Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
Telbanc ::
Neizvoljeni šivilji Alenki Bratušek je končno uspelo. V bolnico ga je klicala samo zato,da ga je spraševala kdaj bo pa zakaj noče odstopiti.
Moje sožalje družini Kramar.
Tudi moje sožalje.
Je pa sedaj situacija postavljena na glavo v SAB. AB gre v parlament. Tko da glasovanje recimo za nekonstruktivno brezupnico bo zaj "bolj tko"...
Mislim, da ni več interes za niti za Korla niti za predčasne volitve. Sploh če celo zadevo pogledamo z aspekta najnovejših raziskav javnega mnenja kjer SAB neprestano dobiva on je še na okol 6%.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Hypathia ::
Mazaške akcije "strpnih" in oh in sploh levičarjev se nadaljujejo:
Neznanci so ponoči na fasado stavbe v Trbovljah, v kateri ima ordinacijo zdravnica in državna sekretarka na ministrstvu za zdravje Alenka Forte, narisali tri kljukaste križe. Zadevo preiskuje policija, je na Twitterju sporočila Fortejeva.
Neznanci so ponoči na fasado stavbe v Trbovljah, v kateri ima ordinacijo zdravnica in državna sekretarka na ministrstvu za zdravje Alenka Forte, narisali tri kljukaste križe. Zadevo preiskuje policija, je na Twitterju sporočila Fortejeva.
Zdele je blo spet po TV da so v EU težave z temi cepivi.
Mi ni jasno zakaj se naši ne obrnejo na Kitajsko ali Rusijo. Dalj ko bomo zaprti, večja bo škoda.
Torej naj tele proizvajalci povrnejo škodo , če nočejo dat cepiv.
Mi ni jasno zakaj se naši ne obrnejo na Kitajsko ali Rusijo. Dalj ko bomo zaprti, večja bo škoda.
Torej naj tele proizvajalci povrnejo škodo , če nočejo dat cepiv.
V Trbovljah pa so organizirali tudi protest zaradi zaprtja šol, da ne gre toliko za dobrobit otrok kot njihovo instrumentalizacijo za politično obračunavanje, je pa razvidno iz njihovega zapisa:
"A glede na to, kaj vse počne ta vlada, kakšna merila pri tem uporablja, kako se odziva na pandemijo in obenem ruši vse, kar je še demokratičnega, bi lahko proti temu režimu protestirali vsak dan in celo po večkrat," je še zapisala skupina občanov.
Merila so jasna, je pa treba spremljati uradne vire, ne hujskaških medijev. Sploh pa je prav, da bo folk enkrat konkretno občutil posledice svojega neupoštevanja ukrepov. Dajte še malo bolj veseljačit, da bodo šole še dlje zaprte, bumbarji.
"A glede na to, kaj vse počne ta vlada, kakšna merila pri tem uporablja, kako se odziva na pandemijo in obenem ruši vse, kar je še demokratičnega, bi lahko proti temu režimu protestirali vsak dan in celo po večkrat," je še zapisala skupina občanov.
Merila so jasna, je pa treba spremljati uradne vire, ne hujskaških medijev. Sploh pa je prav, da bo folk enkrat konkretno občutil posledice svojega neupoštevanja ukrepov. Dajte še malo bolj veseljačit, da bodo šole še dlje zaprte, bumbarji.
lufthammer je izjavil:
Zdele je blo spet po TV da so v EU težave z temi cepivi.
Spet bo JJ kriv!
Ne gre za to, da je kriv, gre za naivnost, da bo EU vse zrihtala. Na nek način je pa kriv, ker vstraja pri rešitvi, ki ne da efekta. Če cepiv ne bo, naj pol prevzame odgovornost.
Ponavlja se zgodba kot z maskami. Solidarnosti je koj konec, ko robe ni.
V Trbovljah pa so organizirali tudi protest zaradi zaprtja šol, da ne gre toliko za dobrobit otrok kot njihovo instrumentalizacijo za politično obračunavanje, je pa razvidno iz njihovega zapisa:
Zej gre korona h kraj, folk to čuti in je živčen, "komunjare" pa tud in zato folk šuntajo.
Drug teden bo že izpolnjen kriterij za oranžno fazo, tko da z korono je konc.
Zgodovina sprememb…
DeeJay ::
Proti fašizmu se je treba borit.
Tako kot smo zmagali 2. sv. vojno bomo tudi tokrat.
Don't f with me.
Vitamia ::
Časovnica, do padca vlade. Imam točne podatke sem insajder.
V torek Desus sestanek.
V sredo bo Janša dobil odgovor, sa ga podpira samo 1 poslanec.
Janša bo predlagal zdravstveneg in kmetijskega ministra.
Simoniti interpelacija ne bo preživela.
V planu imamo tudi novo vložitev konstruktivne nezaupnice z trdnimi 48 glasovi.
Lms sd levica sab plus 4 desus 1 manjsina in 4 poslanci smc.
Vse dogovorjeno.
Branko Simonovič bo tokrat spoštoval svet stranke in Jurša ne bo sodeloval v ekstrwmbi opoziciji Hršak bo sel tja kot Erjavec in Lep podpira kul.
4 poslanci smc pa vas bodp presesentili.
Ali v partiji preizkušate nov način (dez)informiranja?
Ja sam je bil problem, ker pol po vojni so eni še lovili dolenske kmete in izvajali likvidacije, brez sodišča pozimi 49. Mi je to povedal osebno likvidator, ki je to počel. Ampak to sigurno niste bili vi.
Vitamia ::
Končno živimo v lepih, udobnih časih. Partija nam vse organizira in določi. Nam ni potrebno nič misliti, partija misli in se žrtvuje za nas. In v primerjavi z zaostalimi družbenimi sistemi smo, večkrat dnevno, preko družabnega omrežja redno obveščeni o načinu delovanja države v naslednjih urah, včasi celo kako bo v naslednjih dnevih. Čarobno.
Ja sam je bil problem, ker pol po vojni so eni še lovili dolenske kmete in izvajali likvidacije, brez sodišča pozimi 49. Mi je to povedal osebno likvidator, ki je to počel. Ampak to sigurno niste bili vi.
Upam, da ste se iz te zgodovine kej naučil. Ni bit fino na strani fašistov.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
Upam, da ste se iz te zgodovine kej naučil. Ni bit fino na strani fašistov.
Problem je bil po pričevanju likvidatorja, da so jih tamanili brez sodišča, kar tko, ko živali. Je skoćil kmet iz kozolca, ker je mislil, da so že šli, in so ga vidli.
Nekak so ga ujeli, pelali 10 minut iz vasi in metek odzadaj. Se je zvrnil, oni pa naprej. Preden je umru, ga je grizla vest....to je blo l.49. Ko se je v Evropi že gradilo, smo tle še zmeraj pobijali svoje.
Tud mi ni jasno zakaj mi je te grozote zaupal.
Zgodovina sprememb…
Ja pa svizec je še čokolado mimgrede zavijal. Se vid, da vam Janša vse simple prodaja, ker verjamete vsaki taki bedariji.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Telbanc ()
nergac ::
Vidi se da za vikend ni nobenih udarnih novic, in se vse konča na relacijah beli-rdeči ...
Jest sam opozarjam, da se zgodovina rada ponavlja.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Telbanc ()
FireSnake ::
Fanatike tvojega kova bi bilo potrebno zapreti na beli oddelek.
Razkol, ki ga pajaci tvojega kova vsiljujete je kriv, da tonemo.
Pa v živo bi te rad videl, da bi tole ponovil.
Imam izkušnje s takimi, ki so glasni, ker tipkovnica pač vse prenese.
V živo pa pizde, ki se niti povedati nič ne upajo (zadebeljeni McDonalds "junaki").
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Fanatike tvojega kova bi bilo potrebno zapreti na beli oddelek.
Razkol, ki ga pajaci tvojega kova vsiljujete je kriv, da tonemo.
Pa v živo bi te rad videl, da bi tole ponovil.
Imam izkušnje s takimi, ki so glasni, ker tipkovnica pač vse prenese.
V živo pa pizde, ki se niti povedati nič ne upajo (zadebeljeni McDonalds "junaki").
Smrt fašizmu in janšizmu, svoboda narodu!
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: shmandi ()
Jest sam opozarjam, da se zgodovina rada ponavlja.
Zgodovina se ne bo ponovila, ker imamo zaj demokracijo.
Je pa tud res, da so zadnje čase veliko pišejo po plakatih in stavbah kljukasti križi. Taki izpadi so večinoma v času, ko so "miroljubni" levičarji v opoziciji.
Vprašanje je zaj, al gre za korelacijo al čudne igre naključij.
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
"Srbija po številu cepljenih na milijon prebivalcev v Evropi takoj za Združenim kraljestvom"
"V soboto je v Srbijo prispelo še 40.000 odmerkov ruskega cepiva Sputnik V, predsednik Aleksandar Vučić pa je sporočil, da bo v državo do konca februarja prispelo še skoraj milijon odmerkov, ni pa povedal, katerega cepiva, je za Radio Slovenija poročal Boštjan Anžin."
Tko se dela. Če se gre res za državo. Tako bo Srbija hitro precepila svoje kritično prebivalstvo, nam pa kažejo podpisane pogodbe, ki se jih ne držijo, niti se jih ne bodo držali, niti se jih niso mislili držati.... proizvajalci cepiv. Kažejo nam pogodbe in govorijo pravljice, namesto da bi zrihtali cepivo.
Narod je res butast, da to poje.
"Srbija po številu cepljenih na milijon prebivalcev v Evropi takoj za Združenim kraljestvom"
"V soboto je v Srbijo prispelo še 40.000 odmerkov ruskega cepiva Sputnik V, predsednik Aleksandar Vučić pa je sporočil, da bo v državo do konca februarja prispelo še skoraj milijon odmerkov, ni pa povedal, katerega cepiva, je za Radio Slovenija poročal Boštjan Anžin."
Tko se dela. Če se gre res za državo. Tako bo Srbija hitro precepila svoje kritično prebivalstvo, nam pa kažejo podpisane pogodbe, ki se jih ne držijo, niti se jih ne bodo držali, niti se jih niso mislili držati.... proizvajalci cepiv. Kažejo nam pogodbe in govorijo pravljice, namesto da bi zrihtali cepivo.
Zgodovina sprememb…
harvey ::
Kaj pa dela npr. EU komisar za krizno upravljanje, nič ga ni bilo slišati s kakšno idejo, kako bi prišli do predplačanih doz cepiva od proizvajalcev. Komična situacija, če ne bi bila resnična
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
puginho ::
Samo to še rabimo da se na silo cepimo z ruskimi in kitajskimi cepivi, katerih učinkovitost je precej vprašljiva. Tudi postopek odobritve teh cepiv se ne more primerjati z eu ali usa, kjer je potrebno dokazati da dejansko delujejo.
Poštarji bodo stavkali:
Razlogi za nepriznavanja polnega nadomestila plače ob bolniški odsotnosti zaradi okužbe z novim koronavirusom še naprej razburjajo zaposlene. Jezni so tudi poštarji, ki v primeru neposluha Pošte Slovenije in vlade napovedujejo prenehanje vročanja pošiljk.
Ne vem kako je pri vas, ampak jaz v zadnjih dveh mesecih še nisem videla poštarja, ki je prišel na vrata, s pravilno nameščeno masko, eni brez, drugi pod brado, častna izjema je bila ena ženska dostavljalka paketov.
Razlogi za nepriznavanja polnega nadomestila plače ob bolniški odsotnosti zaradi okužbe z novim koronavirusom še naprej razburjajo zaposlene. Jezni so tudi poštarji, ki v primeru neposluha Pošte Slovenije in vlade napovedujejo prenehanje vročanja pošiljk.
Ne vem kako je pri vas, ampak jaz v zadnjih dveh mesecih še nisem videla poštarja, ki je prišel na vrata, s pravilno nameščeno masko, eni brez, drugi pod brado, častna izjema je bila ena ženska dostavljalka paketov.
Slo-One ::
Ti na našem rajonu pa jo imajo vedno pravilno gor, enako kot tete na pošti. Anekdote so bolj tak tak za generalizacijo mar ne .
Miki N ::
Povsod je tako. Gre za lanskoletni odlok Sveta Patriarhata Slovenije na katerem smo izglasovali, da vas vse okužimo!
lotar123 ::
Čudno, jaz pa v naši okolici še nisem videl poštarja, delavca na pošti ali pa v trgovini, ki ne bi imel pravilno nameščeno masko. Prav tako se tega držijo dostavljalci hrane. Edini, ki sploh ni imel maske je bil dostavljalec službe GSL.
Predsednica sveta staršev OŠ Toneta Okrogarja v Zagorju ob Savi in organizatorka protestov, surprise, surprise, pa na zadnjih lokalnih volitvah 2018 tudi kandidatka na listi LMŠ.
Na Primorskem je pa hujskanje in obveščanje o protestih prevzela kar najbolj "neodvisna" novinarka nacionalke, ki bo o tem seveda povsem objektivno poročala, pred par meseci, pa držala štango predatorju Pribcu, s problematiziranjem profesionalnosti prispevka o njegovih zlorabah v Tedniku. Fuj in fej!
https://www.facebook.com/rezistencaa/ph...
Na Primorskem je pa hujskanje in obveščanje o protestih prevzela kar najbolj "neodvisna" novinarka nacionalke, ki bo o tem seveda povsem objektivno poročala, pred par meseci, pa držala štango predatorju Pribcu, s problematiziranjem profesionalnosti prispevka o njegovih zlorabah v Tedniku. Fuj in fej!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
WizzardOfOZ ::
Jaz ti lahko na sliki pokažem domobrance, ki so zadnje dni pred koncem vojne prešli k partizanom. Tisti so pobijali kmete na dolenjskem, da jih nebi ti izdali, pa poveda, kaj vse so počel.
Pred WW2 je bil tip največji fašist, pa je moj dedek bežal pred njim v druge pokrajine, po vojni je bil pa ta isti osebek največji komunist, pa je dedek moral spet bežat pred njim. Dedek je bil pa učitelj.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
https://twitter.com/BojanPozar/status/1...
"Ob smrti Franca Kramarja: Bratuškova naj bi že ob osmih zjutraj spraševala, kateri (parlamentarni) odbori oziroma komisije so zdaj prosti"
https://twitter.com/i/status/1355776956...
"Ob smrti Franca Kramarja: Bratuškova naj bi že ob osmih zjutraj spraševala, kateri (parlamentarni) odbori oziroma komisije so zdaj prosti"
Zgodovina sprememb…
harvey ::
Nič, je treba delat, da se stvari popravijo....očitno je AB zelo zagreta. Za prvo rundo lahko zbere najmanj 10 podpisov poslancev vloži predlog za konstruktivno nezaupnico. Potem pa naprej.
Ustava Republike Slovenije v 116. členu določa, da lahko Državni zbor izglasuje nezaupnico vladi le tako, da na predlog najmanj 10 poslancev z večino glasov vseh poslancev izvoli novega predsednika vlade. S tem je dotedanji predsednik vlade razrešen, mora pa skupaj s svojimi ministri opravljati tekoče posle do prisege nove vlade.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
WizzardOfOZ je izjavil:
Jaz ti lahko na sliki pokažem domobrance, ki so zadnje dni pred koncem vojne prešli k partizanom. Tisti so pobijali kmete na dolenjskem, da jih nebi ti izdali, pa poveda, kaj vse so počel.
Pred WW2 je bil tip največji fašist, pa je moj dedek bežal pred njim v druge pokrajine, po vojni je bil pa ta isti osebek največji komunist, pa je dedek moral spet bežat pred njim. Dedek je bil pa učitelj.
https://www.nasaluc.si/ICD/spletnastran...
"laz-je-nesmrtna-dusa-komunizma"-l-kolakowski"
Predsednica sveta staršev OŠ Toneta Okrogarja v Zagorju ob Savi in organizatorka protestov, surprise, surprise, pa na zadnjih lokalnih volitvah 2018 tudi kandidatka na listi LMŠ.
Ja, ludeki, dejte se še malo bolj gužvat, se bodo šole še prej odprle.
puginho ::
Končno spet protesti! Edini krivec pa vsekakor one man band Janša, z lahkoto povozil mnenje epidemiologov.
Končno spet protesti! Edini krivec pa vsekakor one man band Janša, z lahkoto povozil mnenje epidemiologov.
Ravno zaradi takih je mišljenje kdo je kriv za nastalo situacijo in toliko mrtvih nejasno.
Folk se pač ne drži ukrepov, in zato pol ni treba jamrat.
Kljub vsemu negajanju in histeriji bo epidemije konec prej ali slej.
Zgodovina sprememb…
Kaj so rekli epidemiologi? Šole naj ostanejo odprte! Kaj je storila vlada? Šole je zaprla.
Če prevlada mnenje obrambosloveca nad stroko, se potem ni za čuditi, da se taki dogodki dogajajo.
Če prevlada mnenje obrambosloveca nad stroko, se potem ni za čuditi, da se taki dogodki dogajajo.
Kaj so rekli epidemiologi? Šole naj ostanejo odprte! Kaj je storila vlada? Šole je zaprla.
https://twitter.com/MHacek/status/13557...
"Predsednica sveta staršev OŠ Toneta Okrogarja v Zagorju ob Savi in organizatorka protestov na zadnjih lokalnih volitvah 2018 tudi kandidatka na listi LMŠ."
Za Koper bo še pršlo ven, kdo je to sprovociral.
In kaj ima to veze? A nekdo, ki ni pripadnik SDS-a pač nima pravice izraziti svojega menja ali kako?
In kaj ima to veze? A nekdo, ki ni pripadnik SDS-a pač nima pravice izraziti svojega menja ali kako?
"Mar kdo še dvomi, da pri teh zrežiranih protestih ne gre za politiko?!"
Badwolff ::
^znan levičar, po lastnih besedah, Požar
je pa zelo zanimivo, kako pogosto se letos pojavlja tle citiranje tega gospoda
je pa zelo zanimivo, kako pogosto se letos pojavlja tle citiranje tega gospoda
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Badwolff ()
RoccoC ::
Pa Hypija... ne poznam prav nobenega s šoloobveznimi otroci, ki bi podpiral tole izživljanje Janše. Tole in pa občine je čisto JJ soliranje v popolnem nasprotju s stroko.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
Pa Hypija... ne poznam prav nobenega s šoloobveznimi otroci, ki bi podpiral tole izživljanje Janše. Tole in pa občine je čisto JJ soliranje v popolnem nasprotju s stroko.
Gre za izkoriščanje izmučenih ljudi zaradi epidemij.
Moje menje je tud, da marsikomu ne odgovarja da gremo zaj iz epidemije.
enemon ::
Gre za izkoriščanje izmučenih ljudi zaradi epidemij.
Moje menje je tud, da marsikomu ne odgovarja da gremo zaj iz epidemije.
No, nas vsaj ne skrbi, ker druge države zapirajo svoje meje, saj mi že mesece še do meje svoje države ne moremo.