Forum » Loža » izračun poti na zemljevid.najdi.si
izračun poti na zemljevid.najdi.si
Sheteentz ::
V službi za izračun poti za potne stročke uporabljamo zemljevid.najdi.si.
Vendar pa ta stran očitno več ne deluje tako, kot bi morala, nikakor mi ne uspe vnest dveh naslovo, domačega in službenega.
Lahko še kdo poskusi, da odstranimo možnost, da sem glup?
Vendar pa ta stran očitno več ne deluje tako, kot bi morala, nikakor mi ne uspe vnest dveh naslovo, domačega in službenega.
Lahko še kdo poskusi, da odstranimo možnost, da sem glup?
MadMicka ::
Sej ti piše, ne vtipkaš naslova do konca ampak ga izbereš spodaj izmed tistih, ki ti jih pokaže, med njimi mora biti tudi ta, ki ga sicer želiš vtipkati.
reeves ::
WTF, zdaj mi pa stran dela. Pi*da, a me veliki Bog jebe v glavo, ker sem nameraval dans imet roštiljado s čevapi al kaj...
Skratka, ta tema se lahko zaklene, briše, whatever.
Skratka, ta tema se lahko zaklene, briše, whatever.
bajsibajsi ::
V primeru, da so v sluzbi zahtevali izracun najkrajse mozne poti, je izbira zemljevid.najdi.si za povracilo stroskov prevoza izredno slaba izbira. Pogosto vodi po cestah, kjer dejansko "nihce" ne vozi. Primer: Ljubljana - Zagorje.
MadMicka ::
V javni upravi morajo uporabljati najdi.si, čeprav razlik z googlom ne bi smelo biti, oba ti lahko ponudita več variant, gleda se najkrajša.
Predem težim naši kadrovski, ena dilema. Si kot javni uslužbenec upravičen za nadomestilo za javni prevoz do najbližje postaje od tvojega prebivališča, ali do cenejše opcije, četudi je ta dlje od tvojega bivališča?
Recimo, da imaš po google maps (na najdi.si ni avtobusnega postajališča) peš poti do avtobusne postaje 700m, kjer je cena enosmerne vozovnice 2,30€, in do železniške postaje 750m, kjer je cena enosmerne vozovnice 1,26€. Kaj določa zakonodaja glede teh dveh opcij?
Recimo, da imaš po google maps (na najdi.si ni avtobusnega postajališča) peš poti do avtobusne postaje 700m, kjer je cena enosmerne vozovnice 2,30€, in do železniške postaje 750m, kjer je cena enosmerne vozovnice 1,26€. Kaj določa zakonodaja glede teh dveh opcij?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako točni so slovenski vlaki?Oddelek: Na cesti | 6718 (3146) | MIHAc27 |
» | potni stroškiOddelek: Loža | 2270 (1361) | val46 |
» | Poišči kraj v SlovenijiOddelek: Loža | 3605 (2352) | nejodagreat |
» | zemljevid.najdi.siOddelek: Izdelava spletišč | 2293 (2103) | Gost |
» | Google earth - površni? :POddelek: Loža | 3991 (2453) | C_maniak |