» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
445 / 466
»»

Badwolff ::

Pri nas desnaki slepo sledijo velikemu vodji, brez ugovarjanja ali dvomljenja.

Levaki večinoma levih politikov ne marajo, verjamejo, da so polni napak in neumnosti, ampak vseen se nekako ujamejo s splošnim svetovnim nazorom in predvsem niso ljubljeni vodja.

S tako dilemo se srečujem pred volitvami. Oboji so pokvarjeni, oboji koruptivni, pri čemer so na levi sredini vsakič neki novi obrazi, oboji delajo in govorijo neumnosti. Ampak ena stran mi je še po svetovno-življenjskem nazoru povsem tuja.

Hypathia ::

Šarec danes za Večer: "Bom zelo iskreno povedal. Če bi bile razmere normalne, Karla Erjavca ne bi podprl." Poslanci Desusa gredo po svoje. Celestina je danes na radiu osmrtnico Kulu prebral, tako da mislim, da lahko 27.1. vzamemo za presečni datum, ko je leva koalicija še drugič vrgla puško v koruzo, Erjavčev leteči cirkus je bil tudi za tako mlado in nerazvito demokracijo kot jo ima Slovenija, too much. Janša bo očitno vladal do konca mandata oziroma vsaj konca predsedovanja EU, hektolitri gnojnice, ki se zlivajo nanj pa seveda ne bodo presahnili.

Telbanc ::

Hypathia je izjavil:

Šarec danes za Večer: "Bom zelo iskreno povedal. Če bi bile razmere normalne, Karla Erjavca ne bi podprl." Poslanci Desusa gredo po svoje. Celestina je danes na radiu osmrtnico Kulu prebral, tako da mislim, da lahko 27.1. vzamemo za presečni datum, ko je leva koalicija še drugič vrgla puško v koruzo, Erjavčev leteči cirkus je bil tudi za tako mlado in nerazvito demokracijo kot jo ima Slovenija, too much. Janša bo očitno vladal do konca mandata oziroma vsaj konca predsedovanja EU, hektolitri gnojnice, ki se zlivajo nanj pa seveda ne bodo presahnili.

Janez bo mel tole vlado do konca in ob teh "kekcih" na levi, bo komot dobu še en mandat. :)):))

Sam pomisliš, da bi zaj meli levo vlado, pa te spreleti srh. Smo probali l. 2009, ko sem pršu takat domov iz službe sem reku, da zaj bojo pustli gospodarstvo, da bo šlo svojo pot navzdol, ker je bla že kriza. Pa ne mislim sam to. Tud samo spopadanje z krizo....

To bi se zgodilo tud zaj, na forumu bi blo pa spet en kup trolov ki bi vsi ihtavo pisali, da naj trg nardi svoje...:))Tko ko so pisali takrat. 8-)8-)8-)

Drgač se tud zaj delajo napake še naprej. Cepivo se nabavlja le na zahodu, kar je zlo narobe. Lahko bi poklicali še v Rusijo in Kitajsko. In tam dobili kakšno cepivo.

Tako nas je prehitela Srbija, ki je cepila že 320.000 prebicalcev, nabavli so pa že en kup cepiv.

Še tale cvetka ...kak bi blo pod Šarcem..

https://twitter.com/JJansaSDS/status/13...
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

nergac ::

Hypathia je izjavil:

Desusu niti Montyjevci in TNT-jevci ne sežejo do kolen.

Res naprošam soforumaše, da najdejo nek primer iz popularne kulture ali književnosti oziroma filmofile, ki bi opisoval dogajanje v desusu.

GregiB ::

Telbanc je izjavil:

Janez bo mel tole vlado do konca in ob teh "kekcih" na levi, bo komot dobu še en mandat. :)):))

Zna bit... sej mandat je dobil tudi 2018... (sorry, ne znam limat smeškov, jih ne uporabljam.)
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

puginho ::

Grupa 4 poslancev se je odločila uničiti stranko za 15 plač, to je pač desus, hvala lepa in nasvidenje.

GregiB je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Zna bit... sej mandat je dobil tudi 2018... (sorry, ne znam limat smeškov, jih ne uporabljam.)

Nov mandat za puklastega so lahko samo njegove mokre sanje, še v normalnih razmerah niso šli čez 25%, to bo kar njegov zadnji mandat, pa še ta je bil podkupljen.

ADIJOOO ::

puginho je izjavil:

GregiB je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Nov mandat za puklastega so lahko samo njegove mokre sanje, še v normalnih razmerah niso šli čez 25%, to bo kar njegov zadnji mandat, pa še ta je bil podkupljen.

Levaki gotofi ste

Vaš levi mesija kaj čaka ?

Kaj je levičarji zdaj že tablice vračate ? A niso več KUL ?

Ja težave imate na levi z seštevanjem

To smo mi KUL telebajski...

Zdaj pa resno

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: pero12 ()

lotar123 ::

ADIJOOO je izjavil:

Levaki gotofi ste

K bo slika puklavega, kakšenga Erjavca, Fajonke, brezjajčnika, Kordiša... takole v smeteh, potem pa bomo lahko začeli vsaj upati na svetlo prihodnost!

RoccoC ::

Ste res primitivci z naslavljanjem ljudi z njihovimi fizičnimi pomanjkljivostmi - puklasti, pleško itd. Podn.

IL_DIAVOLO ::

Cudno, da ga se ni doletel vzdevek zelva, glede na zelo kratek vrat in železno kozo :D:))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Telbanc je izjavil:

Cepivo se nabavlja le na zahodu, kar je zlo narobe. Lahko bi poklicali še v Rusijo in Kitajsko. In tam dobili kakšno cepivo.

Bolje da ne, bi vse šipe na Kolodvorski popokale, tako bi se Erika in kompanija drli.

RoccoC je izjavil:

Ste res primitivci z naslavljanjem ljudi z njihovimi fizičnimi pomanjkljivostmi - puklasti, pleško itd. Podn.

Primitivec si očitno ti, poglej si nivo pisanja iz kleti na trstenjakovi za vsakega ki drugače razmišlja.

RoccoC ::

puginho je izjavil:

RoccoC je izjavil:

Primitivec si očitno ti, poglej si nivo pisanja iz kleti na trstenjakovi za vsakega ki drugače razmišlja.

Lej, lahko preveriš in ugotoviš po postih da sem zelo proti maršalu tvitu. Naslavljenje ljudi s katerekoli strani po njihovih telesnih pomankljivostih mi je ogabno in primitivno pa naj pride z desne ali leve. Pa zmeraj ste z leve govorili da ste boljši, pa ni videti...

HitraSperma ::

RoccoC ima prav, s tem se spuščaš na nivo SDS kulta, in postaneš druga plat istega kovanca.
fgdsfjk

Se bom popravil:

K bo slika g. Janše, kakšenga g. Erjavca, ga. Fajonke, g. tonina, Kordiša... takole v smeteh, potem pa bomo lahko začeli vsaj upati na svetlo prihodnost!

Še opravičilo vsem, ki so bili s tem prizadeti!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lotar123 ()

Novi začasni minister za zdravje bo Matej Tonin.

Tako naj bi ministri na tem položaju "rotirali", vse dokler ne najdejo primernega človeka, ki bi vodil MZ.

https://www.24ur.com/novice/korona/razk...

Ne vem no, tole je komedija na komedijo! Je pa jasno nekaj, na to mesto ne upa postaviti nikogar iz svoje stranke! Le zakaj? No sledi pokop NSI-ja.

Smo edina jebena država na svetu, ki nimamo v času epidemiji Ministra za zdravje! No imamo, vsake 14 drugega kot kaže :)

Zgodovina sprememb…

Zdaj bo rotacija, počasi bo na vrsti Vasko Simoniti, včeraj so slamice vlekli.

Badwolff ::

LOL

FireSnake ::

DeeJay je izjavil:

Odgovornost nosi tist, ki vodi državo. Kdo je to?

Seveda, politika (pa nima veze kdo je v sedlu) je kriva, da se virus širi.
To neumnost, ki ste jo povzeli od drugod lahko ponavljate koliko hočete pa bo še vedno ... no ... to kar je: neumnost.

Če bi pa korl sedu v sedlo bi pa ta posrana korona kar izginila, ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

FireSnake je izjavil:

DeeJay je izjavil:

To neumnost, ki ste jo povzeli od drugod lahko ponavljate koliko hočete pa bo še vedno ... no ... to kar je: neumnost.

Če bi se g. Janez samostojno odstranil, bi velika večina vsaj mogoče začela verjeti, da vlada želi dobro ljudem. V tem trenutku pač ni tako. Preveč je mutnih poslov, žaljenja, neupoštevanja vseh institucij, stroke, blatenje v tujini... Po domače povedano krega se z vsakim, ki misli malo drugače kot on!

Če je to človek, ki naj vodi državo, pa naj pač bo! Do naslednjih volitev.

FireSnake je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Viš, tle je po moje napaka.

On Erjavec bi mogu bit minister za zdravje, ker je res škoda da svoje potencijale uničuje kot PM.:)):)):))

Dobr da si "namignu"." To bi nas rešilo. ":):D:))

coffeetime12 ::

lotar123 je izjavil:

Novi začasni minister za zdravje bo Matej Tonin.

Ivan: "Sve je sranje, osim pišanja"

coffeetime12 ::

Smo na poti, kjer bo zeliščar Krek M. vodil NPU, B. Beović ministrstvo za kmetijstvo, M. Pojbić pa IJS

"Vladi ne bomo dovolili, da nas še globlje razdeli. Trend ustrahovanja, sovraštva in nezaupanja bomo obrnili s trdim delom. Ne bo se zgodilo čez noč, proces bo dolgotrajen," je predsednica SD Tanja Fajon danes poudarila v odzivu na aktualno dogajanje. Izpostavila je pomembnost, da opozicija ostane trdna in povezana.

To je pomen preboj, ki bi lahko rezultiral v predčasnih volitvah. Te bi bile najboljša možnost za politike, predvsem pa za ljudi."

Kot je dodala, so zaskrbljeni zaradi dogajanja v stranki DeSUS. "Na tak način je težko nadaljevati skupni proces. In očitno je, da projekt konstruktivne nezaupnice ne gre po pričakovanjih."

Reality check, Tanči, drug bo pa na volitvah.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

Volitve, kake volitve?

Živimo v novi realnosti.

Volitve so popolnoma nepotrebne.

Potrebno je samo počakati na implozijo.

Sicer pa prpa dela, ko po 30 letih ne vlada več trojček SDS, SD, Desus.

feryz ::

Kakšna greznica od države je ta žalost!!!
Kako morejo taki odurni stvori sploh teptati zemljo!? Da ne bo pomote, vsi politiki, ne zgolj umski bolnik.
Bogi naši otroci. Mi bomo že nekako.

WizzardOfOZ ::

lotar123 je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

Levaki gotofi ste

K bo slika puklavega, kakšenga Erjavca, Fajonke, brezjajčnika, Kordiša... takole v smeteh, potem pa bomo lahko začeli vsaj upati na svetlo prihodnost!

Sorry, ampak jaz pa upam, da noben od njih ne bo nikoli toliko pomemben, da bi ga sploh naslikali. :))
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ je izjavil:

lotar123 je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

Levaki gotofi ste

Sorry, ampak jaz pa upam, da noben od njih ne bo nikoli toliko pomemben, da bi ga sploh naslikali. :))

Haha ja nekaj je na temu :)

Evo, še Zdravc je povedal eno kitico na pogrebu Kula:

@PocivalsekZ
Intervju @sarecmarjan v @vecer ponovno razkriva psihološke razloge za razpad njegove vlade. Egoistične ambicije kamniške klape so sesule prejšnjo vlado in povezovanje na liberalni sredini, očitno pa tudi #KUL jemljejo s figo v žepu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

https://siol.net/novice/slovenija/polic...

Območje nekdanje tovarne Rog predstavlja tempirano ekološko bombo v Ljubljani. Doslej so odpeljali skoraj 43 ton smeti. Najdenih je bilo tudi več kot 300 koles, večja količina novih gospodinjskih aparatov in drog.

In levi so jim držali štango?

In ta gamad se je imela za kulturnike?
Te narkomane bi morali notri zakleniti preden so začeli rušiti.

Kar kar tako mimogrede 300 ukradenih biciklov na lagru.

Te smeti ne bi smeli sami odvažati. Njih notri naterat, pa naj počistijo za sabo.
Zalega narkomanska!

FireSnake je izjavil:

https://siol.net/novice/slovenija/polic...

Območje nekdanje tovarne Rog predstavlja tempirano ekološko bombo v Ljubljani. Doslej so odpeljali skoraj 43 ton smeti. Najdenih je bilo tudi več kot 300 koles, večja količina novih gospodinjskih aparatov in drog.

In levi so jim držali štango?

In ta gamad se je imela za kulturnike?
Te narkomane bi morali notri zakleniti preden so začeli rušiti.

Kar kar tako mimogrede 300 ukradenih biciklov na lagru.

Te smeti ne bi smeli sami odvažati. Njih notri naterat, pa naj počistijo za sabo.
Zalega narkomanska!

Misliš Levica?

Vseeno kdo, pravzaprav.
Tisti, ki jih je podpiral bi ga nateral, da jim pomaga odnašati smeti.
Skupaj z Makarovičevo (mislim, da sem zasledil, da se je ona na veliko dušala).

Problem je bil, sicer, rešljiv bolj preprosto: MOL bi morala notri šibati zastonj robo.
In počakati, da narava opravi svoje.
Ker sedaj se bo pa ta narkomanski gnoj verjetno zasidral nekje drugje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Imamo že temo o Rogu se mi zdi.

Če je temku tako, se opravičujem (nisem je zasledil).
Da je politika tako stvar podpirala ... zato sem dal sem.

Poldi112 ::

Na (web) naslovnici NYT smo :)

https://www.nytimes.com/2021/01/27/arts...

A Populist Leader Kicks Off a Culture War, Starting in Museums

Slovenia's government has replaced the directors of major institutions. But it says "run-of-the-mill artists really have nothing to complain about."
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

FireSnake je izjavil:

Vlada in lokalna politika ni isto :) Tema Vlada 2020 - ???? Lokalna politika je MOL in ne vlada. Da ti razložimo pojme!

Evo jutr gremo lahk po gate pa štumve. Živela vlada :) Aja ups ne povsod!

Zgodovina sprememb…

lotar123 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Vlada in lokalna politika ni isto :) Tema Vlada 2020 - ???? Lokalna politika je MOL in ne vlada. Da ti razložimo pojme!

Ti si razjasni pojme katera opcija je te mamileke podpirala.
Peče, ker so to tvoji, slučajno?

FireSnake je izjavil:

lotar123 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Ti si razjasni pojme katera opcija je te mamileke podpirala.
Peče, ker so to tvoji, slučajno?

Mojih ni, so kvečjemu tvoji ;)

lotar123 je izjavil:

Ekskluzivno! Jutri še eno zasedanje vlade, baje je na mizi da se bodo mogoče lahko prodajale tudi majice z kratkimi rokavi!!! Držimo pesti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: puginho ()

puginho je izjavil:

lotar123 je izjavil:

Ekskluzivno! Jutri še eno zasedanje vlade, baje je na mizi da se bodo mogoče lahko prodajale tudi majice z kratkimi rokavi!!! Držimo pesti

:)

lotar123 je izjavil:

Če živiš u mestu, pol gate pa majce niso problem, če si vsaj malo socijalen in ti zvonec dela. Sej so kr neki ponujal, dokler ni blo korone. Jaz mam še mal zaloge od takrat.

Hotel sem omenit že včeraj....da bo Pivčeva ustanovila svojo stranko, brez unega POS sa. Ja no, me je en dan vprašala tlele, kva mam proti Podobniku.

Jaz nimam nič, bivši SLS volilci pa nekej majo...Podobnik je politično je čist zavozu, ko je šel v vlado z Drnovškom. Kam je pol padu iz skor 20%, se menda vidi. Zato je tud moje mnenje, da dokler bosta Podobnika bliz SLS ta ne bo u parlamentu. Ja, heh, dobr so ga politično uničli liberalci so bli se mi zdi.

To omenjam tud zato, ker majo eni dost za povedat, kak bi morali glasovat posamezni poslanci, oziroma katere stranke so se izneverile svojim volilcem. Takrat se je veliko flancalo o povezovanju in podobnih bedastočah, SLS pa so izkoristili za svoje rabote. Tko da po moje mata Podobnika črno piko pri volilcih in tle ne bo SLS parlamenta še dolg vidu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Bolj švoh je tale analiza, ker SLS se je kljub paktiranju z Drnovškom, do nedavnega, skupaj z vsaj enim Podobnikom, redno uvrščala v parlament, torej ni res, da so jim volilci to tako zamerili, še moja stara mamka je volila Žerjava, ker se ji je zdel tak miren in fejst fant. Je pa res, da so se razmerja med strankami na desnici močno spremenila, če sta bili v 90-tih SLS in Krščanski demokrati precej močnejši, jih je po letu 2000 Janša povozil in prevzel primat, ki ga drži še danes. Se je pa precej radikaliziral, zaradi česar se je odprlo veliko prostora na sredini, 50% volilcev pa sploh ne gre na volitve in ravno to računa sedaj Podobnik in POS, da bi lahko speljali na svoj mlin.

Utk ::

50% jih ne hodi na volitve, ker so vsi politiki barabe. Ne vem kako bi to lahko Podobnik in Pivčeva spremenila.

Hypathia je izjavil:

Bolj švoh je tale analiza, ker SLS se je kljub paktiranju z Drnovškom, do nedavnega, skupaj z vsaj enim Podobnikom, redno uvrščala v parlament, torej ni res, da so jim volilci to tako zamerili, še moja stara mamka je volila Žerjava, ker se ji je zdel tak miren in fejst fant. Je pa res, da so se razmerja med strankami na desnici močno spremenila, če sta bili v 90-tih SLS in Krščanski demokrati precej močnejši, jih je po letu 2000 Janša povozil in prevzel primat, ki ga drži še danes. Se je pa precej radikaliziral, zaradi česar se je odprlo veliko prostora na sredini, 50% volilcev pa sploh ne gre na volitve in ravno to računa sedaj Podobnik in POS, da bi lahko speljali na svoj mlin.

No ja, sem napisal na splošno. Je pa blo vedno bolj bogo vse skup. Dokler niso izpadli iz parlamenta. Lah rečem sam hvala bogu. Da jih je doletela karma. :D

Jaz bi stavil rajši na Pivčevo, sploh če se reši unih iz KPK ki jih milijon zaslužen popoldne ne zanima, zanima pa jih če je Pivčeva spila kak kafe zastojn. Je pa res, da se bo verjetno morala pred volitvami s kom povezat, zaj s kom to sam bog ve, oziroma, je treba povedat, da kok je men znano, je možna tud kombinacija z SLS. Pol pa se verjetno karte u SLS na novo premešajo. :))

O unih iz POS a pa sploh ne bi zgubljal besed, ker ko bojo začel okostnjaki padat iz omar, bo smeha. :)

Utk je izjavil:

50% jih ne hodi na volitve, ker so vsi politiki barabe. Ne vem kako bi to lahko Podobnik in Pivčeva spremenila.

Če bi folk res tako motile barabe, Janković ne bi že 15 let na županskem stolu sedel.

Jasno je, da se je začelo ciljati na povezovalno politiko ala Podobnik, Kangler in tudi Pivčevo. Počivalška, bom tukaj kar izpustil.

Podobnik ni videl parlamenta od blizu že kar nekaj let in ga tudi nikoli več ne bo (se kar strijam z zapisom Telbanca).

Kangler je propali politik, ki lahko služi samo še v stranki, ki ne dojema demokracije, odločb sodišča in volje ljudstva.. iz tega sledi da na volitvah dobi...

Pivčeva je nastavljena političarka, ki je dejansko pokopala Desus, vemo po nareku koga. Seveda pa je lahko aktivna v pobiranju glasov le tega "koga".

Hypathia je izjavil:

Utk je izjavil:

Če bi folk res tako motile barabe, Janković ne bi že 15 let na županskem stolu sedel.

Tema Vlada, odgovor lokalna politika! MOL ni vlada! Če slučajno ne veš, ali ti je zmanjkalo idej?

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Hypathia je izjavil:

Utk je izjavil:

Na županske volitve hodi tudi tistih 50%?

Smrekar1 ::

nergac je izjavil:

Res naprošam soforumaše, da najdejo nek primer iz popularne kulture ali književnosti oziroma filmofile, ki bi opisoval dogajanje v desusu.

Poiskal sem nekaj takih ekvivalentov.

Spopad v DeSUS:

Spopad vlade z epidemijo:

KUL koalicija:

Nora24:

PTTM v Lepeni

Logar, če bi postal župan Ljubljane:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()
««
445 / 466
»»