Forum » Programska oprema » spam filter @ The BAT !
spam filter @ The BAT !
sash ::
zanima me kako se nastavi spam lista (oz kako trajno blokirat pošiljatelja) v Bat-u, če kdo to uporablja naj mal napiše
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
jamiroq ::
ko odpreš Sorting office/filters klikneš na Incoming Mail, nato klikni New in na desni strani pod filtering strings vpiši mail, ki ga želiš blokirat in nato v tabu Actions daš Delete the Message.
ena alternativa (mogoče celo boljša), ki sem jo šele zdaj opazil je da klikneš na Selective Download in si pol tam nastaviš signal stringe po katerih prepozna spam; recimo daš Originator in pastaš naslov v okno (oz. samo domeno s katere prihaja) in pod advanced izbereš "Kill"; tako ti sporočila sploh ne bo dljalo, ampak bo kar pobrisan s serverja.
ena alternativa (mogoče celo boljša), ki sem jo šele zdaj opazil je da klikneš na Selective Download in si pol tam nastaviš signal stringe po katerih prepozna spam; recimo daš Originator in pastaš naslov v okno (oz. samo domeno s katere prihaja) in pod advanced izbereš "Kill"; tako ti sporočila sploh ne bo dljalo, ampak bo kar pobrisan s serverja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | različna ponudnika interneta, siol m@ailOddelek: Omrežja in internet | 1698 (1072) | Vaseer |
» | Avtomatsko posredovanje mailovOddelek: Omrežja in internet | 1076 (951) | Hayabusa |
» | Microsoft Outlook problemOddelek: Programska oprema | 876 (786) | anddrej |
» | namestitev thunderbirdaOddelek: Programska oprema | 911 (853) | man_utd |
» | Server email.siOddelek: Omrežja in internet | 3227 (3055) | Gh0st |