Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
FireSnake ::
Sicer tako dobro stvari ne poznam. Ce mene vprasas je ciljal na tehnicno vlado ali predcasne volitve. Nima veze. Za nobeno od teh dveh stvari v demokraciji pac ne mores poskrbeti, igras zgolj na karto politicnih ambicij in tukaj se je mocno ustel. Prevec pokvarjencev je znotraj, tega mu vseeno ne gre zamerit...naiven ali ne to je politika in dokler bomo imeli tak gnoj v parlamentu, bo nasa drzava dalec od obljubljene Svice.
A bi lahko bili? Se vec. Imamo priloznost? Ravno sedaj...bomo znali to izkoristiti? Kdaj pa smo ze naso prednost znali vnovciti?
Pezdè, ki je s popravci komaj zlezel skozi srednjo šolo.
Ni potrebno nič več povedati.
Faliran komunist, arestant, prekupcevalec in FDV-jevec, ki nikoli ni nic naredil razen da so ga zaradi nesposobnosti fuknli v arest, po sluaju ravno takrat ko je bila Slovenija zedinjena in se je otepala primeza juge je zaradi tega postal maliikovani mali bog, pri teletih kot si ti. To je res bolje, kot nekdo ki je v zivljenju izven politike pokazal da lahko nekaj naredi. Vsec
Jaz malikujem Jajota?
Citat, prosim.
Ker drugače bo tele izpadel nekdo izmed naju (pa to ne bom jaz).
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
nagobčnik ::
Je kosovarska princeska politično korekten izraz za uporabo?
Tako kot je bil prištinski doktor splošno sprejet?
Kako je s politično korektnostjo, ne vem, gre pa pri "kosovski princeski" za nek subjektiven izraz s prenesenim pomenom, ker Kosovo ni monarhija, kolikor vem, in nima dejanskih princes.
Medtem ko je "prištinski doktor" dokaj nevtralen in objektivno resničen opis za nekoga, ki ima doktorat iz Prištine.
Ne izogibaj se vprašanju in daj citat za svojo trditev.
Saj ne bo pretežko, ane?
Saj ne bo pretežko, ane?
Konlov ::
Zlatan mislim, da prejema rento. Moram točno preverit, da ga ne bom brezveze obtožil. Ti povem jutri. Mislim, da je od ministrstva za kulturo.
Verjetno mu kot kulturniku širšega pomena plačajo prispevke za zdravstvo. Tako kot Modrijanom, Kresilnu in Siddarti.
Tanko in Grims mi sicer ne sedeta, vendar niti približno ne nervirata tako kot ti hepani na biciklih. Jbg sem pač anti koritnik, tako kot ste koritniki anti Jajo. Saj tudi to je legitimno a ne?
Ne, če podpiraš Jajota podpiraš ta kretenski način komunikacije, ki se je razpasel:
- SDS ponaredi arhivski dokument, da je Turk sodeloval pri terorističnih akcijah UDBE. Ko se jim dokaže da so skupaj zložili 3 dokumente... SDSovci rečejo ups, pa res.
- Jajo ima premajhen nabiralnik in ne more sprejeti vabila na sodišče.
- Jajota se ne najde in se mu ne da vročiti vabila na sodišče.
- Jajo daje gotovino ženini sestrični, da jim plačuje položnice, račune in kredit za Volvota.
- SDS pere denar preko posojil iz republike Srbske, ko ji dobijo rečejo ups, saj smo se opravičili in vrnili denar. Kje pa je problem?
- Hojs na obravnavi za ministra odkimava z glavo in govori da ne ve, da je v postopku zaradi suma pranja denarja in financiranja SDS iz tujine preko Nora24TV
- Bizarnost od včeraj - Tanko trdi da mu 24ur ni dal možnosti komentarja na novico o sporu z Nemcem v parlamentu. Novinarka naredi screenshot komunikacije s PRom SDSa, kjer pravijo da ne bo dal komentarja.
Tanko: niste mene vprašali.
Podoben način komunikacije imata tudi Jure in Damijan Janković - pred parlamentarno komisijo se nič ne spomnita, bogi Damijan je v osebnem stečaju in vozi skromen družinski avto Mercedes itd.
Če to podpiraš si ali Jajotov hlapec in se je treba enako obnašati do tebe. Ali pa si, tako kot Jajo, bebav in opravilno nesposoben (to dokazuje spor s Spar in reklamo z Magnificom).
Če si prvo - vprašaj malo vam ljubega "psihoanalitika" Romana Vodeba. Gotovot ti bo z veseljem razložil zakaj.
Žrtev česa Jajota? Ne za to se imate vi, zdaj ko so korita prazna. Jaz si znam za razliko od vas ustvarit pa naj bo Jajo ali Bicikl opica gor.
Tudi jaz se ne napajam iz korita. In če bo šlo takole naprej se bom skupaj z družino preselil v tujino. Sicer mi tudi v Sloveniji ne bo hudo, tako kot Madžarom ni. Ampak je**nje v glavo s strani vlade... mi ni treba tolerirati tega sranja.
Z veseljem plačujem davke, ker koristim storitve države: zdravstvo, infrastrukturo, ... In zelo veliko stvari deluje zelo dobro v Sloveniji. Ampak če bomo morali vsi tuliti "maršal Twito mi ti se kunemo"... Potem pa ne hvala.
Uff, človek kar pozabi, koliko je tega. Še domove za upokojence dodamo, pa pošiljanja pol miljona slovencev na hrvaško obalo "for free"...
Torej seznami v domovih za starejše, ki itak kmalu umrejo. Čemu potem seznami, kdo bo zdravljen in kdo ne, če itak kmalu umrejo, kot trdi vlada?
Buggy ::
Ne izogibaj se vprašanju in daj citat za svojo trditev.
Saj ne bo pretežko, ane?
Kaj za vraga pa naj ti oporekam, sej ne poves nic konkretnega, predstavljas se kot kvazi neopredeljenega...poves pa marsikaj cez Sarca, na kar sem ti ze repliiral in upam tudi odgovoril na vprasanje.
To, da si prikrit jansist, ves verjetno sam...tko kot pleskotu niso mogli navlect preprodaje orozja zaradi zastaranja, se ne pomeni da tega ni naredu, ker jaz vem da je. A vidis kaksne vszporednice v karakterjih vleceva...no to je to!
Se nimas za njegovega pristasa? Toliko bolje zate... se imas sanse, da se resis dreka!
Nasega Jansota je treba podpirat za domovino ..res retardirancev, ki jih vidim vsepovsod ..gre za se kako resnicno satiro
..do takrat
..do takrat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
...jah lej jebat ga, to je pac ta gnojnica v elementu s katero se nekako kle ukvarjamo in zelijo se, da das argumentacijo :D
Kakorkol..lepo spite decki, tudi to bo minilo.
Kakorkol..lepo spite decki, tudi to bo minilo.
Zgodovina sprememb…
Trenutno me pa ob tej temi komad, ne morem pomagat, navlece na tole
za jokat!
v eni temi je en idiot spraseval, da bomo sedaj videli katere babice nas imajo rade zaradi vacerjev od fuknene vlade...namesto da bi pomislil, kateri od starsev rabijo mal vec pozornosti in mu lahko koncco pomagas, ce ze prej nisi mogu...ima svega i svacega na tem svetu
za jokat!
Trenutno me pa ob tej temi komad, ne morem pomagat, navlece na tole
za jokat!
v eni temi je en idiot spraseval, da bomo sedaj videli katere babice nas imajo rade zaradi vacerjev od fuknene vlade...namesto da bi pomislil, kateri od starsev rabijo mal vec pozornosti in mu lahko koncco pomagas, ce ze prej nisi mogu...ima svega i svacega na tem svetu
Zgodovina sprememb…
Ovce, kaj se dogajam dedno manj vas je:
https://siol.net/novice/slovenija/polic...
Samo 2500?
Bilo vas je 5000 (tu enio lažejo, da 15 000) zdaj pa 2500.
Z ortoci vred. Prav patetično, ni?
@Buggy: govoril si, da podpiram Jajota. Pa sem rekel, da poišči moj citat. Pa ga ne moreš.
Ne delaj se zdaj neumnega bolj, kot si.
Samo 2500?
@Buggy: govoril si, da podpiram Jajota. Pa sem rekel, da poišči moj citat. Pa ga ne moreš.
Nekdo je lepo zapisal: pustit te ljudi pri miru, samo državni sesek jid odvzeti.
Ko bodo morali, za svoj denar, nekaj narediti bo pesmica drugačna.
Joj, ena kura je imela na biciklu "STOP 5G". Pa brez piskra je bila.
Nekako čuden nabor ovac je bil tole. Vsi sploh ne vedo zakaj so tam.
Ko bodo morali, za svoj denar, nekaj narediti bo pesmica drugačna.
Joj, ena kura je imela na biciklu "STOP 5G". Pa brez piskra je bila.
Nekako čuden nabor ovac je bil tole. Vsi sploh ne vedo zakaj so tam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
En motorist je bil tam v podporo Jajotu.
Njega ste zraven šteli?
Ovčke so danes nekam tiho.
Njega ste zraven šteli?
Ovčke so danes nekam tiho.
A Zmago je bil
Btw: a zdej, ko v ameriki policijske postaje požigajo, tabeli izdajalci še vedno tako zelo hropete v ta kapitalizem?
Btw: a zdej, ko v ameriki policijske postaje požigajo, tabeli izdajalci še vedno tako zelo hropete v ta kapitalizem?
Božja batina ::
Z rdečo zvezdo protestirajo proti diktaturi kaj bolj neumnega ne moreš videti.
V Ameriki bodo nehali protestirati takoj, ko bodo izpraznili(oropali) zadnjo trgovino.
A Zmago je bil
V Ameriki bodo nehali protestirati takoj, ko bodo izpraznili(oropali) zadnjo trgovino.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Božja batina ()
puginho ::
Samo 2500?
Samo 2500 je vseeno 2500 več kot vsi provladni shodi skupaj. Z glavo v jj riti pa res režko to vidiš!
PacificBlue ::
Samo 2500?
Človek more biti invalid, da razmišlja na tak način. Patetične jajotove kure ste.
Zakaj pa nisi prilepil linka od ubogega Petriča, kako se je prišel razburjat na protest, očitno ne razume osnove demokracije. Kot večina vas tukaj gor. Če je kdo patetičen, ste namreč vi.
In v veliki manjšini ste, do sem vaša inteligenca žal ne seže več.
Boste pač ostali nekje odzadaj, glavno da imate za sendvič in sok.
I’m out.
:3
zmaugy ::
Ko si omenil sendviče, kaj je že bilo tisto "sendviče i struju"?
https://www.rtvslo.si/osamosvojitev/pri...
Enkrat v tem obdobju:
Pa tegale gospoda se lahko tudi spomnimo:
https://www.rtvslo.si/osamosvojitev/pri...
Enkrat v tem obdobju:
Pa tegale gospoda se lahko tudi spomnimo:
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Pa še tole, link o smrti Ivana Cankarja. Le kakšno zvezo ima to, ane? Hmm, le zakaj se o tem nikoli nismo učili v šoli...?
https://www.portalplus.si/1503/ivan-can...
https://www.portalplus.si/1503/ivan-can...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Kordiš je menda po celem turnusu oviranja sprejetja zakonodaje za omilitev ekonomskih posledic koronavirusa pokazal svojo prisrčnost in razumevanje za demokracijo in novinarje
https://reporter.si/clanek/slovenija/ne...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
A ni sonca na Švedskem danes?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
MrStein ::
Krog kolesarjev je sklenjen in ob 20ih tako poln, da se težko kolesari in je
***potrebno hoditi ob kolesu****
.
Trasa je dolga cca 2km. Širina ceste vsaj 6m - tudi če je sedaj kje enosmerna cesta, je bil v preteklosti vedno dvosmerna. Aškršičeva pa ima 4 pasove.
Imamo torej 2000x6 = 12000m2
Recimo da je kolo dolgo 2m in s
****kolesarjem širine 0,5m****
: 2mx0,5m = 1m2
To dvoje ne gre skupaj.
Ampak hej, tega smo že vajeni...
Pa poglejmo kaj sem napisal:
"Približen izračun za Ljubljano: trasa gre po slovenski do aškršičeve, nato zavije mimo FF do prešernove in po prešernovi do Moderne Galerije, tam pa spet dol proti slovenski.
Krog kolesarjev je sklenjen in ob 20ih tako poln, da se težko kolesari in je potrebno hoditi ob kolesu.
Trasa je dolga cca 2km. Širina ceste vsaj 6m - tudi če je sedaj kje enosmerna cesta, je bil v preteklosti vedno dvosmerna. Aškršičeva pa ima 4 pasove.
Recimo da je kolo dolgo 2m in s kolesarjem širine 0,5m: 2mx0,5m = 1m2
Tako imamo 12k kolesarjev. 1 kolesar seveda ne zasede 1m2, pa tudi cesta v povprečju ni široka samo 6m.
O tem se ne upošteva vseh pešcev."
Torej, kolo je dolgo ene 2 metra, širina balance je ene 50cm. Optimalno je torej kolesar širok 50cm in dolg 2 metra - skupaj 1m2.
Če hodi ob kolesu, štrli balanca sicer na eni strani ven, obenem pa se lahko zaradi manjše hitrosti nabaše več ljudi in koles skupaj, saj ob dotiku kolesar ne izgubi ravnotežja in ne pade.
Ampak hej, limanje teksta skupaj zato, da lažeš je SDS fora. To da živiš v kleti in nikoli nisi videl kolesa ali ga vozil je tudi lastnost kletnih trolov. Tako slo-tech kot tistih iz trstenjakove.
Se lepo vidi, da niti približno ni tako na gosto kot ti , zdaj že lahko rečemo brez dvoma, lažeš.
Ali tule:
Navedel si širino ceste 6 m, širino bicikla 0,5 metrov, kar bi naneslo 12 kolesarjev vštric. Na sliki pa vidimo, da jih je pol manj.
Tako, zdaj pa spet nekaj o meni, da sem jaz kriv, da ti lažeš.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Rekla kazala... zna bit, ali pač ne. Je pa dejstvo, da je bil "nategjen" celotni volilni rezultat.
Največ glasov: SDS
Vlada: SDS
Samo ideološko oprani vidijo "nateg".
Motiti se je človeško.
tone31 ::
Sam nisem volil Šarca (niti SD-ja, SAB, Desusa ali Levice, SDS-ovskim vernikom tule v vednost), a je edini do zdej, ki je povedal realno - zaradi problematične koalicije ni imel moči kaj spremenit/naredit, pa je odstopil.
Ja, samo to je bilo jasno takoj na začetku.
Če bi takrat "odstopil", bi gladko dobil tudi nove volitve.
Tako pa je, kot se rado reče, "bil zaslepljen z željo po vladanju" in je rinil z glavo skozi zid.
Tudi pomoje je hotel ponovit Drnovška in upal na boljši izzid predčasnih volitev. Zezajte se iz "Serpentinška" kolikor hočete, nekdanji komedijant je kar se načelnosti in moralnosti tiče še vedno neprimerljivo višje nad vsemi ostalimi "izkušenimi politiki".
Ja, sploh, ko je grozil medijem, če ne bodo pisali kot je njemu všeč.
Motiti se je človeško.
Kordiš je menda po celem turnusu oviranja sprejetja zakonodaje za omilitev ekonomskih posledic koronavirusa pokazal svojo prisrčnost in razumevanje za demokracijo in novinarje
Imaš morda kak link, kako so se tabeli izdajalci v Lj na štadionu pokorili in zvestobo namenili Hitlerju?
A ni sonca na Švedskem danes?se ne paranoik ki vidi jype povsod? ali tudi ti pod hipatijo pises?
Dej trolček, spelji se.
Imaš morda kak link, kako so se tabeli izdajalci v Lj na štadionu pokorili in zvestobo namenili Hitlerju?
Tega je polno na netu, kar potrudi se. Sem mislil, da tabeli ta datum praznujete...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
A ni sonca na Švedskem danes?se ne paranoik ki vidi jype povsod? ali tudi ti pod hipatijo pises?
Dej trolček, spelji se.
Tega je polno na netu, kar potrudi se. Sem mislil, da tabeli ta datum praznujete...
Tebe sprašujem. Če imaš ti?
Ne zbiram sranja. Vpraši v Argentino.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
jukoz ::
Krog kolesarjev je sklenjen in ob 20ih tako poln, da se težko kolesari in je
***potrebno hoditi ob kolesu****
.
Recimo da je kolo dolgo 2m in s
****kolesarjem širine 0,5m****
: 2mx0,5m = 1m2
To dvoje ne gre skupaj.
Ampak hej, tega smo že vajeni...
Pa poglejmo kaj sem napisal:
"Približen izračun za Ljubljano: trasa gre po slovenski do aškršičeve, nato zavije mimo FF do prešernove in po prešernovi do Moderne Galerije, tam pa spet dol proti slovenski.
Krog kolesarjev je sklenjen in ob 20ih tako poln, da se težko kolesari in je potrebno hoditi ob kolesu.
Recimo da je kolo dolgo 2m in s kolesarjem širine 0,5m: 2mx0,5m = 1m2
Tako imamo 12k kolesarjev. 1 kolesar seveda ne zasede 1m2, pa tudi cesta v povprečju ni široka samo 6m.
O tem se ne upošteva vseh pešcev."
Torej, kolo je dolgo ene 2 metra, širina balance je ene 50cm. Optimalno je torej kolesar širok 50cm in dolg 2 metra - skupaj 1m2.
Če hodi ob kolesu, štrli balanca sicer na eni strani ven, obenem pa se lahko zaradi manjše hitrosti nabaše več ljudi in koles skupaj, saj ob dotiku kolesar ne izgubi ravnotežja in ne pade.
Ampak hej, limanje teksta skupaj zato, da lažeš je SDS fora. To da živiš v kleti in nikoli nisi videl kolesa ali ga vozil je tudi lastnost kletnih trolov. Tako slo-tech kot tistih iz trstenjakove.
Se lepo vidi, da niti približno ni tako na gosto kot ti , zdaj že lahko rečemo brez dvoma, lažeš.
Ali tule:
Navedel si širino ceste 6 m, širino bicikla 0,5 metrov, kar bi naneslo 12 kolesarjev vštric. Na sliki pa vidimo, da jih je pol manj.
Tako, zdaj pa spet nekaj o meni, da sem jaz kriv, da ti lažeš.
Maš prav, lažem, samo 6 kolesarjev je v vrsti, še manj, samo 5:
https://twitter.com/JurePoglajen/status...
No, ali pa tudi ne:
https://twitter.com/had/status/12664297...
Hitro najdi kakšno sliko, kjer je vsega skupaj samo 12 protestnikov.
Recimo tule je samo eden:
https://www.facebook.com/plugins/video....
Kle je pa pol protestnika iz Celja:
https://www.facebook.com/institut8.mare...
=)
PacificBlue ::
Kot vedno, fašisti nikoli niso bili na ti z inteligenco, zato pa take akcije. Res, rešili ste Slovenijo.
https://www.info24.si/v-ponedeljek-prel...
Bruh, pi*ke neopravilne.
https://www.info24.si/v-ponedeljek-prel...
Bruh, pi*ke neopravilne.
I’m out.
Wrop ::
Ni bil pravilnosučen novinar. Pozvek ni bil na pravi televiziji, pa ga zato ne marajo. Tudi sedaj. Pa Pozvek bi moral vedeti, da se lahko hodi na dom in trka na vrata samo svetnikom v Mariboru.
Sam tega ne sicer ne odobravam. Ne glede na opcijo.
Pa sej so pa bicklisti bili na sedežih koalicijskih strank. Bomo videli, kam bojo šli naslednjič...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Wrop ::
@Buggy: podpis pod napisano.
Sam nisem volil Šarca (niti SD-ja, SAB, Desusa ali Levice, SDS-ovskim vernikom tule v vednost), a je edini do zdej, ki je povedal realno - zaradi problematične koalicije ni imel moči kaj spremenit/naredit, pa je odstopil. Tudi pomoje je hotel ponovit Drnovška in upal na boljši izzid predčasnih volitev. Zezajte se iz "Serpentinška" kolikor hočete, nekdanji komedijant je kar se načelnosti in moralnosti tiče še vedno neprimerljivo višje nad vsemi ostalimi "izkušenimi politiki". Predvsem pa pred tistim dotičnim arestantom, faliranim komunistom in prekupčevalcem (ki mimogrede kot kult osebnosti fura najbolj avtoritativno in komunistično vodeno stranko v naši državi). Maršal Twitto je genialna oznaka, bolje ga ne bi mogli zadet.
Ha ha. Eni pa dobro poskrbite za obilico smeha. S programsko sorodnimi strankami ni imel moči ničesar storiti? Šarec in Bratuškova sta bila na ti, še iz časa Pozitivne Slovenije. Sicer pa bi lahko vedel kaj bo, ko bo 5 strank v vladi in še ena nadkoalicijska stranka v superpoziciji. Ja, ne mara političnih konkurentov in hoče večjo moč zase. Hmmm. Čakaj malo, pa so govorili, da samo JJ hoče sam vladati.
O načelnosti in moralnosti pa samo tole, najprej se na "skrivaj" sestajaš z JJ, verjetno za podporo pri predsedniških volitvah, nato pa na javni televiziji, ob javnem razkritju političnega tekmeca - novinarja glede teh sestankov, vse skupaj zanikaš, nato pa te takoj za tem na laž postavi sam JJ. Na koncu pa še jokaš, da si naiven ne pa pokvarjen.
Težko je biti politik na levi sredini, res. Takoj te volilci, ki se sicer zavzemajo za sodelovanje, zavrgli kot usrano, razcapano in ponucano cujno, če bi samo omenil, da ja obstaja možnost sestave koalicije s SDS. Politiki so odsev volilcev, skregani med sabo, še bolj za z JJ.
luli ::
Jaz pa nisem. Vendar ko pogledam konkurenco jih bom vseeno volil. Pravzaprav bom volil proti ljudem, ki mislijo drugače.
Fritz ::
Jaz pa nisem. Vendar ko pogledam konkurenco jih bom vseeno volil. Pravzaprav bom volil proti ljudem, ki mislijo drugače.
Taprav demokrat, ni kaj
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
Tak kot večina. Amen.
(kot so eni rekli: 84% ljudi je volilo proti JJ!!!!)
(kot so eni rekli: 84% ljudi je volilo proti JJ!!!!)
Motiti se je človeško.
Je pa zanimivo, da nas ovce takoj označijo za pristaše SDS, če se jim rogaš.
Če tega ne bi rekle ovce, bi se človek še sekiral. Tako se pa lahko samo krohočem neumnim izjavam.
Zdaj so že malo jezne, ker vidijo, da bicikli rajo brez učinka.
No, saj gibanje je dobro za zdravje. Jim bo vsaj kri pritekla v glavo, pa bodo začeli razmišljati z njo.
Mogoče.
Če tega ne bi rekle ovce, bi se človek še sekiral. Tako se pa lahko samo krohočem neumnim izjavam.
Zdaj so že malo jezne, ker vidijo, da bicikli rajo brez učinka.
No, saj gibanje je dobro za zdravje. Jim bo vsaj kri pritekla v glavo, pa bodo začeli razmišljati z njo.
Mogoče.
Vazelin ::
Brez MSM bi bicikliro ene 125 mojstrov iz Mete. Glede na ddejstvo da največji mediji v drzavi odkrito podpirajo proteste proti demokratično izvoljeni vladi...
Problem teh protestov je ker sploh ne vedo čemu protestirajo. Protestirajo proti 5g, protestirajo neke okoljske skupine ki so kot klop prisesane na denar a niso naredile nič ko Jankovič kot buldozer gradu na zelo spornem območju, pri Kemisu so tiho kot miši... zame so okoljske sponzoruše. Nadaljr so protestniki proti vsem strankah in politiki a med njimi samo neki iz Levice in SDja prvi dan, ko se menja vlada ne bo nobenega ničesar več motilo. ko si spet izborijo stolčke.
To kar dela slovenska levica je podlo in skrajno izdajalsko. A sedaj bodo protesti ob vsaki vladi ki ne bo čisto leva? Že to da so organiziral protest proti vladi, ki sploh še ni bila izvoljena pove marsikaj.
Na koncu so pa v prvih bojnih vrstah še razni debili tipa Jenull ki samo izzivajo da jih policaji malo podrezajo. Tip ima srečo da ni v kaki zahodnejši državi. Tam bi ga kopsi fuknili v marico in v prvi zapor.
Meni je tisti ki to zgoraj podpira pač navaden debilček. Gre zgolj za to, da so tako lačni oblasti, da jim ni mar za posledice. Damn niti enega leta ne zdržijo brez oblasti. S tem da vladajo 4/5 časa v samostojni sloveniji. Za vse težave v državi so krivi tisti, ki so vladali vsega par let. sploh ne tisti ki so imeli oblast 25 let samodtojnosti lol
Samo vprašanje časa je še kdaj bodo sponzoruše začeli tudi z nemiri kjer bodo metali kocke. Še ene dva petka.
Damn, res je bizarno ko člani Levice in SDjevci kričijo da so proti politiki, da niso ne za leve ne za desne hahaha. To da jim ni nič sveto so lepo pokazali s tem pičkarjenjem v času epidemije
Problem teh protestov je ker sploh ne vedo čemu protestirajo. Protestirajo proti 5g, protestirajo neke okoljske skupine ki so kot klop prisesane na denar a niso naredile nič ko Jankovič kot buldozer gradu na zelo spornem območju, pri Kemisu so tiho kot miši... zame so okoljske sponzoruše. Nadaljr so protestniki proti vsem strankah in politiki a med njimi samo neki iz Levice in SDja prvi dan, ko se menja vlada ne bo nobenega ničesar več motilo. ko si spet izborijo stolčke.
To kar dela slovenska levica je podlo in skrajno izdajalsko. A sedaj bodo protesti ob vsaki vladi ki ne bo čisto leva? Že to da so organiziral protest proti vladi, ki sploh še ni bila izvoljena pove marsikaj.
Na koncu so pa v prvih bojnih vrstah še razni debili tipa Jenull ki samo izzivajo da jih policaji malo podrezajo. Tip ima srečo da ni v kaki zahodnejši državi. Tam bi ga kopsi fuknili v marico in v prvi zapor.
Meni je tisti ki to zgoraj podpira pač navaden debilček. Gre zgolj za to, da so tako lačni oblasti, da jim ni mar za posledice. Damn niti enega leta ne zdržijo brez oblasti. S tem da vladajo 4/5 časa v samostojni sloveniji. Za vse težave v državi so krivi tisti, ki so vladali vsega par let. sploh ne tisti ki so imeli oblast 25 let samodtojnosti lol
Samo vprašanje časa je še kdaj bodo sponzoruše začeli tudi z nemiri kjer bodo metali kocke. Še ene dva petka.
Damn, res je bizarno ko člani Levice in SDjevci kričijo da so proti politiki, da niso ne za leve ne za desne hahaha. To da jim ni nič sveto so lepo pokazali s tem pičkarjenjem v času epidemije
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Vazelin ::
Volitve so tisto, kjer večina izrazi mnenje, ne pa neko kolesarjenje ob petkih zvecer. Ce se gremo na ta način najbolje da kar ukinemo demokracijo in uvedemo nazaj kar smo meli. Sedaj se bomo šli to, da kdor bolj napumpa privržence da se bo s pomočjo protestov skušali uničevati demokratične vlade ... fucked up. Mislim protestnik ne protestirajo proti nečemu specifično ampak zgolj vlada odstop lol. Ukrepi jih ne zanimajo. Samo odstop.
Samo še to se manjka da bodo razni komsomolci in rjavosrajčniki paradirali po ulicah lulz. Al pa kake trojke po Ljubljani
Samo še to se manjka da bodo razni komsomolci in rjavosrajčniki paradirali po ulicah lulz. Al pa kake trojke po Ljubljani
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()