» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
338 / 466
»»

Hypathia ::

O, lej, nekdo je pa začutil, da je zapihal nov veter na US in je napočil pravi trenutek, da se poskusi povoziti referendumsko voljo ljudstva: https://www.rtvslo.si/slovenija/so-pogo...
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Bwaze6 ::

A to je tista referendumska volja ljudstva, ki je v primeru nakupa oklepnikov za 800 milijonov evrov ne sme biti?

;)

DeeJay ::

Vidm sam dve opciji:
1. Nič
2. Erjavec PV

Ej "Levica" aka Klemen Travnik, ne troli, noben te ne jemle več resno.
Pejt rajš kej novga na svoj FB fanpage objavt

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

Bwaze6 je izjavil:

A to je tista referendumska volja ljudstva, ki je v primeru nakupa oklepnikov za 800 milijonov evrov ne sme biti?

;)

Ne, to je tista, ki je bila legitimno izražena, kaj si ljudstvo misli o nabavi oklepnikov pa ne bomo nikoli izvedeli.

svecka ::

Bwaze6 je izjavil:

;)

si prebral ustavo?

GregiB ::

Hypathia je izjavil:

Ne seri, ker nimaš pojma, niti sodbe US nisi prebral.

Ti tudi ne... sodbe?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

FireSnake ::

Nedasemiveč je izjavil:

Še malo potrpite dragi sodržavljani in janšizma bo konec.

To trajbate že od marca. Pa še nič. Se ne naveličate?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

To trajbate že od marca. Pa še nič. Se ne naveličate?

Imaš prav, janšizma v rodni grüdi ne bo nikoli konec, Janšizem bo, dokler bo Janša (politično aktiven)... po Janši pa bo prišel nov Janša, ki bo futral janšiste... Lahko pa delamo na tem, da jih je manj... vsaj tisti, ki smatramo, da je janšizem za Slovence in Slovenijo škodljiv...

Nedasemiveč ::

Ne skrbi FireSnake... Ze cez dve leti bos ponovno imel moznost voliti svojega velikega vodjo.

Sem že ničkolikorat povedal, da pleško ni moja izbira.
Samo, levaki ste pa prav sluzasti s to povzpetnosto. Na oblast za vsako ceno. Tudi preko trupel, če je treba.
Jaz se vam samo smejim.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

Bwaze6 je izjavil:

Urban dictionary: Commit sudoku

Lepa finta v levo. :D Ali desno. Čisto vseeno. Lepa finta. :D

FireSnake je izjavil:

111111111111 je izjavil:

50% naroda ne gre na volitve, ker so proti JJ in proti levakarjem.

Res je!
It na volitve, da voliš manjše zlo pusti grenak priokus.
Levakarji so totalno izgubili kompas in so trenutno v "beserk mode".
Pleško Jajo ga pa tudi serje.

Nekdo je v tej temi omenil, da je n.Si še edina, ki dejansko razvija svoj program.
Na zadnjih volitvah so bili edini, ki so sploh omenjali gospodarstvo.
Razmišljam, da bi se zopet začel udeleževati volitev in jih podprl.

Enako tukaj, sicer so za moj okus rahlo preveč krščanski. Zgornje sem pa verjetno jaz omenil, ker ko berem programe strank, so drugje bolj kot ne šala.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

svecka je izjavil:

največji izdajalec, lažnivec in uničevalec Slovenije KAHLA se vrača nazaj na čelo "upokojenske stranke" DESUS. Me prav zanima kdo bo ga bolj podkupil sedaj z novim ministrstkim stolčkom na vladi ali opoziciji. Povsod kje je bil je narediš štalo, največ pa z Arbritražo. Namesto da bi se losal starih nesposobnežev, jih še zmeraj gledamo od 91 leta naprej. Nič čudnega da nas je celo Romunija prehitela. Vi kar volite te stare bedake. Pokojnine pod njim ne boste dobili.

Lahko se samo podpišem. Končno smo se ga rešili, pa je nazaj prilezel ščurek nemarni.

Nedasemiveč je izjavil:

Da vidimo če bo pod Kahlizmom kaj bolje.

Zgodovina sprememb…

Johnny QJ je izjavil:

neverjetno je, ampak sdsju je z novo24 uspelo, to kar je republikancem z foxnews. V žlahti imamo strica, ki je bil vedno sdsovec, ampak se je dalo z njim pogovarjat. V zadnjem letu je šlo pa tako daleč, da se je pripravljen s sestrami in lastnimi otroki skregat, ko gre debate o politiki. Seveda je zvest gledalec novetv-
Je pa res, da vsakič ponovi, da janša ni več primern za pv, vsaj to mu moram v dobro šteti.

Jap, ljudje so se danes pripravljeni skregati zaradi politike. Pred marcem tega ni bilo. Očistno desničarji, le niso taki radikalci. Sedaj levičarji iščejo prepir, za vsako stvar, ker niso na oblasti.

el_bahattee ::

PacificBlue je izjavil:

Iz kaznovalne politike ukrepov se je izrodilo, kar se je izrodilo v to, da ljudje neradi spoštujejo ukrepe in se jim marsikateri zdijo totalno blesavi.

Žal pri nas zaradi miselnosti in sebičnosti deluje samo kaznovalna politika. Mi pač nismo nemci - tam je dober primer recimo javni prevoz, ko se velika večina drži pravil in plačuje za vsak prevoz s podzemno, čeprav so inšpekcije zelo redko. Ali pa kako resno se držijo sortiranja odpadkov. Nemci se pač držijo pravil in discipline, pri nas pa se vseprevečkrat samo išče, kako bi zaobidel kak ukrep in zgoljufal oblast. To je razvidno tudi na tem forumu, od začetka ukrepov se vedno najde par ljudi, ki pozivajo k nespoštovanju ukrepov in iščejo načine, kako jih zaobiti. Pa naj si bo to prehajanje občin, prevzem alkoholnih pijač, prepoved zbiranja itd.

Če se tebi zdi kak ukrep nesmiselen to še ne pomeni, da se ga ni treba držati. A če vidiš radar ali znak za omejitev hitrosti na nekem odseku, kjer se ti zdi brezvezno postavljen, ga tudi ne spoštuješ?

PacificBlue je izjavil:

A sem jaz kriv, da so taki ljudje na oblasti? Nobenega od teh nisem kdaj volil. Plus vsega, čisto napačna komunikacija z ljudmi preko Instituta za javno zdravje in ostalih komentarjih, kako smo odgovorni, vmes pa maše s 3000 ljudi na Brezju in ne vem kje še vse. Pa se je plaz sprožil.
Imamo enega največjih številov smrti med starejšimi še posebej med okuženimi v DSOjih.
Vlada iz dneva v dan dokazuje, da je neopravilna, ne samo kar se Covida-19 tiče, vi se pač slepite dalje, če še še hočete.

Vlada izvaja podobne ukrepe kot drugot, ne zdi se mi, da bi bila neopravilna ali slaba. V prvem valu smo imeli dobre rezultate, takrat je niste pohvalili, sedaj v drugem valu, ko so številke slabše, pa je vsega kriva vlada, kajne? Malo samokritike ne bi škodilo. Pa ne pravim, da je vlada brez napak, seveda bi lahko precej stvari izboljšala... ampak ni pa potrebe po dramatiziranju in nespoštovanju ukrepov, saj to samo še poslabša situacijo.
Come to my center, you enter the winter.

FireSnake je izjavil:

Samo, levaki ste pa prav sluzasti s to povzpetnosto. Na oblast za vsako ceno. Tudi preko trupel, če je treba.
Jaz se vam samo smejim.

Ne boš dopovedal. Če nisi za KUL potem si 100% Janšist. Ker pri teh norcih si samo za ali proti Janši, da hočeš furat sredino, je njim nekaj nemogočega, neverjetnega, norega...

Moram pa priznat, da redkih pozitivnih strani telih žolčnih debat, da je še kdo za zmernost in sredino in za nek objektiven pogled na to kaj imamo in kaj lahko s tem naredimo.

Zgodovina sprememb…

el_bahattee je izjavil:

V prvem valu smo imeli dobre rezultate, takrat je niste pohvalili, sedaj v drugem valu, ko so številke slabše, pa je vsega kriva vlada, kajne?.

Srž celotne problematike... Najprej, zakaj vlada ni bila deležna pohval? Zato, ker je oblast prevzela na začetku prvega vala tako, da sta dve stranki nategnili svoje volilno telo. To ni vlada RS ampak vlada 25% tistih, ki so se pojavili na zadnjih volitvah. Folk pač nekoga ali nekaj, kar ne mara... ne hvali... A nič zato, se je vlada hvalila kar sama, grozila okoliškim državam, kako da bo zaprla meje, če nebodo tako dobri, kot smo mi... Ukrepe je takorekoč izvažala...

No, pa je prišel drugi val... ista vlada, isti narod, na pozicijah pa že naši, “ta pravi” strokovnjaki... no, zdaj pa so krivi kolesarji, levaki, migrantje, mediji, Biden... kaj torej?? Ne vem...

Telbanc ::

https://www.rtvslo.si/slovenija/vlada-p...

"Po napovedih sprememb ni in bodo vsi omejitveni ukrepi veljali še naprej. Tako se bodo učenci še naprej šolali na daljavo, še naprej bodo prepovedana zbiranje, gibanje med občinami in v nočnem času, omejeni bodo ponujanje storitev in prodaja blaga ter delovanje lokalov, javni promet ne bo deloval. "Kot smo neuradno izvedeli, bo vlada na dopisni seji namreč le ugodila zahtevi ustavnega sodišča in obravnavanih 10 odlokov objavila tudi v uradnem listu," je za Televizijo Slovenija poročala Andreja Gregorič"

Zeeeeh, tresla se je Šmarna gora, rodila micena miška.:D
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Tako nekako. :D

Urbano#Desno ::

Telbanc je izjavil:

Glavna škoda je bila narejena. Sedaj en kup ljudi razume to odločitev kot da so ukrepi protiustavni in se jih posledično ni treba držati. Čez kakšen teden bomo lahko videli končni rezultat na sledilniku, čez kakšne 3 tedne pa v mrtvašnici.

Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Jaz se vam samo smejim.

Ne boš dopovedal. Če nisi za KUL potem si 100% Janšist. Ker pri teh norcih si samo za ali proti Janši, da hočeš furat sredino, je njim nekaj nemogočega, neverjetnega, norega...

Moram pa priznat, da redkih pozitivnih strani telih žolčnih debat, da je še kdo za zmernost in sredino in za nek objektiven pogled na to kaj imamo in kaj lahko s tem naredimo.

Haha itak ja... Jaz tudi "furam" sredino, pa me je tvoj kolega takoj za levičarja označil.

Podpirat pa te vlade nikakor ne morem, KUL gor ali dol.

Urbano#Desno je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Glavna škoda je bila narejena. Sedaj en kup ljudi razume to odločitev kot da so ukrepi protiustavni in se jih posledično ni treba držati. Čez kakšen teden bomo lahko videli končni rezultat na sledilniku, čez kakšne 3 tedne pa v mrtvašnici.

Je že blo povedano, da regije katere imajo upad verjetno ne bodo mogle več držat trenda ki ga imamo sedaj. Tud jaz sem mislil da tega kar se dogaja sedaj ne bo, pa je.

Tko da tole kar pišeš je že blo, sam z drugačno interpretacijo. :D

Ukrepov se držimo več al manj, razen izjem, ki so pač vedno.

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

No ja 30% ljudi je priznalo da se jih ne drži. :D Realno je verjetno že pred US vladno blamažo bilo teh več, sedaj pa je US v adventnem času dal ljudem krasno podlago da si to odločitev razložijo po svoje in odjebejo ukrepe. Mislim da bo tole imelo zelo slabe posledice na epidemiološko sliko ki se sedaj komaj oklepa tistega r = 1 torej smo na meji da ponovno ne zajahamo eksponentne rasti.

Iz raznih vukojebin že slišim da se folk šeta po trgovinah brez mask, ker je baje US to dovolilo. :D Pa je to osnovni ukrep ki dejansko nikogar ne boli.

enemon ::

Urbano#Desno je izjavil:

Telbanc je izjavil:

No ja 30% ljudi je priznalo da se jih ne drži. :D Realno je verjetno že pred US vladno blamažo bilo teh več, sedaj pa je US v adventnem času dal ljudem krasno podlago da si to odločitev razložijo po svoje in odjebejo ukrepe. Mislim da bo tole imelo zelo slabe posledice na epidemiološko sliko ki se sedaj komaj oklepa tistega r = 1 torej smo na meji da ponovno ne zajahamo eksponentne rasti.

Iz raznih vukojebin že slišim da se folk šeta po trgovinah brez mask, ker je baje US to dovolilo. :D Pa je to osnovni ukrep ki dejansko nikogar ne boli.

BTW, odloki so že objavljeni v Uradnem listu in začnejo veljati jutri, v nedeljo:

https://www.uradni-list.si/glasilo-urad...

enemon je izjavil:

BTW, odloki so že objavljeni v Uradnem listu in začnejo veljati jutri, v nedeljo:

Ja to je irelavantno za nekoga ki je bil že prej prepričan da so ukrepi zgolj JJ sadizem in so ga sedaj še dodatno trigerirali MSM ki so 2 dni govorili praktično samo o tem kako je US odločilo da so ukrepi protiustavni. (pa čeprav je odločilo nekaj drugega)

O tem da so ukrepi sedaj objavljeni v UL pa MSM ne bo poročal (no morda ena 15 sec novička) :D

Urbano#Desno je izjavil:

enemon je izjavil:

Ja to je irelavantno za nekoga ki je bil že prej prepričan da so ukrepi zgolj JJ sadizem in so ga sedaj še dodatno trigerirali MSM ki so 2 dni govorili praktično samo o tem kako je US odločilo da so ukrepi protiustavni. (pa čeprav je odločilo nekaj drugega)

O tem da so ukrepi sedaj objavljeni v UL pa MSM ne bo poročal (no morda ena 15 sec novička) :D

In sigurno ne na začetku "dnevnika" ob 19 uri. Kakih 15 sekund,..... to bo verjetno zdrdrano kot pri reklamni prodaji kakega napol zdravila, ko zdrdrajo tist o zdravniku in farmecevtu:Du u 3 sekundah, razumeš itak nič. ....:D

Glede tega da se eni nedržijo je pač rešitev da se bo dodalo 500 postelj in to je to. Da o dodatnih smrtih ne govorimo.

Zgodovina sprememb…

enemon ::

Urbano#Desno je izjavil:

enemon je izjavil:

Jaz sem pa mislil, da Uradni list ob sobotah ne dela. :p Eh, nič ne bo z nedeljskim izletom v drugo občino hehe

JanK ::

To je to:

Pismo z Roške
Danes mi je žal za vsak trenutek, ki sem ga preživel na Roški

Bili smo priče, ko so policisti ustavljali avtomobile na zadnjem petkovem protestu pred parlamentom, jim očitali hupanje in dajanje žmigavcev kot prekršek, jih množično maltretirali, jim pridigali in jim nalagali globe. Menda so jih oglobili okrog osemdeset.

Nekoč smo bili na Roški. Tam je bil zaprt Janez Ivan Janša skupaj s tremi kolegi. Bilo nas je nekaj tisoč - število je gotovo znano - večinoma peš, nekaj deset pa se nas je večkrat peljalo mimo z avtomobili in smo tudi hupali. Mogoče smo na koncu ulice tudi dali žmigavce.

Tudi vpili smo in žvižgali.

Niti enemu vojaku JLA ali miličniku ni padlo na pamet, da bi nas ustavili, nam pridigali in nas oglobili. To ni padlo na pamet takratnemu notranjemu ministru, niti poveljniku milice. Pravzaprav se miličnikov ne spominjam, spominjam se pa dveh vojakov, ki sta stražila vrata v kasarno, kjer je bil zapor. Z njima smo se pogovarjali.

Danes mi je žal za vsak trenutek, ki sem ga preživel na Roški, Metelkovi, na Kongresnem trgu in v Društvu pisateljev, kjer smo se družili in nastopali v bran Ivanu Janezu Janši.

Če nas takrat ne bi bilo tam, danes za Ivana Janeza Janšo ne bi nihče vedel. Domnevam, da bi bil učitelj obramboslovja na kakšni srednji gumarski šoli pred upokojitvijo.

Tam bi mu bilo mesto.

Mate Dolenc, Bohinj

Tudi meni je zal.
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin

aerie ::

JanK je izjavil:

To je to:

Pismo z Roške

Bili smo priče, ko so policisti ustavljali avtomobile na zadnjem petkovem protestu pred parlamentom, jim očitali hupanje in dajanje žmigavcev kot prekršek, jih množično maltretirali, jim pridigali in jim nalagali globe. Menda so jih oglobili okrog osemdeset.

Nekoč smo bili na Roški. Tam je bil zaprt Janez Ivan Janša skupaj s tremi kolegi. Bilo nas je nekaj tisoč - število je gotovo znano - večinoma peš, nekaj deset pa se nas je večkrat peljalo mimo z avtomobili in smo tudi hupali. Mogoče smo na koncu ulice tudi dali žmigavce.

Niti enemu vojaku JLA ali miličniku ni padlo na pamet, da bi nas ustavili, nam pridigali in nas oglobili. To ni padlo na pamet takratnemu notranjemu ministru, niti poveljniku milice. Pravzaprav se miličnikov ne spominjam, spominjam se pa dveh vojakov, ki sta stražila vrata v kasarno, kjer je bil zapor. Z njima smo se pogovarjali.

Danes mi je žal za vsak trenutek, ki sem ga preživel na Roški, Metelkovi, na Kongresnem trgu in v Društvu pisateljev, kjer smo se družili in nastopali v bran Ivanu Janezu Janši.

Če nas takrat ne bi bilo tam, danes za Ivana Janeza Janšo ne bi nihče vedel. Domnevam, da bi bil učitelj obramboslovja na kakšni srednji gumarski šoli pred upokojitvijo.

Tam bi mu bilo mesto.

Mate Dolenc, Bohinj

Tudi meni je zal.

Posle seksa nema kajanja!

Miki N ::

Hm... kako bi se reklo nekomu, ki jebe cel narod? Demoseksualec?

dreta ::

aerie, verjetno se takrat se rodil nisi zato je tvoja izjava neumna.
Takrat je bil cisto drug feeling.

pirat ::

@JanK
Vidis, kako je na zacetku teksta, ki si citiral v stavku 'menda'?
Ves zakaj je tam? Ker gre za javno izrazeno levicarsko laž, tisti 'menda' pa je vasa varovalka pred odgovornostjo. Pac modus operandi... Lagat, nakladat, objavljat bullshit, ampak odgovoren pa ne bit...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pirat ()

Argica ::

Janša je sramota. PIKA.

JanK je izjavil:

To je to:

Pismo z Roške

Tam bi mu bilo mesto.

Mate Dolenc, Bohinj

Tudi meni je zal.

Lahko pa pogledamo tudi z druge strani, včasih so ljudje protestirali ker so novinarje zapirali, danes zato ker jih PV omeni v tvitu. Haha, koji kekci.

JanK je izjavil:

To je to:

Pismo z Roške

Tam bi mu bilo mesto.

Mate Dolenc, Bohinj

Tudi meni je zal.

Bedaku je torej žal, da je bil politično zaslepljen?
Še vedno je! Nič ni napredoval.

Kakšen namen ima tole jokcanje zdaj?

ripmork ::

FireSnake je izjavil:

Kakšen namen ima tole jokcanje zdaj?

Mislim, da je kar zapis na mestu. Pa še res je. Brez takratne podpore bi bil Janez zdajle nekje pozabljen. Pa brez dvoma bi tudi cele dneve na twitterju visel, obvezno s slovensko zastavico v profilu - samo, da bi moral to počet v prostem času, mi ga pa danes plačujemo za to.

Jokcanje bi pa prej pripisal poveljniku vojske, ki ga je kritika vojske s strani glasbenice tako užalila, da je moral it pred kamere zajokat. Medtem, ko vlada postavlja kontrolne policiste na trg republike, da ne bi slučajno še kak nepridiprav snežnega kurca tam postavil. Medtem ko naš užaljeni PV še vedno ni čestital Bidenu za zmago in ne prenese Trumpovega poraza. O ja, imamo mi jokic dandanes... :)

sbawe64 ::

elfer
Ti veš da je Puklasti hardcore komunist ?
2020 is new 1984
Corona World order

DeeJay ::

SDS znanstveniki so končno našli rešitev za virus in ostale težave.

Vir: Znanstvena revija Demokracija

Johnny QJ ::

fantje ne se sekirat. Tudi korona bo minla in prišle bodo volitve, da skidamo ta gnoj iz vlade. Veliko je škode narejene, ampak bo pa lekcija za bodoče generacije.

HitraSperma ::

Johnny QJ je izjavil:

fantje ne se sekirat. Tudi korona bo minla in prišle bodo volitve, da skidamo ta gnoj iz vlade. Veliko je škode narejene, ampak bo pa lekcija za bodoče generacije.

Točno to, narediti je potrebno korak nazaj, da narediš dva naprej.
fgdsfjk

Vojnović je kar lepo povzel dogajanje okoli vlade. Priporočam ogled zagriženim Janšistom in FireSnaku, ki misli, da je "centrist". Dragi FireSnake, centristi ideologije Janše ne moremo podpirati - enostavno ne gre skupaj ;)

Johnny QJ ::

DeeJay je izjavil:

SDS znanstveniki so končno našli rešitev za virus in ostale težave.

Vir: Znanstvena revija Demokracija

daj ne objavljaj tega, bo kak sdsovec trdega dobil

harvey ::

Kot kaže so volitve po pošti povsod tvegane, še na kongresu Desus

desus kongres

desus kongres

Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

el_bahattee ::

JanK je izjavil:

To je to:

Pismo z Roške

Povsem neumesna primerjava dveh popolnoma drugačnih situacij in časov. Očitno je zaslepljen z jašnšafobijo.
Come to my center, you enter the winter.

https://www.rtvslo.si/slovenija/jursa-s...

"Zdaj jih po njegovih besedah najprej čaka notranja konsolidacija stranke, šele nato pa se bodo lahko odločali tudi o drugih pomembnih vprašanjih. "Imamo izkušnje tudi s prejšnjo koalicijo in z zdajšnjo. Na podlagi rezultatov, kaj smo dosegli v eni in drugi koaliciji, se bo članstvo odločilo, kam naprej." Dodaja, da če bi štelo le to, kar jim je uspelo realizirati iz njihovega programa in koalicijske pogodbe, bi "sodelovanje v tej koaliciji lahko ocenili kot zelo uspešno, ključna težava pa so vsi ti tviti, pisma in nekatere odločitve, kar na stranko zelo negativno vpliva." Članstvo po njegovih besedah ni zadovoljno z ideološkimi temami. "

"Sam sicer težko vidi kakšno novo "varianto"."

Je treba kaj dodat. :D:D:D

Desus je na aparatih in ne more iz te vlade.

Zgodovina sprememb…

LightBit ::

Jurša bo itak v SDS prestopil.

LightBit je izjavil:

Ne gre za sam za Juršo. Če Desus zdajle odide iz koalicije bo ostal brez dveh poslancev.

Sicer jim noben ne brani, da probajo.

Zgodovina sprememb…

harvey ::

LightBit je izjavil:

Dobra, Jurša je lepo kostanj Pivčeve porinil v roke Gantarju. Ne ti tako naivno o starem lisjaku Jurši. Ni zastonj šef poslanske.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Desus seveda nikamor ne bo šel, kot je bilo med vrsticami že večkrat razbrati, si je pa Jurša z oceno, da gre za 50/50 možnost, želel malo dvigniti ceno in izboljšati pogajalska izhodišča za nadaljnje delovanje v koaliciji. Ne vem pa kako bodo to prenesli tisti, ki že tedne pumpajo narod, da je nova koalicija tik pred vrati, zanimivo videti njihove obraze, za vse ostalo bo tu mastercard.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

LightBit ::

harvey je izjavil:

LightBit je izjavil:

Dobra, Jurša je lepo kostanj Pivčeve porinil v roke Gantarju. Ne ti tako naivno o starem lisjaku Jurši. Ni zastonj šef poslanske.

Upajmo da imaš prav. Z veseljem bi se motil.

Ja hecno, kok so eni naivni. Ne sam Jurša, tud Erjavec ma danes dost spravljive besede. Desus bo sam u tej vladi dobu dolgotrajno oskrbo za panziče. Poleg tega so na robu razpada.

Tko da levičarji moje sožalje. :D:))

««
338 / 466
»»