Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
FireSnake ::
Podgane se že opažajo.
In za take ljudje gredo na ulico?
Mene bi bilo sram.
In za take ljudje gredo na ulico?
Mene bi bilo sram.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
oo7 ::
Ta vlada bo padla samo v primeru, da v koaliciji poči, če ne bo počilo v koaliciji imajo kolesarji še veliko petkov, do 2022
puginho ::
Ta vlada pade ko bodo v nsi in desus začeli spremljati javnomnenjske ankete, glede na to da že kažejo da parlamenta več ne bodo videli.
Ni panike. Jih bomo ponovno izglasovali.
Točno tako :)
Zdaj je bil ta virus. Zdaj pa bodo začeli delati na programu zdaj ni časa za umik :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Konlov ::
Ta vlada ne bo padla. Jo plemeniti "globoko" podpira. Res globoko
Sicer pa zapuščam tole temo, ker je en dolgcajt. Grem raje v "kateri 55 ali več LCD kupiti" malo
Za domovino s titom naprej!
Sicer pa zapuščam tole temo, ker je en dolgcajt. Grem raje v "kateri 55 ali več LCD kupiti" malo
Za domovino s titom naprej!
jukoz ::
KAVINSKY ::
Smrekar1 ::
Ta vlada pade ko bodo v nsi in desus začeli spremljati javnomnenjske ankete, glede na to da že kažejo da parlamenta več ne bodo videli.
Stvar debate. Takrat znajo tudi zaključiti, da je škoda že storjena in bodo ostali v vladi z namenom pokasirati kar se pokasirati da.
Kakorkoli, če NSi, DeSUS in SMC na naslednjih volitvah ne prestopijo praga 1% (meja za prejemanje javnih sredstev) bom odprl šampanjec.
Vazelin ::
Dober naslov na Pozarreport.
Moram kupit naročnino izgleda, da vidim kaj slovenski izdajalci pripravljajo jeseni s tem atomskom napadom, ki je bil omenjen v nedeljcu
me prav zanima katero državno institucijo bodo tokrat vpregli
izgleda gredo slovenski izdajalci na vse ali nIč?
Zelo državotvorno delovanje slovenske levice v razmerah poostrene gospodarske klime.
Moram kupit naročnino izgleda, da vidim kaj slovenski izdajalci pripravljajo jeseni s tem atomskom napadom, ki je bil omenjen v nedeljcu
Zelo državotvorno delovanje slovenske levice v razmerah poostrene gospodarske klime.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Smrekar1 ::
Dober naslov na Pozarreport.
Strokovni términ za tole je "clickbait".
D3m ::
A šibe se bojite?
Ok....klečanje potlej. :)
Pa njene starše tudi.
P.S.
Imaš prav pri spodnji sliki so manipulirali. :)
Ok....klečanje potlej. :)
Pa njene starše tudi.
P.S.
Imaš prav pri spodnji sliki so manipulirali. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
https://siol.net/novice/slovenija/tanja...
Tanja Fajon: ni še predsednica SD, pa že sprejema sindikalistko Lidijo Jerkič
PacificBlue ::
Mislim, da mi ni treba razlagati na koliko nivojih je tole narobe, prizadeto, v veliko škodo vsem nam, nekoretno, nepošteno, zavajoče, razdiralno in ima vse znake psihične motnje. Si res zaslužimo takega predsednika vlade? Zato so protesti, da se vsega tega sranja za vedno rešimo, saj ne živimo več leta 45..pa kdo je zdaj normalen in kdo ni?
Kdo lahko sploh tega drekača podpira, its beyond me..
I’m out.
:3
:3
nejclp ::
PacificBlue je izjavil:
Mislim, da mi ni treba razlagati na koliko nivojih je tole narobe, prizadeto, v veliko škodo vsem nam, nekoretno, nepošteno, zavajoče, razdiralno in ima vse znake psihične motnje. Si res zaslužimo takega predsednika vlade? Zato so protesti, da se vsega tega sranja za vedno rešimo, saj ne živimo več leta 45..pa kdo je zdaj normalen in kdo ni?
No, na to je pa prav lahko odgovoriti:
https://www.strankasmc.si/poslanska-sku...
https://desus.si/o-nas/vlada/ministri/
https://desus.si/o-nas/poslanci/
Če se omejimo zgolj na nekatere.
DeeJay ::
Dans smo v sloveniji plačal 3 cente na glavo za prelet reaktivcev. Nism jih vidu, zato hočem 3 cente nazaj :)
Okapi ::
- protestiramo proti 5G
- protestiramo proti uničevanju narave (čeprav smo bili tiho, ko Zoki gradi čez vodovarsteno območje)
- protestiramo proti preletu F16 in Pilatusov
- ...
Želimo, da pade vlada. Nič nočemo od vlade. Želimo samo, da pade.
Malo neresno
- protestiramo proti uničevanju narave (čeprav smo bili tiho, ko Zoki gradi čez vodovarsteno območje)
- ...
Malo neresno
Zgodovina sprememb…
- protestiramo proti 5G
- ...
Malo neresno
Se ful strinjam s tabo - tile 5G in flat earth so res kar mimo.
Res pa je da so to posamezniki, ki protestirajo. Ne pa recimo direktor NIJZ =)
https://www.rtvslo.si/slovenija/brez-ma...
"Ste dali v zadnjem času kakšno novo priporočilo glede prehajanja mej, namreč, v manj kot tednu dni so se režimi več kot trikrat spremenili, celo samo z interpretacijo veljavnih odlokov?
Meje je že pred dvema tednoma prevzelo ministrstvo za notranje zadeve in oni interpretirajo prehode čez meje, tako da jaz ne morem odgovoriti na to vprašanje … Prejšnji teden smo oblikovali eno uredbo, kjer smo bili zraven kot eden izmed partnerjev. To ne gre tako, da mi nekaj zahtevamo in pri tem vztrajamo, ampak gre za en dogovor na področju prehoda na meji, ki ga damo v določen pravni akt in potem ta velja.
Za državljane tretjih držav, ki imajo stalni in začasno prebivališče v Sloveniji, je bila meja odprta. Prejšnji četrtek se je zadeva spremenila brez spremembe odloka, g. Kacin je dejal, da se je na podlagi vaših priporočil ugotovilo, da bi bili prehodi iz tretjih držav nevarni za vnos okužbe. Zgodilo se je, da so se ljudje, ki so prišli iz Beograda na Brnik, morali obrniti nazaj. Čez en dan se je to znova spremenilo. V tem trenutku osebe, ki pridejo iz tretjih držav, pa imajo stalno ali začasno prebivališče v Sloveniji, lahko normalno prehajajo mejo. Zadeva se je, tudi na osnovi vaših priporočil spremenila trikrat.
Ravno zato danes, od desetih naprej sedi skupina v enem prostoru in bodo razpravljali o problemih, ki so se dogajale prejšnji teden. Jaz vam težko razložim te stvari tako, kot bi vi radi.
To vpliva tako na prebivalce Slovenije, kot na državljane Slovenije, ki so bili v tretji državi in so mislili, da se vračajo brez težav, pa jim je bila odrejena karantena. Se vam zdi to v redu? Bi morda se komu opravičili, morda prevzeli odgovornost, ali se vam zdi, da pri sprejemanju odločitev in dajanju priporočil nimate nobene odgovornosti, da to ne vpliva na številne ljudi, ki so bili tri mesece v Sloveniji, pa so želeli nekoga obiskati, pa se niso mogli vrniti nazaj, ali pa so se nato spet lahko vrnili, saj ste priporočila spreminjali trikrat?
Poglejte, vi se morate navaditi, da smo še vedno v epidemiji in da bomo verjetno še vedno spreminjali priporočila. Zato, da se priporočila spreminjajo, so verjetno določeni razlogi …
… ali je smiselno priporočila spreminjati v 24 urah. Se vam zdi to smiselno?
Tudi v 24 urah bomo spreminjali priporočila, če bomo imeli podatke, ki kažejo, da je treba to narediti. Prosim, da dovolite stroki, da oceni, ko ima nek primer, da v tistem trenutku oceni, da so razmere morda bolj zapletene in da začasno spremeni določene regulative, da zaščiti slovensko prebivalstvo.
Kaj je bil razlog za spremembo stališča v 24 urah?
V ponedeljek so lahko prišli in vse do četrtka. Potem je bila ocena, da je lahko problem, saj smo pogledali parametre in vmes se je marsikaj dogajalo. Potem smo ponovno ocenili, da do ponedeljka lahko pustimo, da bodo ljudje iz tretjih držav prišli domov, saj so bili to tudi naši državljani in naši, ki živijo v tem območju, imamo pa danes sestanek na to temo, da bomo določili nov režim. Ne vem, ali bo to že danes ali jutri. Ko se bomo dokončno odločili, bomo to tudi sporočili.
G. Krek zelo natančno berem Uradne liste, ki so najbolj zanesljiv vir informacij. Od 15. maja dalje lahko državljani tretjih držav s stalnim in začasnim bivališčem vstopajo v državo. Nato ste prejšnji teden dvakrat spremenili režim. Ne govorite, da je to od ponedeljka, če to ne drži. Menim, da ni prav, da g. Krek zavaja, če je Uradni list jasen. Zadnja stvar je pa še posebej problematična, saj je uredba veljala, ampak ste samo drugače interpretirali, kar je vplivalo na prehod meje.
Odgovarja Jelko Kacin: Bili so razlogi, zaradi katerih je prišlo do spremembe interpretacije. Potem, ko se je to zgodilo čez noč, in se je cela vrsta državljanov tretje države, v tem primerov BiH-a, ki majo v Sloveniji stalno ali začasno bivališče znašlo pred velikim problemom, pred istim problemom so se znašli tudi njihovi delodajalci, je bilo ugotovljeno, da je treba zelo natančno določiti raven, na kateri se lahko taka sprememba potrdi.
To ne more biti avtomatizem v administraciji, ampak je to treba storiti na bistveno višji ravni. Iz teh razlogov smo imeli, tudi na mojo pobudo, sestanek z ministri, katerih resorji so najbolj prizadeti s kakršno koli tako spremembo, bil je navzoč tudi minister Gantar, minister Hojs, minister Počivalšek, skupaj je bil dogovorjen način, kako se bodo te stvari reševale v prihodnje. Iz teh razlogov jim je dr. Krek povedal, da je bil danes sklican poseben koordinativni sestanek, ki govori o tem, kako se ukrepa, če se pojavi med tujci nekdo iz tretjih držav, ne more biti to avtomatizem, če je nekdo covid pozitiven, ampak je treba zadevo presojati veliko širše.
Ta mehanizem je zdaj vzpostavljen, od danes naprej bodo vsi deležniki zelo jasno vedeli, kdo lahko sprejme to odločitev. Zagotovo pa to ni bila odločitev, ki bi bila sprejeta na vrhu. To ne more biti avtomatizem, o tem se bo odločalo na najvišjem nivoju, ko bo do takšnega primera prišlo. Vedno se bo dogajalo, pričakujemo pač, da bodo bodoči covid pozitivni predvsem ljudje, ki se bodo vračali v Slovenijo od zunaj. Verjetno bodo okuženi od zunaj. Kako ukrepati v tem primeru? Kako ukrepati v primeru tretjih držav je seveda veliko vprašanje.
NIJZ je že sestavil seznam držav, ki imajo ustrezno epidemiološko sliko. V zadnjih dneh, čez vikend, je bila narejena zelo jasna ocena, katere države še sodijo na ta seznam. Ko bo ta seznam dopolnjen bo tudi zelo jasno, kdaj in kje imajo organi za notranje zadeve pravico, da prakso spremenijo. O tem vas bomo obvestili, ko bo ta sestanek končan.
Zaplet je resen, razumem vaše vznemirjenje, razumem še bolj vznemirjenje tistih, ki so se znašli v zagati. Nisem član vlade, ampak bom rekel v imenu vlade se brez pooblastila opravičujem vsem, ki jih je to prizadelo, njihovim družinam in njihovim delodajalcem, ampak v prihodnje naj bi se to ne dogajalo več.
Tisti, ki so prileteli iz Beograda z letalom in so šli v karanteno, so šli v karanteno prvič, z razlogom. Za tiste, kjer pa morda to ni bilo tako, je bilo pa sklenjeno, da se še enkrat preveri, ali je ta karantena za njih upravičena. Nismo se ukvarjali z vsakim v bodoče pa meni, da takšnih zapletov ne bi smelo biti, ali pa bi bili veliko bolj redki.
Verjetno se boste strinjali, da na podlagi posamičnih primerov ne morete narediti pravil za vse. Če sta eden ali dva pozitivna in prihajata iz neke države, verjetno ne boste prepovedali vstopa vsem. Tako kot je bilo do zdaj? Kdaj lahko pričakujemo nova pravila glede prehajanja mej?
Seznam bo dopolnil NIJZ, ko bo seznam dopolnjen se bo izmenjalo morebitne diplomatske note in se bo na seznam držav, iz katerih je mogoč prost vstop oziroma povratek v Slovenijo, podaljšal, dopolnil še s kakšno državo. Kakšne so pa razmere v posameznih državah JV Evrope, vam pa lahko več pove dr. Krek."
Tale dr. Krek je kar dober pokazatelj sposobnosti vlade.
Sicer je bil bolj primeren kot drugi prijavljeni za direktorja NIJZ. Vsekakor pa manj kot prejšnji v.d. direktorja. Pa tudi kot direktorica za časa Šarca.
Dr. Krek je ene tolk dober pokazatelj sposobnosti te vlade kot so poroštvene sheme za podjetja (kjer se črpalo točno 0 EUR - ni sprejetih uredb) in skret papir maske in . Začuda je še nikjer nisem dobil...
Sicer je bil bolj primeren kot drugi prijavljeni za direktorja NIJZ. Vsekakor pa manj kot prejšnji v.d. direktorja. Pa tudi kot direktorica za časa Šarca.
Dr. Krek je ene tolk dober pokazatelj sposobnosti te vlade kot so poroštvene sheme za podjetja (kjer se črpalo točno 0 EUR - ni sprejetih uredb) in skret papir maske in . Začuda je še nikjer nisem dobil...
jernejl ::
Tale dr. Krek je kar dober pokazatelj sposobnosti vlade.
Pirnatova se je že prej izkazala za nesposobno, ne zgolj pri tej epidemiji. Da je pomembna članica SD, tudi vemo, in jasno je, da je bila na svoji poziciji zgolj zaradi izkaznice, sicer bi že najkasneje lani morala odleteti.
Krek sicer očitno ni nek biser, vsaj po njegovih izjavah sodeč, narediti pa do zdaj kaj veliko še ni mogel, zato njegovo delo težko ocenjujemo. A letvico nesposobnosti je Pirnatova postavila izjemno visoko in Krek jo bo težko preskočil.
Če sta Pirnatova in Krek pokazatelja vlade, potem je izjemno nesposobno vlado zamenjala nesposobna vlada. Ni dobro, je pa bolje.
Okapi ::
Zdravnik Milan Krek, ki je tam zaposlen vrsto let in ima več kot 33 let izkušenj v zdravstvu, opozarja, da je NIJZ nastal po (pre)hitri reorganizaciji Zavodov za zdravstveno varstvo in Inštituta za varovanje zdravja leta 2013.Mimogrede, ta reorganizacija je plod prejšnje Janševe vlade.
puginho ::
PacificBlue je izjavil:
Ta janša ne samo da je psiho, je še glup ko noč. On pa strateško razmišljanje je šala leta. Ni mu jasno zakaj protesti, pol mu ne more noben pomagat. Mu bo jasno po volitvah.
zmaugy ::
Ne zbiram sranja. Vpraši v Argentino.
A une, ki jim na penzijo SLO spet lepa rata?
A taki so tam?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Škoda, ker niso preleteli z F22, da bi še bolj triggerali stranko Levica
Ko kljubuješ samo zato, da kljubuješ LOL
Ko kljubuješ samo zato, da kljubuješ LOL
Zgodovina sprememb…
zmaugy ::
To je bila prodajna predstava, "lejte to sranje od letal, ki jih imate in kaj bi lahko imeli".
Rabimo eno eskadrilijo F16
Lahko bi jo uvozili preko kakšne avstrijske firme. A je Wolf še aktiven?
Rabimo eno eskadrilijo F16
Lahko bi jo uvozili preko kakšne avstrijske firme. A je Wolf še aktiven?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
qwertyy ::
What the fuck je ta govor od Kreka o nošenju mask. Tip je dobesedno na drogah, takega zmazka od govora še nisam slišal, sramota.
https://www.24ur.com/novice/korona/odpi...
https://www.24ur.com/novice/korona/odpi...
Drevesce ::
Protesti so bili še kako z razlogom. Kar počne trenutna vlada pač ni normalno, pa se lahko SDSovci na glavo postavite. Kacin, Krek, Mahnič, Janša, Logar... to je za kozlat kar oni počnejo.
Razlog za padec števila protestnikov pa je v tem, ker so jih (kot ponavadi) ugrabili skrajni levičarji. Na prvem množičnem protestu, katerega sem se udeležil tudi sam je bilo ogromno ljudi, ki niso ne levi ne desni. Potem pa se je začelo, da so med nami kolesarili kar poslanci SD-ja in Levice (!?), LGBT scena se je svoje drla, hipiji so bobnali, titoti so pa spet ideološke boje povzročali, anti vaxerji in 5G teoretiki zarot so pa svoje furali...
Petkovi protesti bodo verjetno kmalu preteklost, zagotovo pa se bodo poleti ali jeseni nadaljevali, ker ta vlada pač ni sposobna ne narediti nekaj koruptivnega ali kako drugače razpizdit narod.
Razlog za padec števila protestnikov pa je v tem, ker so jih (kot ponavadi) ugrabili skrajni levičarji. Na prvem množičnem protestu, katerega sem se udeležil tudi sam je bilo ogromno ljudi, ki niso ne levi ne desni. Potem pa se je začelo, da so med nami kolesarili kar poslanci SD-ja in Levice (!?), LGBT scena se je svoje drla, hipiji so bobnali, titoti so pa spet ideološke boje povzročali, anti vaxerji in 5G teoretiki zarot so pa svoje furali...
Petkovi protesti bodo verjetno kmalu preteklost, zagotovo pa se bodo poleti ali jeseni nadaljevali, ker ta vlada pač ni sposobna ne narediti nekaj koruptivnega ali kako drugače razpizdit narod.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Drevesce ()
Lej, jukoz, zastonj se trudiš.
Jaz grem na kolo, a za usrano politiko ne.
Ne levo, ne desno.
Razmišljanje je pa čisto mimo. Ker niso tvoji na oblasti je pa vse narobe in je treba imeti predčasne volitve.
Dobro jutro! Kje vi živite?
Leve vlade so pa pojem transparentnosti in poštenosti?
Ne levo, ne desno.
Razmišljanje je pa čisto mimo. Ker niso tvoji na oblasti je pa vse narobe in je treba imeti predčasne volitve.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
Haha kakšen fake news oz. izrazito enostransko poročanje. "Organizator" je težko zapisati?
Zanimivo, kako MSM Jenulla predstavljajo kot enega od prisotnih. Od rtvslo do poptv. Kot naključno sodelujočega ga vedno ravno njega dobijo pred mikrofon lulz. Od vseh tisočev je ravno on naključno prisoten pred mikrofonom lulz. Nas imajo za budale?
#fakenews
Zapis s kredo na pločniku je povzročil, da je policija proti režiserju Jašu Jenullu, enemu od petkovih protestnikov sprožila postopek, saj naj bi šlo za hudo kršitev javnega reda in mira.
Haha kakšen fake news oz. izrazito enostransko poročanje. "Organizator" je težko zapisati?
Zanimivo, kako MSM Jenulla predstavljajo kot enega od prisotnih. Od rtvslo do poptv. Kot naključno sodelujočega ga vedno ravno njega dobijo pred mikrofon lulz. Od vseh tisočev je ravno on naključno prisoten pred mikrofonom lulz. Nas imajo za budale?
#fakenews
Zgodovina sprememb…
Lej, jukoz, zastonj se trudiš.
Ne levo, ne desno.
Lepo, super da greš na kolo.
Protestiram proti politiki SDS - proti Janšizmu. Proti te greznici izražanja, obtoževanja, laži, kraje in bebavosti. Dost je tega, da imajo cel narod za bebce.
Kot sem že večkrat zapisal - ko SDSovce dobijo da goljufajo in kradejo - kar naenkrat nič ne vedo o tem in čudežno jim sestrične plačujejo račune. Pa kera normalna stranka ima lahko predsednika že 30 let, ki mu račune v gotovini plačuje neka sestrična. In kdo tem verjame.
Jankoviča in Pozitivno Slovenijo so volivci poslani na smetišče zgodovine po protesti 2012/2013. Ga ni več.
SD je imel 6 (z besedo šest) poslancev. 6 let prej so formirali vlado. Razumeš - na levici se bedne stranke kaznuje.
2018 se je kaznovalo SMC. Sedaj ga sploh ni več.
Tudi na desni - NSi je enkrat že izpadla iz parlamenta, Viranta ni več...
SDS pa kar hara in hara.
In ne, se ne strinjam. Dosti je tega sranja z SDS.
Zaradi mene lahko vlado sestavljajo vse stranke - ampak tega desnakarskega kretenizma SDSa in SNS pa ne bom toleriral.
In če je večini v Ljubljani všeč, da morajo podjetja, ki dobijo posel z MOL, donirati mostove čez Ljubljanico - super. Pa naj. Škodo dela v Ljubljani. Tako kot kdo drug dela škodo v kakšni drugi občini.
Ampak v Ljubljani ne moremo zajezit Gradaščice in zgraditi mega hidroelektrarne. Še tiste kanalizacije verjetno ne bo končal, ker bo folk tolk sit vsega.
@FireSnake
Pa še glede številčnosti protesta:
"Več kot 6000 prekrškovnih postopkov in 1500 glob do 4000 evrov na petkovih protestih."
Misliš da je policija potalala po 500 kazni vsakemu udeležencu od 12 udeležencev al kaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jukoz ()
SDS pa kar hara in hara.
Pa še dolgo bodo harali bomo za to poskrbeli mi volilci
Pa še glede številčnosti protesta:
"Več kot 6000 prekrškovnih postopkov in 1500 glob do 4000 evrov na petkovih protestih."
Misliš da je policija potalala po 500 kazni vsakemu udeležencu od 12 udeležencev al kaj
Petkovi protesti 3500 + 5000 + 5500 + 5000 + 2500 = 6000 je še malo prekrškovnih postopkov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Tako je pa baje mamica od Jenulla v kazenskih postopkih
https://www.dnevnik.si/1042930857
Sama huda elita mater. Bo protestiral tudi proti tastari lulz?
Dobesedno se delajo norca iz ljudi. Najprej je treba pred svojim pragom počistit :D
https://www.dnevnik.si/1042930857
Kazenski postopek proti nekdanji direktorici ljubljanskega stanovanjskega sklada zaradi sklenitve nepotrebne svetovalne pogodbe pri nakupu 300 stanovanj v Celovških dvorih se bo nadaljeval...
Sama huda elita mater. Bo protestiral tudi proti tastari lulz?
Dobesedno se delajo norca iz ljudi. Najprej je treba pred svojim pragom počistit :D
Zgodovina sprememb…
Fritz ::
Slovenija zadnjih 20 let ni imela prave leve vlade.
SDS pa kar hara in hara.
Pa še dolgo bodo harali bomo za to poskrbeli mi volilci
Saj razumeš, da volivci niste samo 'vi' volivci. Ampak lepo, da priznaš podporo pokvarjenim politikom, če so 'naši'. Pustimo sedaj na stran, da smo tako zavozili državo.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fritz ()
Večinoma je bil na oblasti šrot iz leve.
Pa kam nas je to pripeljalo?
Jajo niti 100 dni ne vlada, pa je cel kraval.
Kdo je prava levica, potemtakem?
Prava levica je edino stranka Levica, pa še ti so bolj kot ne populistični šalabajzerji.
Janša se ne zna obnašati in spet zganja Kulturkampf. Na koncu bo to vse v njegovo lastno škodo, v škodo stranke in vseh državljanov. Pa sem upal, da bo kaj bolje. Če 'vi' volivci hočete imeti resno desno vlado, bo treba malce spremeniti modus operandi in koga tudi zamenjati a v SDS so do sedaj zamenjali le tiste, ki so se upali upreti Janši.
A. Einstein
A. Einstein
ADIJOOO ::
Prava levica je edino stranka Levica, pa še ti so bolj kot ne populistični šalabajzerji.
Janša se ne zna obnašati in spet zganja Kulturkampf. Na koncu bo to vse v njegovo lastno škodo, v škodo stranke in vseh državljanov. Pa sem upal, da bo kaj bolje. Če 'vi' volivci hočete imeti resno desno vlado, bo treba malce spremeniti modus operandi in koga tudi zamenjati a v SDS so do sedaj zamenjali le tiste, ki so se upali upreti Janši.
Ne, da hočemo ampak imamo resno vlado.
Zakaj pa bi se moral SDS spremeniti, sa bo odgovarjal vam levičarjem ?
SDS volim zato, ker so taki kot so in ni potrebe po spreminjanju če imate levi radi spremebe se lahko vi spremenite.
D3m ::
Saj se spreminjajo.
Imajo posebno metamorfozo (rezanje genitalije) s čimer se spremenijo v lepega metulja.
Imajo posebno metamorfozo (rezanje genitalije) s čimer se spremenijo v lepega metulja.
|HP EliteBook|R5 6650U|
SDS volim zato, ker so taki kot so in ni potrebe po spreminjanju če imate levi radi spremebe se lahko vi spremenite.
Dokler ne boste ugotovili, da je Janša vaš problem oz. problem desnice in ne nas levičarjev, boste obsojeni na cca. 25% volilni rezultat in vlado vsakih 10 let, običajno ne cel mandat. 25% pa ni dovolj če razjeziš ene 40% volilnega telesa do te mere, da bodo volili kogarkoli, ki bo proti tebi.
A. Einstein
A. Einstein
MrStein ::
Ravno obratno: jajo je problem levih. Zato pa je tudi glavna točka njihovih programov.
Sicer bi namreč naredili normalno levo (ali sredinsko, kako se pač ta teden nazivajo) stranko ali vlado. Ne pa te vice, ki jih imamo.
Enako velja za Levico. Ali za katerokoli drugi stranko (PS: vsi isti...).
V nobeni ni 3% takih, ki bi jih lahko mirne vesti označil za dobre.
Sicer bi namreč naredili normalno levo (ali sredinsko, kako se pač ta teden nazivajo) stranko ali vlado. Ne pa te vice, ki jih imamo.
Enako velja za Levico. Ali za katerokoli drugi stranko (PS: vsi isti...).
V nobeni ni 3% takih, ki bi jih lahko mirne vesti označil za dobre.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
ADIJOOO ::
Dokler ne boste ugotovili, da je Janša vaš problem oz. problem desnice in ne nas levičarjev, boste obsojeni na cca. 25% volilni rezultat in vlado vsakih 10 let, običajno ne cel mandat. 25% pa ni dovolj če razjeziš ene 40% volilnega telesa do te mere, da bodo volili kogarkoli, ki bo proti tebi.
Janša ni naš problem Janša je trn v vaših petah.
25% je veliko toliko lahko Levica samo sanja.
Je pa možno, da ko Janša gre v pokoj se zna zgoditi z stranko SDS to kar se je z LDS in to bi radi vi videli razbito desnico zato upam, da Janez ostane še dolgo v politiki in drži desnico združeno.
Urbano#Desno ::
Evo UTD od vlade. Le kaj bo še ostalo velikim ?
https://twitter.com/vladaRS/status/1267...
S tem lahko še zadnjo stranko v Sloveniji, ki se je dosedaj delovala zmerno sredinsko štejemo kot levo.
#000000 ::
Urbano#Desno je izjavil:
Evo UTD od vlade. Le kaj bo še ostalo velikim ?
https://twitter.com/vladaRS/status/1267...
S tem lahko še zadnjo stranko v Sloveniji, ki se je dosedaj delovala zmerno sredinsko štejemo kot levo.
Hoče se doseči da razni MUKIJI in ostali neprofitniki ne bodo več cuzali državne dojke, tega in podobnega je za MILJARDO evrov letno, pa tudi če je samo pol milje, ZAKAJ bi jim to pustil ?
Socijalna podpora naj kar ostane, enako free stanovanja, le malo naj se prevetri te zadeve, kdor ima vse socijalno in BMW X5 na parkplacu, naj plača redno najemnino za tako stanovanje ki ga je dobil ko ŠE ni vozil luxuzna kola, in naj zakon velja tudi za nazaj, ne samo od danes dalje ostali pa ko ptičke na vejci.