» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
457 / 466
»»

Hypathia ::

DeeJay je izjavil:

Sam tolk da boste vedl, kako (namenoma) nesposobna je ta vlada.
"Prijateljica iz Srbije, stara 32 let, cepljena danes: "Prijavis se online, izbiras lahko med 3 cepivi in dobis datum. Cepiva je dovolj za vse. Komaj cakam 2. odmerek, da zacnemo ziveti." Mimogrede, kafici in restavracije so odprte do 20h."

Tale je pa nizka, celo za tvoj standard. V celi EU primanjkuje cepiva, Merklova sklicuje izredne sestanke s farmacevtskimi giganti, kriv je pa JJ. Res, buteljni, ni vam pomoči.

shmandi ::

DeeJay je izjavil:

"Prijateljica iz Srbije, stara 32 let, cepljena danes: "Prijavis se online, izbiras lahko med 3 cepivi in dobis datum. Cepiva je dovolj za vse. Komaj cakam 2. odmerek, da zacnemo ziveti." Mimogrede, kafici in restavracije so odprte do 20h."

Blagor njim! Mi žal te sreče nimamo. Očitno imajo odlično vlado.

lufthammer ::

DeeJay je izjavil:

No, zdej pa hitro zobke umit in spat! Zjutraj moraš v šolo.:))

shmandi ::

lufthammer je izjavil:

Mislim, da ni več v prvi triadi :)

LightBit ::

lufthammer je izjavil:

Kakšna sramota vlade (spet) s hitrimi testi... Ta vlada postaja svetovna sramota. Mislim da ima #Zimbabwe bolj sposodno vlado. 8-)

Neverjetno, res neverjetno.

Ah, povsem jasno je, da so v Kranju nekaj delali narobe, je pa težko našim zdr. delavcem priznati napako. Če bi bili testi tako nezanesljivi, bi podobne rezultate imeli po vseh regijah.
Ne brezglavo pljuvat, čisto neproduktivno.:(

Morda pa je bila "slabša" serija.
Vlada pač brezglavo vztraja pri tem da so ustrezni, čeprav je znano da ne dosegajo zahtevane zanesljivosti.

DeeJay ::

lufthammer je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Smrdi ti iz ust.

Don't f with me.

feryz ::

Pejte malo v svet, pa ušesa si umijte, boste kaj videli in kaj slišali.

Zadnjič jaz odšibam na hitri test. Da popravim rezultat negativnih navzgor, seveda, čeprav vse boleha okrog mene.
Ena teta mene vpisuje, drugi dve se za sosednjo mizo jebeta s testi. Bil sem edini na testu. V glavnem, pride una druga do vpisnega šalterja in reče tej Zofki, naj pokliče janeza nazaj, ker je precej slab zgledal, nima vonja in okusa, po njegovih besedah, test pa je dal negativni rezultat. Oz še bolje, pokliče naj zdravnika in se dogovori za PCR.
Toliko nekako verjamejo delavci, ki testirajo, tem testom.

Telbanc ::

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Tale je pa nizka, celo za tvoj standard. V celi EU primanjkuje cepiva, Merklova sklicuje izredne sestanke s farmacevtskimi giganti, kriv je pa JJ. Res, buteljni, ni vam pomoči.

Merklova je danes poklicala Putina v zvezi z cepivom, mimo je januar, cepijo pa v glavnem na polno v Srbiji, Angliji, Izraelu......tko da se je končno začelo premikat. Evropski farmacevtski giganti so nas lepo .....

Evropsko okrevanje gospodarstva je močno odvisno od tega kdaj bojo precepljene najbolj občutljive populacije. Je pa res, da Madžarska že ima rusko cepivo. Ker politiki pač tam mislijo s svojo glavo. Sicer če bi se jaz moral cepit, bi se izključno z ruskim cepivom, al pa se ne bi.

Srbija ma rusko cepivo, kitajsko in še eno zahodno. Kaj to pomeni ?, da bojo meli letos gospodarsko rast najvišjo v evropi.

Dejstvo je, da je tud Izrael precej precepljen, lahko pa trikrat ugibate s katerimi cepivi.

Dokler niso evropejci ugotovili da cepiva ne bo dovolj v medijih ni blo niti črke o sputniku, al pa da je to bl tko, včeraj in danes pa prve novičke tud pr nas....tko da se počas politika obrača, ker je v to prisiljena.

S tem ne mislim reči da je vlada nesposobna, ampak da ni sposobna mislit dalj od Merklove, Orban in Vučič pa to zmoreta. Predvidet in izpeljat. Merklova zaj caplja za njima. Merklova je Putina vsaj poklicala.

feryz je izjavil:

Pejte malo v svet, pa ušesa si umijte, boste kaj videli in kaj slišali.

Zadnjič jaz odšibam na hitri test. Da popravim rezultat negativnih navzgor, seveda, čeprav vse boleha okrog mene.
Ena teta mene vpisuje, drugi dve se za sosednjo mizo jebeta s testi. Bil sem edini na testu. V glavnem, pride una druga do vpisnega šalterja in reče tej Zofki, naj pokliče janeza nazaj, ker je precej slab zgledal, nima vonja in okusa, po njegovih besedah, test pa je dal negativni rezultat. Oz še bolje, pokliče naj zdravnika in se dogovori za PCR.
Toliko nekako verjamejo delavci, ki testirajo, tem testom.

Včerej so bli u Ceknici 4 potrjeni primeri.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Telebanc, ne se matrat več Požarja citirat.

Spet en zelo pomemben paketek za boj proti virusu.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

uvodV?? ::

Sploh nevem kako lahko nekdo resno jemlje nekoga, ki ne-ironicno posta Pozarja.

FireSnake ::

Telbanc je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Telbanc je izjavil:

To tud men ni jasno. Da se zanašajo le na evropo. Kolk je men znano je med astrazen in EU že počlo. In ne bo nič.

Saj meni je jasno: mi moramo Amerom rit lizat.
Pa bit proti Rusom. Ker nam tako narekujejo.

Če lah madžari bi lah tud mi. Poleg tega naši hvalijo tale Sputnik.

Imamo dobre odnose z Rusijo, Krka, Kapelica..., tko da če bi se hotlo bi se lah kaj doblo, sploh zaj na začetku. Te borbe za cepivo.

Če pa hočmo bit bolj papežki od papeža, pol pa ne vem. Poleg tega ne vem a se Merklova dela norca iz nas, ko pravi da bo cepivo do septembra za vse.

Se povsem strinjam.
Ko bi le bilo tako preprosto. Po nareku usekov moramo mi še zmeraj držati sankcije proti Rusiji.
Kompenzira nam to nihče!
To, kar lahko mi proizvedemo damo na železnice in napol zastonj tja peljemo. Pa vse to eno njihovo mesto porabi.
Ampak ne, treba je useke ubogat.

uvodV?? je izjavil:

Sploh nevem kako lahko nekdo resno jemlje nekoga, ki ne-ironicno posta Pozarja.

Zgodba je lahko še bolj groteskna.
Vire ima tudi na necenzurirano.si ;((

K sreči se je že tolikokrat osmešil, da tega blejanja nihče več resno ne jemlje :))

Je pa sitn kot podrepna muha, to se pa strinjam.

Zgodovina sprememb…

Smrekar1 ::

Hypathia je izjavil:

Kakšna sramota pa? Od več kot 18.000 testiranih učiteljev, jih je par promilov lažno pozitivnih, in iz tega se sedaj delajo mastni naslovi in veliki problemi, ker pač posla niso dobili naši. Only in Slovenia.

Če bi bili razpršeni po celi državi mogoče res, ker so pa koncentrirani po krajih je pa možna razlaga samo ena: analiza NLZOH ni pokazala realnega stanja.

Do tega pride ko daš stvari v roke ljudem, ki se na ta vprašanja ne spoznajo.

lufthammer ::

Zakaj doma čepiš? Pejd jim že pomagat enkrat!;((

Vitamia ::

Hypathia je izjavil:

Kakšna sramota pa? Od več kot 18.000 testiranih učiteljev, jih je par promilov lažno pozitivnih, in iz tega se sedaj delajo mastni naslovi in veliki problemi, ker pač posla niso dobili naši. Only in Slovenia.

Če pogledamo z druge strani, me bolj skrbi koliko jih je bilo lažno negativnih.

Vitamia ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Fantje, mene pa 70 let stare kosti v jamah ne zanimajo. Zanima pa me kakšno bo imel državo, v kateri bo živel, moj otrok čez 5, 10, 15 ali več let.
In če sedaj ne bomo začeli s pospravljanjem "smeti" (politikov, ki nam krojijo usodo zadnjih 30 let), bodo ti naši otroci imeli še vedno iste kregarije, kot se jih greste danes (al so bili komunisti al domobranci boljši za naš narod, pa čeprav vsi vemo, da so oboji uničevali vse kar so videli)

Se popolnoma strinjam.
Tisti, ki bo predlagal realno vizijo razvoja naše družbe, z realnimi cilji v prihodnosti, je zmagovalec.

Vitamia je izjavil:

Če pogledamo z druge strani, me bolj skrbi koliko jih je bilo lažno negativnih.
Glih en toliko.
Eni testi kažejo vsi pozitivno, drugi vsi negativno. Zakaj bi kompliciral?

LightBit ::

V tovarni jih nastavijo. :))

lotar123 ::

LightBit je izjavil:

V tovarni jih nastavijo. :))

Tko k avtomate po kazinojih :) 5% more aparat vrnit ostalo je od hiše :))

Miki N ::

V bistvu nikogar v resnici ne zanima koliko je lažnih pozitivnih in negativnih, kar te v **resnici** zanima je kakšna je verjetnost, da si **res** pozitiven ob pozitivnem testu oziroma negativen ob negativnem.

No tukaj je pozitiven test bistveno bolj problematičen, ker govorimo o boleznih z nizko prevalenco.

Recimo ob prevalenci 1% in 99% specifičnem testu (oziroma 1 lažen na sto, karkoli se to že imenuje) imaš kaj... 50-50 možnost, da si res ta nevarni angel smrti ta ball-park (številke so za ilustracijo, ne za Rono in Shenzen-special teste).

Lažni negativni testi so veliko manjši problem, ker je verjetnost, da si dejansko negativen bistveno večja - razen če res nismo že "vsi" okuženi, samo potem je pa itak vseeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Sereš govno, prodajaš govno!
Ali kaj pričakujete od puklavca in kompanije?

Hipatija? Čakamo komentar uradnega govorca te vlade na tem forumu. Brez dvoma je razlaga zelo enostavna, samo nekdo nam jo mora servirati.

feryz je izjavil:

Hipatija? Čakamo komentar uradnega govorca te vlade na tem forumu. Brez dvoma je razlaga zelo enostavna, samo nekdo nam jo mora servirati.

"Od 18 tisoč šolnikov je bilo lažno pozitivnih samo nekaj deset, gre za promile."

Najbrž ne ve, da ni vseeno ali so vsi lažno pozitivni koncentrirani na kupu ali razpršeni po celotnem sistemu.

Najbrž tudi ne ve, da je bilo lažno pozitivnih ~95% vseh preizkušenih testov in to pomeni specifičnost ~5%.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Ma jaz bom še enkrat rekel... kdo drži Jajota za jajca?

Ker ja saj je negativec - ni dvoma, samo njegov špil je na las podoben saj evropskim kolegom če ne že svetovno? Preveč.

Ok, eno je da drug drugemu gledajo čez ramo kot učenci s posebnimi potrebami, ko je treba izpolniti vprašalnik, drugo pa je (vostok mode on), da gre za nek pritisk - mogoče zgolj namig v stilu "A, vidim, da imate radi EU sredstva za pomoč pokoronskem gospodarstvu? *žmig žmig*"

In tretja varianta, moja osebna teorija je da politiki gledajo na korona krizo kot "šolanje preko Zooma" - kao resna zadeva v resnici pa počitnice in džola na balkonu. Si malo odpočijejo od nas državljanov. Še gledati nas ni več treba, če dodaš kako policijsko in karanteno.

Vaše mnenje, teorije?

Zgodovina sprememb…

TESKAn ::

Četrta varianta, pojma nimajo, kaj delajo, potem pa kopirajo sosede. Če deluje bo prelet letal, če ne deluje bo krivda sosedov, komunistov, kučana, petkovih kolesarjev, žurerjev po zidanicah, žurerjev po garažah, smučarjev, družin, ki jedo rogljičke na sprehodu, dostavljalcev, ki jedo burek, and the list goes on and on and on.
Mimogrede, je kje na enem mestu zbrano, koga vse so janšisti obtožili, da je kriv za širjenje virusa?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

TESKAn je izjavil:

Četrta varianta, pojma nimajo, kaj delajo, potem pa kopirajo sosede. Če deluje bo prelet letal, če ne deluje bo krivda sosedov, komunistov, kučana, petkovih kolesarjev, žurerjev po zidanicah, žurerjev po garažah, smučarjev, družin, ki jedo rogljičke na sprehodu, dostavljalcev, ki jedo burek, and the list goes on and on and on.
Mimogrede, je kje na enem mestu zbrano, koga vse so janšisti obtožili, da je kriv za širjenje virusa?

A ni to 1. varianta? No vsekakor je kopiranje velik del razloga - in mogoče je to hkrati tudi 2. varianta - obstaja pritisk na tiste, ki ne kopirajo.

Verjetno bistvo problema. Ampak ostane problem, kako topologijo ima to "kopiranje"? Gre za drevo ali (Vostok mode on) "hobotnico" od zgoraj navzdol ali gre (Miki mode on) "gejevski vlakec" oziroma circle jerk, kot nekateri tukaj rečete?

Ne, ne, ne, napaka. Puklavec ni glup, ampak do konca sprijen, gnilo pokvarjen.
To bo razvlekel preko vseh meja iz točno dveh razlogov.
Prvi je, da je mazohist, diktator in se srčno rad dela norca iz ljudi, jih ustrahuje, kaznuje ... In to mu omogoča epidemija.
Drug je pa popolnoma vsem poznan, skupen popolnoma vsem, ki jih vidite na tv, ali pa jih tudi ne in so nekje zadaj. Neomejene kraje.

kotanyi ::

TESKAn je izjavil:

Tako je, do not attribute to malice what can be explained by incompetence.

In ta vlada je z naskokom ena najbolj nesposobnih v zgodovini Slovenije. Morda ji blizu pride Pahorjeva vlada, potem pa dolgo nič.

Vsekakor je nesposobnost osnova tega golaža, ne samo pri nas. Vprašanje je kaj je "vegeta"?

In seveda pod kategorijo nesposobnosti spada tudi to, da se nesposobni politiki v koronakraciji počutijo domače - delati ni treba (to že itak, samo zdaj je ok), kritike so ukinjene (ne da jim je mar, samo je neke vrste stres), pa še kak cekin pade Prijateljem (pa ne unim cimrom).

Jaz mislim, da je za večino vladajoče kaste koronakracija izrazito pozitivna izkušnja. Občutek, ki traja. Seveda dokler ne bo postalo "neudobno" - samo tako daleč naprej ti modrijani ne razmišljajo.

Zgodovina sprememb…

TESKAn ::

Miki N je izjavil:

TESKAn je izjavil:

A ni to 1. varianta? No vsekakor je kopiranje velik del razloga - in mogoče je to hkrati tudi 2. varianta - obstaja pritisk na tiste, ki ne kopirajo.

Verjetno bistvo problema. Ampak ostane problem, kako topologijo ima to "kopiranje"? Gre za drevo ali (Vostok mode on) "hobotnico" od zgoraj navzdol ali gre (Miki mode on) "gejevski vlakec" oziroma circle jerk, kot nekateri tukaj rečete?

Možno da je prva ;).
Lahko se grejo pa tut ono, ko je indijanski vrač napovedal dolgo in hudo zimo, ko so potem na veliko nabirali drva in se pripravljali, pa hoče preverit in pokliče meteorologe. Ti mu rečejo da glede na to, kolk se indijanci pripravljajo, pričakujejo dolgo in hudo zimo :D.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

O strokovnem presojanju ukrepov:

"Naš štab civilne zaščite je zaključil, da učinka policijske ure ne bi bilo. Malo smo gledali tudi proti vam, ki ste uvedli stroge ukrepe pred nami, in smo ugotovili, da policijska ura ne prinaša drastičnih rezultatov," razlaga hrvaška epidemiologinja Iva Pem-Novosel.

Miki N je izjavil:

Jaz mislim, da je za večino vladajoče kaste koronakracija izrazito pozitivna izkušnja. Občutek, ki traja. Seveda dokler ne bo postalo "neudobno" - samo tako daleč naprej ti modrijani ne razmišljajo.

Seveda razmišljajo - ampak računajo na kratek spomin in apatijo večine ter na to, da se bo vedno našlo 20% duševnih revežev, ki nikoli in nikdar ne bodo terjali odgovornosti za slabo delovanje. Kar tule gor po forumu poglej razne hojsatije in teletabance, ki bodo našli opravičilo za vsak polom, pa naj bo še tako kafkovsko.

Zdravilo? Volitve so pomembne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kotanyi ()

kotanyi je izjavil:

In ta vlada je z naskokom ena najbolj nesposobnih v zgodovini Slovenije. Morda ji blizu pride Pahorjeva vlada, potem pa dolgo nič.
Mešate nesposobnost z namenskim ustvarjenim kaosom in koristoljubjem.

Puklavec je v bistvu zelo sposoben. Če se omejimo zgolj na zadnje aktualne zadeve, enostavno moraš biti sposoben, da prodaš 44% drek za 100% zlato. In na podlagi tega teroriziraš državljane.
Praktično neverjetno je, da zaradi tega nihče ne vloži tožbe proti puklavcu in bahamcem, ampak jo ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

Miki N je izjavil:

Ma jaz bom še enkrat rekel...kdo drži PTTM za jajca?

PTTM nima jajc. Ko je vstopal v mladinski jurišni bataljon KPS se je dal skopiti, da bi obdržal mladosten videz. Urška je za kamuflažo, mulca ji je zaplodil Tuđmanov sin. Od tu ta zafrustriranost nad komunisti.

Ok, eno je da drug drugemu gledajo čez ramo kot učenci s posebnimi potrebami, ko je treba izpolniti vprašalnik, drugo pa je (vostok mode on), da gre za nek pritisk - mogoče zgolj namig v stilu "A, vidim, da imate radi EU sredstva za pomoč pokoronskem gospodarstvu? *žmig žmig*"

In tretja varianta, moja osebna teorija je da politiki gledajo na korona krizo kot "šolanje preko Zooma" - kao resna zadeva v resnici pa počitnice in džola na balkonu. Si malo odpočijejo od nas državljanov. Še gledati nas ni več treba, če dodaš kako policijsko in karanteno.

Vaše mnenje, teorije?

Texan ima kar prav, z mini popravkom: PTTM dovoli izključno tiste ukrepe, ker se jih sam spomni. Če nekdo drugi pride s predlogom ga takoj odstranijo, ker je prenevaren. Ker se mu ne sanja kako bi se zadeve lotil gleda kaj delajo po drugih državah in improvizira. Če bo v redu bo parada, prelet letal, mažoretke, ognjemet in spomenik, če ne dela so krivi komunisti, ljudstvo, mediji, Kučan, SD, kolesarji, delavni gorenjci, Martinovanja, žuranje po garažah, dostavljalci pic, šole, otroci, ...

Vsi, samo on in RKC ne.

Tudi kadar organizirajo superspreader evente na Brezjah ali v Železnikih ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Ja samo kratek spomin raje je lahko dvorezen meč. Potem, ko spraviš določeno število na kant in pridejo volitve ali pa horda z vilami in zanko ... misiš da se bo kdo takrat spomnil, da mu je Jajo rešil babico - mogoče?

Tudi večina paničarskih "Bergamo argumentov" bo na tej točki predzgodovina - že zdaj se vidi, da učinek tega patetičnega trkanja na neko lažno moralo popušča in ne pomagajo niti novi sevi. Če je koronakracija droga... bo treba povečati šut.

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

PTTM je v bistvu zelo sposoben. Če se omejimo zgolj na zadnje aktualne zadeve, enostavno moraš biti sposoben, da prodaš 44% drek za 100% zlato.

Ne, če bi to prodal bi imel zdaj 86% podporo. Hitler je bil sposoben in je imel 86% podporo še marca 1945, način vladanja in nivo sposobnosti je bil ene tak kot pri PTTM.

PTTM je nekje tam kot Chavez, polsposoben, ki do navidezne sposobnosti prileze s pomočjo cele armade profesionalnih ritoliznikov.

Vprašaj hipatijo, kolikšno podporo ima. Boš ugotovil, da ne znaš računati.

Heh kako Erjavca za nos vlečejo njegovi člani.
https://necenzurirano.si/clanek/aktualn...
Don't f with me.

Miki N je izjavil:

Ma jaz bom še enkrat rekel... kdo drži Jajota za jajca?

Ker ja saj je negativec - ni dvoma, samo njegov špil je na las podoben saj evropskim kolegom če ne že svetovno? Preveč.

Naprej nisem bral, ker ne rabim.
Točno to s sprašujem tudi jaz.

kul-ovce na tem forumu to ne zanimam, ker ne razumejo, da bi bilo popolnoma isto, če bi v sedlu sedel kdo drugi (razumejo že, a se sprenevedajo - bom napisal zakaj).
Vsa Evropa pleše isto. Gledam video iz Srbije, opisuje situacijo, kot bi opisoval našo.

Ampak razlog je v tem: levakarje tega ne zanima.
Zanima jih samo sla po oblasti! In, da kradejo njihovi.
Kako priti na oblast (izbira sredstev) je nepomembno!
Pa četudi pocrkajo samo, da kradejo njihovi.

To, kar pišem, nenehno dokazujejo tu na forumu. Tako transparentni so, da jih ne moreš zgrešiti.

Ampak: njihova dejanja delajo škodo lastnim vrstam. In to jih bo na volitvah teplo.
Jaz sem (ko sem nazadnje hotel volit) želel obkrožiti Cmerarja. V tistem času sem bil sem na dopustu (in nisem šel voliti predčasno).
Po tem, kar je vidno na forumu, pa grem na naslednjih volitvah z nasmeškom na obrazu volit. Obkrožil bom N.si (ker mi Jajo ne sede).
Levakarji so izgubili kompas in v "berserk mode" sploh ne vedo več, kaj bi.
Skupnega nimajo nič, popolnoma nič. razen to, da so proti Pleškotu in jih peče, da niso v sedlu, kjer se krade.

HitraSperma ::

Odkar se je zamenjal zdravstveni minister je samo še večje zmeda kot prej (pa že prej je bilo slabo), mislim da bi JJ moral vržti zdravstvenega ven iz vlade, več kot očitno je nesposoben.
fgdsfjk

@firesnake
Lažeš, kot vedno. Drugje se popolnoma drugače lotevajo.
Če kdo misli, da bo virus izginil zaradi policajskih listkov s kaznimi, se toplo moti.
Ali zaradi večjih plač javnega sektorja.
Ali zaradi 44% zanesljivih testov.
Ali ...
Ali zaradi laganja o popolnoma vsem.

@firesnake Ja sej homofobi, pedofili, antivexxarji volijo NSI. Bi reku, da pašeš tja.
Don't f with me.

feryz:
Jaz nič ne lažem, ker nikjer ničesar ne trdim (Tisti video, če bi ga našel bi ga prilimal).
Za razliko od vas, ki se nestrpni in desktruktivni zato, ker Pleško fura šov.

DeeJay: jaz nikamor ne "pašem", ker mi noben ne sede.
Volil bom samo zato, da bom proti temu, kar bi tako goreče zagovarjate.

Naslednja alternativa je, da oddam neveljavno glasovnico.

Bolni te, bolni!
Če za to pisanje niste plačani se mi pa smilite.

Hudič je samo, ker s takimi pajaci, kot ste vi in ste del problema v državi ne bo šlo na bolje.

Zgodovina sprememb…

Levica ::

Brata Kim Un

jernejl ::

feryz je izjavil:

Lažeš, kot vedno. Drugje se popolnoma drugače lotevajo.

Tako je.

FireSnake je izjavil:

Za razliko od vas, ki se nestrpni in desktruktivni zato, ker Pleško fura šov.

Lahko si seveda lažeš da je tako, lahko pa pogledaš vse napake, ki jih je ta vlada storila in jih upoštevaš pri svojem odločanju.

V prvem primeru boš pač še naprej nasedal čustvom, v drugem primeru pa dejstvom.

Ti bi o dejstvih?
zagovarjaš pa levake, ki so bili na oblasti večino časa in nas pripeljali do tu, kjer smo!
Ti bi o dejstvih?
Če bi bil, potem bi zagovarjal to, da levakarji nikoli več ne pridejo na oblast.

Seveda delajo napake! Tudi grobe in zaradi tega bi jih bilo treba nabrcati v rit.
Ampak to ni opravičilo, da zagovarjate to, da pridejo na oblast vaši, da se plenjenje lahko nadaljuje.
Že tako je te leve golazni preveč nastavljene po vseh firmah.
Da se razumemo: tudi desna golazen, po firmah, je za nabrcat v rit in za nagnat.
politika sploh ne bi smela imeti moči kadrovati po firmah.

To je eden glavnih problemov. Ampak ste take sprane ovce, da tega ne vidite.

Levica je izjavil:

Brata Kim Un

O lej SDS trol se je izdal.
Don't f with me.

Ti si kul-ovca.
Si, zaradi tega, kaj boljši?

Ovca je ovca. Pa je črna ali bela.

Še vedno: ovce ste del težave, ne rešitve.

Zgodovina sprememb…

Lejte, tudi če se danes zamenjajo, puklavec je lepo pokazal, kako se krade, laže in zavaja.
Zakaj bi nekdo, ki bo prišel na postlano, delal drugače?

Problem je, ker so ga spustili h koritu, da je lahko iz njega greznico naredil.

Danes še sploh rezultatov niso dal ven.
Je premalo okužb? :D
Don't f with me.

jernejl ::

feryz je izjavil:

Zakaj bi nekdo, ki bo prišel na postlano, delal drugače?

Se mi je zdelo, da mora bit nek razlog, zakaj trenutna vlada slabo dela.

DeeJay je izjavil:

Danes še sploh rezultatov niso dal ven.
Je premalo okužb? :D

Sledilnik jih že ima.

1560 okužb, 21% pozitivnih PCR testov. Situacija v bolnišnicah se izboljšuje na konto umrlih tam.
««
457 / 466
»»