» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
98 / 466
»»

Smrekar1 ::

TheBlueOne je izjavil:

Pravtako je nesprejemljivo, da zalis pravni sistem in medije v smislu, da so iz socializma, med tem, ko si sam iz socializma. Neke vsebinske kritike pa ne podas, razen, da ne pisejo lepo o tebi, ko delis posle med familijo in dajes gumice na servetke in drago prodas drzavi.

Priporočam hazmat opremo 4. stopnje, ampak ta dva članka sta ključnega pomena za razumevanje PTTM, 55-80 in zakaj sta ti dve oznaki za njih tako primerni.

https://nova24tv.si/slovenija/ljudje/po...
https://nova24tv.si/slovenija/sodnik-ra...

TheBlueOne ::

Prosim ne me silit na nova24. Imam rad politicno satiro nova24 pa jo je popolnoma degradirala s tem, da deluje bolj satiricno, kot satira, ampak ni satira.

TheBlueOne je izjavil:

Prosim ne me silit na nova24. Imam rad politicno satiro nova24 pa jo je popolnoma degradirala s tem, da deluje bolj satiricno, kot satira, ampak ni satira.

Podobnosti z Venezuelo niso zgolj naključne. Ciklofrenična Kapibara (Capibara Bipolar), satirična stran v Venezueli, je že pred leti prenehala s politično satiro, ker je bilo tisto vlado nemogoče predstavljati satirično. Te čisto razumem, ampak za razumevanje trenutne vlade in psihoze njihovih privržencev je nujen občasen spust v greznico, ki jim polaga besede v usta.

Kakorkoli, v enem članku javno obsojajo balkanizacijo sodstva in polemizirajo veliko število južnih priimkov med zaposlenimi na sodiščih. V drugem članku si ga mečejo na roke ob besedah sodnika Radonjića (ki je očitno delal za obsojenca Noviča), ker da mu je Levica uničevala življenje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Smrekar1 je izjavil:

Kakorkoli, v enem članku javno obsojajo balkanizacijo sodstva in polemizirajo veliko število južnih priimkov med zaposlenimi na sodiščih. V drugem članku si ga mečejo na roke ob besedah sodnika Radonjića (ki je očitno delal za obsojenca Noviča), ker da mu je Levica uničevala življenje.

Pa marsikaj se razumem, je le politika. Ampak ko SDS blati drzavo z bebavo kritiki medijev in sodstva, dela mednarodno skodo ugledu, maje temelje demokraticne druzbe in zarise pot v nekaj bolj podobnega diktaturi po njihovi norosti, pa je treba zadeve zaustavit. Morda se spregeldam vojno dobickarstvo, krizno dobickarstvo, ampak da mi diktatorsko zavlada taka norost, kot jo plasira NovaTV, pa takoj zamenjam drzavljanstvo.

ADIJOOO ::

TheBlueOne je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Pa marsikaj se razumem, je le politika. Ampak ko SDS blati drzavo z bebavo kritiki medijev in sodstva, dela mednarodno skodo ugledu, maje temelje demokraticne druzbe in zarise pot v nekaj bolj podobnega diktaturi po njihovi norosti, pa je treba zadeve zaustavit. Morda se spregeldam vojno dobickarstvo, krizno dobickarstvo, ampak da mi diktatorsko zavlada taka norost, kot jo plasira NovaTV, pa takoj zamenjam drzavljanstvo.

Končno politik z jajci, ki je svetu povedal, da imamo v Sloveniji koruptivno sodstvo in medije.
Resnica ne pomeni blatenja ampak napredek v dekokraciji. Seveda se pa levičarji počutite ogrožene saj zdaj svet ve kaj ste 25 let levih vlad in korupcije ja vem resnica boli ampak tako je.
Hvala Janez Janša imate moj glas.

KAVINSKY ::

TheBlueOne je izjavil:

Ampak ko SDS blati drzavo z bebavo kritiki medijev in sodstva, dela mednarodno skodo ugledu

Super, sedaj daj to povedati še novinarjem, kateri se jokajo po državah Azije z nizko svobodo medijev o tem, v kakšni diktaturi živimo pri nas. Pa še nagrade pobirajo za to.

In potem še eni res verjamejo da živimo v diktaturi.

maje temelje demokraticne druzbe in zarise pot v nekaj bolj podobnega diktaturi po njihovi norosti

Jap, demokracija velja, ampak samo za nekatere.

Pa dajmo si roke umiti. Mnenje avtorja ne odraža nujno stališč uredništva rtv slovenija

ADIJOOO je izjavil:

Končno politik z jajci, ki je svetu povedal, da imamo v Sloveniji koruptivno sodstvo in medije.
Resnica ne pomeni blatenja ampak napredek v dekokraciji. Seveda se pa levičarji počutite ogrožene saj zdaj svet ve kaj ste 25 let levih vlad in korupcije ja vem resnica boli ampak tako je.
Hvala Janez Janša imate moj glas.

Kaksna resnica? Vemo kje globalno kotira nase sodstvo. Vemo, da se povsod delajo napake in da je povsod korupcija. SDS pac vzame kar jim pase in to napihne tako dalec, da deluje kakor, da je relevantno. Kar pa nocejo v ospredju pa skusajo prakticno cenzurirati in take kot ti ucijo kako reagirati, ko se omenja njihove svinajrije.

Blatenje je, ker problemi sodstva nimajo neke veze z jugo oziroma je SDS in JJ nikoli nista zares poskusala pokazati. S tem samo cementirata mit levih komunistov, ki jih ze dolgo praktivno ni vec v komunisticni obliki. So popolnoma enako komunisticni kot on in njegova stranka.

In ne vem zakaj SDSovci menite, sa smo tisti, ki se nam zdi Nova24 katastrofalno slaba, pateticna, pod vsakim nivojem novinarstva, ki se nam zdijo dejanja SDS in JJ najmanj nizkotna takoj na levi. Ti ni treba biti politicno opredeljen, da vidis kaksno sranje se lije iz Nova24. Da ga sprejmes moras pa sprejeti kar nekaj izgovorov SDSa kakor "Ups, smo vrnili denar".

KAVINSKY je izjavil:

maje temelje demokraticne druzbe in zarise pot v nekaj bolj podobnega diktaturi po njihovi norosti

Jap, demokracija velja, ampak samo za nekatere.

Pa dajmo si roke umiti. Mnenje avtorja ne odraža nujno stališč uredništva rtv slovenija

Ce zadusis kritiko v medijih in naredis sodstvo po svoje, potem se poslovi od demokracije. In tocno v to smer strelja SDS. To bi morale biti rdece zastavice za vse, posebej, ko se niti ne prikazejo na oodajah, kjer potem tezijo, da je RTV po mnenju neuravnotezen, ko selektivno zalijo in hvalijo sodstvo itn.

To ni demokraticna drza, pa obrni kakor hoces. Ne pomaga, ce poskusis temo speljati na Kitajsko.

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne je izjavil:

Problem je, da točno to hočejo.

Način kako se bebci takega kalibra obdržijo na oblasti je, da iz države naženejo inteligentne in sposobne ljudi. Ostanejo tepci brez lastnega razmišljanja in nekaj za silo sposobnih, ki jim ni pod častjo lizati riti vodstvu. Zato pa imaš take eksoduse iz Rusije, Zimbabveja, Venezuele, Irana, Turčije, Madžarske, Hrvaške, Argentine in še kje - sposobni in nezadovoljni menjajo državljanstvo, ostanejo opranoglavci in koruptivneži. Sploh ni treba, da odidejo vsi, že nekaj odstotnih točk povsem zadošča - Hugo Chavez je redno zmagoval s 52%, 55% odstotki glasov. Nekaj od teh je bilo pofuljenih, nekaj izsiljenih, opoziciji jih je nekaj odškrtnil s čudnimi prijemi in kar dosti ljudi je nagnal iz države, zato je zmagoval brez preveč očitnega goljufanja. Na istem principu deluje tudi Orban, iz Madžarske se je v zadnjem desetletju odselilo pol milijona mladih in sposobnih (5% populacije), ki so bili volilna baza levice. Volitve je dobil Orban z manj kot 45% glasov. Ogromno je sicer pobral tudi Jobbik, ki je madžarski ekvivalent SNS, če ne kar NSDAP.

Zgodovina sprememb…

Ampak se ne bo zgodilo, ker vedno, ko te vernike srecas v realnosti jih b.p. das na svoje mesto. Na forumih, v cerkvi in monologij na Nova24 se prezivijo, kam drugam, kjer so delezni kritike se ne prikazejo. Ocitno pa morajo biti tu in tam nekaj mesecev na vladi, samo da se vidi kako takoj vnovcijo vpliv in streznijo tiste neopredeljene volilce, ki so pozabili kaj se zgodi, ce imajo vajeti v rokah. Vprasanje je samo koliko skode se da narediti v kratkem casu.

TheBlueOne je izjavil:

Ampak se ne bo zgodilo, ker vedno, ko te vernike srecas v realnosti jih b.p. das na svoje mesto. Na forumih, v cerkvi in monologij na Nova24 se prezivijo, kam drugam, kjer so delezni kritike se ne prikazejo. Ocitno pa morajo biti tu in tam nekaj mesecev na vladi, samo da se vidi kako takoj vnovcijo vpliv in streznijo tiste neopredeljene volilce, ki so pozabili kaj se zgodi, ce imajo vajeti v rokah. Vprasanje je samo koliko skode se da narediti v kratkem casu.

Upam, da se ne bo zgodilo. Madžarska je živi primer kaj se lahko zgodi.

Škode se da narediti kar dosti. Zaenkrat smo med epidemijo ostali brez NIJZ, med gospodarsko krizo brez neodvisnega mnenja SURS in sredi največjega korupcijskega škandala v zgodovini brez NPU. Vse to samo po dveh mesecih vladavine, zdaj merijo na neodvisnost javne RTV.

V dveh letih lahko že resno ogrozijo integriteto volitev. Kako boš volil, če obstaja nevarnost, da te bodo javno linčali zaradi kakšne neumnosti, če boš volil narobe?

Zgodovina sprememb…

jukoz ::

Zgodil se bo upor. Tak, pravi, z gospodarskimi posledicami. In potem se bomo vsi skupaj zamislili in umirili žogico.

Pa ni se za bat kazni in policije in zdravstvene inšpekcije. Nedvigovanje pozivov na sodišče ni omejeno samo na maršala Twita in SDSovce.

Vazelin ::

Židan odhaja, prihaja Fajonova.
Problem Židana je, ker ni karizmatičen
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

jukoz je izjavil:

Pa ni se za bat kazni in policije in zdravstvene inšpekcije. Nedvigovanje pozivov na sodišče ni omejeno samo na maršala Twita in SDSovce.

Zame ja za nekoga na takem polozaju, kot je on, kjer moras pravno drzavo podpirati absolutno nesprejemljivo. Norcevanje iz vseh pa, ko se potem zgodi, da mu ni vsec ko kaj zastara.

ADIJOOO ::

Dejan židan odstopil kot predsednik stranke. Stranko SDprevzema radikalna levičarka z Kosova Tanja Fajon.

Je pa res da je bil Židan sigurno odstopljen;) Ampak mediji ne bodo delali problema, ker so ga "odstopili"

Je pa zamenjava s Fajonovo verjetno pot, da se bo stranka bolj radikalizirala v Levo. Tdako da se imo pripravlja ena nova sredinska stranka, ki bo seveda tudi leva.

Pričakujem sedaj totalno shitpostersko opozicijsko držo SD-ja.;)

Zgodovina sprememb…

luli ::

Fajonova je bila očitno demokratično izvoljena za predsednico. Zdaj pa je Jajo zamenjal še predsednika opozicijske stranke. Zdaj pa mam dovolj tega kadrovanja. Gremo na bicikl.

Bo treba za jutri natisnit še majico s sliko Židana:))

TheBlueOne je izjavil:

jukoz je izjavil:

Zame ja za nekoga na takem polozaju, kot je on, kjer moras pravno drzavo podpirati absolutno nesprejemljivo. Norcevanje iz vseh pa, ko se potem zgodi, da mu ni vsec ko kaj zastara.

Očitno še nisi imel posla s slovenskim "pravosodjem".

Vazelin je izjavil:

Tudi IQ sobne temperature (v Fahrenheitih) mu ne koristi.

Mato989 ::

Fajonka hahahaha.... tale opica migrant loverka bo poskrbela še več volilcev radikalni desnici, ker še tisti ki nimamo radi jajota, imamo pa migrante morda še manj =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Fritz ()

luli je izjavil:

Vseeno ne more politik, posebej na takem mestu, se obnasati kakor se JJ. Mimo tega pac ne prides.

In nas pravni red ni veliko boljsi ali slabsi od ostalih na vrhu. Ce se v njemu ne znajdes to ni kritika pravnega sistema. Nikakor pa ni boljsi pravni red, tak pravni red, kjer je JJ nedotakliv, kjer je korupcija OK, kjer morajo najprej biti sodna preganjanja, potem pa zvizgaci itn.

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne je izjavil:

luli je izjavil:

Vseeno ne more politik, posebej na takem mestu, se obnasati kakor se JJ. Mimo tega pac ne prides.

In nas pravni red ni veliko boljsi ali slabsi od ostalih na vrhu. Ce se v njemu ne znajdes to ni kritika pravnega sistema. Nikakor pa ni boljsi pravni red, tak pravni red, kjer je JJ nedotakliv, kjer je korupcija OK, kjer morajo najprej biti sodna preganjanja, potem pa zvizgaci itn.

Moje mnenje pa je da lahko in mora opozarjati. Prav tako je moje mnenje, da je treba ukiniti trajni sodniški mandat in opredeliti tudi materialnopravno odgovornost sodnika.

3p ::

ADIJOOO je izjavil:

Dejan židan odstopil kot predsednik stranke. Stranko SDprevzema radikalna levičarka z Kosova Tanja Fajon.

Naštel te radikalno desne elemente?

Penzija za tvojo staro mamo?
Zobi preko javnega zdravstva?

luli je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

luli je izjavil:

Moje mnenje pa je da lahko in mora opozarjati. Prav tako je moje mnenje, da je treba ukiniti trajni sodniški mandat in opredeliti tudi materialnopravno in kazensko odgovornost sodnika.

luli je izjavil:

Moje mnenje pa je da lahko in mora opozarjati. Prav tako je moje mnenje, da je treba ukiniti trajni sodniški mandat in opredeliti tudi materialnopravno odgovornost sodnika.

Ja ze, ampak ko si na polozaju kakor JJ, ne mores opletati cez pravni sistem v smislu "komunisticen sistem". Lahko das utemljene predloge za spremembe pravnega reda, kar pa ni to, kar JJ pocne.

On samo v naprej opravicuje morebitne obsodbe sebe in sopajdasev v zelji, da volilna baza spregleda morebitne sodne postopke in jih osvrkne s pomslekom "JJ pa ze ne, komunisticna sodisca so kriva.".

Ce naredis to: "ukiniti trajni sodniški mandat in opredeliti tudi materialnopravno odgovornost sodnika" je glavni efekt, da vecina tozb pade oziroma, da jih pade dosti vec, ker bi se sodniki bali sankcij. Sodnik ima tak polozaj kot ga ima, da lahko opravlja ta poklic, ker v koncni fazi je samo clovek.

Massacra ::

Smrekar1 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Tudi IQ sobne temperature (v Fahrenheitih) mu ne koristi.

Sam je stal v prvih linijah podpore B. Pahorju na zadnjih preds. volitvah. In komaj je zmagal v drugem krogu.

Bil je minister v vladi B. Pahorja.

Odločnost in IQ pa sta vsekakor problem Židana.

Ne ni človek. Je sodnik in funkcija nosi odgovornost. Tudi trgovka je materialno in kazensko odgovorna, pa vseeno prodaja.

Se imata Levica in SD namen združit?

luli je izjavil:

Ne ni samo človek, je tudi sodnik in funkcija nosi odgovornost. Tudi trgovka je materialno in kazensko odgovorna, pa vseeno prodaja.

KAVINSKY ::

luli je izjavil:

Fajonova je bila očitno demokratično izvoljena za predsednico. Zdaj pa je Jajo zamenjal še predsednika opozicijske stranke. Zdaj pa mam dovolj tega kadrovanja. Gremo na bicikl.

Pohvalno, da je Janša nastavil na čelo stranke celo nekoga, ki je včasih bil novinar na RTVju. *Ring Ring Ring*

Čas, da sedaj Zgaga po tujih medijih izdajalsko joka, da Jj nastavlja opozicijske voditelje:))

luli je izjavil:

Ne ni človek. Je sodnik in funkcija nosi odgovornost. Tudi trgovka je materialno in kazensko odgovorna, pa vseeno prodaja.

Slaba primerjava, ti pa vleces cudne zakljucke v zivljenju, ce tako razmisljas. Morda pa bi ti bilo se najblj vsec, da vecina tozb, kjer je v igri vec denarja, torej nivo politike in podjetij pade, ker sodniki raje ostanejo v varni coni in pisejo oprostilne sodbe. Potem pa se, da po moznosti naredis sistem tak, da politika menja sodnike po mili volji. Si lahko predstavljas kaj bi to pomenilo za kriminal na nivoju politike? Lahko delajo karkoli, sodijo pa jim potem njihovi?

Se sreca, da nekdo, ki ne vidi razlike med trgovko in sodnikom praviloma o teh zadevah ne odloca.

Vazelin je izjavil:

Čas, da sedaj Zgaga po tujih medijih izdajalsko joka, da Jj nastavlja opozicijske voditelje:))

Ti si bolan kot tvoj odol JJ!

TheBlueOne je izjavil:

luli je izjavil:

Slaba primerjava, ti pa vleces cudne zakljucke v zivljenju, ce tako razmisljas. Morda pa bi ti bilo se najblj vsec, da vecina tozb, kjer je v igri vec denarja, torej nivo politike in podjetij pade, ker sodniki raje ostanejo v varni coni in pisejo oprostilne sodbe. Potem pa se, da po moznosti naredis sistem tak, da politika menja sodnike po mili volji. Si lahko predstavljas kaj bi to pomenilo za kriminal na nivoju politike? Lahko delajo karkoli, sodijo pa jim potem njihovi?

Se sreca, da nekdo, ki ne vidi razlike med trgovko in sodnikom praviloma o teh zadevah ne odloca.

Sedaj ni mnogo drugače, saj politika v številnih primerih odloča, kako bodo sodišča sodila!

Nekaj sodb ti vse pove!

Vsekakor bi morali materialno-pravno tudi sodniki v določenem deležu odgovarjati za posledice svojih zmotnih/koruptivnih sodb!

https://siol.net/novice/slovenija/slove...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Massacra ()

https://imgur.com/vkNQAh2

Bom še rad imel vlado, končno so napisali to kar jaz pišem skoz in me označijo za nacista in kaj jaz vem kaj še vse... dejstva so pač dejstva!

Massacra je izjavil:

Sedaj ni mnogo drugače, saj politika v številnih primerih odloča, kako bodo sodišča sodila!

Nekaj sodb ti vse pove!

Ne, ne gre tako. Nekaj sodb ne pove ravno veliko. Moras gledati statisticno celoti in primerjati z ostalimi.

Glavni del se nanasa na:

- 262 se jih nanaša na pravico do sojenja v razumnem roku,

Verjetno pomeni, da potrebujes vec denarja ali pa spremembe zakona. Recimo, kako se je tezko izogibati vrocanju. Ostalih zadev pa je bolj za vzorec in niti ne ves v kaki meri je problematicno.

In tudi, ce sodstvo ni popolno, to ne pomeni, da ga lahko politiki kritizirajo kadar hocejo in kakor hocejo.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Bom še rad imel vlado, končno so napisali to kar jaz pišem skoz in me označijo za nacista in kaj jaz vem kaj še vse... dejstva so pač dejstva!

Saj to jr napisala nacistična vlada! In ti si del tega nacizma.

Ta zapis je sedaj izgovor in predpriprava na tožbe, ki sledijo!

Massacra je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Še vedno je to res kar so zapisali =)

Mato989 je izjavil:

Massacra je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Še vedno je to res kar so zapisali =)

To je kakor, da bi pravi stari nacisti napisali, da noben zid ne zivi neskoncno in da glede na to kako kratko je zivljenje cloveka glede na starost vesolja nima smisla genocida obravnavati kot kriminal.

luli je izjavil:

Tudi trgovka je materialno in kazensko odgovorna, pa vseeno prodaja.

Če ne vidiš razlike med poklicem trgovke in poklicem sodnika lahko služiš kot utemeljitev zakaj mora biti sodniški mandat trajen in zakaj sodniki ne smejo biti voljeni.

Praviloma se sodnik ne more odločiti med "pravilno" in "napačno" opcijo, temveč mora pretehtati ali je dokaznemu bremenu zadoščeno ali ne, včasih tudi ali je bil zakon kršen ali ne.

Tipičen primer je Milko Novič, kjer so člana stranke 55-80 obremenjevale sledi smodnika na roki in glavi, za katerega ni imel pojasnila. To so rešili s kombinacijo navijaških huliganov v sodni dvorani, plačanih tujih izvedencev, ki so mešali meglo in na ključno točko tožilstva sploh niso odgovorili (njihova razlaga bi zahtevala več različnih vrst smodnika na telesu) in očitno pristranskega sodnika, ki ga na Nori24 za nagrado kujejo v zvezde.

Zdaj pa ti presodi tako, da nisi materialno in kazensko odgovoren za nastalo škodo.

Trgovka, heh. Kaj mora ona ugotoviti? Da nekdo ni plačal sladoleda?

Ti si bolan kot tvoj odol JJ!

Haha a misliš, da me gane če me volivec Levice označi za bolnika :)) Da Zgaga joka po tujini od prvega dne, ko je prisegla nova vlada, je pač FACT. Kako lahko te ljudi sploh resno jemlješ, ki blatijo državo po tujini?

Tko da i dont give a flying fuck :D

A si lahko o "sodstvu" odprete neko svojo temo :D

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Kako lahko te ljudi sploh resno jemlješ, ki blatijo državo po tujini?

To pocne predvsem JJ s svojimi posiljkami. Kaj drugega se v bliznji tujini niti ne slisi.

TheBlueOne je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Kako lahko te ljudi sploh resno jemlješ, ki blatijo državo po tujini?

To pocne predvsem JJ s svojimi posiljkami. Kaj drugega se v bliznji tujini niti ne slisi.

Mislim, da je potek dogodkov znan in preverljiv. Res pa je, da je vlada na popolno izivanje odgovorila zelo diletantsko in patetično, namesto da bi reveže preprosto ignorirala saj je jasno, kaj je bil njihov namen. Povzročiti razdor.;) Prvi dan na vrhuncu epidemološke krize je jokal o nekem pravnem vidiku kriznega štaba lol - to je čisto podjebavanje! Zelo državotvorno! Od takrat sem precej spremenil svoje mnenje o MSM.

Lahko greš po twitih in datumih in je vse jasno, da vlada ni ničesar pošiljala, dokler ni nek butthurt "novinar" govoril, kako se izvaja državni udar lulz. Ene par dni od prisega vlade. Še vedno pa ne opravičuje pomilovanja vrednega odziva vlade.

Zgodovina sprememb…

Fritz ::

Mato989 je izjavil:

Ne izgovarjaj se na vlado, ker si ti na tem portalu pisal, da bi morali opustiti ukrepe ne glede na to, če bo zaradi tega več starostnikov umrlo. Vlada tukaj piše nekaj drugega.

Skratka, vlada še ni dosegla tvoje stopnje sociopatije.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Božja batina ::

Božja batina je izjavil:

Tanja Fajon novi PV - https://twitter.com/DesnicarkaM/status/...

hashtagv spodaj: #ŠiptarskaPrincesa:))

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Mislim, da je potek dogodkov znan in preverljiv. Res pa je, da je vlada na popolno izivanje odgovorila zelo diletantsko, namesto da bi reveže preprosto ignorirala saj je jasno, kaj je bil njihov namen. Povzročiti razdor.;)

Lahko greš po twitih in datumih in je vse jasno, da vlada ni ničesar pošiljala, dokler ni nek butthurt "novinar" govoril, kako se izvaja državni udar lulz. Ene par dni od prisega vlade.

Marsikaj se zgodi in marsikaj lahko sklepas za nazaj. Ni pa nujno, da je v tem kaj resnice. Absolutno pa je res, da SDS dela s svojimi pismi skodo drzavi in hkrati dodatno prepricuje svojo bazo v slepo verovanje. Potem pa se kaksno njihovo drustvo potrdi, da je pa ja res, da je pravni sistem in vecina vplivnih ljudi iz juge. Kar pa je bolj posledica starosti politikov, sodnikov itn. kot pa komunisticnih nagnjen populacije, ampak je res. Morda bi SDS lahko se pisal krovni stranki v EU, da bo treba kaj zamenjati v SDSu, ker v SDSu pravtako vlada bivsi aktivni komunist/socialist (izvoljen vecinsko, kot Tito). Potem je nekako pricakovano, da bo vse skupaj slo v diktatosko smer ce vlada kajenda? Naceloma je res, da je JJ bil aktiven v politiki Jugoslavije.

Zgodovina sprememb…

Včasih je imela stranka SD za predsednike ljudi kalibra Pahor, potem Lukšič.
Sedaj Židan in Fajonova
;((

Vazelin je izjavil:

Prvi dan na vrhuncu epidemološke krize je jokal o nekem pravnem vidiku kriznega štaba lol - to je čisto podjebavanje! Zelo državotvorno!

Opozarjanje na protizakonito delovanje najvišjih državnih organov je državotvorno dejanje najvišjega ranga. Jokanje kako nekdo opozarja na nebrzdano kršenje pravil in norm pod krinko krize je v najboljšem primeru patetika.

Lahko greš po twitih in datumih in je vse jasno, da vlada ni ničesar pošiljala, dokler ni nek butthurt "novinar" govoril, kako se izvaja državni udar lulz. Ene par dni od prisega vlade. Še vedno pa ne opravičuje pomilovanja vrednega odziva vlade.

Kolikor vem imamo pri nas dokument, ki se mu reče Ustava.

http://pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa...

Priporočam branje, sploh bodi pozoren na 39. člen in na 120. člen. Po tem ti priporočam 8 ur klečanja na koruzi in solnem cvetu, da si boš zapomnil kakšne neumnosti kvasiš.

juroz ::

howLowCanYouGo SD?
predvidevam da bo smreka sedaj začel in jo poimenoval šiptarska princesa?

Vazelin je izjavil:

Včasih je imela stranka SD za predsednike ljudi kalibra Pahor, potem Lukšič.
Sedaj Židan in Fajonova
;((

No s kalibrom tipa Pahor se ni preveč za hvalit... res pa proti trenutnim izgleda kot doktor ja :D
««
98 / 466
»»