» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
165 / 466
»»

KAVINSKY ::

Blagovne rezerve naj bi povečali tudi za deset milijonov litrov vina v vrednosti 15 milijonov evrov, ki naj bi se predelalo v etanol in dezinfekcijska sredstva.

Smo, bomo ali naj bi?

Mesec nazaj so nas mediji pumpali, kako ni razkužil in kako civilna zaščita sama destilira zadeve iz donacij Fructala.

Smrekar1 ::

KAVINSKY je izjavil:

Smo, bomo ali naj bi?

Tjah, Pivčeva zanika.

https://mariborinfo.com/novica/slovenij...

Portal je eden izmed številnih 'lokalnih' častnikov, ki so jih ustanovili člani 55-80 in piše po nareku.

Po domače povedano: ja, smo.

Mesec nazaj so nas mediji pumpali, kako ni razkužil in kako civilna zaščita sama destilira zadeve iz donacij Fructala.

Ista zgodba kot pri maskah, ki niso primerne še za brisanje riti. Narod je potrebno prestrašiti, da bo sprejel laž kako se oni trudijo, in nabavil prtičke z elastikami za evro po kosu.

DeeJay ::

Machete ::

Zraven pa še dodajo kako sramotno nehvaležen je narod do pridnih delovnih rok, ki te prtičke sestavljajo.. ovce pa ploskajo, ko nas brezsramno okradejo pri belem dnevu.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

DeeJay je izjavil:

Evo, da vas vidmo
https://www.politicalcompass.org/

Cca tam kjer ti, -1,88/-3,74, ampak omenil bi, da je del rezultata odvisen tudi od predznanja. Tole denimo:

There are no savage and civilised peoples; there are only different cultures.

Odgovor zna biti precej odvisen od tega ali veš kdo so Etori z Nove Gvineje ali ne.

Tudi odgovor na to ali so bogati preveč obdavčeni ali ne je odvisen od tega kje živiš. Odgovor za Slovenijo je tu drugačen kot odgovor za ZDA.

Žiiiga ::

Fašist tuki.

Economic Left/Right: 1.0
Social Libertarian/Authoritarian: -3.74

D3m ::

Nacist tuki.

Economic Left/Right: 2.38
Social Libertarian/Authoritarian: 1.69
|HP EliteBook|R5 6650U|

Mato989 ::

Your Political Compass
Economic Left/Right: 2.63
Social Libertarian/Authoritarian: 1.33
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Urbano#Desno ::

Smrekar1 je izjavil:

Tudi odgovor na to ali so bogati preveč obdavčeni ali ne je odvisen od tega kje živiš. Odgovor za Slovenijo je tu drugačen kot odgovor za ZDA.

Če imaš dostop do interneta živiš v državi kjer so uspešni preveč davčno obremenjeni. Razen malih davčnih oaz.

Zgodovina sprememb…

Cruz ::

Economic Left/Right: -9.38
Social Libertarian/Authoritarian: -7.49

Vseeno pa mislim, da je test malce pristranski in sicer je veliko vprašanj takšnih, da vzpodbujajo levičarske odgovore. Mogoče pa ni slabo, da drugače misleči še enkrat premislijo o kakšni stvari.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

tone31 ::

Urbano#Desno je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Če imaš dostop do interneta živiš v državi kjer so uspešni preveč davčno obremenjeni. Razen malih davčnih oaz.

oni na socijali ne rabite se s tem ukvarjati

Urbano#Desno je izjavil:

Če imaš dostop do interneta živiš v državi kjer so uspešni preveč davčno obremenjeni.

Hm. Nisem vedel, da je Severna Koreja edina država, razen malih davčnih oaz, kjer uspešni niso preveč davčno obremenjeni.

Zanimiv podatek, hvala. Vsekakor obrazloži nekatere novejše poteze vlade.

D3m ::

Cruz je izjavil:

Economic Left/Right: -9.38
Social Libertarian/Authoritarian: -7.49

Vseeno pa mislim, da je test malce pristranski in sicer je veliko vprašanj takšnih, da vzpodbujajo levičarske odgovore. Mogoče pa ni slabo, da drugače misleči še enkrat premislijo o kakšni stvari.

Res je. Ampak s tem ni nič narobe.

Tudi nekatere levičarske zadevo bi desničarji podprli.
|HP EliteBook|R5 6650U|

CoolBits ::

Economic Left/Right: -5.5
Social Libertarian/Authoritarian: -3.74

Nekje kot Gandhi :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CoolBits ()

Drevesce ::

DeeJay je izjavil:

Če hoče kdo v živo gledat te fašiste:
https://www.facebook.com/watch/live/?v=...

Žalostno je, da nekateri pacienti na tem forumu želijo Slovenijo spraviti ob bok omenjenih. Torej ob Madžarsko in faking Srbijo. Očitno v osebnem življenju ves čas nazadujejo, pa sedaj to privoščijo še ostalim.

DeeJay ::

Vazelin ::

Trigger happy, deejay? :))
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Vazelin je izjavil:

Trigger happy, deejay? :))

Bodoči voditelji evrope.

RedDrake ::

Že čistim mojo SS uniformo

Razna drevesa in DJ-ji grejo prvi na "prevzgojo" ko pridem na oblast.

In potem malo na hladno zaradi nasilja :))

dronyx ::

Tole si preberite. Tudi v Srbiji režimski mediji zmerjajo protestnike s fašisti. Oh, napaka, pri nas protestniki in režimski mediji zmerjajo vlado s fašisti. :))

Režimski mediji so pri nas nora24 in podobni, ki se jim že na daleč vidi, da lažejo in ponarejajo. Da nisi malo zamešal stanja pri nas?

dronyx je izjavil:

Tole si preberite. Tudi v Srbiji režimski mediji zmerjajo protestnike s fašisti. Oh, napaka, pri nas protestniki in režimski mediji zmerjajo vlado s fašisti. :))

Vlada sicer je fašistična, ampak predvsem zato ker so izvajali NESORAZMERNE UKREPE kot je zapiranje ljudi v občine ipd... ampak to ne pomeni da protestniki niso enaki fašisti pod pretvezo ANTIFA.

Enako fašistična je vlada zdaj, ko namesto da zapre mejo, od koder prihaja 90% okužb, sili spet mene in ostale ljudi ki ostajamo doma da moramo nosit maske!

Vlada bi morala smao zapret mejo za vsa nenujna potovanja (kar turizem je) in uvest 14 dnevno karanteno ob prečkanju meje za biznismene (ali pa test ki je mlajši od 72ur) in to je to... namesto tega bomo spet drkali folk ki ni nič kriv!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

CoolBits je izjavil:

Režimski mediji so pri nas nora24 in podobni, ki se jim že na daleč vidi, da lažejo in ponarejajo. Da nisi malo zamešal stanja pri nas?

Na Nova24TV piše "v službi resnice". Tega nisem videl na nobeni drugi strani! Torej drugi niso "V službi resnice", sicer bi to ponosno napisali. :D

Boj se ljudi, ki si resnico lastijo.

Machete je izjavil:

Danes me je dobesedno nahrulila Ksenija Horvat in ozmerjala s strahopetcem, ker sem ji nekaj napisal glede janeza kocjančiča - Kocke.

Nekdo mi je namreč povedal zgodbo, da so pred časom zaprli nekega albanskega kriminalca - trgovca z drogo na Povšetovo. On je hotel telefon, da pokliče odvetnika. Pogovor pa so poslušali in on je klical Kocko. nakar je prej kot v eni uri iz sodišča prišel ukaz, da kriminalca spustijo na prostost.

Ali to res drži, ne vem, mu pa verjamem, ker to si ne bi kar izmislil. Če ta zgodba res drži se vidi, kako je pri nas organiziran kriminal povezan z Globoko državo. In če to res drži ni dvakrta za reči, da organiziran kriminal tudi financira našo Globoko državo in da jim denar prinašajo v kovčkih, se v tujini opere in potem nazaj opran pri nas "investira".

Kakšna Kitajska, Severna Koreja, Belorusija in pol Balkana. Slovenija je biser v srcu Evrope. Ena rdeča zvezdica na zastavi EU, kjer naj bi bile same rumene. ;)

Nekateri tule pa te kriminalce častite po božje. Smešno. Samo to. Smešno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

DeeJay je izjavil:

Da bo jasno za janšiste.

Zanimivo.
Nisem vedel, da Janša želi belo etno državo, da želi izgnati italijansko in madžarsko manjšino, da želi prepovedati svobodo izražanja, da želi zapreti politične nasprotnike ter predvsem da ne mara židov. (nasilje je itak irrelevant, ker pri nas ni nekih proper nasilnežov na nobeni strani - zaenkrat).
Vem pa, da "antifa" pravi, da če povzamem dejstvo, da je naključnih 100 črncev manj inteligentnih od naključnih 100 kitajcev, sem fašist in kot tak nimam več pravice do zaposlitve, morda celo življenja.
Da če se pritožujem nad romi, ki mi nekajkrat letno oropajo vikend sem rasist in kot tak izgubim človekove pravice, če pozivam policijo da ukrepa sem pa še fašist (in posledice od zgoraj). Čeprav se bojda Antifa bori za enakost vseh ...

Equality of opportunity je fašizem, equality of outcome je pa antifašizem.
Ne predstavljam si sicer kako v praksi izgleda ta antifa utopija, kjer sosedov mulc z izjemno težkim avtizmom, ki pri 7-ih letih še vedno ne govori, pride do iste točke kot jaz, ki imam pri skoraj 40-ih par nepremičnin, par premičnin in par sto k na računu. No, pa če nisem tako ekstremen, povsem enako si ne predstavljam znanca, ki je bolj tam nekje na IQ 100 (meni se nekje valja nek Mensa papir da sem "bolj pameten" kot 99,5% sveta). Ko lahko jaz zgeneriram 10+ idej v pogovoru z direktorjem znanega slovenskega podjetja, ki se ukvarja z high tech elektroniko in me gleda kot, da sem iz lune padel, znanec pa mogoče ugotovi kako pravilno zvezat elektromotor, da se vrti v pravo smer, je mislim, da jasno, da je equality of outcome faliran v osnovi.

BlaY0 ::

dronyx je izjavil:

Nekdo mi je namreč povedal zgodbo...

Pa saj to se povsod dogaja. Ne si delat utvar, da je SLO kaj posebnega na tem področju...

BlaY0 je izjavil:

Pa saj to se povsod dogaja. Ne si delat utvar, da je SLO kaj posebnega na tem področju...

Mene je fotr, ko sem prinesel domov svojo prvo ne-petko tam nekje proti koncu OŠ - in sem to utemeljeval s tem, da "nihče ni pisal testa 5" - nadrl, da nima veze, kaj počnejo in kakšne rezultate imajo drugi - važno je samo kaj si sam naredil zase (oziroma česa nisi, da ni rezultata, kot bi moral biti).
In s tem sem se naučil pomembne lekcije. Za svoje rezultate je vsak odgovoren sam.
Drugi naj bodo odgovorni za njih rezultate.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RedDrake ()

TheBlueOne ::

dronyx je izjavil:

Nekdo mi je namreč povedal zgodbo, da so pred časom zaprli nekega albanskega kriminalca - trgovca z drogo na Povšetovo. On je hotel telefon, da pokliče odvetnika. Pogovor pa so poslušali in on je klical Kocko. nakar je prej kot v eni uri iz sodišča prišel ukaz, da kriminalca spustijo na prostost.

Ali to res drži, ne vem, mu pa verjamem, ker to si ne bi kar izmislil. Če ta zgodba res drži se vidi, kako je pri nas organiziran kriminal povezan z Globoko državo. In če to res drži ni dvakrta za reči, da organiziran kriminal tudi financira našo Globoko državo in da jim denar prinašajo v kovčkih, se v tujini opere in potem nazaj opran pri nas "investira".

To ne pove cisto nic. En kup nepreverjenih informacij in tudi, ce so nekoga res izpustili ti samo povrsno sklepas zakaj.

Ta nekdo zanimivo ve tocno kaj se je tocno kdo s kom pogovarjal, ker se ocitno v deep state krogih otrocje kleveta? Povezave z neko globoko drzavo ni samo zato ker ti nekaj sklepas.

Najbolj zanimivo pa je, da iz klevetanja v najvisjih krogih globoke drzave strogo zaupni podatki uhajajo na nacin, da ti vse ves. Ampak bolj kot ne samo ti in podobni teoretiki zarot s tisoc in eno zgodbo iz ne vem koliko tisoc predpostavk itn.

Ce si sarkasticno opisoval klasicnega paranoika se opravicujem, da mi radar za sarkazem tega ni zaznal kot 100% sarkazem, ampak je podal samo sum na sarkazem.

Zgodovina sprememb…

"Vlada omejila zbiranje na deset oseb"

Vazno, da se na Hrvasko lahko gre :)

Petek 10.7 VLADA PADA

dronyx je izjavil:

Machete je izjavil:

Danes me je dobesedno nahrulila Ksenija Horvat in ozmerjala s strahopetcem, ker sem ji nekaj napisal glede janeza kocjančiča - Kocke.

Kakšna Kitajska, Severna Koreja, Belorusija in pol Balkana. Slovenija je biser v srcu Evrope. Ena rdeča zvezdica na zastavi EU, kjer naj bi bile same rumene. ;)

Nekateri tule pa te kriminalce častite po božje. Smešno. Samo to. Smešno.

Smešne so zgolj tvoje pravljice, ki jim niti 5 letni otroci ne bi verjeli. Zate so pa ok.

Utk ::

TheBlueOne je izjavil:

dronyx je izjavil:

To ne pove cisto nic. En kup nepreverjenih informacij in tudi, ce so nekoga res izpustili ti samo povrsno sklepas zakaj.

Ta nekdo zanimivo ve tocno kaj se je tocno kdo s kom pogovarjal, ker se ocitno v deep state krogih otrocje kleveta? Povezave z neko globoko drzavo ni samo zato ker ti nekaj sklepas.

Najbolj zanimivo pa je, da iz klevetanja v najvisjih krogih globoke drzave strogo zaupni podatki uhajajo na nacin, da ti vse ves. Ampak bolj kot ne samo ti in podobni teoretiki zarot s tisoc in eno zgodbo iz ne vem koliko tisoc predpostavk itn.

Ce si sarkasticno opisoval klasicnega paranoika se opravicujem, da mi radar za sarkazem tega ni zaznal kot 100% sarkazem, ampak je podal samo sum na sarkazem.

Kdo pravi, da on vse ve? On ne ve niti pol procenta. Ravno v tem je problem. Če bi bilo samo to kar on ve, ne bi bil nek problem. Tudi iz CIE in NSA kje kaj uide.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Machete je izjavil:

Smešne so zgolj tvoje pravljice, ki jim niti 5 letni otroci ne bi verjeli. Zate so pa ok.

Lik mi je to smrtno resno razlagal in ni bilo videti, da bi se hecal. Par dni prej mi je razlagal, kako je nekdo v zaporu na Povšetovi naredil samomor in je prišel nek oglednik oziroma nekaj takega ter z nekimi paličicami vzel bris iz njegovega penisa. Nisem pa potem več naprej razumel kako vedo, ali je šlo za umor ali samomor. Lik ima teh zgodb za celo knjigo. ;)

BlaY0 ::

RedDrake je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

Mene je fotr, ko sem prinesel domov svojo prvo ne-petko tam nekje proti koncu OŠ - in sem to utemeljeval s tem, da "nihče ni pisal testa 5" - nadrl, da nima veze, kaj počnejo in kakšne rezultate imajo drugi - važno je samo kaj si sam naredil zase (oziroma česa nisi, da ni rezultata, kot bi moral biti).

Ja ampak tudi povsod drugje obstajajo ljudje ki se trudijo. In drugi fotri tudi to govorijo svojim sinovom in hčeram. Med tistimi ki se trudijo so tudi taki, ki se trudijo samo da pridejo na oblast. Tako da tukaj ti ta nasvet ne koristi kaj dosti...

Utk ::

Niso brez veze volitve vsakih 4-5 let. Vsake tolk časa se oblast MORA zamenjat. Tudi slabša je boljša od 20 let iste.

BlaY0 je izjavil:

Ja ampak tudi povsod drugje obstajajo ljudje ki se trudijo. In drugi fotri tudi to govorijo svojim sinovom in hčeram. Med tistimi ki se trudijo so tudi taki, ki se trudijo samo da pridejo na oblast. Tako da tukaj ti ta nasvet ne koristi kaj dosti...

Vedno je možnost, da se sporočilo malce izgubi.
Poanta je, da ne smemo gledati na druge, ampak samo na svojo državo. Če tu stvari ne štimajo, je izgovor "saj drugje tudi ne" slab. Vedno je možnost popraviti stvari, ki ne delujejo. Drugo je, ali je večini to v interesu ali ne.

Utk je izjavil:

Kdo pravi, da on vse ve? On ne ve niti pol procenta. Ravno v tem je problem. Če bi bilo samo to kar on ve, ne bi bil nek problem. Tudi iz CIE in NSA kje kaj uide.

Mislis ce bi bilo kar misli, da ve, priblizno res.

Problem je redosled. Taki tipi nekaj verjamejo, potem pa grabijo vsako neumnost, ki jo slisijo v svojih krogih za potrditev neumnosti, ignorirajo pa vse, kar ima neko realno tezo.

V ZDA obstajajo ze dosti dlje, so kar pogosti v kaksni komediji.

Zadnji tak primer sem imel, ko mi je tip razlagal, da je nasel absolutni dokaz za chemtraile, ki ga je deepstate enostavno dal na internet. In vidis Trumpa v testnem letalu, kjer s tanki vode simulirajo ljudi. Potem pa "ups" ampak je vseeno vse res, ker je se x neumnosti.

Zgodovina sprememb…

Se še kdo spomni Danila Slivnika, ki naj bi menda naredil samomor, napisal pa je že leta 1996 knjigo z naslovom Kučanov klan. To je bilo 4 leta po umoru Ivana Krambergerja. Resno mislite, da je storil samomor? Naivnost ni kazniva, je pa moteča.

Če bodo kdaj javno razkrili, kaj je v Sloveniji počela komunistična mafija bo marsikomu slabo! Ampak vse to so pa lahko počeli zato, ker so imeli v žepu tudi RTV Slovenija. Brez medijske krinke takšna mafijska združba ne bi nikdar mogla obstati tako dolgo.

Nekatere od vas tu pa bo sram, v to sem prepričan, ker ste bili taki naivneži (govorim v prihodnosti, ker to še pride).

Nekateri me menda zmerjajo z Atila, bič Božji, samo nobene potrebe za to. Račune je potrebno slej ko prej plačat. Jaz si tega nisem izmislil.

Zgodovina sprememb…

Fak vlada z ukrepi resno komplicira...

A ne morjo res zapret turizma... kaj jih Hrvaška drži za jajca... samo zapret pa še zažugat da ostane meja zaprta DOKELR ne uveljavijo arbitraže in nam vrnejo še Istro za povrhu... bi zrastla podpora vladi hitro!

Vazelin ::

Orban, ki je trojico voditeljev poimenoval "poseben klub borcev za svobodo", "dobre patriote" in "najpogumnejše borce proti komunizmu"

:D
Trigger level 2?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Orban, ki je trojico voditeljev poimenoval "poseben klub borcev za svobodo", "dobre patriote" in "najpogumnejše borce proti komunizmu"

:D

Vučić? Resno? :))

dronyx je izjavil:

Se še kdo spomni Danila Slivnika, ki naj bi menda naredil samomor, napisal pa je že leta 1996 knjigo z naslovom Kučanov klan. To je bilo 4 leta po umoru Ivana Krambergerja. Resno mislite, da je storil samomor? Naivnost ni kazniva, je pa moteča.

Če bodo kdaj javno razkrili, kaj je v Sloveniji počela komunistična mafija bo marsikomu slabo! Ampak vse to so pa lahko počeli zato, ker so imeli v žepu tudi RTV Slovenija. Brez medijske krinke takšna mafijska združba ne bi nikdar mogla obstati tako dolgo.

Ce bodo razkrili, potem bo zanimivo pogledati. Se prej pa se boste paranoicni teoretiki zarot morali vsesti skupaj in se odlociti katera zarota zanj velja. Sam sem namrec pred tvojo slisal drugo, se ne spomnem tocno, neki posli sorodstva.

Seveda tebi je najbolj zanimiva komunisticna globoka drzava, zanimivo v ZDA kapitalisticna globoka drzava, potem pa je seveda vse, kar je malo cudno takoj dokaz za tvojo idejo.

In kaksna komunisticna mafija? Kaj si taki kot ti predstavljate, da Kucan v kleti pise nov manefest in planira unicenje demokracije? Ali imas v mislih vse politike, ki so bili aktivni ze v prejsnem sistemu, za kar pa bolj kot ne potrebujes samo letnico rojstva.

Mato989 je izjavil:

Fak vlada z ukrepi resno komplicira...

A ne morjo res zapret turizma... kaj jih Hrvaška drži za jajca... samo zapret pa še zažugat da ostane meja zaprta DOKELR ne uveljavijo arbitraže in nam vrnejo še Istro za povrhu... bi zrastla podpora vladi hitro!

Tole je definitivno najslabša vlada v zgodovini RS. Pa je bil Janša že na oblasti, ampak tole je že druga skrajnost. Težko že zbereš besede, da bi opisal njihove katastrofalne odločitve. Sramotimo se pred celo Evropo s tem diktatorjem...

dronyx je izjavil:

Tjah, umrl je 6.1.2012, 16 let po izidu omenjene knjige in 20 let po umoru Ivana Krambergerja.

Osebno dvomim, da ga je kdo poknil zaradi knjige, ki je takrat že bila v srednješolskih letih, tik pred nastopom drugega rajha PTTM, ki ga je tudi sam malikoval in (bojda) ob sobotah tudi feliral.

FormerUser ::

Edini, ki se sramotite pred širno javnostjo ste polit-kolesarji, s svojim delanjem slona iz muhe.

TheBlueOne je izjavil:

Ce bodo razkrili, potem bo zanimivo pogledati. Se prej pa se boste paranoicni teoretiki zarot morali vsesti skupaj in se odlociti katera zarota zanj velja. Sam sem namrec pred tvojo slisal drugo, se ne spomnem tocno, neki posli sorodstva.

Pri teh udbaških umorih (če seveda gre v tem primeru za to) moraš vedno računati s tem, da zločinci prikrijejo sledi s čuda raznimi dezinformacijami in "teorijami zarot". Temu se reče v Teoriji signalov Beli šum (White noise). Morate pa vedeti, da so ti kriminalci te trike študirali 45 let po drugi svetovni vojni in so se nekaj pa tudi naučili. Pa ne spet o tem, da je bil komunizem povezan s partizanstvom. Komunizem je zločinski, totalitaren sistem, ki je bil kuga 20 in očitno še naprej 21 stoletja. Uspeva pa mu zato, ker obstaja na svetu toliko naivnežev, kot ste nekateri tule. Samo zato. ;)

Zakaj so ga ubili 16 let po izidu knjige je pa dobro vprašanje. Lahko da je imel namen izdati še kakšno nadaljevanje, ali je kako drugače spravil ob živce prvi nivo Globoke države. Za take umore (če seveda gre za to) je po moje skorja sigurno moral dati zeleno luč prvi nivo, ali sam capo di tutti capi. To ni kar nek izpad posameznika, ki mu je šel zelo na živce.

Zgodovina sprememb…

Drevesce je izjavil:

Tole je definitivno najslabša vlada v zgodovini RS. Pa je bil Janša že na oblasti, ampak tole je že druga skrajnost. Težko že zbereš besede, da bi opisal njihove katastrofalne odločitve. Sramotimo se pred celo Evropo s tem diktatorjem...

Hitro na kolo za dodatno popularnost vlade. :D Si pa res ne želimo da ljudje pozabijo grotesknost volivcev nasprotne opcije.

Drevesce je izjavil:

S fašističnimi diktatorji se opravi na le en način:

Že v petek imaš priliko, da se izkažeš. Zgleduj se po Srbih, recimo.
Če potrebujete kakšen "hardware" (v minecraftu seveda), feel free to contact me ...

fikus_ ::

Eeeee dronyx, ti je argumentov zmanjkalo in so zarote na vrsti?!
««
165 / 466
»»