» »

Zloraba alter accountov za brisanje sporocil na slo-tech

Zloraba alter accountov za brisanje sporocil na slo-tech

Temo vidijo: vsi
1
2
»

tech1 ::

OrkAA je izjavil:

Se oglasam kot uporabnik iz 2002 in pritrjujem Smurfu.

vostok_1 je definitivno en izmed profilov zaradi katerih je v mnogih temah debata nemogoca. Obstaja se par podobnih profilov.

Glavni problem, ki ga vidim jaz je, da se podatke in mnenja navaja povsem nekriticno. Nobene znanstvene metode, nobene perspektive, vse temelji na nekih globalnih zarotah, katerih dokazljivost je zelo vprasljiva. V cem je point debate, ce se ne da nobene stvari niti posredno dokazat. Potem je vseeno ce se malo za hec deres v luno.

končno je nekdo to omenil. Mešanico slovenščine in angleščine, brez repa ne glave, je res težko brat. Tako da čim vidim Vostok1 , ne berem ga, ker že vem da bodo neke brez smisla.
Vostok res dosti posta v vsaki temi in je kot si ti rekel...

ahac ::

OrkAA je izjavil:

Prilagam dokumentacijo glede avtoritete.

avtoriteta

avtoriteta

IRC je out.
Kul mularija je na Discordu. ;)

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

vostok_1 ::

tech1 je izjavil:

OrkAA je izjavil:

Se oglasam kot uporabnik iz 2002 in pritrjujem Smurfu.

vostok_1 je definitivno en izmed profilov zaradi katerih je v mnogih temah debata nemogoca. Obstaja se par podobnih profilov.

Glavni problem, ki ga vidim jaz je, da se podatke in mnenja navaja povsem nekriticno. Nobene znanstvene metode, nobene perspektive, vse temelji na nekih globalnih zarotah, katerih dokazljivost je zelo vprasljiva. V cem je point debate, ce se ne da nobene stvari niti posredno dokazat. Potem je vseeno ce se malo za hec deres v luno.

končno je nekdo to omenil. Mešanico slovenščine in angleščine, brez repa ne glave, je res težko brat. Tako da čim vidim Vostok1 , ne berem ga, ker že vem da bodo neke brez smisla.
Vostok res dosti posta v vsaki temi in je kot si ti rekel...

Fair enough. Če ne maraš tega brat ne rabiš, nihče te ne sili. Sem že povedal.

Glede mojega pisanja. Imam par tem, ki me zanimajo, večina pa ne.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

OrkAA ::

Haha, če misliš da zaradi tebe se globoko motiš. V server logih vidim, da večino obiskov prihaja iz kitajske, connection type teh userjev je 5g. Kitajska vlada ti servira simulacijo debate na pladnju, ti pa misliš da zabavaš folk. Niti zavedaš se ne, da so vsi tvoji odgovori uporabljeni za data trening visoko sofisticiranega AI-ja.

V sodelovanju s Kitajci, omenjene podatke trenutno prodajamo izraelskemu podjetju, ki za ameriško vlado razvija chat bote za uporabo na federal portalih za prijavo brezposelnosti. Targetira se predvsem temnopolto populacijo z nižjo sposobnostjo sporazumevanja in se jih prepričuje, da do pomoči niso upravičeni z uporabo preprostejših debatnih trikov in citiranja nerelevantnih zakonov. Slo-tech se je izkazal za perfect breeding ground za tak intelligence.

Get a grip on reality pleb.

vostok_1 ::

OrkAA je izjavil:

Haha, če misliš da zaradi tebe se globoko motiš. V server logih vidim, da večino obiskov prihaja iz kitajske, connection type teh userjev je 5g. Kitajska vlada ti servira simulacijo debate na pladnju, ti pa misliš da zabavaš folk. Niti zavedaš se ne, da so vsi tvoji odgovori uporabljeni za data trening visoko sofisticiranega AI-ja.

V sodelovanju s Kitajci, omenjene podatke trenutno prodajamo izraelskemu podjetju, ki za ameriško vlado razvija chat bote za uporabo na federal portalih za prijavo brezposelnosti. Targetira se predvsem temnopolto populacijo z nižjo sposobnostjo sporazumevanja in se jih prepričuje, da do pomoči niso upravičeni z uporabo preprostejših debatnih trikov in citiranja nerelevantnih zakonov. Slo-tech se je izkazal za perfect breeding ground za tak intelligence.

Get a grip on reality pleb.

How is that not systematic racism is beyond me. Ampak no, whatever makes you money...i guess.

Sicer pa modi.
Ker nič ne kaže, da bi želeli imeli konstruktivno debato z jasnim koncem.

Can we make a deal?

Jz se opravičim za stvari, ki menim, da ste me upravičeno obtožili.
Za stvari, ki pa ne, se žal brez dodatnega diskurza ne morem opravičit. Pa ne gre za ego, gre zgolj za tehnično konsistenco.

In return:
1. mi odklenete celoten forum
2. naziv revertate na persona rudis, če že ne clean slate
3. pred morebitnim zaklepom teme ali naziva me opozorite, lahko tudi zelo na kratko.
Recimo:
//o = offtopic
//ž = žaljenje
itd.

Mi date 2 letni amnesty za moj slog in grob humor.

V zameno se bom držal vaših smernic, kolikor le lahko.

What say you?
Any demands?

PS. Damn. Tema ima v 6 urah že 1000 ogledov.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

BigWhale ::

Jaz mislim, da moras najprej pokazati, da si se sposoben primerno obnasati.

Kot sem ti ze enkrat povedal, si v zaporu, ti pa pretepas sojetnike in pljuvas paznike, upravniku pa ves cas razlagas kako priden si in da bi bilo lepo, da te spustijo na pogojno.

Show some class, like Her Majesty, na primer. A ves, Johnsonu ni rekla, da je pleb, ki je okuzil njenega sina, ostala je classy.

A zmores? Recimo, dvomesecni trial period, ko bos under evaluation?
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

ANKETA: politično nekorekten subforum? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17721378 (19460) BigWhale

Več podobnih tem