov.

To je med drugim eden od vzrokov, da sedaj ljudje mislijo, da so prehladi in gripe nedolžne bolezni, zaradi katerih nihče ne umre.

Ok... ampak zaradi VSEGA lahko človek umre, pa zato ne delamo lockdownow =) In hiperpanike pa psihotičnega poročanja in paničarjenja... LJUDJE UMIRAMO... to je normalno in pričakovano, ne pa nek bav bav...

Urbano#Desno ::

CoolBits je izjavil:

Priznan zdravnik glede PCR testa, da neboste rekli da na pamet govorim ali da sem biokemik :))
Ni edini, posnetkov je na tisoče kakor tud zdravnikov, ki so se oglasili in vložili tožbe.

:)):)):))

Odlično si se pustil nategnit rashidu. A banana prc google search pa ni obrodil sadov?

Vajenc ::

CoolBits je izjavil:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rashid_...
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

Pa Potrc se je spet oglasil, hitro pogledat in popljuvat dokler je sline.
Drugac pa te "busted" posnetke delajo zelo kredibilni doktorji, pohvale.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CoolBits ()

kopriwa ::

Vajenc je izjavil:

CoolBits je izjavil:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rashid_...

Haha, ravno sem želel pogledat kako "priznan" je da doktor, še morda kak akademski članek in prvo kar vrže ven je "Rashid Ali Buttar (born January 20, 1966) is an American conspiracy theorist, anti-vaccine proponent, and an osteopathic physician..." Tu sem nehal brat :D.

CoolBits je izjavil:

Rashit bluzi takšne bedarije da jih vsak z malo naravoslovne osnove lahko bustne.
Seveda pa ima svojo publiko podobno kot imajo publiko fajmoštri ki propagirajo namišljenega prijateja.

CoolBits je izjavil:

Potrč je zgrešu državo, če bi šel samo na zahod ali na vzhod čez mejo pa bi bil manj ogrožen glede Covid19. Še podatke je nesposoben prečekirat.

CoolBits je izjavil:

Ta je tud potonu v svojem egu. Prej je bil problem testiranje, pa maske, pa vse v povezavi s tem, ker itak pri nas strasijo samo z dnevnimi rekordi pozitivnih testov. Zdej, ko se kazejo rezultati teh testov je pa problem, ker imamo toliko mrtvih?! Pa kdo se lahko verjame tem prodajalcem resnice?
Woody Allen

Kje imamo mrtve? :)) A vi to resno verjamete?
Nic vec jih ni kot vsako leto, to smo ze predelali.

CoolBits je izjavil:

Potrc jih na grafu kaze za svojo agendo
Woody Allen

Ima kdo pameten razlog zakaj bi se Potrc lagal?
Za vlado jih je najmanj 780 miljonov.

CoolBits je izjavil:

Za vlado jih je najmanj 780 miljonov.

Sej se ne laze. Manipulira, da obdrzi svoje gledalce in obozevalce. Poznan sidrom influencerjev.
Woody Allen

CoolBits je izjavil:

-je attention whore
-dejansko ne laže, ampak sveto verjame to kar govori

ne vem točno kaj je huje.

CoolBits je izjavil:

Ja, smo obdelali od januarja do julija. Ne rabiš bit pretirano briljanten, da to povežeš z dejstvom, da je Slovenija izšla s prvega vala z dokaj celo kožo. Podatek za celotno leto 2020 pa dobiš vrnjen v obraz takoj, ko bo mogoče. Takrat bo še en vaš "argument" busted. Ostal bo samo še izgovor, da tastari pač morajo enkrat umreti in da se bo to vse uravnalo na grafu "10 letni moving average". Mislm, s kakšnimi antikorona pacienti imamo tu opravka, bože sačuvaj.

In zakaj bi se lagalo na tisoce ostalih doktorjev?
In zakaj bi vlagali tozbe proti drzavam ce vse to kar vi verjamete drzi?

jojw ::

Kako je že Potrč septembra zavedel svoje ovce: "Epidemije je praktično konec, drugega vala ne bo.."

To kar počne Potrč je njegova politična agenda, na Planetu je namreč izgubil službo, zdaj pa se maščuje... Tipičen egič, ovace mu pa aplaudirajo.. ROFL

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jojw ()

CoolBits je izjavil:

Naštej jih 50, z afiliacijo kje delajo. Jaz bom pa naredil domačo nalogo in na hitro pregledal listo akademskih člankov na google scholar, bo šlo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kopriwa ()

Torej letos imamo do danes 0,8% MANJ MRTVIH kot lani enako obdobje... kje so smrti od Coronce? Teh 90k... lani je povprečno umrlo 55 ljudi na dan brez panike in histerije!

Mato989 je izjavil:

Torej letos imamo do danes 0,8% MANJ MRTVIH kot lani enako obdobje... kje so smrti od Coronce? Teh 90k... lani je povprečno umrlo 55 ljudi na dan brez panike in histerije!

Še enkrat za tebe briljante, bravo, našel si statistiko od januarja do julija. Saj se spomniš prvega vala iz katerega smo odnesli skoraj celo rit? Dobiš podatek takoj, ko bo na voljo za celotno leto 2020. Takrat ti bo ostalo samo še zadnje prepričanje, da tastari tako ali tako morajo umret in so že z eno nogo v grobu. You sick fuck.

kopriwa je izjavil:

CoolBits je izjavil:

Naštej jih 50, z afiliacijo kje delajo. Jaz bom pa naredil domačo nalogo in na hitro pregledal listo akademskih člankov na google scholar, bo šlo?

Tukaj imas samo eno stran od mnogih. Go.
https://worlddoctorsalliance.com/

CoolBits je izjavil:

Na vsakega izmed teh "Rashid Ali Buttar" dohterjev je na tisoce resnicnih dr., ki jih dnevno demantirajo oz postavljajo na laz s preverjenimi in ponovljivimi studijami.

Tozbe vlagajo tudi za las v burgerju. Eni tozijo, ker vlada ne ukrepa, drugi pa ker prevec ukrepa. Tozis lahko za karkoli.
Woody Allen

Da si stroka ni enotna, ni nič posebnega.. Tako je na vseh področjih!

CoolBits je izjavil:

Tožbe če se bodo vlagale se bodo zato da se od lunijev pobere evre. Namreč nekdo je zavohal da bi en kup ljudi z khmm kritičnim pogledom na svet rado dobilo odškodnino ker ne morejo kofetkati. Tožbe so seveda obsojene na neuspeh. you'll be laugh out of courtroom

Uizi ::

Mato went full retard mode, pa še vseeno vztraja, enako coolbits. To sta trola ali pa opice druge razlage žal ne najdem in bi bil že čas, da jih fuknemo na ignor, ker to se ne bo končalo, ever..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

kopriwa je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Še enkrat za tebe briljante, bravo, našel si statistiko od januarja do julija. Saj se spomniš prvega vala iz katerega smo odnesli skoraj celo rit? Dobiš podatek takoj, ko bo na voljo za celotno leto 2020. Takrat ti bo ostalo samo še zadnje prepričanje, da tastari tako ali tako morajo umret in so že z eno nogo v grobu. You sick fuck.

Torej z Covidom vred ali tako imenovano dodatno morilsko boleznijo vredno pripisa ob bok Ebole in Kuge ter Španske gripe v zakonik, smo imeli v obdobju več kot pol leta MANJ mrtvih... legenda, res je neverjetno morilska ta bolezen.

Uizi je izjavil:

Mato went full retard mode, pa še vseeno vztraja, enako coolbits. To sta trola ali pa opice druge razlage žal ne najdem in bi bil že čas, da jih fuknemo na ignor, ker to se ne bo končalo, ever..

Moraš na njih gledati kot na lokalnega idiota v parku. Neke koristi ni od njega ima svoj pogled na svet pa včasih mu daš sendvič, ker bi bil park manj živ brez njega.:))

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Slopek ()

Saj sami sebe smesite z ad hominem napadi, to samo pokaze koliko veljate :))

Ignoriraj temo. Zakaj ne? Če je to vse, kar je za povedat, je vseeno če se ogneš zadregi ali pa branju neumnosti.

Vsi ti doktorji, so zdaj teoretiki zarot. Uradno seveda. Prej, ko so nesli zlata jajca, so jih častili.

A še vedno čakamo 14dni? Koliko še, da bo jasno, da smrtnost ne odstopa od normale, niti ukrepi ne pomagajo. Lahko pa tako rečejo in seveda lahko to tudi verjameš. Mrtvih, pa ne morejo pridelati. Jasno bo vidno, da ne umre nič več ljudi, kot pred korono. Že to, da se pogovarjamo o tem, je znak, da ni tako hudo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Uizi ()

sbawe64 ::

kopriwa je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Podatki so iz stat.si (prvih 9 mesecev, več ni) https://pxweb.stat.si/SiStatData/pxweb/... , podatki iz obeh let zbrani v eni tabeli in narejen graf:
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Miki N ::

Ti protikoronski ukrepi so totalen propad družbe. To mi je postalo docela jasno šele danes.

Prvič, nikoli še nisem videl toliko pijanih ljudi se kotaliti po vseh delih Ljubljane. Krivim policijsko uro. Spomladi so se opijali okrog trgovin, danes nisem mogel na Rožnik da se mi ne bi opotekali pijanci po kao osamljenih poteh še po svetlobi dneva. Ker izgleda da so skoncentrirani na krajši del dneva. Ali kaj?

Nakar, za zaključek sem moral ravnokar dobesedno četrt čez 21 bežati pred jebeno policijo ki mi beeeep beep tuli za mano. Na srečo sem jim uspel uiti. Saj verjetno bi se dalo razložiti da se vračam domov samo enostavno nimam več volje - plus zakaj? Zakaj bi moral razlagati kam grem? Je to ta nova normala? Dost' mam.

CoolBits je izjavil:

Statistika je jeba ja.
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Pa znaš ti statistiko brati v celoti, ne samo tisto kar želiš? Malce dvomim..

w0mbat ::

Miki N je izjavil:

Ti protikoronski ukrepi so totalen propad družbe. To mi je postalo docela jasno šele danes.

Prvič, nikoli še nisem videl toliko pijanih ljudi se kotaliti po vseh delih Ljubljane. Krivim policijsko uro. Spomladi so se opijali okrog trgovin, danes nisem mogel na Rožnik da se mi ne bi opotekali pijanci po kao osamljenih poteh še po svetlobi dneva. Ker izgleda da so skoncentrirani na krajši del dneva. Ali kaj?

Nakar, za zaključek sem moral ravnokar dobesedno četrt čez 21 bežati pred jebeno policijo ki mi beeeep beep tuli za mano. Na srečo sem jim uspel uiti. Saj verjetno bi se dalo razložiti da se vračam domov samo enostavno nimam več volje - plus zakaj? Zakaj bi moral razlagati kam grem? Je to ta nova normala? Dost' mam.

LMAO

sbawe64 je izjavil:

Podatki so iz stat.si (prvih 9 mesecev, več ni) https://pxweb.stat.si/SiStatData/pxweb/... , podatki iz obeh let zbrani v eni tabeli in narejen graf:

Prvih 9 mesecev jih je po podatkih umrlo koliko zaradi kovida? 150? Sedaj jih je 500 pa vsak dan za 5% vec.
Woody Allen

Kje si pa te podatke potegnil? :)) Dobro te vlecejo.
Pri skupni smrtnosti ni razlik zaenkrat med preteklimi leti in letos.

Sledilnik. Dej si ga med zaznamke
Woody Allen

CoolBits je izjavil:

kopriwa je izjavil:

CoolBits je izjavil:

Evo, samo enkrat bom naredil nalogo namesto tebe. Direktno iz tega linka:

Prof Dolores Cahil(l): "Lockdown and social distancing is not needed to stop the spread of the virus, she said. People who recover are then “immune for life” after 10 days and deaths and illnesses could have been prevented by extra vitamins, she claimed." Torej, rekla je, da tisti, ki prebolijo so doživljenjsko imuni. Kredibilnost na 0.

Dr. Mohammad Alik: "Covid19 is a hoax" (Covid19 je potegavščina).

Dr R Zac Cox: A je to ta zobozdravnik, pardon, holistični zobozdravnik? Dober je očitno tudi na področju epidemiologije. "We don't have sick people".

Dr. Andrew Kaufman: Psihiater. "...doctor who claims that appendicitis—a common inflammation of the appendix which can lead to sepsis and death—is no big deal. According to him, it’s simply constipation, which can be relieved by enema..."

Dovolj je bilo, prvi štirje obrazi s tvojega linka, vsi bi absolutno morali biti nezaposljivi na področju medicine. Brez kakršnihkoli argumentov ali sledi argumentirane debate na nivoju znanosti. Večjih zblojencev z nazivom dr. že dolgo ne, ampak se najdejo.

jojw je izjavil:

CoolBits je izjavil:

Statistika je jeba ja.
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Pa znaš ti statistiko brati v celoti, ne samo tisto kar želiš? Malce dvomim..

Haha, legendarna! Človek, da link na statistiko, tam je pa tko en lep prvi graf pod Excess mortality :D.

Seveda, ce vse ostale grafe ignoriras :))

kopriwa je izjavil:

CoolBits je izjavil:

kopriwa je izjavil:

CoolBits je izjavil:

Evo, samo enkrat bom naredil nalogo namesto tebe. Direktno iz tega linka:

Prof Dolores Cahil(l): "Lockdown and social distancing is not needed to stop the spread of the virus, she said. People who recover are then “immune for life” after 10 days and deaths and illnesses could have been prevented by extra vitamins, she claimed." Torej, rekla je, da tisti, ki prebolijo so doživljenjsko imuni. Kredibilnost na 0.

Dr. Mohammad Alik: "Covid19 is a hoax" (Covid19 je potegavščina).

Dr R Zac Cox: A je to ta zobozdravnik, pardon, holistični zobozdravnik? Dober je očitno tudi na področju epidemiologije. "We don't have sick people".

Dr. Andrew Kaufman: Psihiater. "...doctor who claims that appendicitis—a common inflammation of the appendix which can lead to sepsis and death—is no big deal. According to him, it’s simply constipation, which can be relieved by enema..."

Dovolj je bilo, prvi štirje obrazi s tvojega linka, vsi bi absolutno morali biti nezaposljivi na področju medicine. Brez kakršnihkoli argumentov ali sledi argumentirane debate na nivoju znanosti. Večjih zblojencev z nazivom dr. že dolgo ne, ampak se najdejo.

Zal je vsak posameznik bolj kredibilen od vseh tvojih povezav skupaj, kaj sele sedaj ko so zdruzeni.
Da bi prebral se njihov pdf je pa pretezko ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CoolBits ()

Ne rabiš ignorirati, ampak občasno tudi z glavo premisliti. Če imaš lockdowne je manj prometa, če je manj prometa je manj prometnih nesreč, če je manj prometnih nesreč je posledično manj mrtvih.. Če ti na pol stoji gospodarstvo, je manj delovnih nesreč, če je manj delovnih nesreč je manj mrtvih, itd.. Že v prvem grafu lahko tudi vidiš, da je letos precejšen upad mrtvih, v starostni skupini od 0-14 let.. Upoštevaj vse faktorje, ne samo tiste, ki ti pašejo!

Nekateri preštevate trupla, kot da gre za fižolčke..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jojw ()

To, da mrtvih ni več kot prejsnja leta, je bistveno. Tega ne more nihče zanikat. Tako je tudi na Švedskem. Ukrepi nimajo veze. Zaradi njih, bo pa v prihodnje več mrtvih. To pa.
««
28 / 175
»»