» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
294 / 466
»»

FireSnake ::

Tole objestno poskušanje prevzetja oblasti se bo levekarjem na volitvah maščevalo.
In prav je tako. Dejanja imajo posledice.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

DeeJay ::

FireSnake je izjavil:

Alternativa je pa, kdo?

Opičja družina iz ZOO bo bolš kar mamo zdej.

FireSnake je izjavil:

Levakarski plačanci ste delali prave revolte tu gori.
Govorili kako bo vlada padla, pa je vse po starem.

Niste več zanimivi. Še več, prav patetično izpadete.

Plačanci? :D Kdo nas pa plačuje? Soros?
Rajš Žanu povej, da ma njegova klet luknje in podgane vn bežijo.

FireSnake je izjavil:

Cela Evropa zapira, pa nimajo Jajota na oblasti.

Sej prav, da zapirajo, tko je treba, da ne bodo imel tolk mrtvih kot mi. Pri nam so pa dokazano zamudil in zdej bomo mel 1000 smrti več zarad tega. Čas je, da nekdo iz vlade za to prevzame odgovornost.

FireSnake je izjavil:

No, saj jaz vem v čem je problem: ne kradejo tvoji. To tebe peče.

Lepo, da priznaš, da trenutna vlada krade.

Kradejo vsi, kaj tebi ni jasno? Tvoji ne kradejo in so pojem poštenosti?
Niti upaš si ne povedati, kdo ti pajaci sploh so.
Sploh pa: jaz nimam dokazov za nobenega. Kaj imam jaz za priznavat?

Glede alternative sem resno mislil. Kdo, po tvoje?

Počasi mi da misliti, da si tudi sam prisesan na državni sesek. To potem pojasni marsikaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Uizi ::

Cel JS trepeta, ko je Janša na oblasti, ker jim ne bo višal plač, pač pa izvedel en konkreten purge nesposobnih in odvečnih zajedalcev proračuna. Na tem forumu jih je kar veliko, se opazi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

FireSnake je izjavil:

Počasi mi da misliti, da si tudi sam prisesan na državni sesek. To potem pojasni marsikaj.

Čak ne razumem. Najprej trdiš, da kradejo vsi in v isti sapi to zanikaš in praviš, da nimaš dokazov za to :)
KUL je vrhunska alternativa do volitev.
Kaj ma to veze kje delam? In ne, ne delam za državo. Samo davke ji dajem.

CoolBits ::

Ne vem kaj sanjate o volitvah levih ali desnih?
Ta strankarski sistem nas je pripeljal v to sranje kjer smo, čas je za spremembo.

blazkj ::

Klasika, desnica dela in ukrepa kakor pac ve in zna, medtem ko so levi v enaki situaciji nemo srepeli. Desni tako naredijo na tisoče napak, saj se stvari delajo prvič.

Levi smo pa tudi videli - če nič ne ukrepaš, so tudi napake nemogoče. Posledice vemo kakšne so - prazna skladišča, neorganizirani in obupani ljudje. Na srečo smo spomladi ujeli zadnji trenutek za menjavo oblasti drugače bi takrat bili Iran ali hujše. Šarec je najbolj operativno nesposobna oseba, ki sem jih spoznal v življenju, zato v kriznih situacijah pogrne. Pa tudi v idealnih časih ni optimalen, ker potem smo videli, da v roku treh mesecev brez vsakih pogajan poveča izdatke proračuna za 28 z brezglavim razdaljevanjem denarja sindikatom.

Ljudje obremenjeni s preteklostjo, ki s sabo nosijo politično prtljago iz 2. svetovne (razne zvede na levi in jok pred množičnimi grobišči na desni) pa so največja rak rana in zastoj razvoja v Sloveniji. Tukaj vidim, da vas ne manjka.

DeeJay je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Čak ne razumem. Najprej trdiš, da kradejo vsi in v isti sapi to zanikaš in praviš, da nimaš dokazov za to :)
Kaj ma to veze kje delam? In ne, ne delam za državo. Samo davke ji dajem.

Ti imaš dokaze?

KUL?

blazkj je izjavil:

Klasika, desnica dela in ukrepa kakor pac ve in zna, medtem ko so levi v enaki situaciji nemo srepeli. Desni tako naredijo na tisoče napak, saj se stvari delajo prvič.

Levi smo pa tudi videli - če nič ne ukrepaš, so tudi napake nemogoče. Posledice vemo kakšne so - prazna skladišča, neorganizirani in obupani ljudje. Na srečo smo spomladi ujeli zadnji trenutek za menjavo oblasti drugače bi takrat bili Iran ali hujše. Šarec je najbolj operativno nesposobna oseba, ki sem jih spoznal v življenju, zato v kriznih situacijah pogrne. Pa tudi v idealnih časih ni optimalen, ker potem smo videli, da v roku treh mesecev brez vsakih pogajan poveča izdatke proračuna za 28 z brezglavim razdaljevanjem denarja sindikatom.

Ljudje obremenjeni s preteklostjo, ki s sabo nosijo politično prtljago iz 2. svetovne (razne zvede na levi in jok pred množičnimi grobišči na desni) pa so največja rak rana in zastoj razvoja v Sloveniji. Tukaj vidim, da vas ne manjka.

Lepo povedano.

Zgodovina sprememb…

Cruz ::

111111111111 je izjavil:

Trenutno v Sloveniji nimamo enega sposobnega politika za katerega bi glasoval.
Izberi drugo taktiko: Razvrsti na _ne_sposobne in izberi najmanj nesposobnega.

DeeJay je izjavil:

Tole sem moral it iskat, ker pojma nisem imel kja naj bi to bilo.

Našel sem tole:
https://www.demokracija.si/fokus/popoln...

Alternativa je, po tvoje, torej: LMŠ, SD, Levica in SAB?

Imam prav?

FireSnake je izjavil:

Ti imaš dokaze?

KUL?

Kaj ma zdej to veze, če mam dokaze al ne? Ti trdiš, da kradejo. Jest nism nikjer tega trdil.
Če ne veš kaj je KUL, pol pa sploh ne vem kaj počneš v tej temi.

aerie ::

A maše ni dons?

DeeJay je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Ti imaš dokaze?

KUL?

Kaj ma zdej to veze, če mam dokaze al ne? Ti trdiš, da kradejo. Jest nism nikjer tega trdil.

Trdim tudi, da kradejo vsi. Nimam pa za to dokazov, kakor jih nimaš tudi ti.

Kaj se zdaj izmotavaš (zelo priljubljena folklota tukaj na slo-tech - resen problem z držanjem rdeče niti)? Sem ti napisal zgoraj, če meniš, da je alternativa:
- izsiljevalec, pizdun
- strahopetec, ki je pred krizo dal rep med noge in pustil prazna skladišča
- šivilja, ki se je med smeno v Preboldu trajbala z vsakim, ki je imel 5 minut časa. Ko je prišla pa na oblast je bila pa prva briga potegniti se v Bruselj
- SD.

Če pa izbiram med temi, je pa Jajo vseeno manjše zlo.

In, ne, ne vem kaj je to KUL, ker politike ne spremljam, ker se mi gnusijo vsi (ampak mediji tako bombardirajo, da čisto pod radar ne moreš).

Zgodovina sprememb…

floyd1 ::

šivilja, ki se je med smeno v Preboldu trajbala z vsakim, ki je imel 5 minut časa.

URL?
Smo pa na nivoju. Nore24 in demokracije, saj je tu vse jasno.

Jajo je največje zlo, že ta forum to pokaže. Ampak ko imaš od tega koristi...

FireSnake je izjavil:

DeeJay je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Ti imaš dokaze?

KUL?

Trdim tudi, da kradejo vsi. Nimam pa za to dokazov, kakor jih nimaš tudi ti.

Kaj se zdaj izmotavaš (zelo priljubljena folklota tukaj na slo-tech - resen problem z držanjem rdeče niti)? Sem ti napisal zgoraj, če meniš, da je alternativa:
- izsiljevalec, pizdun
- strahopetec, ki je pred krizo dal rep med noge in pustil prazna skladišča
- šivilja, ki se je med smeno v Preboldu trajbala z vsakim, ki je imel 5 minut časa. Ko je prišla pa na oblast je bila pa prva briga potegniti se v Bruselj
- SD.

Če pa izbiram med temi, je pa Jajo vseeno manjše zlo.

In, ne, ne vem kaj je to KUL, ker politike ne spremljam, ker se mi gnusijo vsi (ampak mediji tako bombardirajo, da čisto pod radar ne moreš).

Jest sm ti odgovarjal na prejšnji post, verjetno maš še tolk sivih celic, da to vidiš?
Če nimaš dokazov, pol tud trdit ne moreš. Za tako klevetanje te lahko še kdo toži.
A mam dokaze al ne, te sploh ne sme brigat, ker nikol nism nič takega trdil.
Vse ostalo ne bom odgovarjal, ker na tak primitiven nivo se ne spuščam.
In ja KUL bo rešitev za Slovenijo, da ne potonemo do konca.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

KUL nosi del krivde, da smo tu kot smo.
Ni pa moj namen prepričevati prepričanega.
Mislil sem samo, da imaš dejansko koga pametnega za predlog kot alternativo.
Tako je pa tole: žalostno (bi bilo smešno, a je žalostno).

floyd1 je izjavil:

šivilja, ki se je med smeno v Preboldu trajbala z vsakim, ki je imel 5 minut časa.

URL?
Smo pa na nivoju. Nore24 in demokracije, saj je tu vse jasno.

Jajo je največje zlo, že ta forum to pokaže. Ampak ko imaš od tega koristi...

Idi v Prebold, Braslovče in okoliške kraje.
Imajo lepe spomine na njo.

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Okoli nakupov ventilatorjev in podobnega je dovolj da pogledaš tarčo na to tole. Kolk tega so kupili pa je neuporabno, ker sploh ne ustreza standardom.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Če bi bil to edini greh, ki so ga politiki naredili bi bili mi najbolj srečni državljani na svetu.

Pa tiste ventilatorje so menda potem celo Madžari kupili.

Vse skupaj je pri nas ena mlačna voda, ker goveda gledajo samo na svoj mandat in niti meseca dlje.
In dokler bo tako se ne moremo nadejati, da bo boljše.

In zaradi tega se mi zdi idiotsko zagovarjati katerega koli od trenutne garniture v parlamentu.

Idi v Prebold, Braslovče in okoliške kraje.
Imajo lepe spomine na njo.

Tako kot v Sevnici na Melanijo, po tretjem piru se jih veliko spomni, kako so jo...

Pa tiste ventilatorje so menda potem celo Madžari kupili.

Samo prevzeli so jih, plačali jih bomo prek oklepnikov mi. Boljše je tako, skladiščenje tega krša tudi nekaj stane.

PacificBlue ::

Vse skupaj je pri nas ena mlačna voda, ker goveda gledajo samo na svoj mandat in niti meseca dlje.

Vsak, ki je tam v parlamentu ali vladi na neki poziciji, dela to zarad lastnih koristi v prvi vrsti in ne zaradi drzavljanov in države. Konec koncev so lepo plačani za to.
Zmanjsate jim plače, omejite privilegije in se bo morda našel kak pošten..

Ni pa to problem samo v politiki, ampak tudi del širše družbe..
I’m out.
:3

ripmork ::

Zagovorniki trenutne vlade se delate, kot da je edina alternativa SD (ki je tudi sranje). Ni.
So alternativne opcije. DD naprimer, kot trobim že nekaj časa. Ziher je še kaka druga opcija. Samo treba bo ven iz tega naši / vaši; desni volilci se pijano oklepajo JJ-ja, levi bodo pa v obupu volili karkoli, kar ima največjo možnost proti janši. Zato pa smo tam kjer smo, že 20+ let.

Šarec (ali bilokdo drug) si je kavo narobe nalil pa je bil tarča kritik, Janša pa celo državo spravlja v mednaroden posmeh in sramoto, ste pa tiho kot riti... kje je zdej tista, kako je treba met "iste vatle za vse"?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

PacificBlue je izjavil:

Vsak, ki je tam v parlamentu ali vladi na neki poziciji, dela to zarad lastnih koristi v prvi vrsti in ne zaradi drzavljanov in države. Konec koncev so lepo plačani za to.
Zmanjsate jim plače, omejite privilegije in se bo morda našel kak pošten..

Ni pa to problem samo v politiki, ampak tudi del širše družbe..

Dobra iztočnica.

Jaz mislim tako: zmanjšati število za tretjino in jim dati trikrat večjo plačo.
V tem primeru bi plača zadostovala in ne bi bilo potrebe krast.

Doker ima dober programer enako plačo kot politik se bo to dogajalo.

Pa vsaj neko sito, da ne kandidira vsako govedo (z vsem spoštovanjem do živali, ki sem jih pravkar užalil).

Ko imaš v politiki gnoj, ki obišče Bruselj in ob povratku reče: "Dobro sem se znašel" veš kje si. Izvolimo jih pa sami.

floyd1 je izjavil:

Tako kot v Sevnici na Melanijo, po tretjem piru se jih veliko spomni, kako so jo...

Zgodba gre vse do Velenja.
Pa Melanje in tele šivilje res ne gre primerjati.
Niti ni okusno.

Zgodovina sprememb…

ripmork je izjavil:

Šarec (ali bilokdo drug) si je kavo narobe nalil pa je bil tarča kritik,

Dajmo se nekaj razumet, prosim: ko govorimo o koliko toliko resni politiki dajmo tega klovna izvzet iz debate, ker je le-ta sramota za politiko.
Čeprav je še taka gnojšnica. Vsaj približno boižni nivo držimo.
Ker Serpentinšek je pa podn od podna.

Zdajle bit na oblasti, pa met ta gnoj od opozicije, ki gre preko trupel, da bi prišli na oblast?

Mislim, da se Jajo fejt čoha po svoji pleši zakaj je sploh sedel v sedlo.

jest10 ::

FireSnake je izjavil:

Zdajle bit na oblasti, pa met ta gnoj od opozicije, ki gre preko trupel, da bi prišli na oblast?

Čakej. Kako je to drugače od ravnanja jajota, ko je v opoziciji?

aerie ::

FireSnake je izjavil:

ripmork je izjavil:

Šarec (ali bilokdo drug) si je kavo narobe nalil pa je bil tarča kritik,

Dajmo se nekaj razumet, prosim: ko govorimo o koliko toliko resni politiki dajmo tega klovna izvzet iz debate, ker je le-ta sramota za politiko.
Čeprav je še taka gnojšnica. Vsaj približno boižni nivo držimo.
Ker Serpentinšek je pa podn od podna.

A maše danes ni bilo, da take stresaš? Potemtakem tud twitota ne gre omenjat, ker je gnojšnica na gugol.

A še pomnite pisalo se je leto 2013 in Janša je vodil vlado in potem je prišlo ven poročilo od KPK. V njem je pisalo, da JJ ni znal razložiti od kje mu 220k EUR. V istemu poročilu je pisalo, da Janković ni znal pojasniti izvora mislim, da nekaj čez 1mil EUR premoženja. DL in DeSUS sta odšla iz koalicije, ker je JJ pač hotel po svoje in se ni umaknil ko sta mu to Erjavec in Virant priporočala. Vlada je padla. Janković je svoje članstvo v PS zamrznil in Bratuškova je postala predsednica vlade. DeSUS in DL sta šla v to novo vlado. Janković je kasneje odmrznil svoje članstvo in je spet postal predsednik PS. Bratuškova je že prej rekla, da če se Janković vrne na čelo stranke, da bo ona odstopila in to se je tudi zgodilo. Pomni še kdo? I do.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: 49106 ()

49106 ::

Ti, toše, si samo ovca, ki jo je zelo enostavno naplahtati. Začni razmišljat z lastno glavo in ne zgolj ponavljat mantre tvojih pastirjev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Link, če je kdo pozabil.
https://www.dnevnik.si/1042570895

Zgodovina sprememb…

Napisano nima nikakšrne veze z Vlado 2020-???? Tista vlada je padla, in ti, ovca, bi rad, da tudi trenutna pade samo zato, ker so pastirji proti Janši. Dvakrat ne moreš biti kaznovan za isto stvar. Ali pač?

Mr. CNN, začni razmišljat z lastno glavo in ne zgolj ponavljat mantre tvojih pastirjev.

Zgodovina sprememb…

Zmanjšanje števila bi bi bilo ok, se strinjam. Zaradi višje plače pa se ne bo nehalo krast. To je enako, kot če bi jaz prijavil nekaj sosedov, ki delajo na črno, in bi potem zase pričakoval manjše prispevke in obdavčitev. To mora priti v ljudsko zavest, od tega pa smo še daleč.

Pa vsaj neko sito, da ne kandidira vsako govedo (z vsem spoštovanjem do živali, ki sem jih pravkar užalil).

Točno to. Večletne delovne izkušnje, izkušnje z vodenjem, neki rezultati v tem obdobju... Karkoli. Da ne more neka dobro namazana goflja iz srednje šole ali faksa direktno v parlament ali v vodstva "državnih institucij".

CoolBits ::

Ja 2020 so cisto drugi ljudje, so sli ce preobrazbo.

link_up ::

floyd1 je izjavil:

Zmanjšanje števila bi bi bilo ok, se strinjam. Zaradi višje plače pa se ne bo nehalo krast. To je enako, kot če bi jaz prijavil nekaj sosedov, ki delajo na črno, in bi potem zase pričakoval manjše prispevke in obdavčitev. To mora priti v ljudsko zavest, od tega pa smo še daleč.

Točno to. Večletne delovne izkušnje, izkušnje z vodenjem, neki rezultati v tem obdobju... Karkoli. Da ne more neka dobro namazana goflja iz srednje šole ali faksa direktno v parlament ali v vodstva "državnih institucij".

Ne. Dobra placa in brezskrbnost je vse.
In and Out

49106 je izjavil:

Napisano nima nikakšrne veze z Vlado 2020-???? Tista vlada je padla, in ti, ovca, bi rad, da tudi trenutna pade samo zato, ker so pastirji proti Janši. Dvakrat ne moreš biti kaznovan za isto stvar. Ali pač?

Mr. CNN, začni razmišljat z lastno glavo in ne zgolj ponavljat mantre tvojih pastirjev.

Ima vso vezo. Vodijo nas kriminalci. In spet izginjajo milijoni, za neraziskanost tega pa bo poskrbela grah lazarjeva ustoličena s prirejenim ponovnim (tretjim) razpisom.

Nima veze. Tista vlada je padla. Slovenija je pravna država in pravdo se išče na sodišču.

Če že, potem protestirajte zaradi grehov trenutne vladavine, pri tem vas podpiram.

Zgodovina sprememb…

Človek je isti. Ampak ja, saj imaš prav, menda se je že spovedal za tisto.

Trenutni problemi pa so:
- obnaša se kot idiot, kar opažajo že v tujini
- spet krade državni denar - maske, oklepniki
- preko vdanih strankarskih fafačev otežuje preiskave teh kaznivih dejanj
- preko strankarske NovPionirček24 TV vsak dan povezovalno popljuva pol slovenjije
- išče vedno nove sovražnike in z njimi opravičuje svojo nesposobnost soočiti se s trenutnimi problemi

floyd1 je izjavil:

Človek je isti. Ampak ja, saj imaš prav, menda se je že spovedal za tisto.

Trenutni problemi pa so:
- obnaša se kot idiot, kar opažajo že v tujini
- spet krade državni denar - maske, oklepniki
- preko vdanih strankarskih fafačev otežuje preiskave teh kaznivih dejanj
- preko strankarske NovPionirček24 TV vsak dan povezovalno popljuva pol slovenjije
- išče vedno nove sovražnike in z njimi opravičuje svojo nesposobnost soočiti se s trenutnimi problemi

Jaz bi dodal še tisto čudno financiranje SDSja iz bosne in tudi Orban zalaga SDS z denarjem. To so tudi v EUju opazili.

Zgodovina sprememb…

Praviš, da ima dovolj na vesti že pod trenutno taktirko, ti pa se spotikaš ob tisto, kar se je zgodilo pod prejšnjo, zakaj?

Zgodovina sprememb…

spegli ::

Dokler ni v zaporu celotna vladna ekipa, je ta tema nesmiselna.

buci buc

MasterTade ::

Problem ki ga imamo je da se pri nas pojavlja nekaj podobnega trumpizmu. Torej ko se v politiko vmešava razne teorije zarote, antifo, protestniki so levi ekstremisti, povsod so komunisti, težnje po povezovanju z višegrajci pri katerih sta le 2 državi normalni. Če se nam to zgodi nas bodo zakajlali v ta blok norcev in to bi že zdavnaj naredili če bi imeli absolutno večino. kdo ve kaj bi sledilo potem, verjetno bi se spravili na pravice žensk do splava in podobne neumnosti
Mors omnia aequat

D3m ::

Preveč se obremenjujete.
|HP EliteBook|R5 6650U|

lmao voluharji

15850 x20 long.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

cvalsr ::

Po vsem čedalje bolj neprimernem početju in sramoti s Krampomje zdaj res že čas, da JJ spet naredi nekaj dobrega in zelo koristnega za Slovenijo:

Upokojitev! (Ustno sicer uporabim besedo samomor, napisana bi bila pa pregroba.) Da bo uravnoteženo, naj pa vzame s seboj še ZJ (ki ni bil obsojen, ker je sodišče ukazalo uničiti dokaze proti njemu).

Enako velja za tiste, ki podpirajo CCP, z eno pomembno razliko, Janši in Sloveniji lahko uideš, roki CCP pa ne boš mogel.

buci buc nazaj lol.

enemon ::

FireSnake je izjavil:

Mislim, da se Jajo fejt čoha po svoji pleši zakaj je sploh sedel v sedlo.

Itak. Jaz mislim, da se mu v teh razmerah zelo splača vladati. Pod krinko "za življenja gre" se odvija cel kup preplačanih poslov oziroma poslov za neuporabne stvari, kot so servietne maske z gumico, počivalškovi golfi od ventilatorjev itd. Z boni pa se rešuje bademeistrov turizem. Lepo so si postlali, brez skrbi zanje.

like 400 evrov za štekdozo, ki se vmerkurju prodaja za nekaj evrov?

brez idej

««
294 / 466
»»