Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
shmandi ::
Ajde jansisti dajte najti eno državo v evropi, ki ima dalj časa zaprte vse šole kot Slo? Shamdi je že falil, ker očitno ne ve koliko časa je minilo od oktobra...
Ti pa očitno še ne veš, da so ponekod odprte že 2. teden.
Drugače pa imaš malo višje link. Saj ni težko; z miško greš na državo na zemljevidu in ti pokaže podatke. Je pa to celotno "korona" obdobje, ne zgolj od oktobra.
kuall ::
Ajde jansisti dajte najti eno državo v evropi, ki ima dalj časa zaprte vse šole kot Slo? Luftar je že falil, ker očitno ne ve koliko časa je minilo od oktobra...
Dejte vi najti državo, ki ima toliko okuženih. Janša se samo prilagaja realnosti. Saj vem, da realnost in levičarstvo ni za izgovort v istem stavku.
shmandi ::
Je poseben, smo že ugotovili :)
Aha, jamrači se skupaj zbirate.
Drugače si pa 5 let v kleti nisem jaz izmislil:
https://slo-tech.com/forum/t762970/p668...
lotar123 ::
Ko boš ugotovil, da se Janez prilagaja zgolj in samo sebi, potem gremo pa lahko mogoče dalje. Ko boš pa ugotovil de te cel parlament z vsemi strankami zadnjih 30 let v zadnjo odprtino, potem bomo pa res lahko šli dalje!
Sarkazem? Ti tega ne razumeš ali kako? No mi je počasi vse jasno :) Ti pa moram priznati, da si se potrudil, vendar pač malo narobe razumel :)
Je poseben, smo že ugotovili :)
Aha, jamrači se skupaj zbirate.
Drugače si pa 5 let v kleti nisem jaz izmislil:
https://slo-tech.com/forum/t762970/p668...
Sarkazem? Ti tega ne razumeš ali kako? No mi je počasi vse jasno :) Ti pa moram priznati, da si se potrudil, vendar pač malo narobe razumel :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lotar123 ()
RoccoC ::
Ajde jansisti dajte najti eno državo v evropi, ki ima dalj časa zaprte vse šole kot Slo? Luftar je že falil, ker očitno ne ve koliko časa je minilo od oktobra...
Dejte vi najti državo, ki ima toliko okuženih. Janša se samo prilagaja realnosti. Saj vem, da realnost in levičarstvo ni za izgovort v istem stavku.
Ja, da bi vam pa kapnilo da je realnost takšna ravno zaradi napačnih ukrepov te vlade, ki ima škarje in platno pa ne gre a. Zdaj ste začeli nabijat kako je za vse krivo ljudstvo ( ki sicer ni nič drugačno od ljudstva okoliških držav), sam dragi janšisti ljudstvo bo bolj težko zamenjat...
nergac ::
lufthammer je izjavil:
Kuhani smo za kako poldrugo leto, več manevrskega prostora pač več ni.
A ti resno misliš, da imajo naši res tak vpliv na svetovno politiko?
Na svetovno niti ne, na evropsko vsekakor.
Posebej mutti nas mora upoštevati - phemieh Janza pa to ...
Sicer smo "popek" Evrope.
To je tista zadnja faza pred volitvami, še malo pa bodo pisali, da so jim ljudje ukradli mandat, in da tudi ta ni bil veljaven, ker je bila pač pandemija :)
sbawe64 ::
Kakšne volitve, lepo te prosim.
Grinch jih bo odnesel oz. bodo prestavljene v tam nekje 2030.
Grinch jih bo odnesel oz. bodo prestavljene v tam nekje 2030.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
digitalcek ::
lufthammer je izjavil:
Nikjer nimajo tako tako dolgo zaprtih šol, prepoved prehajanja občin, policijske ure.
V Trstu gredo jutri v šole po treh mesecih.
Francija ima policijsko uro od 18:00 do 6:00.
Tolko za vzorec. Več pa sam poišči, boš presenečen.
Francija je, se mi zdi, dlje kot sosednja Hrvaška? Prevod: Francozi si pustijo od države srat na glavo. Liberté, egalité, fraternité MALO MORGEN.
Na Hrvaškem pa bi snajperist v primeru, da sprejmejo policijsko uro "umrl" in Plenekovića in Milanovića...
V tem je razlika. Bistvena razlika. Balkan vs. francoska "kultura" (mazohizem).
Ja, da bi vam pa kapnilo da je realnost takšna ravno zaradi napačnih ukrepov te vlade, ki ima škarje in platno pa ne gre a. Zdaj ste začeli nabijat kako je za vse krivo ljudstvo ( ki sicer ni nič drugačno od ljudstva okoliških držav), sam dragi janšisti ljudstvo bo bolj težko zamenjat...
Kateri ukrepi so bili napačni? Meni se zdijo vsi čist taki, kot bi jih tudi sam delal in ukrepi so zelo podobni drugim državam. Nekaj na pamet nabijate zarad želje po kritiziranju vlade/Janše.
Pa tudi če grem po trgovskih centrih, vse prazno. Zasebna druženja so problem. Zgleda, da so navade slovencev take, da težko zdržijo brez druženj.
DeeJay ::
Ej Hipatija, ti ki si tm pr koritu verjetno veš, kam se prjavm, da mi država kup družinski avto, tko kokr je ministru?
Don't f with me.
A meni praviš Hipatij?
Hipatija je celo res prišla nazaj 5. decembra za kratek čas. Drgač pa je ni. Sej jo kar mau pogrešam, čeprav je bila tečna, baba je le bila, to je pa tudi nekaj vredno.
https://slo-tech.com/forum/c116505
Hipatija je celo res prišla nazaj 5. decembra za kratek čas. Drgač pa je ni. Sej jo kar mau pogrešam, čeprav je bila tečna, baba je le bila, to je pa tudi nekaj vredno.
https://slo-tech.com/forum/c116505
kotanyi ::
Kateri ukrepi so bili napačni? Meni se zdijo vsi čist taki, kot bi jih tudi sam delal in ukrepi so zelo podobni drugim državam. Nekaj na pamet nabijate zarad želje po kritiziranju vlade/Janše.
Ne zgledaš povsem brezupen, pojdimo torej še enkrat pogledat kje vse je vlada pogrnila na celi črti:
- ni predvidela posledic neizdajanja odločb o samoizolaciji in nato, ko je postalo jasno za kakšen zajeb gre, ministrstva še tedne niso uredila zadeve. NIJZ je 8. oktobra nehal izdajati odločbe rizičnim stikom. Vlada je čakala do 24. oktobra, preden je končno uredila zadevo. Število primerov je v tem času poskočilo s par sto na 2500 in je šele od sredine novembra, ko so se ministrstva končno le zganila, začelo stagnirati oz. upadati.
- ni dala jasnih navodil delodajalcem, da bo samoizolacijo krila ne glede na odločbo (teh navodil presneto dolgo ni bilo, ministrstva so sicer obljubljala, ampak obljube nekomu, ki mora 15ga izplačat plačo prekleto malo pomenijo). Posledično poznam delavce, ki bi oktobra radi ostali doma, pa si niso upali ker so bili delodajalci tako nasikani.
- je čakala z reševanjem pomanjkanja bolniških postelj do oktobra, nato pa se tolkla po prsih ker je z 10-dnevno udarniško akcijo v UKC odprla eno nadstropje. Uau, kaj bi radi, medalje? Zakaj hudiča niso tega predvideli in uredili že poleti?
- situacije v najbolj kritičnih ustanovah, DSO-jih, ni bila sposobna spraviti pod kontrolo ne v prvem, ne v drugem valu. Tu preprosto nimajo prav nikakršnih pametnih idej oziroma politik ki bi preprečile vdor virusa v DSO-je. Pa dobro, to je celo en takih problemov ki ga zgleda nimamo samo v SLO.
- ni uredila sistema za aplikacijo #OstaniZdrav, zaradi česar pridobivanje TAN kod v najbolj kritični fazi širjenja sploh delovalo ni oziroma si kodo dobil ko si bolezen že prebolel. Popoln administrativni fail.
- je pripravila tak plan ukrepanja, da se je v navezi s počasnim reagiranjem in nepripravljenostjo sistema sesul v prah praktično v 14 dneh, zaradi česar smo za brezzveze preostro zaprli državo in zaradi česar bosta gospodarstvo in šolstvo trpela bolj kot bi bilo treba. Posledično se ukrepi še danes spreminjajo iz danes na jutri in brez utemeljitev, zaradi česar jasno ljudem zaupanje v ukrepe močno pada.
- ni vzpostavila sistema za nabiranje statistike in ocenjevanje vpliva posameznih ukrepov, kar bi moral biti kritično nujen korak, če želimo kar največjo učinkovitost ukrepov in najmanjšo gospodarsko in družbeno škodo. Prve podrobnejše kvazi statistike so začele ven hodit šele sredi novembra, imeli so celo poletje, da bi to uredili.
- je sprejela idiotske ukrepe, ki cilje zasledujejo z represijo, ne pa z racionalnimi strokovno dokazanimi efekti. Občine pa maske zunaj sta posebno boleča primera. To seveda ne pripomore ravno pozitivno k zavedanju o spoštovanju smiselnih ukrepov. Inšpekcijo in policijo bi precej korsitneje uporabili za npr. preverjanje samoizolacij/karanten in/ali nadzora delovnih organizacij.
- Poskrbela, da so njeni člani vzor spoštovanja ukrepov, ne pa da se opravičujejo in zgovarjajo na utrujenost pa neobstoj jasnih navodil, kar tudi ne pripomore ravno pozitivno k zavedanju o spoštovanju smiselnih ukrepov.
- Menjala ukrepe iz tedna v teden. Butast primer, ampak vseeno - Fintesi - 4.1. odprti, 8.1 spet zaprti. Kaj to pomeni za firme, si lahko predstavljaš.
In to še zdaleč ni vse.
RoccoC ::
Pa tudi če grem po trgovskih centrih, vse prazno. Zasebna druženja so problem. Zgleda, da so navade slovencev take, da težko zdržijo brez druženj.
Ja, če bi jih pa ti delal pol so pa že pravi. Pa Slovenci smo res tako posebni v zasebnih druženjih da smo z naskokom najslabši v regiji in širše. Kaj vam vse prodajo.
Ukrepi:
1. najbolj pomemben ukrep izdajanje karantenskih odločb in 100% nadomestilo, tega še danes ni
2. ukrep, ki ni ukrep, vendar pri ljudeh vzbudi zaupanje in to je normalno komuniciranje, ne strašenje, ne grožnje....
3. ljudi se na zapira kot živali, tako da ta ukrep je najslabši možni + ne prinaša nobenega učinka, zgolj odpor in možnost za pisanje kazni
4. policijska ura, ponovno nedokazan ukrep po učinkovitosti
5. zaprte gostilne, vse gostilne, bi recimo lahko odprli do 17:00 in se ne bi nič spremenilo. Še vedno imamo zaposlene, ki morajo na malico, pač jo ne pojejo v gostilni, jo pa v pisarni "direktorja" natlačeni kot živina
6. ...
Lahko ti še naštevam, vendar ne boš razumel, oziroma nočeš razumeti!
Ne zgledaš povsem brezupen, pojdimo torej še enkrat pogledat kje vse je vlada pogrnila na celi črti:
Hitreje tipkaš :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lotar123 ()
Telbanc ::
Portugalska ni zaprla šole do zadnjega,
Zaj vozijo bolnike U Avstrijo, od zunaj dobivajo pomoč v osebju , kaj jim je zravstvo kolapsiralo.
Pr nas mi ni jasno, kaj se grejo. Na vladi je da prepreči ta scenarij.
Zaj vozijo bolnike U Avstrijo, od zunaj dobivajo pomoč v osebju , kaj jim je zravstvo kolapsiralo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Še odklonilno ločeno mnenje sodnice dr. Špelce Mežnar k sklepoma št.
U-I-426/20 in št. U-I-427/20 z dne 5.11.2020 (policijska ura v Sloveniji
Policijska ura v Avstriji ni primerljiva s slovensko. Lahko jo enako poimenujemo, vendar
gre po stopnji in intenzivnosti posega za drugačen ukrep.
Policijska ura je v Avstriji določena že z zakonom in vsebuje bistveno širše izjeme kot v
Sloveniji: v času policijske ure je vselej dovoljeno gibanje po javnih krajih zaradi
zagotavljanja pomoči ali izpolnjevanja družinskih pravic in obveznosti, za izpolnjevanje
osnovnih vsakodnevnih potreb ter za (sic!) zadrževanje na prostem zaradi fizičnega ali
psihičnega dobrega počutja.
Z drugimi besedami, v Avstriji Vlada ne sme uvesti policijske ure, ki bi prebivalcem prepovedala sprehode, rekreacijo ali zgolj posedanje v javnih parkih. Vsakdo lahko tudi v času policijske ure zapusti svoje bivališče in se po javnih površinah prosto giba.
U-I-426/20 in št. U-I-427/20 z dne 5.11.2020 (policijska ura v Sloveniji
Policijska ura v Avstriji ni primerljiva s slovensko. Lahko jo enako poimenujemo, vendar
gre po stopnji in intenzivnosti posega za drugačen ukrep.
Policijska ura je v Avstriji določena že z zakonom in vsebuje bistveno širše izjeme kot v
Sloveniji: v času policijske ure je vselej dovoljeno gibanje po javnih krajih zaradi
zagotavljanja pomoči ali izpolnjevanja družinskih pravic in obveznosti, za izpolnjevanje
osnovnih vsakodnevnih potreb ter za (sic!) zadrževanje na prostem zaradi fizičnega ali
psihičnega dobrega počutja.
Z drugimi besedami, v Avstriji Vlada ne sme uvesti policijske ure, ki bi prebivalcem prepovedala sprehode, rekreacijo ali zgolj posedanje v javnih parkih. Vsakdo lahko tudi v času policijske ure zapusti svoje bivališče in se po javnih površinah prosto giba.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: digitalcek ()
Saj greš tudi v sloveniji komot med policijsko uro na sprehod, ne pa ravno na prešernov trg.
uvodV?? ::
Saj greš tudi v sloveniji komot med policijsko uro na sprehod, ne pa ravno na prešernov trg.
Zakaj pa ne na Prešernov trg? Ker boš 99,99 plačal...
Na Kredarici pa pač ne.
Slabo zagovarjaš tvojega fašista/tvoje fašiste.
Si popolnoma brez argumentov + brez zdrave pameti. Sploh ne veš, kaj je to...
Si desnak?
Zgodovina sprememb…
LightBit ::
Lahko greš po vasi ne smeš pa ne trg v vasi:)
Vsaj preberi kakšne bedarije pišeš!
Načelno greš lahko kadarkoli na Hrvaško. Ampak ne preko slovenskega ozemlja, preko več občin.
Razen, če mogoče stanuješ 500 metrov od slovensko-hrvaške meje...
Občine pa maske zunaj sta posebno boleča primera.
Občine so daleč najbolj učinkovit ukrep. Jaz se ga drgač ne držim preveč dosledno, prekršil že ene 50x. Če bi se ga držal bi me obvaroval daleč od vsega drugega, kar je možno. Saj se čudim, da se še nisem okužil, ker živim skor enako kot prej, razen tega, da delam od doma, to me je pa tudi rešilo 100% okužbe.
Maske zunaj nosijo tudi v ZDA npr. Spet uporabi zdravo pamet in jo nosi samo v gužvi (Čopova npr).
Ostalo je podobno nabijanje, ni vredno komentarja.
digitalcek je izjavil:
Lahko greš po vasi ne smeš pa ne trg v vasi:)
Vsaj preberi kakšne bedarije pišeš!
Načelno greš lahko kadarkoli na Hrvaško. Ampak ne preko slovenskega ozemlja, preko več občin.
Razen, če mogoče stanuješ 500 metrov od slovensko-hrvaške meje...
Občutim to na svoji koži že 3 meseca :) Od 4 obiskov svoje nepremičnine, sem iz SLO strani dobil 4 kazni, čudno na HR nobene. Plačal sicer še nobene, saj sta 2 že padli v postopku sodnega varstva.
digitalcek je izjavil:
Ravno za to se gre, da je verjetnost, da se boš tam okužil večja kot na nekem bolj osamljenem kraju. In je prav, da je tudi verjetsnot, da boš tam plačal kazen večja.
Sem se pa tudi že po prešernovem trgu sprehajal brez maske izven občine. :D
Portugalska ni zaprla šole do zadnjega,
JJ ima bolnico v Avstraliji, tako da ni panike.
Ta bolnišnica je le za "urgentne primere".
digitalcek je izjavil:
Ravno za to se gre, da je verjetnost, da se boš tam okužil večja kot na nekem bolj osamljenem kraju. In je prav, da je tudi verjetsnot, da boš tam plačal kazen večja.
Prešernov trg je znan kot vir okužb, tako da bolje da se ga izogibaš
Občine so daleč najbolj učinkovit ukrep. Jaz se ga drgač ne držim preveč dosledno, prekršil že ene 50x. Če bi se ga držal bi me obvaroval daleč od vsega drugega, kar je možno. Saj se čudim, da se še nisem okužil, ker živim skor enako kot prej, razen tega, da delam od doma, to me je pa tudi rešilo 100% okužbe.
Maske zunaj nosijo tudi v ZDA npr. Spet uporabi zdravo pamet in jo nosi samo v gužvi (Čopova npr).
Ostalo je podobno nabijanje, ni vredno komentarja.
Hinavec. Zagovarjaš ukrep, ki se ga ne držiš. Krivi so pa drugi, ki se jih ne držijo.
Saj zagovarjam tudi zdravo zmerno prehranjevanje pa se ga tudi ne držim. To še ne pomeni, da sem hinavec. Nisem popoln, to je pa res. :D
kotanyi ::
Ok, vzamem nazaj tisto o brezupnosti.
digitalcek je izjavil:
Veliko si upaš... Si neke vrste "kaskader"...
WizzardOfOZ ::
Kako kitajci rešujejo probleme s koruptivnimi direktorji:
https://siol.net/novice/svet/tako-to-de...
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
digitalcek je izjavil:
Prešernov trg je znan kot vir okužb, tako da bolje da se ga izogibaš
No, Prešernov trg je bil še pred letom in pol "vir" poševnookih. Sedaj jih ni tam že eno leto.
Sem že v 2020 naredil design za majico z napisom: Ali je tu sploh kdo, ki govori slovensko?, pa me je corona prehitela...
Zgodovina sprememb…
WizzardOfOZ je izjavil:
Komunisti so od nekdaj radi pobijali sposobne desne ljudi.
WizzardOfOZ je izjavil:
Boj se ga! Tvojega komunista!
Saj zagovarjam tudi zdravo zmerno prehranjevanje pa se ga tudi ne držim. To še ne pomeni, da sem hinavec. Nisem popoln, to je pa res. :D
Potem bi ti lahko bilo jasno zakaj nekaterim državljanom, ki se držijo zakonov ti ukrepi niso zmerni. Če zakone razumeš kot priporočilo, je to nekaj povsem drugega.
WizzardOfOZ ::
WizzardOfOZ je izjavil:
A če vzameš 220 milijonov dolarjev podkupnin si uspešen desen človek? Res pravi podjetnik.
Ampak zdej ste mi pa desni razjasnili okoliščine, zakaj se tok krade v trenutni vladi. Ker bolj ko kradeš in jemlješ podkupnine, boljši uspešen podjetnik si. Desni podjetnik.
Amapk zdej pa nastane problem. Tudi levi kradejo. A so oni tudi uspešni? Al so na napačni strani, pa so zato teroristi?
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Če so komunisti nekoga obtožili kraje jim nič ne verjamem. A ti jim? Kaj ti pa je?
Uporabljam zdravo pamet. Ne padam na te avtoritativne fore, katerim sledite ovce.
Če zakone razumeš kot priporočilo, je to nekaj povsem drugega.
Uporabljam zdravo pamet. Ne padam na te avtoritativne fore, katerim sledite ovce.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
mtosev ::
Dober video.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
WizzardOfOZ je izjavil:
Boj se ga! Tvojega komunista!
https://nova24tv.si/slovenija/politika/...
"“Stavbo, kjer je sedež stranke Socialnih demokratov (SD) na Levstikovi 15 v Ljubljani, smo dobili na legalen način. Leta 1993 je takratna Stranka demokratične prenove (SDP), predhodnica SD, z menjalno pogodbo za del stavbe na Tomšičevi ulici 5 v Ljubljani od Republike Slovenije prejela v last hišo na Levstikovi 15 v Ljubljani, ki je bila v lasti države.” Z drugimi besedami so povedali, da so do lastnine prišli s krajo. Za naslednico Komunistične partije je to očitno nekaj povsem normalnega in sprejemljivega.""
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Smrekar1 ::
Danes spet en Krekizem: "Število okuženih pada, a vidimo rast"
Sploh ne dvomim, da določeni pripadniki določene sekte, to celo razumejo.
Omejen kup sala je omejen in zavaljen.
Bom prevedel, ker mi je iz podatkov jasno, kaj je salo poskusilo sporočiti: Število okuženih je prejšnji teden rahlo upadlo, zdaj spet stagniramo.
Jaz pa lahko rečem, da za razliko od večine slo-tečnežev, vključno s tabo, Krek operira na podlagi verodostojnih podatkov in to velja tudi za citirano trditev:
Saj veš, kajne, da je e-koroška lokalna različica Nore24? Gre za enega od 24 astroturferskih portalov 55-80, ki širijo alternativna dejstva in ostalo partijsko propagando. Pod "spletne zanimivosti" so denimo dali Ruplovo kreganje z NYT na Nori 24.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
Smrekar1 ::
- ni vzpostavila sistema za nabiranje statistike in ocenjevanje vpliva posameznih ukrepov, kar bi moral biti kritično nujen korak, če želimo kar največjo učinkovitost ukrepov in najmanjšo gospodarsko in družbeno škodo. Prve podrobnejše kvazi statistike so začele ven hodit šele sredi novembra, imeli so celo poletje, da bi to uredili.
Tu je še en mičkeno več kot samo "gospodarska in družbena škoda". Gre za norčevanje iz US, ki je vladi dalo jasno vedeti: ukrepi kot so zaprtje šol, občin in podobno so ustavni SAMO v primeru, da so strokovno utemeljeni in je njihova nujnost preverjena najmanj 1x tedensko.
Za stranko, ki je ministrskega predsednika napadla z ustavno obtožbo znotraj prvih 100 dni vlade, češ da ni uredil nekega problema, ki se vleče že več let, je to še posebej nizkotno dejanje.
- je sprejela idiotske ukrepe, ki cilje zasledujejo z represijo, ne pa z racionalnimi strokovno dokazanimi efekti. Občine pa maske zunaj sta posebno boleča primera. To seveda ne pripomore ravno pozitivno k zavedanju o spoštovanju smiselnih ukrepov. Inšpekcijo in policijo bi precej korsitneje uporabili za npr. preverjanje samoizolacij/karanten in/ali nadzora delovnih organizacij.
Nadzora karanten še zdaj praktično ni. Spoštovanje karantene je čisto na dobri volji posameznika. Zadnjič v trgovini se je gospod pred mano še hvalil, da krši karanteno. Tu ne gre za osebno odgovornost tistega, ki mu je odločba izdala. Gre za opustitev dolžnosti odgovornih.
- Poskrbela, da so njeni člani vzor spoštovanja ukrepov, ne pa da se opravičujejo in zgovarjajo na utrujenost pa neobstoj jasnih navodil, kar tudi ne pripomore ravno pozitivno k zavedanju o spoštovanju smiselnih ukrepov.
Baje so vsaj pri cepljenju za vzor in so preskočili vrste. Vsi poslanci 55-80 naj bi že bili cepljeni, jasno izven strategije in seveda samo oni. To bi bilo skoraj lahko koristno, če bi to naredili javno in pred kamerami, da razblinijo te mitične strahove.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()