Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
IL_DIAVOLO ::
Kako naj Jansa ostane resen, ce pa mora komunicirat s takimi nedonošenčki.
Ni čudno da je Hojs ze čisto zivcen. Bojim se, kdo no prišel na oblast, če je to vse kar prepomore opozicija. Sami neki bluzerji brez soli v glavi.
Ni čudno da je Hojs ze čisto zivcen. Bojim se, kdo no prišel na oblast, če je to vse kar prepomore opozicija. Sami neki bluzerji brez soli v glavi.
nergac ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Kako naj Jansa ostane resen, ce pa mora komunicirat s takimi nedonošenčki.
Oblast premore zgolj Jajota ...
In tukaj se konča.
Kdo vlada?
Zanimivo, res zanimivo ...
Jajotove lovke segajo dalec, tako do Avstrije kot do Madžarske. Kaj se bo menil s takimi nepomebnezi. Imeti ob sebi Kurza in Orbana je bistveno.
Kdo dejansko smirgla mesca ali fajonklo ali sarca ali bratusek? Janša nekaj pomeni v tujini. Ce vam je vsec ali ne.
Kdo dejansko smirgla mesca ali fajonklo ali sarca ali bratusek? Janša nekaj pomeni v tujini. Ce vam je vsec ali ne.
DeeJay ::
Janša v tujini pomeni le in samo posmeh. Na žalost prevečkrt naletim na tole "Razumemo Ameriko, sam Slovenci ste pa res zabredl, da mate takega idiota za predsednika vlade".
Ko ga v Sloveniji damo na smetišče, si bodo(bomo) vsi končno oddahnil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
Janša v tujini pomeni le in samo posmeh. Na žalost prevečkrt naletim na tole "Razumemo Ameriko, sam Slovenci ste pa res zabredl, da mate takega idiota za predsednika vlade".
Ko ga v Sloveniji damo na smetišče, si bodo vsi končno oddahnil.
In bo spet vstal kot feniks iz pepela ...
Že videno.
Uizi ::
1-Spinanje in ograjevanje od protestov levakov je tragikomično, že od marca delijo ljudi in zavajajo.
2-Napad na medije je upravičen, niti ena pozitivna novica o trenutni vladi ne obstaja na JAVNEM RTV, ki ga plačujemo VSI in vi si še drznete rečt koliko SDS zapravi za propagando, medtem ko za vašo prozorno levo hujskaštvo plačujejo davkoplačevalci.
3-Na novinarski konferenci je opozicija povedala le tisto, kar ljudje želijo slišati, brez ponujenih rešitev, le lapanja Janša mora oditi, ker deli ljudstvo, medtem, ko so oni sami to delajo že od marca.
4-Po vojni je lahko biti general. Oblast je opozicija zafurala sama, zdaj pa bi jo rada nazaj, tudi preko trupel, težko je to razumeti. Ste podivjane hijene, ki se trgajo še med sabo, združite se le toliko, da pridete do korita, pa še tega si potem ne znate razdeliti.
Pathetic.
2-Napad na medije je upravičen, niti ena pozitivna novica o trenutni vladi ne obstaja na JAVNEM RTV, ki ga plačujemo VSI in vi si še drznete rečt koliko SDS zapravi za propagando, medtem ko za vašo prozorno levo hujskaštvo plačujejo davkoplačevalci.
3-Na novinarski konferenci je opozicija povedala le tisto, kar ljudje želijo slišati, brez ponujenih rešitev, le lapanja Janša mora oditi, ker deli ljudstvo, medtem, ko so oni sami to delajo že od marca.
4-Po vojni je lahko biti general. Oblast je opozicija zafurala sama, zdaj pa bi jo rada nazaj, tudi preko trupel, težko je to razumeti. Ste podivjane hijene, ki se trgajo še med sabo, združite se le toliko, da pridete do korita, pa še tega si potem ne znate razdeliti.
Pathetic.
brbr21 ::
Imaš priložnost razkriti pozitivno novico te vlade. Le naj bo pozitivna za vse prebivalce SLO, argumentirana in nepristranska.
Bo šlo? Ne? Ne vem zakaj se čudiš JAVNEM RTVju?
BTW, če bi operiral z dejstvi, bi tudi na RTVju našel precej pozitivnih poročanj o trenutni vladi. Če pa ni pozitivno, pa pač ni. Ni RTV NoraTV. Vsaj zaenkrat.
D3m ::
Imaš priložnost razkriti pozitivno novico te vlade. Le naj bo pozitivna za vse prebivalce SLO, argumentirana in nepristranska.
Bo šlo? Ne? Ne vem zakaj se čudiš JAVNEM RTVju?
BTW, če bi operiral z dejstvi, bi tudi na RTVju našel precej pozitivnih poročanj o trenutni vladi. Če pa ni pozitivno, pa pač ni. Ni RTV NoraTV. Vsaj zaenkrat.
Nova24 še pogledal nisi.
Mi je njihovo poročanje bolj nevtralno.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Nova24 naj piše kar hoče, mi je vseeno, niso davkoplačevalske pijavke z 1500 zaposlenimi in pristranskimi novicami. Vse novice, ki prihajao izven naših meja pa so copy/paste. Jaki novinarji. LoL Zdaj med volitvami v USA rabijo celo 3 ljudi, da sedijo tam v pisarni celo noč, ko bi vse lahko copy/pastal eden, ampak pol bi moral dejansko delat. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uizi ()
2200 zaposlenimi + zunanji.
Letno 100 milijonov našega denarja.
Letno 100 milijonov našega denarja.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
Glavo so razbili zunanjemu sodelavcu, ki je delal res avtorske vsebine.
(Oziroma čeljust ali zobe),
Hojs pa je prišel na fotosešn z vodnim topom in specialci.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()
Nova24 naj piše kar hoče, mi je vseeno, niso davkoplačevalske pijavke z 1500 zaposlenimi in pristranskimi novicami. Vse novice, ki prihajao izven naših meja pa so copy/paste. Jaki novinarji. LoL Zdaj med volitvami v USA rabijo celo 3 ljudi, da sedijo tam v pisarni celo noč, ko bi vse lahko copy/pastal eden, ampak pol bi moral dejansko delat. :)
Čakaj, čakaj... menjaš temo. Vprašal sem te z pozitivno novico katero bi morala RTV objavit, pa pišeš o novi in kako na RTVju ne delajo. No bo kaj z dejstvi? Al bo samo tipično lajanje?
Čakaj, čakaj... menjaš temo. Vprašal sem te z pozitivno novico katero bi morala RTV objavit, pa pišeš o novi in kako na RTVju ne delajo. No bo kaj z dejstvi? Al bo samo tipično lajanje?
Če nisi ravno slep ali totalno butast, ti je jasno kako RTV poroča. In ne neda se mi stabo prepucavat z "DEJSTVI", škoda časa. Povedal sem kar si mislim, vem da te boli, ker mislim drugače kot ti. :D
Glavo so razbili zunanjemu sodelavcu, ki je delal res avtorske vsebine.
SCAR-H
Huda :)
|HP EliteBook|R5 6650U|
kuall ::
Spet je Janša kriv madona. Tokrat za nasilne proteste, zrežiral jih je majster.
To sploh ni gledljivo, gledam jih 1 minuto ratam živčen, grem stran in jih pošljem 3x v kurac. Če vam takole perejo možgane ti mediji ni čudno, da tako volite in take streljate po forumih.
Jaz bom gledal samo še novo 24, zdejle gledam intervju z janšo. Mami sem jo dal na tvju bolj na prve številke in stalno to gleda, čeprav je bila včasih bolj leva, zdaj tudi ona ne more več prebravljat 24 kur in podobnih.
To sploh ni gledljivo, gledam jih 1 minuto ratam živčen, grem stran in jih pošljem 3x v kurac. Če vam takole perejo možgane ti mediji ni čudno, da tako volite in take streljate po forumih.
Jaz bom gledal samo še novo 24, zdejle gledam intervju z janšo. Mami sem jo dal na tvju bolj na prve številke in stalno to gleda, čeprav je bila včasih bolj leva, zdaj tudi ona ne more več prebravljat 24 kur in podobnih.
Telbanc ::
Mal se zamislite, kva je blo u Avstriji. Smo oaza miru v Evropi.
Teli protesti vsak petek so "čista zajebancija" v primerjavi z tem, kaj se je tam zgodlo. Tko da ko se začne enkat takole, je treba potegnt rdečo črto.
Tole včerej, je šlo čez rob, sploh brcanje policista v hrbet. To se je zgodilo, ker si policija ne upa nastopit, tako kot bi blo treba.
Če ne bo reda, bomo mel pa anarhijo.
Teli protesti vsak petek so "čista zajebancija" v primerjavi z tem, kaj se je tam zgodlo. Tko da ko se začne enkat takole, je treba potegnt rdečo črto.
Tole včerej, je šlo čez rob, sploh brcanje policista v hrbet. To se je zgodilo, ker si policija ne upa nastopit, tako kot bi blo treba.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
el_bahattee ::
Kje vse pa naletiš na kaj takega? Me prav zanima. Ker bere se čisto kot tvoje osebno mnenje, ki si ga tule zapisal, ker pač ne maraš JJ. Poznam precej tujcev, pa mi niti eden od njih ni omenil nič slabega o naši vladi.
Come to my center, you enter the winter.
kuall ::
Avstrijskemu in francoskemu scenariju terorističnih napadov se da enostavno tako izognit, da sprejmemo čim manj migrantov. To je dejstvo. Kakšnega izobraženega dohtarja se že lahko sprejme, toliko, da se asimilira, če pa jih prveč naenkrat pride, in predvsem če so nizkoizobraženi, ratajo zaostali geti.
111111111111 ::
Statistično gledano je med migranti radikalcev približno enak odstotek kot med "pravimi" slovenskimi državljani.
Statistično gledano rinejo v EU mladi moški, ki bi se morali boriti za boljšo prihodnost svoje domovine, ne pa da bežijo kot izdajalci in za sabo puščajo, žene, otroke, starše...
Sem delal v Brežicah kot prostovoljec in ti gre na bruhanje. Skupine huliganov, ki se fotkajo, spremljajo facebook in ti v obraz povedo, da bodo iz azilnega doma pobegnil, ker grejo v nemčijo, ker tam dobijo več sociale.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Buggy ::
Dragi Franci Matoz. Pravijo da nisem domoljub, pa sem vse naci omejence za sendvic vceraj poslal na Trg republike, delat mir.
Povej jim se, da se vsi mediji motijo in je vse lazna novica.
Ko bos ze pri delu, povej se Ameriki, kaj da delajo narobe, ker jaz in moj ego znava oceniti prej in bolje. Poglej me! Direkt z aresta na stolcek premiera, sramotit drzavo v svetu.
Je sploh se lahko kdo meni podoben v tej burleski?
Povej jim se, da se vsi mediji motijo in je vse lazna novica.
Ko bos ze pri delu, povej se Ameriki, kaj da delajo narobe, ker jaz in moj ego znava oceniti prej in bolje. Poglej me! Direkt z aresta na stolcek premiera, sramotit drzavo v svetu.
Je sploh se lahko kdo meni podoben v tej burleski?
Macron je dal ven zakon, ali pa ga bo nevem točno, da v primeru, ko musliman zavrne rokovanje z žensko, dobi 70k€ kazni in celo deportacijo ali ječo, se mi zdi kar primerno, dovolj je tega njihovega sranja! Policija pa dela z delikventi v rokavicah, ker se bojijo medijev..
zmaugy ::
Čigava zasluga je to? A to je zasluga Jajota? Hint, “leve vlade večino časa”...
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
zmaugy ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ne rabiš spinat vse trenutne situacije in zajeba te vlade na Fajonovo ali na migrante, ker sploh nimajo nobenga pomena in nismo tepci.
Žal kle ne bo piškota.
Dejstva so dejstva. Z malo drugacno politiko bi bili izgredi, kot so bili včeraj, del vsakdana. Tako so k sreci za miroljubno Slovenijo izreden dogodek, ki ga vsi(ta pametni) obsojamo.
Smo gledali Hojsija na Odmevih, Rosvita Pesek vodi intervju in je retorično precej na strani vlade - ali pa zarai nasilnosti protestov ni na strani nasilnežev in Hojsek se seveda ne more zadržati, da ne bi strupeno usekal po medijih in govori v drugi osebi množine, se pravi tudi Rosvita Pesek in cel RTV so sokrivi.
In točno to otročje trmarjenje in zaletavanje v medije je krivo, da Kalimero in njegova vlada nima podpore, da se njihovi ukrepi percepirajo politično in sabotirajo.
Grow up or fuck off!
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Če nisi ravno slep ali totalno butast, ti je jasno kako RTV poroča. In ne neda se mi stabo prepucavat z "DEJSTVI", škoda časa. Povedal sem kar si mislim, vem da te boli, ker mislim drugače kot ti. :D
Ne gre ne? Nisem ne slep ne butast. Imam ritual, da berem medije vseh političnih barv in ja, grem pogledat tudi spletno stran NTV. Sem pač 'uravnotežen'. In sem človek dejstev ter precej manj čustev. In sprejemam drugače misleče. NI težav. Težava nastane ko drugače misleči tepta, žali druge in to počne na osnovi podtikanj, laži, sprenevedanj...
Ti očitno pripadaš drugi vrsti, ker več kot pljuvati po drugače mislečih ne zmoreš.
Še to, dejstev ni potrebno pisati v navednicah. Dejstva samo so ali pa jih ni. Vse kar je vmes niso dejstva, verjamem p da ti je to vmes veliko bližje. Je pač lažje operitati s tistim kar ti je všeč in ne z dejstvi, ki so velikokrat precej neprijetna. Infantilnost pač...
Macron je dal ven zakon, ali pa ga bo nevem točno, da v primeru, ko musliman zavrne rokovanje z žensko, dobi 70k€ kazni in celo deportacijo ali ječo, se mi zdi kar primerno, dovolj je tega njihovega sranja! Policija pa dela z delikventi v rokavicah, ker se bojijo medijev..
EU lahko primerjaš z ZDA.
Gremo volit Macrona ali Merkel, če smo že na vlakcu.
Tega pa nam ne pustijo ...
Itak bi zmagal bankirček.
In prav bi bilo tako.
Ampak, glej ga zlomka, daleč je še do tega ...
Naše kazni za minorne prekrške, so, khm, cca večje za faktor 6.
Zgodovina sprememb…
Takoj podpišem priključitev Avstriji. bi blo pa kul, da bi bili kot ZDA ZEU in imeli enak sistem, vso našo politično govno pa izgnat v Mozambik.
Vitamia ::
Mladen Dolar:
"Imam predlog za slovenski prevod tvita. Ne čivk, ampak bevsk. To je bolj bevskanje. Namesto javnega prostora in izmenjave debat imamo bevskanje, kdo bo glasneje in pogosteje bevsknil."
"Imam predlog za slovenski prevod tvita. Ne čivk, ampak bevsk. To je bolj bevskanje. Namesto javnega prostora in izmenjave debat imamo bevskanje, kdo bo glasneje in pogosteje bevsknil."
Invictus ::
Četrtkov protest je bil kar lepo organiziran s strani Janše in desničarjev. Drugače bi bilo več folka...
Na srečo folk ni neumen...
Na srečo folk ni neumen...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
Takoj podpišem priključitev Avstriji. bi blo pa kul, da bi bili kot ZDA ZEU in imeli enak sistem, vso našo politično govno pa izgnat v Mozambik.
Nateral bi vse dvoživke da sprejmejo EUR, ostali ven.
Volil bi bankirčka.
Zgodovina sprememb…
Niso bili protesti, seveda ne. Saj so pa sami povedli, da je to bil napad na demokracijo.
Citiram:
Levicarski beboti, torej kaj bluzite?
Citiram:
"To niso bili protesti, ki smo jih bili navajeni iz preteklosti. Hkrati pa tudi ni bilo navadno huliganstvo," je dejal Lobnikar. Pravi, da je bilo to, kar smo videli v četrtek, "skrbno načrtovano nasilništvo, pri čemer so radikalizirane skupine prestopile meje, ki so normalne za demokratično družbo. Z nasilnim vedenjem so poskušale doseči, kar je značilno za vse ekstremizme: rušitev demokratičnega sistema." Namen takega ekstremizma je nasilna rušitev veljavnega reda nasploh, ne le aktualne oblasti, še meni.
Levicarski beboti, torej kaj bluzite?
Samo huligani in mladi študentje. :)
Seveda je bilo polno levičarjev.
Mladim lahko prodajaš brezdelje malo starejšim pa težko.
Seveda je bilo polno levičarjev.
Mladim lahko prodajaš brezdelje malo starejšim pa težko.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Machete ::
Naciji že veste, večina je brezposelnih. Ali pa vzrejajo pitbule za fajte pa dragonsom koko prodajajo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
enemon ::
Kdo je bil tisti Srb, ki se je drl, da se "bori za naš narod"? Iz Srbije se je prišel borit sem? Ali še niti ne zna slovensko, pa se že bori za nas? A je kak influencer, da se je vseskozi snemal s telefonom? Pa rekel je, da se v Sloveniji "za svaki hleb" plača davek? Res smo grozni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enemon ()
Kdo je bil tisti Srb, ki se je drl, da se "bori za naš narod"? Iz Srbije se je prišel borit sem? Ali še niti ne zna slovensko, pa se že bori za nas? A je kak influencer, da se je vseskozi snemal s telefonom? Pa rekel je, da se v Sloveniji "za svaki hleb" plača davek? Res smo grozni.
Grozni slovenci. Hleb je treba plačati.
Naciji že veste, večina je brezposelnih. Ali pa vzrejajo pitbule za fajte pa dragonsom koko prodajajo.
V toplarni bi dobili job. ;)
Pa ne bi razmišljali o bedarijah.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
Priporočam branje. Škoda da tega Janša ne bo nikol prebral, pa bi lih on mogu vsaj 5x.
https://siol.net/siol-plus/kolumne/miha...
https://siol.net/siol-plus/kolumne/miha...
jernejl ::
Tole je v resnici napisal Janša, ker gre za njegov medij. Saj ste že davno ugotovili, da tega medija ne smete jemati resno.