» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
323 / 466
»»

lotar123 ::

PrimoZ_ ::

Prvi smo. Kaj bi še rad?

PrimoZ_ je izjavil:

Prvi smo. Kaj bi še rad?

Sej pravim da dela dobro :D

Urbano#Desno ::

PrimoZ_ je izjavil:

Prvi smo. Kaj bi še rad?

A zdej bodo tud lovci v zraku?
Mislim zmaga je zmaga kot jo je JJ obljubil

Smrekar1 ::

lotar123 je izjavil:

Vlada dela dobro :D

https://www.24ur.com/novice/korona/nesl...

Pa nehali so financirati STA, kar so 'pozabili' omeniti zainteresirani javnosti.

Ne rabimo.
Imamo Nova24 in kar je še sorodnih medijev. V službi resnice!

Smrekar1 je izjavil:

Pa nehali so financirati RTV, kar so 'pozabili' omeniti zainteresirani javnosti.

Ko boš napisal tole, bomo pa odprli sampanjec ali pa kakšen 40 let stari wisky.:D

Bwaze6 ::

"Vređanje lika i dijela druga Twitta" ima seveda svoje posledice. Pojma nimam, kaj je ta kulturnik na - ić sploh mislil. Da ga bo Janša iz lastnega denarja futral, zato da se bo on norčeval iz našega Despota?

Zdaj bi morali kulturniki solidarnistno vsi nastopiti proti vladi oz. ministru za kulturo. In verjetno tudi bi, če ne bi Zlatko res kretenskih akcij izvajal, ki po vsej verjetnost znajo biti za kak kazenski pregon.

In potem bi vlada lepo vsem ukinila statuse, kultura pa naj se preživlja sama na svobodnem trgu. In bodo naši vrli domobrančki morda dosegli to, česar več kot tisočletje tuje nadoblasti ni.

Ampak važno, da bodo oklepniki za 800 milijonov evrov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bwaze6 ()

Urbano#Desno je izjavil:

Ko boš napisal tole, bomo pa odprli sampanjec ali pa kakšen 40 let stari wisky.:D

Ne skrbi, do takrat bodo že na smetišču. Ko se zamenja vlada mora biti prvi korak lustracija, zamenjava kadrov 55-80 s čim drugim, magari z varovanci kakšnih ustanov, živalskih vrtov ... slabši ne bodo.

Par sposobnih je potrebno imenovati na razne inšpekcijske službe in z njimi začeti pregledovati razna Nova Obzorja in podobne. Če imaš šest inšpekcij tedensko boš po pol leta že nekoliko živčen.

link_up ::

Smrekar1 je izjavil:

Urbano#Desno je izjavil:

Ne skrbi, do takrat bodo že na smetišču. Ko se zamenja vlada mora biti prvi korak lustracija, zamenjava kadrov 55-80 s čim drugim, magari z varovanci kakšnih ustanov, živalskih vrtov ... slabši ne bodo.

Par sposobnih je potrebno imenovati na razne inšpekcijske službe in z njimi začeti pregledovati razna Nova Obzorja in podobne. Če imaš šest inšpekcij tedensko boš po pol leta že nekoliko živčen.

a bejz, lustriral bi? In zakaj ta inspekcija se ni hodila naokoli? Zakaj zaceti pri Novih Obzorjih? Nimas odgovora ne? Vsaj ne takega, da ne bi izpadel iz avijona ...
In and Out

IL_DIAVOLO ::

PrimoZ_ je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Ah ti SDS domoljubi bi prekmurje prodal Madžarom in primorsko Italiji.

Multikulturni misleci pa zamenjali boga za alaha.

Jaz sem proti uvozu nove religije miru. Že za trenutno smo predolgo rabili, da smo se je koliko toliko otresli. Ne rabimo zdej nove.

Se strinjam. Sem za slovenski jezik in krscansko vero. Ampak ce bi se bilo treba odlocit za multikulturo ali za združitev pod eno drzavo za ubranitev srednje evrope pred islamizmom ki se je razpasel v Nemciji, ne bi bilo veliko za razmisljat.

Smrekar1 je izjavil:

........., magari z varovanci kakšnih ustanov, živalskih vrtov ... slabši ne bodo.

Čutim nek obup ni nestrpnost v tvojih sporočilih. Je prišlo sporočilo da ste bili outbiddani za Karla velikega?:D

Smrekar1 je izjavil:

A takole nekako

feryz ::

https://www.24ur.com/novice/slovenija/j...

Pa kaj res ne bo noben ustavil tega degeneriranca!? Noro, urban se skrije.

link_up je izjavil:

a bejz, lustriral bi?

Jup.

In zakaj ta inspekcija se ni hodila naokoli?

Ne vem, vlado vprašaj. Njihova nesposobnost.

Zakaj zaceti pri Novih Obzorjih?

Ker aktivno zagovarjajo kršenje 1. in 2. člena ustave RS. Inšpektorji so način kako preprečimo razne kraške jame in rudniške jaške, kar bi morali pravzaprav pozdraviti.

Urbano#Desno je izjavil:

A takole nekako

Bolj tako:

Vzel bi kar isti standard sojenja. Glede na njihovo navezanost na zahodne zaveznike v 2. sv. vojni bi to morali pozdraviti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Vitamia ::

Slovenija bleščeče predstavlja svoje lepote Vatikanu, Italiji, Evropi, svetu.

https://twitter.com/petrovec_rtv/status...

Ganon ::

Po skoraj 30 letih delovanja je obstoj Slovenske tiskovne agencije ogrožen. Vlada ji je namreč ustavila izplačila iz državnega proračuna, prav tako ne namerava skleniti pogodbe za naslednje leto. Janšev spopad z mediji se torej nadaljuje, tokrat s še bolj skrajnimi sredstvi, prav tako pa tudi orbanizacija Slovenije.

Vlada Janeza Janše je posegla po novih vzvodih za pritisk na medije, ki ne poročajo po njenih željah. Na včerajšnji dopisni seji je namreč Slovenski tiskovni agenciji (STA) de facto ukinila financiranje. Natančneje: osrednji slovenski tiskovni agenciji očita kršitve, zaradi katerih naj ne bi bilo mogoče izvajati pogodbe o opravljanju javne službe za letošnje leto, prav tako pa tudi ne skleniti pogodbe za naslednje leto. Omenjena pogodba je osnova za izplačevanje proračunskih sredstev.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/j...

Stanje je alarmantno. Klovnom iz pridruženih strank ni mar, vsak mesec jim je nakazana poslanska plača.

Ganon je izjavil:

Stanje je alarmantno. Klovnom iz pridruženih strank ni mar, vsak mesec jim je nakazana poslanska plača.

Največji problem je, da imamo poleg totalno nesposobne vlade, še bolj nesposobno opozicijo. Voda na mlin trenutni vladi!

DeeJay ::

Eh ni kle sam poslanska plača. Za tak mali denar si noben ne bi zatiskal oči pred takimi dejanji.
V ozadju je veliko več denarja. Follow the money.

IL_DIAVOLO ::

Pop tv in rtv vztrajno, a neopravičeno rusi vlado, jaz bi enako naredil.

Kaj ce bos delodajalca jebal v mozag, te se bo dolgo plačeval? Fery ti bi lahko to bolje vedel.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pop tv in rtv vztrajno, a neopravičeno rusi vlado, jaz bi enako naredil.

Kaj ce bos delodajalca jebal v mozag, te se bo dolgo plačeval? Fery ti bi lahko to bolje vedel.

STA ni del RTV ali POP TV.

Rušenje trenutne vlade je bolj državljanska dolžnost kot nekaj, kar bi bilo potrebno "opravičevati" (ali "upravičevati"), ampak to bo najbrž pretežko.

Ok sej vem da sem glupi desničar, a mi zna kdo razložiti kulturniško noto v telem protestu

Vsak ponovi n krat isto besedo pa še to morajo imeti pločkič.

Nč ne štekam???? :))

Buggy ::

Jaz resnicno upam, da bodo odgovorni kazensko in materialno odgovarjali za vse te unicevalne rabote, ki se jih sedaj gredo.
Ce ne drugega, kot opomin ostalim, da je drzava od vseh drzavljanov in ne igracka v rokah trenutnih oblastnikov, ki demontira vse, kar jim ni po godu.

Ganon je izjavil:

Stanje je alarmantno.

Stanje je bilo alarmantno že pred tem. Osebno me zanima zakaj je ta vlada tako proti Hugu Chavezu, tole je namreč njegov scenarij.

Buggy je izjavil:

Jaz resnicno upam, da bodo odgovorni kazensko in materialno odgovarjali za vse te unicevalne rabote, ki se jih sedaj gredo.
Ce ne drugega, kot opomin ostalim, da je drzava od vseh drzavljanov in ne igracka v rokah trenutnih oblastnikov, ki demontira vse, kar jim ni po godu.

Najbrž si še mlad poba. Vse bo zastaralo a keš bo ostal. :D

Urbano#Desno je izjavil:

Ok sej vem da sem glupi desničar, a mi zna kdo razložiti kulturniško noto v telem protestu

To je največji nivo kompleksnosti, ki so si ga upali predstaviti tej 'vladi'. Očitno je bilo še to pretežko.

Pa je že kje seznam, kaj vse je po novem "Entartete Kunst" (izrojena umetnost)?

Eni smo tako bebavi, da tega ne prepoznamo kar sami od sebe.

Smrekar1 je izjavil:

To je največji nivo kompleksnosti, ki so si ga upali predstaviti tej 'vladi'. Očitno je bilo še to pretežko.

Aha.
Minister in kompanija so se ziher zabavali in ob [karkoli že pijejo] stavili kateri od prepotrebnih ustvarjalcev se skriva pod masko. :))

Urbano#Desno je izjavil:

Kje pa piše da je to umetniški nastop ?
Lahko delajo v prostem času to ane, tudi kulturni delavci imajo prosti čas in dopust in tako dalje.

Če vladi ni všeč kaj dela Zlatko (in tudi meni se sicer zdi bedak) naj se zamisli nad sabo. Ali pa naj ga posameznik/organizacija, ki je prizadeta toži, pa bo sodišče povedalo kako in kaj.
Neki ad hoc ukrepi ker ti nekdo ni všeč pač niso primerni. In pregovori, ne grizi roke ki te hrani so pač v tem primeru bedasti. Naslednji korak bo kaj, ko bo policija napisala kazen poslancu SDS, bo le ta uredil da bo policist odpuščen ? Se bo že našel kak razlog, mogoče je pa policist v svojem prostem času narobe parkiral.

mtosev ::

Zdaj slišal, da so prenehali plačevati STA. Hmm... Ko pride Karl nazaj verjetno več dolgo ne bo Janševe vlade.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Saj imamo madžarsko Nova24TV, kaj ti bo neka Slovenačka Tiskovna Agencija?

Kako gre pa kaj s preiskavo nedovoljenega financiranja stranke SDS z denarjem iz tujine, kar nekajmilijonski vložek madžarov iz Orbanovega kroga, pri čemer so veljaki SDS ohranili ves vpliv v tej svoji piar službi, nedvomno je?

PrimoZ_ je izjavil:

Lahko delajo v prostem času to ane, tudi kulturni delavci imajo prosti čas in dopust in tako dalje.

Dejansko piše da gre za protest in ne umetnost. Vendar pa bi potem pričakoval da jasno izrazijo kaj jih boli in s čim se ne strinjajo, ker če ne poveš ne morejo pomagati :D. Tako pa to izpade kot da so želeli protest združiti z neko abstraktno umetnostjo ki jo razumejo samo oni.

Jaz nič ne vem zdaj kaj je sramota. S svojim sporočilom neukega gledalca kot sem sam definitivno niso pridobili na svojo stran.

Naprimer Jenul vsaj skrbi za nek petkov šov ter s svojimi igralskih sposobnostmi ko ga nesejo v marico je definitivno kandidat za zelo nizko proračunsko grozljivko, kjer bi lahko igral prvo žrtev.:D

sunshine403 ::

Bwaze6 je izjavil:

"Vređanje lika i dijela druga Twitta" ima seveda svoje posledice. Pojma nimam, kaj je ta kulturnik na - ić sploh mislil. Da ga bo Janša iz lastnega denarja futral, zato da se bo on norčeval iz našega Despota?

Mocno dvomim, da karkoli v drzavi Jansa placa iz lastnega denarja. Ze celo zivljenje je priklopljen na denar davkoplacevalcev (ja tudi prej v Jugi), tako da prekladanje iz zaklja v njegov zep in nazaj ne steje kot placevanje iz lastnih prihodkov. Tisto, kar je pa dobil lastnega denarja je pa zelo verjetno velika vecina, ce ne kar vse, neobdavceno, ker je prej nelegalno kot legalno in od taksnih prihodkov se davkov ponavadi ne placuje ;)

Cruz ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

pred islamizmom ki se je razpasel v Nemciji,
More than 1.2 million Muslims have made a new home for themselves in Germany since 2011. Consequently, between 4.4 and 4.7 million Muslims now live in Germany. That is around 5.4 to 5.7 percent of Germany’s total population of 82.2 million people.

5,7 procentov prebivalstva.

Pri nas je nekje 3,7 procentov muslimanov.

mtosev je izjavil:

Zdaj slišal, da so prenehali plačevati STA. Hmm... Ko pride Karl nazaj verjetno več dolgo ne bo Janševe vlade.
Najprej se znebimo Janševe vlade, potem pa še Karla.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

Da se ne pozabi. Danes 55 mrtvih. Skupaj že 1490

Urbano#Desno je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Dejansko piše da gre za protest in ne umetnost. Vendar pa bi potem pričakoval da jasno izrazijo kaj jih boli in s čim se ne strinjajo, ker če ne poveš ne morejo pomagati :D. Tako pa to izpade kot da so želeli protest združiti z neko abstraktno umetnostjo ki jo razumejo samo oni.

Jaz nič ne vem zdaj kaj je sramota. S svojim sporočilom neukega gledalca kot sem sam definitivno niso pridobili na svojo stran.

Naprimer Jenul vsaj skrbi za nek petkov šov ter s svojimi igralskih sposobnostmi ko ga nesejo v marico je definitivno kandidat za zelo nizko proračunsko grozljivko, kjer bi lahko igral prvo žrtev.:D

Kaj te moti potem ? Pač ne razumeš, ne se obremenjevat s tem.

Pa seveda čestitke za selektivno citiranje. Del na katerega nimaš odgovora in ti ne diši si prikladno pozabil :)

1111111111 ce te ta "zgodovina" tako hudo moti, zakaj za hudica imas v vsakem odgovoru vmes komuniste? Mene boli k* tako za komuniste, kot za partizane ali domobrance in jih zato ne omenjam. Ti pa cel cas s komunisti gor pa komunisti dol. Potem te pa moti da se OSTALI ukvarjajo z zgodovino, ti pa ne.... err no ja se ampak vem to je cisto drugo.

111111111111 ::

sunshine403 je izjavil:

1111111111 ce te ta "zgodovina" tako hudo moti, zakaj za hudica imas v vsakem odgovoru vmes komuniste? Mene boli k* tako za komuniste, kot za partizane ali domobrance in jih zato ne omenjam. Ti pa cel cas s komunisti gor pa komunisti dol. Potem te pa moti da se OSTALI ukvarjajo z zgodovino, ti pa ne.... err no ja se ampak vem to je cisto drugo.

Ker so bili domobranci in komunisti zločinci. In slovenci komunistov ne tretiramo kot take. Predvsem zato. In če se to že pojavlja v dnevnih medijih, sem strogo proti komunistom, kar pa še zdaleč ne pomeni da podpiram izdajalce domobrance.

Predvsem menim, da bi bilo treba povojne zločine raziskati in reči bobu bob, ne pa da so se še 1991 leta uničevali arhivi komunistične partije z namenom prikrivanja delovanja UDBE in povojnih zločinov.

Noben si ne zasluži skupnega grobišča, ampak sodbo po vojni in svojim zločinom primerno kazen. Samo to.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

fikus_ ::

Kaže, da bo kljub ukrepom za neširjenje Covid-19, odnesti Mr. Twita iz Gregorčičeve ulice 20 na smetišče zgodovine! Prav prosi za to.

Kdaj ga nesemo?

111111111111 je izjavil:

sunshine403 je izjavil:

Ker so bili domobranci in komunisti zločinci. In slovenci komunistov ne tretiramo kot take. Predvsem zato. In če se to že pojavlja v dnevnih medijih, sem strogo proti komunistom, kar pa še zdaleč ne pomeni da podpiram izdajalce domobrance.

Predvsem menim, da bi bilo treba povojne zločine raziskati in reči bobu bob, ne pa da so se še 1991 leta uničevali arhivi komunistične partije z namenom prikrivanja delovanja UDBE in povojnih zločinov.

Noben si ne zasluži skupnega grobišča, ampak sodbo po vojni in svojim zločinom primerno kazen. Samo to.

Zares me leto 1945 niti ne zanima... zelel bi si odgovora zakaj imate privrzenci SDS tako sovrastvo do komunistov, medtem ko je vodstvo te vase stranke sestavljeno ravno iz teh komunistov. Njih pa ne sovrazite. Zakaj?
Pa pustimo sedaj vojne poboje, ker je vecina tako ali drugace udelezenih ze par desetletij mrtva in je realno to popolnoma brez veze. Ce gremo raziskovati in se ukvarjati s tem, se lahko zacnemo ukvarjati se s poboji ob pokristjanjevanju 1000 let nazaj, pa dvomim, da bo karkoli od tega pomembno danes, ko ni nikogar vec pri zivljenju.

Sam ste res ene mal čez les, da se leta 2020 še vedno pogovarjamo o letu 1945 :)

Sej to SDS troli hočjo, da se odvrne pogovor od resnih problemov. Dimne bombice.

Ustanovni član Fidezsa :D
https://www.24ur.com/novice/tujina/poli...
Kle lepo pride do izraza rek: Homofob je v večini primerov skriti gej.

DeeJay je izjavil:

Ustanovni član Fidezsa :D
https://www.24ur.com/novice/tujina/poli...
Kle lepo pride do izraza rek: Homofob je v večini primerov skriti gej.

HAHA :D

Tole pa je udarec. Verjetno bo zahtevalo kako posvetovanje na Trstenjakovi in pripravo nove strategije za proti napad :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PrimoZ_ ()

ADIJOOO ::

fikus_ je izjavil:

Kaže, da bo kljub ukrepom za neširjenje Covid-19, odnesti Mr. Twita iz Gregorčičeve ulice 20 na smetišče zgodovine! Prav prosi za to.

Mr Twitt bo zmagal naslednje volitve ne vem kje ti vidiš smetišče.

DeeJay je izjavil:

Sej to SDS troli hočjo, da se odvrne pogovor od resnih problemov. Dimne bombice.

Kaj pa ti kot levičarski troll hočeš ? Rdečo zvezdo sredi čela ?

Smrekar1 je izjavil:

lotar123 je izjavil:

Vlada dela dobro :D

https://www.24ur.com/novice/korona/nesl...

Pa nehali so financirati STA, kar so 'pozabili' omeniti zainteresirani javnosti.

Saj je prav. Financiranje se bo nadaljevalo, ko bo STA posredoval lastniku zahtevane podatke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ADIJOOO ()

Gre še dalje:

@ADIJOOO a ti si zdej druga izmena ?
Ob 15ih začenjate ?

Sedaj je malo zatišja, majo krizni sestanek kako nasloviti tale incident, ki Orbanovega kolega zasačijo na gay zabavi :)
Pridejo nazaj v kratkem.

Evo morjo kulturnike vn vržt, da ostane za fajmoštre.

RKC zlizanci.
Kaj pa ločitev cerkve od države ?

Država naj ukine še tisto kar sedaj financir, ne pa še povečevat tega. Seveda to velja za vse religije, brez izjeme.
««
323 / 466
»»