Forum » Izdelava spletišč » Statistika strani ?
Statistika strani ?
IceIceBaby ::
Jo,
na kakšen način lahko najlažje spremljam statistiko strani ? Rad bi videl kolk imam obiska na pejdžu pa kire podstrani so najbolj obiskane itd.
na kakšen način lahko najlažje spremljam statistiko strani ? Rad bi videl kolk imam obiska na pejdžu pa kire podstrani so najbolj obiskane itd.
Spajky ::
Jest sm na moji strani na primer naredil takole: sem se prijavil na en free števec nekajkrat za toliko števcev za koliko podstrani sem rabil in pol sem dodatno napravil en statistik.html v katerega sem kopiral tisto kodo, ki ti jo dajo za števce in če pokličem ta fajl vidim vse števce odjednom..Če ti je to zadost...lahko tudi tako...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
MOJNET.net ::
statistika.mojnet.net - brezplačna in dokaj obsežna statistika .
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security Solutions /
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje gostovati?Oddelek: Izdelava spletišč | 2681 (2267) | Vrocipes |
» | www gostovanje za "malo" denarja....Oddelek: Omrežja in internet | 1890 (1534) | Gandalfar |
» | web statistics, lan monitoringOddelek: Omrežja in internet | 1801 (1675) | |GrEgOr| |
» | Zakup ali koolokacija strežnika? Kje, kako?Oddelek: Omrežja in internet | 3300 (2944) | Uporabnik |
» | Skripta za statistiko obiska za web stranOddelek: Omrežja in internet | 2068 (1937) | Ip3t3rI |