Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
Hypathia ::
No, Pahor pa kot vedno državniško in povezovalno:A to je sarkazem? Ne morem razbrati.
...
Zakaj bi bil sarkazem? Pahor je dejansko eden bolj pomirjujočih, povezovalnih slovenskih politikov, z večinoma ustreznim besednjakom in manirami, vzor h kateremu leva stran vseskozi formalno poziva vendar kljub temu veselo pljuva po njem, kar zgolj kaže na njihovo neiskrenost oziroma dvojne standarde, ko pričakuje, da se drugi do njih spoštljivo in strpno vedejo, sami pa bi si radi pridržali pravico do neomejenega drekanja po svojih tekmecih.
FireSnake ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Sej k vse te barve zmešaš, dobiš barvo dreka -> rjavo.
Izjava meseca (pišem z malo, da se ne kdo obregnil, da omenjam mamileka).
Smrekar1 ::
Tako je, kažeta, da jima beseda sodelovanje in inkluzivnost ni samo floskula, kot jo a la carte uporabljajo na levici, ampak resnični način razmišljanja in delovanja.
Res je. Tako kažeta, da jim sodelovanje, tudi na mednarodnem nivoju, in inkluzivnost kogarkoli nista le floskuli, temveč resnični način delovanja.
jaz sem pa misli, da se pod podli manever šteje tudi ... izsiljevanje, mogoče?
Nič ne obsojaš?
Najstrožje obsojam izsiljevanje, s katerim si 55-80 poskuša podaljšati dneve na oblasti, vsekakor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
GregiB ::
Tako je, kažeta, da jima beseda sodelovanje in inkluzivnost ni samo floskula,.
To je približno tak, ko kadilec v denarnici nima dovolj za škatlo čikov (volilni prag). Začne brskati po vseh žepih (združevanje) za drobiž (volilni glasovi)... Bomo videli, ali bo združevanje strank, kjer se podpora meri v promilih kaj prinesla... dvomim... Upam le, da če (ko) jim ne rata, zginejo iz aktivne politike...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Najstrožje obsojam izsiljevanje, s katerim si 55-80 poskuša podaljšati dneve na oblasti, vsekakor.
Neumnega se delaš samo takrat, ko ti to ustreza ali ti to rata naključno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
floyd1 ::
Zakaj ne bi smel biti sarkastičen na forumu? Janezek to počne v parlamentu pri resnih debatah in mu slaboumna sekta celo ploska.
ripmork ::
Pahor si nikoli ne upa podat nikakršne (konstruktivne) kritike, samo prazne floskule od njega. Najlažje dat plašnice gor in dnevno objavljat "lajfčkanje" na socialnih omrežjih. Za nagrado je še ožigosan za povezovalnega (v resnici se pa le noče nikomur zamerit ali imet težav).
Glavno, da so lajki (fotografirano teden nazaj na javnem prostoru, ki je sicer za širšo publiko zaprt s trakom)
+1
Glavno, da so lajki (fotografirano teden nazaj na javnem prostoru, ki je sicer za širšo publiko zaprt s trakom)
Predlagam ime stranke SOS - Stranka Odpadnikov Slovenije.
Da bo enostavneje pa naj bo barva rjava kot je predlagal WizzardOfOZ.
+1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
kuall ::
DeeJay ::
Pahor "vlada" po metodi angleške monarhije. Podpirati vlado, neglede na to kaj počne in javno ne izražati (oziroma čim manj) svoje lastno mnenje.
Pozablja edino, da on ni Kralj in je zamenljiv.
Don't f with me.
Bwaze6 ::
Počivalnik in Pvčeva kažeta svoje barve.
Ustanavljata 'stranko' Povežimo Slovenijo, ki bo združevala SMC, SLS, Kanglerja in Zelene.
https://www.zurnal24.si/slovenija/novo-...
Jim ni nohče povedal, kaj "PoS" običajno pomeni v angleščini, ali so pač mednarodno iskreni pri poimenovanju?
Pahor "vlada" po metodi angleške monarhije. Podpirati vlado, neglede na to kaj počne in javno ne izražati (oziroma čim manj) svoje lastno mnenje.
Teče mu drugi (in zadnji) mandat, vleče plačo za malo fotkanja in lajkanja po družbenih omrežjih. Očitno je v mislih že v penziji. Türk je bil predsednik (pa nisem bil ravno oboževalec), pahorček pa je klovn brez jajc.
Zakaj ne bi smel biti sarkastičen na forumu? Janezek to počne v parlamentu pri resnih debatah in mu slaboumna sekta celo ploska.
Bolje sarkastičen kot zmešan. Koliko vas tu navija za Kordiša, ajde roke gor. Po moje ni majhna številka.
Ja, se strinjam, da samo zmešan osebek da tako blesav odgovor na resno vprašanje . In ta idiot vodi vlado.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: floyd1 ()
Telbanc ::
A pivkovka še ni v zaporu? Zakaj se tak, dokazano, kradljivi ološ pusti, da šeta naokrog?
Ni nič dokazano.
Dobr bi blo, da se mal pozanimaš kak stvari stojijo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
. Koliko vas tu navija za Kordiša, ajde roke gor. Po moje ni majhna številka.
Spet Whataboutizem? Da je Kordiš za razumnega volivca za levi pol še slabša reklama, kot Puklasti za desni, je jasno... ampak parlament ni prizorišče za “ Snappy answers to stupid questions...”. Če (Ker) bi iz parlamenta moral odkorakati Kordiš, bi takoj za njim morl še kaka Tomšička, Pojbič, Škrinjarjeva in še marsikdo... PV si tako nizkega nivoja ne bi smel privoščiti. Trump je imel take, ker je glup, Puklasti, ker je pokvarjen... ploskali pa so jima iz istih vzgibov...
jernejl ::
Tako je, kažeta, da jima beseda sodelovanje in inkluzivnost ni samo floskula,.
To je približno tak, ko kadilec v denarnici nima dovolj za škatlo čikov (volilni prag). Začne brskati po vseh žepih (združevanje) za drobiž (volilni glasovi)... Bomo videli, ali bo združevanje strank
To je približno tako, kot počnejo v KUL. Iste stranke, ki so se malo nazaj že (s)kregale, vrgle puško v koruzo in razšle, bi zdaj spet malo sodelovale, ker jim pač drugega ne preostane, če želijo prešteti do 46.
S tem da drobiža po vseh žepih nimajo dovolj in morajo fehtati mimoidoče - "dajte mi 50 centov, da kupim škatlo, pa vam potem dam iz škatle nekaj čikov".
To je približno tako, kot počnejo v KUL. Iste stranke, ki so se malo nazaj že (s)kregale, vrgle puško v koruzo in razšle, bi zdaj spet malo sodelovale, ker jim pač drugega ne preostane, če želijo prešteti do 46.
S tem da drobiža po vseh žepih nimajo dovolj in morajo fehtati mimoidoče - "dajte mi 50 centov, da kupim škatlo, pa vam potem dam iz škatle nekaj čikov".
Lej, PMSM so pri KULu zakockali. Računali so, da si bostab DeSUS in SMC reševali politični obstoj po levi, ne po desni. A je bademajster uvidel, da je njegova stranka mrtva, brez možnosti oživljanja, vsaj prek KULa. Po moje vztrajajo zgolj reda radi, sled tega je edina varianta menjave oblsti ta, če Puklasti da v parlament glasovanje o zaupnici, ki pa tudi nima večine... So pa stranke KUL, razen Šivilje marbit, trdno v parlamentu... so vzgibi čisto drugi, kot pri POSejih
feryz ::
Dokazano je, da ob času izstavitve računa za 35 jurjev ali kolikor koli že, ni dostavila ničesar.A pivkovka še ni v zaporu? Zakaj se tak, dokazano, kradljivi ološ pusti, da šeta naokrog?
Ni nič dokazano.
Dobr bi blo, da se mal pozanimaš kak stvari stojijo.
Če misliš pa pred sodiščem, tam nikoli ne bo. To se pa strinjam s tabo.
https://twitter.com/BojanPozar/status/1...
"Zdaj tudi uradno.
- Tomaž Vesel krši Zakon o integriteti in preprečevanju korupcije ter Zakon o računskem sodišču
- Je dokazano lagal
Če TV kot predsednik računskega sodišča ne odstopi sam, mora DZ začeti postopek za njegovo razrešitev "
"Zdaj tudi uradno.
- Tomaž Vesel krši Zakon o integriteti in preprečevanju korupcije ter Zakon o računskem sodišču
- Je dokazano lagal
Če TV kot predsednik računskega sodišča ne odstopi sam, mora DZ začeti postopek za njegovo razrešitev "
Božiček, sneguljčica, trnuljčica, požareport. Vse je menda res, le dokazat je bolj težko...
dild0idis ::
Glede na to kar je prišlo ven je sedaj breme dokazovnja na Veselu in ne na božičku, sneguljčici, trnuljčici ali požarju.
Če pa je to laž kar je napisal Požar, pa verjamem, da bo to Vesel hitro dokazal in tudi tožil Požarja za klevetanje in tudi tožbo dobil.
Saj si želimo odkritosti od javnih oseb, ali pa ne jemljemo resno, ker ni naš človek to dal ven v medije?
Če pa je to laž kar je napisal Požar, pa verjamem, da bo to Vesel hitro dokazal in tudi tožil Požarja za klevetanje in tudi tožbo dobil.
Saj si želimo odkritosti od javnih oseb, ali pa ne jemljemo resno, ker ni naš človek to dal ven v medije?
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
TESKAn ::
Po moje zdej povprašuje Hojsa, v kakšno kuverto naj da svojo nepreklicno odstopno izjavo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
nergac ::
Meni se zdi da ima JJ neko svojo vizijo in ji zvesto sledi.
Na trenutke je izčrpan, vendar hitro pride k sebi.
Zdi se mi, da za to vizijo ne ve niti njegova boljša polovica, kaj šele drugi.
Vsi ostali centri moči in represije samo čakajo, kaj bo.
Da damo vse skupaj v širši kontekst, poglejmo še na francosko-nemški vlak.
Ne vem kako je v Nemčiji življenje slehernika, v Franciji so pendreki kar aktivni.
Borut Pahor tudi dosti telovadi da je fit. Je dobro podkovan za razpredanje pred kamerami.
Na trenutke je izčrpan, vendar hitro pride k sebi.
Zdi se mi, da za to vizijo ne ve niti njegova boljša polovica, kaj šele drugi.
Vsi ostali centri moči in represije samo čakajo, kaj bo.
Da damo vse skupaj v širši kontekst, poglejmo še na francosko-nemški vlak.
Ne vem kako je v Nemčiji življenje slehernika, v Franciji so pendreki kar aktivni.
Borut Pahor tudi dosti telovadi da je fit. Je dobro podkovan za razpredanje pred kamerami.
Ja, sem videl posnetek z Nizozemske.
In to so baje urejene države.
Največji možni upor je biti skrajni škrtuh.
Nič služit nič trošit. Samo res nujno.
Pa ne bo dnarja za monade ...
In to so baje urejene države.
Največji možni upor je biti skrajni škrtuh.
Nič služit nič trošit. Samo res nujno.
Pa ne bo dnarja za monade ...
Brez skrbi ...
Da se vrnemo k temi po teh "šumih".
Menim, da je nova SLS (tako imenovana stranka lopovov slovenije) dost bolj kredibilna kot stranka desus.
Stranka desus postaja amorfna in ne najdem niti nobene primerjave iz popularne kulture.
Da se vrnemo k temi po teh "šumih".
Menim, da je nova SLS (tako imenovana stranka lopovov slovenije) dost bolj kredibilna kot stranka desus.
Stranka desus postaja amorfna in ne najdem niti nobene primerjave iz popularne kulture.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()
Kak zaj? Danes o povezovanju nočeta vedet nič?!Počivalnik in Pvčeva kažeta svoje barve.
Tako je, kažeta, da jima beseda sodelovanje in inkluzivnost ni samo floskula, .
Ja no, kje je zaj tista nekonstruktivna brezupnica? .
Vse je potihnalo, da ogenj ne ugasne se vleče zaj neke interpelacije od ne vem kje. Vsake tolke se na enga pokaže z prstom v vladajočo koalicijo in pljuvačina se začne.
Gre za taktično izčrpavanje nasprotnika, kar pa ni genijalna ideja te KUL koalicije, ampak je to počel že pokojni Drnovšek.
Pač tolk tišiš, mislim tojk cajta, da enkat že rata.
Sam teli se mi zdi niso Drnovšeku niti do kolen, pa se lah vse skup slabo konča.
Vse je potihnalo, da ogenj ne ugasne se vleče zaj neke interpelacije od ne vem kje. Vsake tolke se na enga pokaže z prstom v vladajočo koalicijo in pljuvačina se začne.
Gre za taktično izčrpavanje nasprotnika, kar pa ni genijalna ideja te KUL koalicije, ampak je to počel že pokojni Drnovšek.
Pač tolk tišiš, mislim tojk cajta, da enkat že rata.
Sam teli se mi zdi niso Drnovšeku niti do kolen, pa se lah vse skup slabo konča.
Drnovšek nas je prodal Vatikanu.
Pa samooskrba s hrano ni imela dovolj "dodane vrednosti".
Sicer pa, kakor pravijo: o mrtvih vse dobro.
Pa samooskrba s hrano ni imela dovolj "dodane vrednosti".
Sicer pa, kakor pravijo: o mrtvih vse dobro.
Badwolff ::
Za Požarja in vse podobne je najbolje kar startat s tem, da lažejo, ne glede na temo in stran v katero lažejo.
Pa potem korigiraš, ko se izkaže, da je res. Če nič drugega pretiravajo, olepšujejo, izpuščajo del resnice, poudarjajo kake manjše stvari ipd.
Po eni strani so koristni, ker kako stvar spravijo na plan, ki se potem lahko naprej razišče, po drugi strani so tist najnižji del novinarstva, jasno v službi nekoga.
Požar zase pravi, da je levičar recimo (glej prvi stavek mojega sestavka).
Pa potem korigiraš, ko se izkaže, da je res. Če nič drugega pretiravajo, olepšujejo, izpuščajo del resnice, poudarjajo kake manjše stvari ipd.
Po eni strani so koristni, ker kako stvar spravijo na plan, ki se potem lahko naprej razišče, po drugi strani so tist najnižji del novinarstva, jasno v službi nekoga.
Požar zase pravi, da je levičar recimo (glej prvi stavek mojega sestavka).
Bolj se brska po Kraljevem razpisu, bolj smrdi.
Zapufani smo pa za dve generaciji.
https://www.bloomberg.com/news/articles...
Zapufani smo pa za dve generaciji.
https://www.bloomberg.com/news/articles...
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
Za Požarja in vse podobne je najbolje kar startat s tem, da lažejo, ne glede na temo in stran v katero lažejo.
S tem ni nič narobe, ampak če bi Požar razkril da npr. PTTM doma pretepa otroke in ženo bi bilo to vredno raziskati, ker škodi njegovemu gospodarju. Če pravi nekaj kar mu koristi pač laže, jbg.
Isti standard uporabljam za RT, Sputniknews in podobne. Do sedaj je še vedno delovalo.
Hrvati napovedujejo odpiranje države s 1.2. ... pri nam pa Janos grozi s 50m.
- 2. na svetu na miljon prebivalcev po smrti.
- zapufani za dve generaciji
- zaposleni še vedno ne dobijo nadomestila v primeru okužbe, zato hodijo bolani v službe
- spreminjanje in zmišljevanje ukrepov v manj kot 24 urah
- ne držijo se lastnih načrtov
- ni plana za cepljenje, zato dnevno hitro padamo po svetovni lestvici precepljenosti
- dnevno hujskanje po twiterju
- ni ga razpisa ali dobave, da se ne bi razkrila nepravilnost in mahinacija
krivi smo leftardi in komunisti.
- zaposleni še vedno ne dobijo nadomestila v primeru okužbe, zato hodijo bolani v službe
- ni plana za cepljenje, zato dnevno hitro padamo po svetovni lestvici precepljenosti
Don't f with me.
Hrvati napovedujejo odpiranje države s 1.2. ... pri nam pa PTTM grozi s 50m.
In mediji, ki te stvari spravljajo v javnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
Tody ::
Seveda, JJ ob krizi v državi, kot premie, kot zdravstveni minister, najde čas da še nadzoruje 7 in 9 stara otroka pri šolanju. Vi se pa neki kle pritožujete.
https://reporter.si/clanek/slovenija/kd...
https://reporter.si/clanek/slovenija/kd...
To je samo od včeraj.
V manj kot eni uri obtožit levico brez dokazov. Če bi hotl vandali res kej poškodovat, ne bi vrgl sam ene bombice, zato zelo smrdi na Reichstag.
Kdorkoli pa je to naredu, je pa kreten prve vrste in bi mogu odgovarjat.
Zelo pomembno kaj SURS objavla v teh težkih časih, kjer se vlada tako hudo bori z epidemijo.
Bo treba tud US pomest, a ne?
V manj kot eni uri obtožit levico brez dokazov. Če bi hotl vandali res kej poškodovat, ne bi vrgl sam ene bombice, zato zelo smrdi na Reichstag.
Kdorkoli pa je to naredu, je pa kreten prve vrste in bi mogu odgovarjat.
Zelo pomembno kaj SURS objavla v teh težkih časih, kjer se vlada tako hudo bori z epidemijo.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
https://twitter.com/JJansaSDS/status/13...
Dafuq?
Pusti Avstralijo ... tole je za Idrijo. Kosovelova 3, 5280 Idrija je naslov. Naj ga nekdo čim prej spravi tja, ker gre za urgenten primer.
DeeJay nehi se živcirat to je slabo za zdravje :) Veš kolk je enga stresa to...
Sej se ne... samo kažem ogledalo ljudem, ki to podpirajo in volijo.
Pa gremo dalje.
Ena zelo lepa nit za NSI volivce:
https://twitter.com/rose_roseae/status/...
U bistvu je ogromno NSI članov dokazano antivaxxerjev in razpihujejo teorije zarote glede cepljenja skozi svoje razno razne časnike.
Sprenevedanje prve vrste.
Don't f with me.
puginho ::
Kordiš bi izpadel car če bi na janševe komentarje o urgentni psihiatriji pomahal z izpiski njegovih twitov. Pa naj še JJ če si upa pokaže svojo plačo in vse dodatke za nadurno delo, pa da vse skupaj prešetejemo tudi s preživljanjem časa na twiteru, verjetno ima firerjev dan 30 ur, pa da vrne denar nazaj prevarant.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: puginho ()
Z glasovi je na knap, vi pa v letu 2021 ne pustite glasovanja na daljavo tako da povejte kdaj boste dopustili udejanjanje demokracije? Verjetno takrat ko bo vam pasalo.
Konkretno tole je pravi somrak demokracije. Ko bo naslednjič PTTM poskušal sestaviti vlado mu je potrebno par poslancev poslati v karanteno in mu dati izbiro: ali boš javno propadel ali odstopiš od kandidature?
Presedan je dal on, torej podli manever podpira.
No, od zdaj naprej si dokazani lažnivec in manipulator, ki "dejstva" vleče iz riti:
https://siol.net/novice/slovenija/igor-...
Jaz sem to opazil že zdavnaj.
Objavljam pa še za druge.
Ti si navadno trobilo, ki iz riti potegne "dejstva" in jih želi prikazati kot, da držijo.
Kordiš bi izpadel car če bi na janševe komentarje o urgentni psihiatriji pomahal z izpiski njegovih twitov. Pa naj še JJ če si upa pokaže svojo plačo in vse dodatke za nadurno delo, pa da vse skupaj prešetejemo tudi s preživljanjem časa na twiteru, verjetno ima firerjev dan 30 ur, pa da vrne denar nazaj prevarant.
Saj Kordiš je Janšo že pošiljal na psihiatrijo https://twitter.com/ZigaTurk/status/135..., ampak ko kaj takega izjavi levičar, to seveda ni problematizirano s strani MSM, pač običajna dvojna merila.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
puginho ::
Z glasovi je na knap, vi pa v letu 2021 ne pustite glasovanja na daljavo tako da povejte kdaj boste dopustili udejanjanje demokracije? Verjetno takrat ko bo vam pasalo.
Konkretno tole je pravi somrak demokracije. Ko bo naslednjič PTTM poskušal sestaviti vlado mu je potrebno par poslancev poslati v karanteno in mu dati izbiro: ali boš javno propadel ali odstopiš od kandidature?
Presedan je dal on, torej podli manever podpira.
No, od zdaj naprej si dokazani lažnivec in manipulator, ki "dejstva" vleče iz riti:
https://siol.net/novice/slovenija/igor-...
Jaz sem to opazil že zdavnaj.
Objavljam pa še za druge.
Ti si navadno trobilo, ki iz riti potegne "dejstva" in jih želi prikazati kot, da držijo.
Madžarski medij s povezavami do velikega Orbana, ne hvala
Saj Kordiš je Janšo že pošiljal na psihiatrijo https://twitter.com/ZigaTurk/status/135..., ampak ko kaj takega izjavi levičar, to seveda ni problematizirano s strani MSM, pač običajna dvojna merila.
Ne, to je obični Turkov whataboutizem. Sploh pa ga je takrat Zorčič opozoril, pri Jajotu je bil pa tiho.
Kordiš je jajota neki vprašal, on mu je pa namesto odgovora nametal cinične nebuloze, da je vprašanju odvrnil pozornost.
Kdo je zdej tuki za obsojat? Tistega, ki postavlja legitimna vprašanja, al tistega, ki na njih noče odgovorit in žali sprašujočega?
Samo to se je za vprašat, vse ostalo je prikrivanje resnice.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
Vprašanje ni bilo legitimno. Če ima Kordiš dokaze za Janševe kriminalne rabote naj jih nese na policijo, ne pa da natolcuje v parlamentu in potem še pričakuje resen odgovor.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
Lolekinja.
Seveda je bilo kordiševo vprašanje legitimno, kot tudi janšev odgovor.
Neligitimen je bil precednik državnega zbora.
Seveda je bilo kordiševo vprašanje legitimno, kot tudi janšev odgovor.
Neligitimen je bil precednik državnega zbora.