Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
nergac ::
Janša je stroka.
Politična.
In sprejema torej politične odločitve.
Je predsednik vlade RS.
To so dejstva.
Zdaj pa, koliko se pri tem spoštuje Ustava RS in zakoni, ki so trenutno v veljavi v RS, naj povedo strokovnjaki oziroma bolj podkovani na tem forumu.
Kot vir se mi zdi smiselno navajati tudi Uradni list RS, ampak to je zgolj moje subjektivno mnenje.
Politična.
In sprejema torej politične odločitve.
Je predsednik vlade RS.
To so dejstva.
Zdaj pa, koliko se pri tem spoštuje Ustava RS in zakoni, ki so trenutno v veljavi v RS, naj povedo strokovnjaki oziroma bolj podkovani na tem forumu.
Kot vir se mi zdi smiselno navajati tudi Uradni list RS, ampak to je zgolj moje subjektivno mnenje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()
FrRoSt ::
In dnevno spreminjanje ukrepov se nadaljuje. Od jutri omejitev gibanja na občine.
Ne vem, kaj so modreci v vladi pričakovali - da bo omejitev na regije prinesla rezulatate že naslednji dan?
Jaz pa ne vem, a ste eni res tolk glupi, ali se samo delate in res ne razumete, da je treba v času tako enormne rasti, kot jo imamo sedaj, streljati z vsemi topovi in da ni več časa čakati 14 dni in opazovati ali bodo prejšnji ukrepi zadostovali ali ne. V osnovi zadostujejo zgolj maska, umivanje rok in varnostna razdalja ampak ker se bebčki tega ne držijo je treba pač zaostrovati, magari vsak dan, dokler pač ne bo učinka.
Tako! TAKO!!
Ker se je vlada celo poletje MATRALA in TRUDILA, izpopolnjevala in pripravljala NOVE KADRE, ne mislim tistih v zdravstvu!! .... paparaci pa ne znajo drugega kot kazati nekih "ventilatorjev" zapakiranih v skladišču, za katere se ne ve, ali so sploh ustrezni in ali sploh delujejo, ... je potrebno po glupanih ne samo streljati z vsemi topovi, morali bi tudi uporabiti vso aviacijo z vsem bojnim udejstvovanjem, da bi se končno ljudje streznili!!
In te nesposobni in butasti levaki naj prenehajo oteževati zadevo in potrdijo zakon, da lahko vojska posreduje tudi znotraj države in ne samo na meji!!
Kdo bo pa odvažal in nalagal trupla na kamijone!??
Očitno nekateri res ne vidijo dlje od svojega okna!!?
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
zmaugy ::
Zakaj torej zaostrujemo ukrepe na 3 dni in ne vseh naenkrat? Enormno rast smo imeli že dva tedna pred razglasitvijo epidemije.
Veš kdaj je bil primeren čas za nove ukrepe? Približno 10.9. (plus ali minus dva dni).
Zato ker si vlada vseeno prizadeva, da bi narod in gospodarstvo čim manj prizadela, ti kekci ji pa vračajo s tem, da se na ukrepe poserjejo, potem se pa čudijo, da so vse strožji. A v začetku septembra je bil primeren čas za stroge ukrepe, takrat ko ste vsi tulili, da je treba otroke pod nujno v šole in to brez mask, sicer bodo imeli doživljenjske travme, pa še debeli bodo. Hinavci.
Aha, s tem, ko so sprejeli ukrepe 1 mesec prepozno, bomo zdaj nekaj mesecev zaprti v lastna stanovanja. Dobro jim je to ratalo. Kreteni, vladni!
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
FrRoSt ::
sunshine403 je izjavil:
Naprimer katere? Kateri ukrep je ta vlada sprejela nasilno in ne po demokratični parlamentarni poti?
Na primer cisto vse? Za info, ker verjetno ne spremljas, niti ena od omejitev ni zakon, ki bi bil sprejet v parlamentu, pac pa so vse odlocbe, ki jih sprejema 5 majmunov na sestanku vlade.
ODLOK!!
Temu se reče odlok!
Odloke lahko sprejemajo (posamezni) ministri!
Ali so odloki v skladu z zakoni in ustavo!??
TEŽKO pravno vprašanje!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Saj, če bi vlada raje imela kak drug narod ni problema. Smo člani EU, naj se odselijo na Švedsko in prevzamejo oblast tam, nas pa pustijo pri miru. Meni je prav.
Saj je Hipatija pred časom potrdila (na moje vprašanje, če bo treba zamanjati ljudstvo), da bi se rada zbudila med drugimi ljudmi...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
lotar123 ::
Saj, če bi vlada raje imela kak drug narod ni problema. Smo člani EU, naj se odselijo na Švedsko in prevzamejo oblast tam, nas pa pustijo pri miru. Meni je prav.
Saj je Hipatija pred časom potrdila (na moje vprašanje, če bo treba zamanjati ljudstvo), da bi se rada zbudila med drugimi ljudmi...
Svetujem da ustanovijo svojo državo, sej ravno veliko prostora ne bo potrebno, ostali pa bomo lahko v miru živeli dalje. Predlagam da reskiramo par hektarov ob meji s Hrvaško, saj bodo tako lahko doživeli še svoje mokre sanje o vojakih na meji, ok pri njih po to pač garda :)
Potem pa naj postavijo JJ-ja za dosmrtnega predsednika in se zaprejo z x desetletij v svojo državo. Jaz takoj podpišem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lotar123 ()
Svetujem da ustanovijo svojo državo, sej ravno veliko prostora ne bo potrebno, ostali pa bomo lahko v miru živeli dalje. Predlagam da reskiramo par hektarov ob meji s Hrvaško, saj bodo tako lahko doživeli še svoje mokre sanje o vojakih na meji, ok pri njih po to pač garda :)
Potem pa naj postavijo JJ-ja za dosmrtnega predsednika in se zaprejo z x desetletij v svojo državo. Jaz takoj podpišem.
Ime bi pa lahko bilo SAO Dolenjski Norik.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Smrekar1 ::
Osebno bi ji najprej svetoval Tinder. Če do ne deluje jim lahko tudi damo tista dva hektara ja.
Osebno bi ji najprej svetoval Tinder. Če do ne deluje jim lahko tudi damo tista dva hektara ja.
Vitamia ::
Za omejitev širjenja smo odgovorni predvsem in samo posamezniki. Dosledno upoštevanje zmanjšanja stikov, ohranjanje primerne medsebojne razdalje in tudi uporaba mask ter osebna higiena je nekaj, kar bi po vseh mesecih moralo biti že način življenja. To bi zelo pomagalo celotni družbi in zmanjšalo pohlep politike za razglasitev izrednih razmer, ki so prepogosto izgovor za pretirano in nesorazmerno omejevanje clovekovih pravic in temeljnih svoboscin.
Tako pa ima Predsednik izvrstno priliko preverjanja in navajanje državljanov na "posebne" razmere. Veliko jih navdušuje ta "učinkovitost".
Tudi leta 1945 je bilo izjemno veliko navdušenje, leta 1950 že manjše in tako dalje ....
Medtem se neusmiljeno ustvarja sistem en vodja in ena partija, ki obvladuje celotno družbo. V kakšnem stanju in kakšna naj bi bila v prihodnosti ta družba pa še nihče ni povedal. Odprt dialog, argumentiranje, navajanje dejstev in resno analiziranje razmer ne obstoja. Vsi slovenski politiki, brez izjem, so popolnoma brez idej.
Zelo ustrezna je definicija politika v Sloveniji: Je nekdo, ki je nesposoben, ki se ukvarja s samim seboj in misli le na svoj žep.
Vojsko na ulice? Tudi to se bo zgodilo, le da bodo uniforme enake SV, oznake, pokrivala in pristojnosti pa za marsikoga neprijetno drugačne.
Pozdravlja vas Ivan T(wi)to.
Tako pa ima Predsednik izvrstno priliko preverjanja in navajanje državljanov na "posebne" razmere. Veliko jih navdušuje ta "učinkovitost".
Tudi leta 1945 je bilo izjemno veliko navdušenje, leta 1950 že manjše in tako dalje ....
Medtem se neusmiljeno ustvarja sistem en vodja in ena partija, ki obvladuje celotno družbo. V kakšnem stanju in kakšna naj bi bila v prihodnosti ta družba pa še nihče ni povedal. Odprt dialog, argumentiranje, navajanje dejstev in resno analiziranje razmer ne obstoja. Vsi slovenski politiki, brez izjem, so popolnoma brez idej.
Zelo ustrezna je definicija politika v Sloveniji: Je nekdo, ki je nesposoben, ki se ukvarja s samim seboj in misli le na svoj žep.
Vojsko na ulice? Tudi to se bo zgodilo, le da bodo uniforme enake SV, oznake, pokrivala in pristojnosti pa za marsikoga neprijetno drugačne.
Pozdravlja vas Ivan T(wi)to.
PTTM ne zmore pravilno odgovoriti na vprašanje "katerega leta smo?".
https://twitter.com/JJansaSDS/status/13...
Glede na simptome napredovane demence kot davkoplačevalec zahtevam vpogled v njegovo zdravstveno kartoteko. Na najpomembnejših položajih v državi pač ne morejo sedeti neki obnemogli starčki, ki niti ne vedo katerega leta smo in potem še solirati pri odločitvah. Nismo Zimbabve, pa tudi tam se ni najbolje obneslo.
Glede na simptome napredovane demence kot davkoplačevalec zahtevam vpogled v njegovo zdravstveno kartoteko. Na najpomembnejših položajih v državi pač ne morejo sedeti neki obnemogli starčki, ki niti ne vedo katerega leta smo in potem še solirati pri odločitvah. Nismo Zimbabve, pa tudi tam se ni najbolje obneslo.
Urbano#Desno ::
PTTM ne zmore pravilno odgovoriti na vprašanje "katerega leta smo?".
Stres dete stres. Od unih 800M za vojaško šaro jih bo sedaj morda moralo iti nekaj za zdravstvo, ker ljudje nekaj pravijo da ne morejo dihat. Pa tko fajn so si zamislili.
sunshine403 ::
Pa saj realno je isti drek od kje pade provizija... od respiratorjev ali pa od tankov.
Urbano#Desno je izjavil:
Stres dete stres.
Možno. Dokler ne vidim njegove kartoteke sklepam, da sodi v DSO, ne na vlado.
Urbano#Desno ::
sunshine403 je izjavil:
Pa saj realno je isti drek od kje pade provizija... od respiratorjev ali pa od tankov.
To je verjetno res. JJ bo boljše volje ko bo prebral tvoj zapis.
Je pa tudi dejstvo da se lepše slikat zraven novega tankeca kot za zraven nekega računalnika na kolesih s parimi rori. Tudi en krog po drorišču greš težko na tistem vozičku od respiratorja.
GregiB ::
Obstaja razlog, zakaj ima US 9 članov. Nek zakon je pa protiustaven če tako odloči US kot celota, ne samo posamezni sodniki na njem.
Wrong... nek zakon je protiustaven, ker je... protiustaven. Ker pa so določeni zakoni takšni, da laiki ne znamo oceniti, ali je ali ni protiustaven, imamo za to US... Zdej pa, če odločitev o (proti)ustavnosti nekega zakona ni soglasna, lahko to pomeni zgolj troje:
1. ali je naša ustava slaba, nepopolna.
2. Ali ustavni sodniki svojega posla ne obvladajo
3. Ali odločajo po kakšni drugi plati, kot strokovni.
Glede točke 3 je sila zanimivo, da so ponavadi glede ustavnosti zakonov odločitve sodnikov, ki jih nastavi npr. leva politična opcija nasprotujoči si sodnikov, ki jih postavi SDS. In ko je glasovanje "tesno", vedno prevaga v prid ene od teh opcij... Naključje? Verjetno...
To je nekako tako, kot če bi moral imeti poseg na želodcu, levosučni kirurg bi ti šel skozi grlo, desnosučni pa skozi rit...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!
Urbano#Desno je izjavil:
Je pa tudi dejstvo da se lepše slikat zraven novega tankeca kot za zraven nekega računalnika na kolesih s parimi rori. Tudi en krog po drorišču greš težko na tistem vozičku od respiratorja.
Sploh pri njegovih motnjah in sanjah definitivno boljse zraven tanka :D
Okapi ::
Motiš se. Problem je, ker ustava, zakoni in družba nasploh ni kot matematika, z aksiomi in zakoni, ki so jasni in nedvumni. Ustava je plastična, raztegljiva, odvisna od interpretacij.Obstaja razlog, zakaj ima US 9 članov. Nek zakon je pa protiustaven če tako odloči US kot celota, ne samo posamezni sodniki na njem.
Wrong... nek zakon je protiustaven, ker je... protiustaven. Ker pa so določeni zakoni takšni, da laiki ne znamo oceniti, ali je ali ni protiustaven, imamo za to US... Zdej pa, če odločitev o (proti)ustavnosti nekega zakona ni soglasna, lahko to pomeni zgolj troje:
Motiš se. Problem je, ker ustava, zakoni in družba nasploh ni kot matematika, z aksiomi in zakoni, ki so jasni in nedvumni. Ustava je plastična, raztegljiva, odvisna od interpretacij.
... in se prlagaja tako, da ni odvisna od interpretacij. Iz tega pa sledi, da zakoni potem ne morejo biti ustavni ali protiustavni, priviligira pa se mnenje 9, politično nastavljenih U sodnikov.
Hypathia ::
Glede točke 3 je sila zanimivo, da so ponavadi glede ustavnosti zakonov odločitve sodnikov, ki jih nastavi npr. leva politična opcija nasprotujoči si sodnikov, ki jih postavi SDS. In ko je glasovanje "tesno", vedno prevaga v prid ene od teh opcij... Naključje? Verjetno...
To je nekako tako, kot če bi moral imeti poseg na želodcu, levosučni kirurg bi ti šel skozi grlo, desnosučni pa skozi rit...
Ne v Sloveniji, ne drugod po svetu, razen v avtoritarnih državah, odločitve US večinoma niso soglasne, predvsem zato ker pravo ni eksaktna znanost ampak se odloča na podlagi mnenj, ta bodo pa vedno različna. Pomembno je zgolj to, da so ta mnenja dobro argumentirana in približno v ravnovesju znotraj sestave US.
Aha, s tem, ko so sprejeli ukrepe 1 mesec prepozno, bomo zdaj nekaj mesecev zaprti v lastna stanovanja. Dobro jim je to ratalo. Kreteni, vladni!
Sami ste si tako izbrali, kreteni pravil ne upoštevajoči.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
Bojevnik ::
Ne pozabi se na
https://twitter.com/Matej_Klaric/status...
Tole:
Dobra država
@DobraDrzava
Dvojna merila, napake vladajočih pri spoštovanju ukrepov so nesprejemljive. Pomenljivo pa je, s kakšno privoščljivostjo MSM poročajo o tem. Mesece odprto promovirajo tiste, ki s politično agendo spodkopavajo taiste ukrepe. S tem mediji sami razkrivajo svoja merila in agendo
Pa še tole:
Aleluja. Na vlaku dva zadetka brez maske..... Skoraj da celi vagon je popizdil naj si dasta maske gor..... In ja večina prevlada ...Eden je rekel, da ju bo dol fuknil iz vlaka, ce si ne dasta maske gor!!!!! Koncno en mali obcytek, da se Slovenija prebuja!
Vladni ukrepi so vredu, še veliko boljši pa je pear pressure, ki ga lahko izvajamo sami, če pridemo v kontakt s korona bedaki.
Dobra država
@DobraDrzava
Dvojna merila, napake vladajočih pri spoštovanju ukrepov so nesprejemljive. Pomenljivo pa je, s kakšno privoščljivostjo MSM poročajo o tem. Mesece odprto promovirajo tiste, ki s politično agendo spodkopavajo taiste ukrepe. S tem mediji sami razkrivajo svoja merila in agendo
Pa še tole:
Aleluja. Na vlaku dva zadetka brez maske..... Skoraj da celi vagon je popizdil naj si dasta maske gor..... In ja večina prevlada ...Eden je rekel, da ju bo dol fuknil iz vlaka, ce si ne dasta maske gor!!!!! Koncno en mali obcytek, da se Slovenija prebuja!
Vladni ukrepi so vredu, še veliko boljši pa je pear pressure, ki ga lahko izvajamo sami, če pridemo v kontakt s korona bedaki.
Zgodovina sprememb…
KAVINSKY ::
Ne pozabi se na
1) Sedijo za mizo in čakajo na postrežbo - brez maske sva bila lahko tudi mi dva v gostilnah in barih za mizo
2) Tedenska preventivna testiranja, katera opravijajo vsi poslanci
Ne vem zakaj se toliko zgražate. Gre za povsem razumljive okoliščine.
Se pravi wild west? Ce ni po moje, potegnem pistolo in te poknem err sorry vrzem iz vlaka dol. Cool.
Bojevnik ::
Ne pozabi se na
1) Sedijo za mizo in čakajo na postrežbo - brez maske sva bila lahko tudi mi dva v gostilnah in barih za mizo
2) Tedenska preventivna testiranja, katera opravijajo vsi poslanci
Ne vem zakaj se toliko zgražate. Gre za povsem razumljive okoliščine.
Prosim poglej se moj link... Niso vsi samo sedeli in jedli...
Zgrazanje zato, ker oni dolocajo pravila (ki so se neucinkovita in nesmiselna) in se jih se sami ne drzijo..
Nas pa hocejo kaznovati ce se jih ne..
Dol s takimi kreteni!!!
sunshine403 je izjavil:
Se pravi wild west? Ce ni po moje, potegnem pistolo in te poknem err sorry vrzem iz vlaka dol. Cool.
Saj razumeš, da gre za vladni predpis, ne za kaprico posameznika, ne? Saj ljudi tudi mečejo iz aviona ker delajo zgago, ni res?
Zgodovina sprememb…
Tole:
Dobra država
@DobraDrzava
Moram reči, da sem hvaležen 55-80, ko nam je na srebrnem pladnju servirala utemeljitev za praktično karkoli.
Ja, pear pressure je res izredno učinkovita stvar.
Pear pressure
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
Bi moral pustiti prvo sliko, da bi bil bolj v duhu svojih vzornikov: "Moralni razsodniki in osrednji mediji molčijo o grozljivem izpadu mestnega svetnika stranke Levica Janeza Starihe - "Kuzla, tiho, k nogi," je užalil poslanko SDS Alenko Jeraj"
sunshine403 je izjavil:
Saj razumeš, da gre za vladni predpis, ne za kaprico posameznika, ne? Saj ljudi tudi mečejo iz aviona ker delajo zgago, ni res?
Saj razumes, da ti (ali nek random tip na vlaku) nisi pristojen za enforcanje vladnih predpisov, ne?
Ne, pristojen je sprevodnik, ki pa svoje naloge očitno ni opravil, zato so pravilno vskočili sopotniki in izvedli peer pressure
Ne v Sloveniji, ne drugod po svetu, razen v avtoritarnih državah, odločitve US večinoma niso soglasne, predvsem zato ker pravo ni eksaktna znanost ampak
You're missing the point.... ker...
se odloča na podlagi mnenj, ta bodo pa vedno različna.
Ta mnenja, ob upoštevanju stroke, bi morala biti različna sila redko. Namreč, vseh 9 sodnikov živi v enakem življenskem miljeju.
Trdim, da so odločitve ustavnega sodišča politične, in ne strokovne. Ker, če bi bile strokovne, bi na koncu obravnave zakona, ob, kot pišeš, dobri argumentaciji mnenj, ustavni sodniki morali biti soglasni, saj taisti zakon usklajujejo s taisto ustavo.
Ker pa pride do levo-desne razsodbe, bi to pomenilo, da je nek zakon npr. ustaven za janšiste, za antijanšiste pač ne. Lep presedan je razsodba poljskega US prejšni teden...
No saj sem rekel... wild west, ce ni po moje nekoga pocim pa je. Sam da se strinjava glede tega, da je po novem to ok.
Nihče ni nikogar počil, aktivni državljani so opravili svojo nalogo v korist skupnosti.
Ne, pristojen je sprevodnik, ki pa svoje naloge očitno ni opravil, zato so pravilno vskočili sopotniki in izvedli peer pressure
s1m0n ::
Ta mnenja, ob upoštevanju stroke, bi morala biti različna sila redko. Namreč, vseh 9 sodnikov živi v enakem življenskem miljeju.
2 mio. Slovencev živi v istem miljeju, pa se ne more poenotiti okoli tako simpl zadeve kot je nošnja mask, ti pa pričakuješ, da bomo vsi isto mislili glede veliko kompleksnejših vprašanj?
Neverjetno.
No zabrisat nekoga z vozecega vlaka ni ravno dosti drugace kot pociti. In ja, "aktivni drzavljani" se lahko kavsnejo kar se mene tice. Seveda lahko skupina "aktivnih drzavljanov" poskusa tudi pretepsti nekoga, ce se ne drzi stvari, ki bi se jih po njihovih predstavah moral, ampak nekako dvomim, da je to dovoljeno, tudi v danasnjih casih. Razen seveda po tvojem misljenju.
Ja, samo da oni delujejo kontra vladnim predpisom.
@sunshine403
Hinvaček. Nihče ni govoril o vozečem vlaku, niti nisem nikjer zagovarjala nasilja, ampak fino, da manipuliraš.
@sunshine403
Hinvaček. Nihče ni govoril o vozečem vlaku, niti nisem nikjer zagovarjala nasilja, ampak fino, da manipuliraš.
Bi moral pustiti prvo sliko, da bi bil bolj v duhu svojih vzornikov: "Moralni razsodniki in osrednji mediji molčijo o grozljivem izpadu mestnega svetnika stranke Levica Janeza Starihe - "Kuzla, tiho, k nogi," je užalil poslanko 55-80 Alenko Jeraj"
Janez Stariha ni član Levice. Fake newsers will fake news.
@CoolBits tudi tisti se zaradi mene lahko kavsnejo nekam ;)
@Hypathia ja ti si tocno za to nasilje nad tistimi, ki se obnasajo drugace kot ti... samo da ti to imenujes "pear pressure" (ja hruske pa to).
@Hypathia ja ti si tocno za to nasilje nad tistimi, ki se obnasajo drugace kot ti... samo da ti to imenujes "pear pressure" (ja hruske pa to).
Ne v Sloveniji, ne drugod po svetu, razen v avtoritarnih državah, odločitve US večinoma niso soglasne
Odločitve SCOTUS so večinoma (~55%) kar lepo soglasne.
Diletanstki fakenewser diletantsko fake newsa.
Zgodovina sprememb…
2 mio. Slovencev živi v istem miljeju, pa se ne more poenotiti okoli tako simpl zadeve kot je nošnja mask, ti pa pričakuješ, da bomo vsi isto mislili glede veliko kompleksnejših vprašanj?
Jaz pa ne vem, al si tolk glupa, ali se samo delaš... Glede ukrepa nošnje mask smo enotni, "upirajo" se provokatorji, attention whores, FB dohtarji ipd. Seveda ste jih janšisti vse popradalčkali na levo do te mere, da predstavljajo tipičnega levaka...
Ustavni sodniki pa so pravniki z desetletji sodne prakse, ki znajo ustavo na pamet. In če trdiš, da so glasovanja US večinoma različne... še enkrat... ne gre za strokovno, ampak politično glasovanje.
Bi moral pustiti prvo sliko, da bi bil bolj v duhu svojih vzornikov: "Moralni razsodniki in osrednji mediji molčijo o grozljivem izpadu mestnega svetnika stranke Levica Janeza Starihe - "Kuzla, tiho, k nogi," je užalil poslanko 55-80 Alenko Jeraj"
Glede na zapis na uradni strani, je povsem vidno h kateri opciji spada. Torej ni član, ampak simpatizer:Trenutno mu največ časa vzame delo v Knjižnici partizanske in borčevske literature v Ljubljani, predsedovanje borčevski organizaciji v Savskem naselju ter prostovoljsko delo v samopopravljalnici koles BikeKitchen.
sunshine403 je izjavil:
Ne, jaz sem za spoštovanje zakonov in predpisov, še posebej če z njihovo kršitvijo ogrožaš druge.
Zgodovina sprememb…
Glede na zapis na uradni strani, je povsem vidno h kateri opciji spada. Torej ni član, ampak simpatizer:Trenutno mu največ časa vzame delo v Knjižnici partizanske in borčevske literature v Ljubljani, predsedovanje borčevski organizaciji v Savskem naselju ter prostovoljsko delo v samopopravljalnici koles BikeKitchen.
Mogoče je pa tajni agent SDS-a? Tudi to je možno kajne?
Glede na zapis na uradni strani, je povsem vidno h kateri opciji spada. Torej ni član, ampak simpatizer
Glede na zapis na Twitterju je tudi jasno, da so ga označili za člana Levice.
"mestnega svetnika stranke Levica"
Če tvoja logika drži tudi ni nikogar užalil, ampak je samo psa ženskega spola označil za kuzlo.
https://fran.si/iskanje?View=1&Query=ku...
Torej sploh ni ravnal narobe in ne vem kaj tu nekaj polemiziraš.
Zgodovina sprememb…
Ne v Sloveniji, ne drugod po svetu, razen v avtoritarnih državah, odločitve US večinoma niso soglasne
Odločitve SCOTUS so večinoma (~55%) kar lepo soglasne.
Diletanstki fakenewser diletantsko fake newsa.
Neumni fakenewserji lepijo grafe, ki jim demantirajo lastne laži. Hvala. Soglasnih odločitev je bilo malo več kot 35%.