» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
136 / 466
»»

Drevesce ::

Je bilo bolje, ko je bila ta tema zaklenjena.

Telbanc ::

Drevesce je izjavil:

Je bilo bolje, ko je bila ta tema zaklenjena.

Zdej ko je postala udeležba na protestih nekako mizerna, je najbolje zaklenit temo?
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

dronyx ::

Jaz že precej časa opažam, da tu pri nas veliko ljudi meni, da je z državo nekaj narobe in da bo to politika rešila. Zato se cel kup ljudi pri nas ukvarja s politiko, ali pa s tem zelo obremenjuje. Samo politika do sedaj ni rešila kaj dosti. Vsi vzroki za probleme te države so že vedno ostali, ali pa se celo poglabljajo.

Telbanc je izjavil:

Gre se za to, da je na majci sporočilo, ki ga vidi dosti ljudi. Dosti ljudem se to vtisne v podzavest, in tudi če so na začetku nevtralni se pod vplivom medijev in takih sporočilom spremeni prej ali slej. To pogrešam pri desnici-domiseln političen marketing, ki bo prinesel preboj.

Danes so glavno in daleč najbolj pomembno sredstvo za politično agitacijo mediji. Tu ima tranzicijska levica seveda veliko prednost, saj obvladuje večino medijev pri nas. To jasno ni naključno. Če bo komu to uspelo razbiti, je z njimi konec. No ja, po svoje bi bilo to lahko celo dobro, ker bi lahko na tem mestu nastala kakšna modernejša levica, ki se ne bi samo ukvarjala z branjenjem komunizma in njegovih dosežkov (zločinov).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Drevesce ::

Res se mi smilijo gostinci, prodajalci itd. 30C oni pa okoli z masko lutajo. Nehumano, kdaj se bo ta norija končala?

Urbano#Desno ::

Drevesce je izjavil:

Res se mi smilijo gostinci, prodajalci itd. 30C oni pa okoli z masko lutajo. Nehumano, kdaj se bo ta norija končala?

Trgovcem ki delajo v klimatiziranih prodajalnah ni hudega verjamem pa da je zoprno za gostince samo to je pač davek če želijo imeti odprto.
To bo trajalo dokler se stanje dolgoročno umiri, kar bo glede na neodgovornost ljudi ko odkrijejo cepivo in se precepi kritična masa populacije (za omenjene pričakujem da bo cepljenje obvezno če bodo še naprej želeli opravljati svoj poklic kot tudi za mnoge druge).

Sem gledal par posnetkov anti državne proslave in tam je bilo poleg petja italijanske pesmi videti tudi nekaj Jugoslovanskih zastav z rdečo zvezdo. Potem so menda z izdajalci ozmerjali še vojake, ki so šli na uradno državno proslavo. Ali sta morda Marjan Šarec in Luka Mesec to obsodila, ali je bilo del scenarija? Sprašujem namreč zato, ker sta bila ona dva na anti državni proslavi, ne na uradni.

D3m ::

Ne menda. So ozmerjali.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Če bi se takšna praksa (kot v zadevi Mramor, op. p.) zgodila med Janševo vlado 2012- 2013, bi zdajle tukaj stalo najmanj sto tisoč ljudi

Peter Petrovčič o tem, kako so vseslovenske ljudske vstaje proti vladam Janeza Janše režirane. Tokrat je očitno vlogo Petra Petrovčiča prevzel Jaša Jenull. Ivan Gale se mi pa zdi, da sploh ne ve, kaj se mu dogaja in kakšno vlogo igra.

Tule še en članek Siola iz leta 2013. Res, prava Živalska farma Georga Orwella. Prašiči in ovce ostale isti. Še celo prašič Cvilko ostaja enak, zamenjali so zgolj vodilnega prašiča.

Zgodovina sprememb…

DeeJay ::

V lepi družbi so tele SDSovce

Politična indoktrinacija ni veter, ki piha samo v eno smer. Piha v vsem smeri. ;)

Gagarin ::

DeeJay je izjavil:

V lepi družbi so tele SDSovce

Matr ste isti, Boris A. Novak se je par dni nazaj (upravičeno) usajal, kako ga je en kreten iz sds napadal zaradi očeta ali strica, levičarji ste pa enaki. Človek ni nikoli odgovoren za dejanja svojih polnoletnih sorodnikov.

Vazelin ::

A Nitko bo razgnalo zaradi iztegnjene roke? :)) Wow kaj nardi ena sama iztegnjena roka. Prej na protestih pa že cel mesec konunistična ikonografija ki kao nobenga ne moti.:D sedaj pa kao vsi užaljeni. A so totalno isti kot tisti z iztegnjeno roko. Od Nitke to Had-a naprej ki se kao sedaj zgražajo haha
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Komunistična ikonografija ni prepovedana, nacistična pa je.

Meni je oboje zelo zblojeno za leto 2020. Ni normalno da po ulicah paradiraš kot en ali drugi.
Konunisti so tudi pobili par 10 mio ljudi in konunistična ikonografija je v posmeh vsem žrtvam. Jaz bi to vse prepovedal.problem je ker slo levaki to imajo za normalnost medtem ko se zgrazajo nad iztegnjeno roko. So pa ista ekstremistična govna

Je pa smešen ta trigger happy odziv Nitke in podobnih ki so kao pretreseni a bi jutri spet imeli Stalinove prijeme če bi se dalo

vse skup je ratalo zblojeno

Zgodovina sprememb…

Gagarin je izjavil:

Komunistična ikonografija bi morala biti pri nas prepovedana, če že zaradi drugega ne zaradi vseh žrtev tega totalitarnega sistem, ki je enaka zabloda kot fašizem. Res pa je, da ima komunizem pri nas cel kup nekih odvetnikov, ki ga poskušajo prikazati v drugačni luči, kot je dejansko bil.

Če bi bila komunistična ikonografija pri nas enako prepovedana kot fašistična, bi se lahko tako levica, kot tudi desnica posvetili prihodnosti, namesto da se v nedogled razčiščuje preteklost.

Zgodovina sprememb…

Fak kaj so svetu v 30ih in 40ih nardili nacisti in komunisti. od tiste oktobrske revolucije se je svet precej radikaliziral. In nekatere absurdne stvari so postale povsem normalne.

Na proslavah je bilo bistveno to:
- morebitni diletantizem rtv ki je prevažal unga reprsa zlatka da izvede kvazi politicno akcijo. Kadunc bi moral odstopiti takoj.
- zmerjanje slovenskih vojakov z izdajalci s strani neotesane sodrge

Zgodovina sprememb…

Ne nabijajta, komunistična ikonografija je redkokje v svetu prepovedana, nacistična pa skoraj povsod. Pri nas pa še posebej mora tako biti saj je komunistična ikonografija povezana s partizanstvom, nacistična pa z izdajalci.

Gagarin je izjavil:

Ne nabijajta, komunistična ikonografija je redkokje v svetu prepovedana, nacistična pa skoraj povsod. Pri nas pa še posebej mora tako biti saj je komunistična ikonografija povezana s partizanstvom, nacistična pa z izdajalci.

Ali morda že vemo, koliko Slovencev je bilo žrtev fašizma in koliko žrtev komunizma. Kdo je povzročil več žrtev?

Jaz ne morem enačiti partizanstva in totalitarnega sistema, kot je bil komunizem. Pri nas so nekateri izkoristili upor proti okupatorju za inštalacijo svojega totalitarnega sistema. Torej je šlo pri nekaterih za boj proti enemu totalitarnemu sistemu za zmago drugega. To se mi zdi da ni težko za razumet.

Seveda pa dopuščam možnost, da so nekateri revolucionarji komunistične revolucije zares verjeli, da bodo ustvarili boljšo družbo. Ampak ta zgodovinski eksperiment je tudi pri nas klavno propadel.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

dronyx je izjavil:

Gagarin je izjavil:

Ali morda že vemo, koliko Slovencev je bilo žrtev fašizma in koliko žrtev komunizma. Kdo je povzročil več žrtev?

Jaz ne morem enačiti partizanstva in totalitarnega sistema, kot je bil komunizem. Pri nas so nekateri izkoristili upor proti okupatorju za inštalacijo svojega totalitarnega sistema. Torej je šlo pri nekaterih za boj proti enemu totalitarnemu sistemu za zmago drugega. To se mi zdi da ni težko za razumet.

Seveda pa dopuščam možnost, da so nekateri revolucionarji komunistične revolucije zares verjeli, da bodo ustvarili boljšo družbo. Ampak ta zgodovinski eksperiment je tudi pri nas klavno propadel.

“Most of the evil in this world is done by people with good intentions.”
T.S. Eliot
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kot opažam ima pri nas veliko ljudi težavo že z razumevanjem, kaj pa je bilo s komunizmom sploh narobe?

Po današnjih "urbanih legendah" o komunizmu, so takrat vsi imeli delo, država ti je dala stanovanje ali pa ugodne kredite, da si z lastnimi rokami postavil hišo, vsem je bilo dostopno šolstvo in zdravstvo. Na RTV niso vrteli politične propagande, ker za to ni bilo nikakršne potrebe. Snemali so filme, kot so Sreča na vrvici in Srečno kekec. Smeli smo celo hoditi k verouku in v cerkev.

Ampak v komunizmu nisi smel razmišljati po svoje, torej drugače, kot vodilni misleci ali biti proti vedno isti oblasti. Komunizem je sovražil intelektualce, ker je v njih videl razredne sovražnike, se je pa delavskemu ljudstvu predstavljal kot rešitev. Komunizem ni izbiral sredstev, ko je bilo potrebno odstraniti tiste, ki mislijo napačno. Komunizem tudi ni bil ekonomsko vzdržen, saj smo velikokrat imeli hiperinflacijo, bila so tudi pomanjkanja raznih osnovnih življenjskih potrebščin.

Komunizem je enaka zabloda kot fašizem in tu dileme ne bi smelo biti nobene. Če ima kdo morda še kakšne pomisleke, naj pogleda primer Severne in Južne Koreje. Ena je zasmehovanja vredna totalitarna komunistična država, iz katere se skoraj cel svet norčuje, druga pa ekonomska velesila. Kje bi raje živeli si naj pa vsak pri sebi razjasni.

Zagovorniki in častilci slovenskega komunizma izkoriščajo partizansko gibanje za navadno krinko in sredstvo manipulacije ovčic iz Živalske farme. Štiri noge dobro, dve slabo. Komunizem dobro, fašizem slabo. ;)

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

Kot opažam ima pri nas veliko ljudi težavo že z razumevanjem, kaj pa je bilo s komunizmom sploh narobe?

Po današnjih "urbanih legendah" o komunizmu, so takrat vsi imeli delo, država ti je dala stanovanje ali pa ugodne kredite, da si z lastnimi rokami postavil hišo, vsem je bilo dostopno šolstvo in zdravstvo. Na RTV niso vrteli politične propagande, ker za to ni bilo nikakršne potrebe. Snemali so filme, kot so Sreča na vrvici in Srečno kekec. Smeli smo celo hoditi k verouku in v cerkev.

Ampak v komunizmu nisi smel razmišljati po svoje, torej drugače, kot vodilni misleci ali biti proti vedno isti oblasti. Komunizem je sovražil intelektualce, ker je v njih videl razredne sovražnike, se je pa delavskemu ljudstvu predstavljal kot rešitev. Komunizem ni izbiral sredstev, ko je bilo potrebno odstraniti tiste, ki mislijo napačno. Komunizem tudi ni bil ekonomsko vzdržen, saj smo velikokrat imeli hiperinflacijo, bila so tudi pomanjkanja raznih osnovnih življenjskih potrebščin.

Komunizem je enaka zabloda kot fašizem in tu dileme ne bi smelo biti nobene. Če ima kdo morda še kakšne pomisleke, naj pogleda primer Severne in Južne Koreje. Ena je zasmehovanja vredna totalitarna komunistična država, iz katere se skoraj cel svet norčuje, druga pa ekonomska velesila. Kje bi raje živeli si naj pa vsak pri sebi razjasni.

Hja odvisno, če imam na izbiro da sem voditelj S. Koreje ali predsednik J. Koreje, izberem prvo =) Vse je stvar pozicije! Enako če sem brezdomec!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

dronyx je izjavil:

Gagarin je izjavil:

Zopet nabijanje, ki nima nobene zveze s citiranim. Komunistična ikonografija je povezana s partizani, ki so imeli v naši zgodovini pozitivno vlogo, nacistična pa z izdajalci naroda, ki so prisegli Hitlerju. End of discussion.

Partizanska ikonografija v Sloveniji ne bo nikoli prepovedana, pa se lahko razni dronyxi,vazelini, janše, dežmani na glavo postavite.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gagarin ()

Mato989 je izjavil:

Hja odvisno, če imam na izbiro da sem voditelj S. Koreje ali predsednik J. Koreje, izberem prvo =) Vse je stvar pozicije! Enako če sem brezdomec!

Ja, te razumem. Vsi bi bili radi prašiči na Orwellovi Živalski farmi. Ampak tudi na Živalski farmi se je začelo z dobrimi nameni. Štiri noge dobro, dve slabo, so si ponavljale ovce. :))

Gagarin je izjavil:

Partizanska ikonografija v Sloveniji ne bo nikoli prepovedana, pa se lahko razni dronyxi,vazelini, janše, dežmani na glavo postavite.

Štiri noge dobro, dve slabo, so si ponavljale ovce (George Orwell - Živalska farma). ;):))

Zgodovina sprememb…

Fritz ::

Vazelin je izjavil:

Meni je oboje zelo zblojeno za leto 2020. Ni normalno da po ulicah paradiraš kot en ali drugi.
Konunisti so tudi pobili par 10 mio ljudi in konunistična ikonografija je v posmeh vsem žrtvam. Jaz bi to vse prepovedal.problem je ker slo levaki to imajo za normalnost medtem ko se zgrazajo nad iztegnjeno roko. So pa ista ekstremistična govna

Jah, ti bi vse to prepovedal vendar ni prepovedano in za to obstaja kopica razlogov.

dronyx je izjavil:

Gagarin je izjavil:

Komunistična ikonografija bi morala biti pri nas prepovedana, če že zaradi drugega ne zaradi vseh žrtev tega totalitarnega sistem, ki je enaka zabloda kot fašizem. Res pa je, da ima komunizem pri nas cel kup nekih odvetnikov, ki ga poskušajo prikazati v drugačni luči, kot je dejansko bil.

Če bi bila komunistična ikonografija pri nas enako prepovedana kot fašistična, bi se lahko tako levica, kot tudi desnica posvetili prihodnosti, namesto da se v nedogled razčiščuje preteklost.

A neoliberalizem in rimsko-katoliško cerkev bomo tudi prepovedali, ker milijoni žrtev?

Tvoj zaključek je seveda wishful thinking. Naci-fašistična ideologija je že dolgo prepovedana pa se desnica vztrajno ukvarja s preteklostjo in spreminjanjem zgodovine. Malce okrog po svetu pogledaš in ti je takoj jasno koliko je ura.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

dronyx je izjavil:

Da ti olajšam hude dileme. Brez napada naci-fašističnega okupatorja na nekdanjo Jugoslavijo in okupacije le te ter ustvarjanja kvizlinških vojaških formacij ne bi bilo ne narodnoosvobodilne fronte, ne državljanske vojne in ne komunistične revolucije.

Svoj čas mi je en italijanski fašist najedal z njihovo verzijo zgodovine, pa se je med obrokom skoraj zadavil, ko sem mu povedal, da smo imeli zaradi njihovih idej o večvrednosti njihove nacije 45 let komunizma.
A. Einstein

Fritz je izjavil:

Da ti olajšam hude dileme. Brez napada naci-fašističnega okupatorja na nekdanjo Jugoslavijo in okupacije le te ter ustvarjanja kvizlinških vojaških formacij ne bi bilo ne narodnoosvobodilne fronte, ne državljanske vojne in ne komunistične revolucije.

Drži. Samo fažizem je tudi nastal zaradi nekega vzroka, mar ne? Ko greš takole nazaj je vzrok vseh težav na tem planetu tista prva celica, s katero se je življenje sploh začelo. :D

dronyx je izjavil:

Fritz je izjavil:

Drži. Samo fažizem je tudi nastal zaradi nekega vzroka, mar ne? Ko greš takole nazaj je vzrok vseh težav na tem planetu tista prva celica, s katero se je življenje sploh začelo. :D

Ja če odvolj posplošiš, ampak potem tudi vzrok za smrt ni nič razen življenje samo =) Ker nekaj kar ne živi, ne more umret kajne =)

Fritz je izjavil:

dronyx je izjavil:

Svoj čas mi je en italijanski fašist najedal z njihovo verzijo zgodovine, pa se je med obrokom skoraj zadavil, ko sem mu povedal, da smo imeli zaradi njihovih idej o večvrednosti njihove nacije 45 let komunizma.

S tem se ne strinjam, ker ne moreva vedet... no ajde, strinjam se da brez okupatorja ne bi bilo "narodnoosvbodilne" vojne, to ja, ostalo pa ni ziher =) Pogoj za komunistično revolucijo ni okupator.

Zgodovina sprememb…

Tudi komunizem je nastal zaradi nekega vzroka, seveda. Le da komunistične države kljub raznim stranpotem niso zagovarjale nadvlado določene rase ali nacije in iztrebljanja vseh 'drugih'.

Ampak moja premisa drži..brez napada Italije, Nemčije & Co. na našo nekdanjo državo ne bi bilo komunistične revolucije, ker KPJ ni bila niti približno dovolj močna za kaj takšnega. In tudi državljanske vojne in medsebojnega pobijanja ne bi bilo, če ne bi imeli tukaj okupatorja in njemu sovražnih ali prijateljskih formacij. To so zgodovinska dejstva. Pa ne zagovarjam ne povojnih pobojev in ne drugih zločinov komunistov. Delali so zločine čeprav so morda hoteli zgraditi nekaj boljšega. Tako kot morda ameriški predsedniki mislijo, da so na strani dobrega, čeprav so objektivno vsi ameriški predsedniki od zadnje velike vojne, vojni zločinci težkega formata.
A. Einstein

Fritz je izjavil:

Tudi komunizem je nastal zaradi nekega vzroka, seveda. Le da komunistične države kljub raznim stranpotem niso zagovarjale nadvlado določene rase ali nacije in iztrebljanja vseh 'drugih'.

Ampak moja premisa drži..brez napada Italije, Nemčije & Co. na našo nekdanjo državo ne bi bilo komunistične revolucije, ker KPJ ni bila niti približno dovolj močna za kaj takšnega. In tudi državljanske vojne in medsebojnega pobijanja ne bi bilo, če ne bi imeli tukaj okupatorja in njemu sovražnih ali prijateljskih formacij. To so zgodovinska dejstva. Pa ne zagovarjam ne povojnih pobojev in ne drugih zločinov komunistov. Delali so zločine čeprav so morda hoteli zgraditi nekaj boljšega. Tako kot morda ameriški predsedniki mislijo, da so na strani dobrega, čeprav so objektivno vsi ameriški predsedniki od zadnje velike vojne, vojni zločinci težkega formata.

Kot pravim, tega ne moremo vedet, ker ne moremo vedet kako bi se obračalo življenje in potek zgodovine ter volja množič, če nobene svetovne vojne ne bi bilo, morda bi vseeno imeli komunistično revolucijo...

Edino kar drži je to, da če ne bi bilo okupatorja ne bi bilo nerodnoosvobodilnega boja, kar je smiselno in 100% res, vse ostalo pa lahko samo ugibava.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Kot pravim, tega ne moremo vedet, ker ne moremo vedet kako bi se obračalo življenje in potek zgodovine ter volja množič, če nobene svetovne vojne ne bi bilo, morda bi vseeno imeli komunistično revolucijo...

Edino kar drži je to, da če ne bi bilo okupatorja ne bi bilo nerodnoosvobodilnega boja, kar je smiselno in 100% res, vse ostalo pa lahko samo ugibava.

Zelo dobro vemo, da brez vojne KPJ ne bi mogla izvesti revolucije, ker je bila premajhna in ni imela dovolj moči za kaj takšnega, sicer bi to že zdavnaj naredila.

Lahko pa ugibamo kaj bi bilo, če ne bi bilo NOV in revolucije. Jugoslavija bi verjetno bila razdeljena na polovico, če ne bi Rusi zasedli kar večine vsega. Meja Italije pa bi skoraj zagotovo ostala pri Vrhniki, ker je to bila uradno priznana meja pred vojno in je to bilo v interesu Zahodnih sil (če ne bi Rusi zasedli našega dela Jugoslavije in še več).
A. Einstein

Fritz je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Zelo dobro vemo, da brez vojne KPJ ne bi mogla izvesti revolucije, ker je bila premajhna in ni imela dovolj moči za kaj takšnega, sicer bi to že zdavnaj naredila.

Lahko pa ugibamo kaj bi bilo, če ne bi bilo NOV in revolucije. Jugoslavija bi verjetno bila razdeljena na polovico, če ne bi Rusi zasedli kar večine vsega. Meja Italije pa bi skoraj zagotovo ostala pri Vrhniki, ker je to bila uradno priznana meja pred vojno in je to bilo v interesu Zahodnih sil (če ne bi Rusi zasedli našega dela Jugoslavije in še več).

NE, ne vemo, daj si že rečt, ne moreš tako gledat na zgodovino da spremeniš eno postavko ostale pa ostanejo nespremenjene... NE VEMO, konec... kot pravim edino kar je 100% če ne bi bilo vojne je to da ne bi bilo narodnoosovobodilnega boja, vse ostalo je VPRAŠANJE... Če pa ti misliš da ostane vse enako če spremeniš oz. izbrišeš vojni potem pa si pač v sanjah sori.

3p ::

dronyx je izjavil:

Pa ne že spet? Nisva zadnjič imela dovolj šolanja okoli tega?

Nekaj časa sem naivno mislil, da nisi navadni trol. Jaz bubmar.

Mato989 je izjavil:

NE, ne vemo, daj si že rečt, ne moreš tako gledat na zgodovino da spremeniš eno postavko ostale pa ostanejo nespremenjene... NE VEMO, konec... kot pravim edino kar je 100% če ne bi bilo vojne je to da ne bi bilo narodnoosovobodilnega boja, vse ostalo je VPRAŠANJE... Če pa ti misliš da ostane vse enako če spremeniš oz. izbrišeš vojni potem pa si pač v sanjah sori.

Seveda je vojna tisti moment, ki je odločilno vplival na vse. To je osnova mojega pisanja zadnjih nekaj postov.

Kar se tiče KPJ je zadeva jasna. Pred vojno je to bila majhna, prepovedana stranka čigar člane so preganjali, zapirali in mučili. In jugoslovanski kralj je pri tem početju imel vso podporo Zahoda, ki bi v primeru revolucije pomagal z vsemi štirimi, da se le ta zatre, tako kot so to počeli v Rusiji.
A. Einstein

Fritz je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Seveda je vojna tisti moment, ki je odločilno vplival na vse. To je osnova mojega pisanja zadnjih nekaj postov.

Kar se tiče KPJ je zadeva jasna. Pred vojno je to bila majhna, prepovedana stranka čigar člane so preganjali, zapirali in mučili. In jugoslovanski kralj je pri tem početju imel vso podporo Zahoda, ki bi v primeru revolucije pomagal z vsemi štirimi, da se le ta zatre, tako kot so to počeli v Rusiji.

Ja, ampak ti ne morš vedet kako bi se zadeve razvijale NAPREJ... a razumeš, verjetno imaš prav, da če ne bi bilo vojne, da ne bi bilo leta 1945 CKZKJU, ampak ne moreš pa vedet da se ne bi zgodovina obrnila tako da bi bila SFRJ leta 1970... ker ne moreva z zagotovostjo povedat kaj vse bi se dogajalo! Morda bi bila, morda ne...

Telbanc ::

https://www.regionalobala.si/novica/jel...

"Začetek video posnetka se začne s poslancem SNS Zmagom Jelinčičem, ki je dejal: "Narod je glup. Napaka je bila, ker je dobil denar. Narobe je bilo to." Dimitrij Rupel se pri tem sprašuje, kateri denar, Jelinčič pa mu je odgovoril, da so vsi delomrzneži dobili denar od korone.

"Vsak kur*** študent je dobil 150 evrov kar tako. Tisti, ki ne delajo so dobili 200 evrov, tisti, ki so že tako na sociali, potem je pa še vsak dobil tistih 200 evrov bonov," se na koncu pogovora, v katerem je prisostvoval tudi Igor Bavčar, še sliši besede Jelinčiča."
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

FireSnake ::

https://siol.net/siol-plus/kolumne/kuca...

Vojakom govoriti, da so izdajalci?

A se lahko ta gnoj spusti še nižje?

In tukaj na forumu imamo take, ki to podpirajo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Okapi ::

Pozdravljati z naci pozdravom.

Saj ima prav. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Fritz je izjavil:

Komunizem je šel še dlje. Znotraj iste države in istega naroda je čistil napačno misleče. Kaj je huje, pa si ne upam soditi. ;)

Hojsek ::

D3m je izjavil:

Saj ima prav. :)

Po njegovem je torej narobe, da je “narod” dobil denar. Bi si ga raje oni še malo več porazdelili, mogoče bi namesto 100 oklepnikov lahko kupili celo 200.

Raje 4 letala C-27J Spartan.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Hojsek ::

D3m je izjavil:

Raje 4 letala C-27J Spartan.

Pa par deset milijončkov v svoje žepe.

Jaz še nisem prodajal robe v minus.
|HP EliteBook|R5 6650U|

FireSnake ::

Okapi je izjavil:

Pozdravljati z naci pozdravom.

Oboje je bolano.
Tudi take imamo tukaj?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Telbanc je izjavil:

https://www.regionalobala.si/novica/jel...

"Začetek video posnetka se začne s poslancem SNS Zmagom Jelinčičem, ki je dejal: "Narod je glup. Napaka je bila, ker je dobil denar. Narobe je bilo to." Dimitrij Rupel se pri tem sprašuje, kateri denar, Jelinčič pa mu je odgovoril, da so vsi delomrzneži dobili denar od korone.

"Vsak kur*** študent je dobil 150 evrov kar tako. Tisti, ki ne delajo so dobili 200 evrov, tisti, ki so že tako na sociali, potem je pa še vsak dobil tistih 200 evrov bonov," se na koncu pogovora, v katerem je prisostvoval tudi Igor Bavčar, še sliši besede Jelinčiča."

Kle je celoten posnetek

Mi zna kdo pojasniti kdo je lastnik POP TV in v čigavem interesu bi lahko bilo, da je ta medij tako izrazita propaganda tranzicijske levice? Tega moram reči ne razumem, kje bi bil lahko interes, razen seveda če kdo tega namerno ne financira. Razumem Delo, Dnevnik in Večer, ker ti so del medijske kontinuitete, po svoje razumem RTV, kjer gre prav tak o za kontinuiteto, ne štekam pa interesa POP TV.

dronyx je izjavil:

Mi zna kdo pojasniti kdo je lastnik POP TV in v čigavem interesu bi lahko bilo, da je ta medij tako izrazita propaganda tranzicijske levice? Tega moram reči ne razumem, kje bi bil lahko interes, razen seveda če kdo tega namerno ne financira. Razumem Delo, Dnevnik in Večer, ker ti so del medijske kontinuitete, po svoje razumem RTV, kjer gre prav tak o za kontinuiteto, ne štekam pa interesa POP TV.

Enostavno. Mediji govorijo tisto, kar cilna populacija želi slišati. Lastnik tukaj nima veze, če imaš v državi 95% populacije, ki je vsaj ekonomsko totalno levo usmerjena pač trobiš tako da jim ustrezaš in tudi lastnik je zadovoljen ker pritekajo evri.

Kaj se sekiraš za POP TV, sej ma Nova 24 TV večjo gledanost in portal Nova24tv.si največjo obiskanost v Sloveniji. Pop TV in 24ur mu ne sežeta do kolen.
https://nova24tv.si/slovenija/nocna-mor...

DeeJay je izjavil:

Kaj se sekiraš za POP TV, sej ma Nova 24 TV večjo gledanost in portal Nova24tv.si največjo obiskanost v Sloveniji. Pop TV in 24ur mu ne sežeta do kolen.

...po podatkih Alexe? Prvič slišim za to anketo javnega mnenja. So pa lepo napisali...pajdaško kapitalistični portal 24ur.com. :))

DeeJay je izjavil:

In Slovenske novice najbolj brano dnevno časopisje:D
««
136 / 466
»»