Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
![](https://static.slo-tech.com/stili/bel_non_grata.png)
zmaugy ::
Preusmerjaš pozornost na ostale, tako kot to počne tvoj veliki vodja.
Projekcija. Jaz ne šparam nobenega, ki si to zasluži, tvoj nos je globoko v riti tvojega strankarskega šefa.
Preusmerjaš pozornost na ostale, tako kot to počne tvoj veliki vodja.
Seveda, ko me ne moreš iztiriti z nekimi levicami, titoti in nevem še s kom vse sem pa plačan provokator. Nastane jeba ane, ko se zbudi narod, ki vas oboje prezira ;)
Me zanima koliko bo na novo okuženih zaradi protestov :) Morda boste pa spet malce številke priredili, tako kot ste DDV v poročilu heh
Zakaj lažeš? Kdo je prvi začel podlo podtikati, ko mu je zmanjkalo? Kje sem ti napisal, da si levica?
Tipične podlosti nekoga, ki nima argumentov. Vsem je jasno, zakaj se zavzemam, vsem je jasno, da ne maram SDSa, ampak polproizvodu se gre samo za to, da na vsak način, tudi z goljufanjem “zmaga”.
To kar ti počneš ni debata, to je navadna navijaška in neumna greznica. V tem sta si s Tonetom31 zelo podobna.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
tone31 ::
sparas janso ker si obicni bootlicker
zelis represijo za druge da si opravicis represijo nad sabo
ves da te janez jaha in ti je to ok ce jaha tudi vse nas druge
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: MrStein ()
sparas janso ker si obicni bootlicker
Ne.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Drevesce ::
V petek, 8.5.2020 so v Ljubljani in nekaterih drugih mestih v Sloveniji potekali protesti državljank in državljanov, pri čemer smo policistke in policisti svoje delo, skladno s svojim poslanstvom, opravili na izjemno visoki stopnji profesionalnosti.
V Sindikatu policistov Slovenije nas je pri tem zmotil >pogrom< nad policistom - motoristom, ki je opravljal naloge varovanja v Ljubljani in pri tem privolil v fotografiranje z enim od udeležencev. Takšen pogrom, ki je prišel iz vrst določenih politikov in celo ministrov Vlade Republike Slovenije, je do vseh 8000 zaposlenih v policiji žaljiv in ga v SPS najostreje obsojamo!
Policistke in policisti pri opravljanju nalog zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja, vedno sledimo svojemu temeljnemu poslanstvu! Naša primarna skrb je, da se tako udeleženci shodov in prireditev, kot tudi naši sodelavci, varno vrnejo domov k svojim najbližjim. Policist, ki je bil tarča diskreditacije, je v danem trenutku ravnal po taktičnem preudarku in s svojim ravnanjem množici jasno pokazal, da je njegova naloga zagotoviti varnost ljudi. Policistke in policisti moramo v situacijah, ko je zaradi množičnosti ozračje že tako razgreto, včasih tudi na provokacije odgovoriti z nasmehom in s svojim ravnanjem ne smemo zaostrovati situacije. In policisti smo tega sposobni, saj svoje delo opravljamo nepristransko, predano in profesionalno.
Še več, v SPS trdimo, da je policist s svojim spontanim dejanjem zagotovil tudi večjo varnost svojih sodelavk in sodelavcev, ki so bili vključeni v naloge varovanja javnega reda in miru. S preprosto, človeško gesto je namreč zbrani množici pokazal, da naloge opravljamo zaradi ljudi in tako tudi preprečil morebitno usmerjanje jeze množice na druge policistke in policiste.
Policistke in policisti smo vedno in vedno bomo poskrbeli za varnost ljudi, ne glede na raso, spol, narodnost, barvo kože, politično prepričanje, spolno usmerjenost, socialni položaj in druge osebne okoliščine. Ne bomo pa dopustili, da se nas zaradi našega profesionalnega ravnanja diskreditira!
Sindikat policistov Slovenije zato izreka javno pohvalo policistu za ravnanje, prav tako vsem policistkam in policistom, ki so svoje naloge na protestih 8.5.2020 opravili visoko strokovno in skladno z etičnimi standardi našega poklica!
Hkrati jasno sporočamo, da v kolikor bi nadrejeni poskušali zoper policista kakorkoli nezakonito ukrepati, mu bo Sindikat policistov Slovenije nudil vso potrebno pravno in drugo pomoč!
Policistke in policisti smo vedno in vedno bomo delali prosfesionalno, etično in nepristransko! In ravno zaradi našega odnosa med državljankami in državljani tudi uživamo visok ugled in spoštovanje!
Kristjan Mlekuš
Predsednik SPS
Datum: 9.5.2020
V Sindikatu policistov Slovenije nas je pri tem zmotil >pogrom< nad policistom - motoristom, ki je opravljal naloge varovanja v Ljubljani in pri tem privolil v fotografiranje z enim od udeležencev. Takšen pogrom, ki je prišel iz vrst določenih politikov in celo ministrov Vlade Republike Slovenije, je do vseh 8000 zaposlenih v policiji žaljiv in ga v SPS najostreje obsojamo!
Policistke in policisti pri opravljanju nalog zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja, vedno sledimo svojemu temeljnemu poslanstvu! Naša primarna skrb je, da se tako udeleženci shodov in prireditev, kot tudi naši sodelavci, varno vrnejo domov k svojim najbližjim. Policist, ki je bil tarča diskreditacije, je v danem trenutku ravnal po taktičnem preudarku in s svojim ravnanjem množici jasno pokazal, da je njegova naloga zagotoviti varnost ljudi. Policistke in policisti moramo v situacijah, ko je zaradi množičnosti ozračje že tako razgreto, včasih tudi na provokacije odgovoriti z nasmehom in s svojim ravnanjem ne smemo zaostrovati situacije. In policisti smo tega sposobni, saj svoje delo opravljamo nepristransko, predano in profesionalno.
Še več, v SPS trdimo, da je policist s svojim spontanim dejanjem zagotovil tudi večjo varnost svojih sodelavk in sodelavcev, ki so bili vključeni v naloge varovanja javnega reda in miru. S preprosto, človeško gesto je namreč zbrani množici pokazal, da naloge opravljamo zaradi ljudi in tako tudi preprečil morebitno usmerjanje jeze množice na druge policistke in policiste.
Policistke in policisti smo vedno in vedno bomo poskrbeli za varnost ljudi, ne glede na raso, spol, narodnost, barvo kože, politično prepričanje, spolno usmerjenost, socialni položaj in druge osebne okoliščine. Ne bomo pa dopustili, da se nas zaradi našega profesionalnega ravnanja diskreditira!
Sindikat policistov Slovenije zato izreka javno pohvalo policistu za ravnanje, prav tako vsem policistkam in policistom, ki so svoje naloge na protestih 8.5.2020 opravili visoko strokovno in skladno z etičnimi standardi našega poklica!
Hkrati jasno sporočamo, da v kolikor bi nadrejeni poskušali zoper policista kakorkoli nezakonito ukrepati, mu bo Sindikat policistov Slovenije nudil vso potrebno pravno in drugo pomoč!
Policistke in policisti smo vedno in vedno bomo delali prosfesionalno, etično in nepristransko! In ravno zaradi našega odnosa med državljankami in državljani tudi uživamo visok ugled in spoštovanje!
Kristjan Mlekuš
Predsednik SPS
tone31 ::
jaz tebi ne verjamem nic ker tudidrugemu bootlickeru ne bi @zmaugo
to sindikalisti! tako se govori!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tone31 ()
Škoda mojega časa za zapravljat s primitivnim in zabitim trolom.
V petek, 8.5.2020 so v Ljubljani in nekaterih drugih mestih v Sloveniji potekali protesti državljank in državljanov, pri čemer smo policistke in policisti svoje delo, skladno s svojim poslanstvom, opravili na izjemno visoki stopnji profesionalnosti.
Kristjan Mlekuš
Predsednik SPS
Zanimivo, da tega nikjer ne najdem... Hitro si prišel do novice. Ampak če napisano drži, je policist vsekakor ravnal pametno in kdorkoli od šefov ga je zato šikaniral, je butast.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Na facebooku so objavili na njihovi strani "Sindikat policistov Slovenije"
Eno uro nazaj.
Eno uro nazaj.
Na facebooku so objavili na njihovi strani "Sindikat policistov Slovenije"
Eno uro nazaj.
Ena stran, ki jo nikoli ne grem gledat - FB.
PS: Sem šel pogledat medtem.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
esel ::
Škoda mojega časa za zapravljat s primitivnim in zabitim trolom.
Kristjan Mlekuš
Predsednik SPS
Zanimivo, da tega nikjer ne najdem... Hitro si prišel do novice. Ampak če napisano drži, je policist vsekakor ravnal pametno in kdorkoli od šefov ga je zato šikaniral, je butast.
https://twitter.com/ZCernac/status/1259...
FireSnake ::
Otroke sedaj zlorabljate VI, ker jih izkoriscate kot argumente proti protestom. Dosegli ste novo dno.
DA VAS NI SRAM!!!
Nas naj bo sram?
Kdo se je vozil po Ljubljani in s piskrom ružil, kot tavečji retard?
Eni se še hvalite s tem.
Jaz sem ponosen, da sem doma ta dan normalno delal in prispeval v proračunsko blagajno.
Ovce, prisesane na državno sesek pa, seveda, nimajo tako "neumnega" dela.
Še zanimiva zadeva: zdaj vas sploh ne moti več, da vam pravimo ovce. Prvi korak je že storjen.
Samo levakarji vas še moti. Vam bomo tudi to vabil v to trdo bučo.
Malo trdo gre, razumem, saj drugi razmišljajo namesto vas in imate požgane ves čas na paši.
Ampak bo, ni hudič.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Tebi enostavno niso jasni najbolj osnovni politični pojmi, kot kaj demokracija sploh pomeni in kako deluje parlamentarni sistem ustavne ureditve delitve oblasti.
Ja, Šarčevim pa so te svtari ful jasne, ko rušijo vlado*.
Dobri stari: za nas veljajo ena pravila, za vas pa druga!
* a ni hecno, kako levakarji (hvala bugiju za izraz) vedno druge obtožujejo tistega, kar sami počno?
Predčasne volitve naj potekajo online za vse, ki imajo ustrezne certifikate. Tako se bi udeležba zvišala pa še manjša gužva bi bila na voliščih.
To smo že milijonkrat ugotovili, da je bedarija.
Evo, še milijon prvič.
(sanje o tem "več jih bo glasovalo, več glasov bodo naši dobili" pa smo tudi že obdelali)
Tudi ti ne razumeš bistva demokracije. Temelj demokracije je, da nihče ne more vladati nad drugim. Do vladavine ni torej upravičen nihče, oziroma se na kraju vladanja lahko znajde kdorkoli.
Ne, oni čisto lepo razumejo!
Samo, njihovi morajo biti na oblasti, potem je vse OK.
Gamad je pa sram povedat, kdo to je. Tako, da trohico ponosa še premorejo.
Tisti, ko je navedel Levico kot alternativo je iz mojega pisanja izvzet (in spoštujem njegovo prepričanje, čeprav se z njim ne strinjam).
Glede trohice ponosa: ne vem kaka tolažba to sploh je, ko te enkrat gospodarji naplahtajo do te mere, da s piskrom, na kolesu, ružiš po mestu.
Pa nobena ovca še ni povedala kako urno postavko so imeli.
Tudi ce se vlada teoreticno zamenja, iz izkusenj vemo, da ni nic bistveno drugace. Samo postavijo nove tajnike, lovke pa ostanejo nedotaknjene. Na protestih bi bilo lepo ce bi bili brez strankarskih in ideoloskih napisov, zdruzeni vsi levi in desni skupaj proti vsaki korupciji.
Lepo napisano.
Tukaj so pa ovce blejale o "neodvisnosti" ko se pa natančno ve, da je levo krilo zadaj. Seveda smo jim takoj nastavili ogledalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Fantje čas bi bil, da se neha s temi levakarji in desnakarji, rdeči beli, to je cilj strankarskega sistema, vsi smo ljudje.
Protesti niso proti desni ali levi vladi ampak trenutni politiki na splošno!! Vsi so lopovi!
Da ne boste presenečeni, ko se bodo protesti nadaljevali tudi če Janša odstopi, in če tega ne vidite ste idioti ali pa lažete sami sebi.
To pljuvanje en čez drugega ne vodi nikamor ampak samo priliva ogenj na trenutno stanje.
Zakaj smo se ljudje sedaj oglasili? Ker je sedaj šlo čez vse meje zdravega razuma.
Glavni v državi je večkrat obsojen kriminalec, depala vas, patrija itd... in ne mi s tem da ni bilo nič dokazano, ker kjer je dim je tudi ogenj. Takoj ko je nastopil so se začeli sumljivi posli!
Tako to ne gre v demokraciji, enostavno.
1. A greva stavit, da takoj ko bo JJ odstranjen, bo protestov konec, pa če bo nova vlada kupovala maske iz dreka in jih plačevala z zlatom? Že videno.
2. Glavni v glavnem mestu je pa tok super, ane? A boste proti njemu tudi kaj protestirali po principu kjer je dim je tudi ogenj ali bom spet dobil kakšen strateški izgovor?
3. Protesti so neumni, ker nas lahko v tej prekleti epidemiji vrnejo na začetek. Že tako bo ekonomska cena huda, a bi to podvojili? In zakaj? Ker je nekomu JJ antipatičen? Padec GDPja bo cca 8%, kar znaša 4 faking milijarde. A bi podvojili to na 8 milijard? Zakaj že? Ker nekdo sumi, da je nekdo pokasiral par sto jurjev? A ste čist diht?
Na koncu lahko kot rečeno dobimo še enkrat enake ukrepe, a potem bo pa ok, ko bomo spet prisilno doma, s prepovedjo gostiln, potovanja med občinami etc.?
Ma pejte se srat!
Podpis!
Zakaj lažeš? Kdo je prvi začel podlo podtikati, ko mu je zmanjkalo? Kje sem ti napisal, da si levica?
Tipične podlosti nekoga, ki nima argumentov. Vsem je jasno, zakaj se zavzemam, vsem je jasno, da ne maram SDSa, ampak polproizvodu se gre samo za to, da na vsak način, tudi z goljufanjem “zmaga”.
To kar ti počneš ni debata, to je navadna navijaška in neumna greznica. V tem sta si s Tonetom31 zelo podobna.
Ker drugega kot lagati pa in vtikati besed v usta ta leva ovca ne zna.
Ni pa navajen razmišljati s svojo glavo, zato pa potem pride do zmazkov.
Komu lažniva ovca verjame je pa res povsem irelevantno.
Zgodovina sprememb…
![](https://static.slo-tech.com/stili/bel_rudis.png)
T-h-o-r ::
Jaaaaanez. Za našga Janezaa, pokažimo mu še mi podporo, da ne bojo sam levaki kazali proti-podpore.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Zgodovina sprememb…
puginho ::
Če nisi opazil je tukaj nekaj neodvisnih, ki se na glas krohočemo vašemu črednemu nagonu. Ovce.
Jaz bi podobno pisal tudi, če bi šlo za nasprotni pol.
Ovca je ovca, pa je črna ali bela.
In v vsakem primeru je to sramota.
Le vi, opranci, ste na to ponosni.
Ampak, prosim, ne razglašajte tega kot, da je nekaj na kar si lahko ponosen.
Jaz bi podobno pisal tudi, če bi šlo za nasprotni pol.
Ovca je ovca, pa je črna ali bela.
In v vsakem primeru je to sramota.
Le vi, opranci, ste na to ponosni.
Ampak, prosim, ne razglašajte tega kot, da je nekaj na kar si lahko ponosen.
GregiB ::
Torej smo prišli do tega, da vlada sprejema poročila s sklepi, podpora pa se jim izraža s peticijami... Cirkus... majkemi...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Pika na i ::
Kutrurni dialog te postavlja med člane SDS, pa se lahko trudiš kolikor želiš, to zanikat.
Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: fpbs ()
MrStein ::
v kolikor se izkaže sum na korupcijo za nazaj, pa se stvari preveri z ustrezno preiskavo in sankcionira tiste z maslom na glavi.
Saj so uvedli parlamentarno preiskavo, ali ne?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
kaj misli da bomo zdaj pa vidli neke plakate in naj nam kar srce zaigra kak ta mafija nas res ceni in se nam zahvaljuje? nas ne bodo nategovali
Kdo pa vas nateguje?
Naštej pet ukrepov, ki se te je dotaknilo glede na zgornje pisanje, ter kdo jih je izvedel.
pa da bi stroko vsaj poslusali pa niti to ne zmorejo
ukrepe na horuk in tak ko se janezu in kacotu sprdnilo, imunologi pa zdaj javno pravijo kak so te reci sle mimo priporocil vseh njih
Kateri ukrepi so mimo in kateri bi bili OK?
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Telbanc ::
HappyPills je izjavil:
SDS je na protestih želela nasilje, dobila pa selfie. Ni čudno, da je taka ihta.
SDS želi sam mir. Kva dogaja v Ljubljani? Nič posebnega, bilo je okoli 2000 prijav tistih, ki so kolesarili, en kup prijav je spisala še policija.
Torej gre nekaj denarja le nazaj v proračun.
Če se bo čez 10 dni povečalo št. okuženih, bo tekoča vlada s prstom pokazala na opozicijo. Če bo zadeva ušla izpod nadzora (korona virus) si lahko predstavljamo da bodo kazenske ovadbe.
Dodal bi še, da se opozicija igra z ognjem. Pri tem ji pomagajo mediji. Človek ostane brez besed, pred dvema mesecama see je brisalo poste ki so namigovali na pomaankanje mask, ...ki so spraševali zakaj so šole še odprte, sedaj se puščajo posti, ki pozivajo na neke molotovke in tako dalje. Dobesedno se pušča medijski linč.
http://www.demokracija.si/fokus/dr-erne...
"Poznamo tisto znano slovensko reklo: Če seješ veter, žanješ vihar."
Sam je treba pazit, da se ne bomo na koncu vsi zbudili z hudim glavobolom.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Noben ateist ne bo volil stranke namišljenega prijatelja.
Kdor voli po principu "naši-vaši", ni pravi ateist.
![;)](https://static.slo-tech.com/smeski/icon_wink.gif)
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Kutrurni dialog te postavlja med člane SDS, pa se lahko trudiš kolikor želiš, to zanikat.
Če je to letelo na mene si lahko ti politično pripadnost zatakneš tjakaj, kamor ne posije sonce!
Če pa ni letelo name (zgledalo je tako) se pa opravičujem.
@Slonic-tonic: lepo napisano.
Nestrpni levaki so tako srborit, da uporabljajo tudi take: "ko se bo klalo" (par strani nazaj). Nemara zato, ker se njihovemu črednemu zvonejju s piskri na glas krohočemo?
Pa pajaca, ki je to napisal, bi rad v živo videl, da bi mu vsipal dve okoli kepe. Da bi se videlo, če je res tako korajžen. Nisem z nasilje, ampak eni gredo čez vse meje. Zato bi bila vzgojna in dobronamerna zaušnica pri tem pajacu še kako na mestu.
Zgodovina sprememb…
preden se me obtoži, da sem levak in mesecev plačanec - po stranki mi je najbolj obetal cerar, a hudo razočaral.
Eh? Stranka za enkratno uporabo se ti je zdela OK? Res?
Zakaj pa? Kaj si videl na njih pozitivnega?
d) privrženci strank, pri čemer so se stranke levega pola zelo neprimerno vmešale v sam protest (ki naj bi bil nepolitične narave)
Huh? Protest "Šarca" bi naj bil nepolitične narave?
Motiti se je človeško.
Tebi enostavno niso jasni najbolj osnovni politični pojmi, kot kaj demokracija sploh pomeni in kako deluje parlamentarni sistem ustavne ureditve delitve oblasti.
Ja, Šarčevim pa so te svtari ful jasne, ko rušijo vlado*.
Dobri stari: za nas veljajo ena pravila, za vas pa druga!
* a ni hecno, kako levakarji (hvala bugiju za izraz) vedno druge obtožujejo tistega, kar sami počno?
Predčasne volitve naj potekajo online za vse, ki imajo ustrezne certifikate. Tako se bi udeležba zvišala pa še manjša gužva bi bila na voliščih.
To smo že milijonkrat ugotovili, da je bedarija.
Evo, še milijon prvič.
(sanje o tem "več jih bo glasovalo, več glasov bodo naši dobili" pa smo tudi že obdelali)
Tudi ti ne razumeš bistva demokracije. Temelj demokracije je, da nihče ne more vladati nad drugim. Do vladavine ni torej upravičen nihče, oziroma se na kraju vladanja lahko znajde kdorkoli.
In kje si ti videl, da jaz temu nasprotujem??
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
HappyPills je izjavil:
Haha ni za nasilje in takoj uprabi grožnjo z nasiljem. :)
Eno je nasilje drugo je pa vzgoja.
Čutiš razliko?
--------------------------
Še nekaj sem opazil: ko se levaki vsujejo s svojimi "argumenti" (ki sploh niso argumenti, ampak z vsako objavo bolj tonejo) se vedno vsujejo družno. Nakar želijo vse preglasiti, da bi vsi isto blejali. No, njihov načrt deluje samo na ovce. To je tisto, česar ne razumejo.
Čredni nagon is strong within them. To tudi pojasni marsikaj.
Zgodovina sprememb…
DeeJay ::
A vzgoja tko, da tepeš? To je kaznivo dejanje.
Bogi tvoji otroci.
Bogi tvoji otroci.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
nirm ::
preden se me obtoži, da sem levak in mesecev plačanec - po stranki mi je najbolj obetal cerar, a hudo razočaral.
vsaka stranka, ki gre prvič na volitve je po tej filozofiji stranka za enkratno uporabo. tudi sds in desus v 90h. to, kako bo stranka delovala in zdržala politične pritiske, pa se ne da predvideti. ampak načrtno zatirati nove obraze (kot se spomnim erjavca v enem soočenju "nov obraz bo nova napaka"), samo zato, ker so novi obrazi, pa je popolnoma nepošteno. če si želimo spremembo na bolje, je bolje dati priložnost komu novemu, kot pa upati, da se bodo stari spremenili - ker se ne bodo.
cerar mi je obetal, ker v stranko ni privlekel ljudi in fosilov, ki se že nekaj let guncajo po parlamentu in politiki (sicer ni trajalo dolgo, pa so se tudi tukaj začeli uvažati moderndorfer in ostali). tudi program so imeli zelo konkreten in moderen v primerjavi z ostalimi. in dejansko je začetek delovanja minil brez nekih posebno hudih afer, slovenija je dobro gospodarsko okrevala po krizi. je pa vodenje zaznamovalo precej nesposobnih ministrov (z izjemami ala leben) in fiasko z drugim tirom in arbitražo. obenem pa se je dozdevalo, da cerar izgublja vpliv in je samo še maskota, medtem, ko se je pod njim že začela vspostavljati standardna mafijska strankarska struktura.
d) privrženci strank, pri čemer so se stranke levega pola zelo neprimerno vmešale v sam protest (ki naj bi bil nepolitične narave)
Huh? Protest "Šarca" bi naj bil nepolitične narave?
od kje ti to, da je to protest šarca? poznam nekaj kolegov, ki so šli kolesarit pa dam roko v ogenj, da jim šarec ni napisal po mejlu, da morajo iti. še več, večina jih ni volila šarca. za protest so dali pobudo ngoji, ki pa so blizu skrajno levim strankam in ne šarcu. se je pa šarec povsem neprimerno uštulil zraven s tistim kolesarskim twitom.
Fantje čas bi bil, da se neha s temi levakarji in desnakarji, rdeči beli, to je cilj strankarskega sistema, vsi smo ljudje.
Protesti niso proti desni ali levi vladi ampak trenutni politiki na splošno!! Vsi so lopovi!
Da ne boste presenečeni, ko se bodo protesti nadaljevali tudi če Janša odstopi, in če tega ne vidite ste idioti ali pa lažete sami sebi.
Poguglaj, kdo je vodne tope kupil, kolega.
Ko bo dosežen cilj (rušenje ne-naše vlade), bodo "spontani" protesti magično izginili.
Kdor tega ne vidi... je verjetno volil letošnjo-stranko-za-enkratno-uporabo.
ker sem proti SDS in proti Janši!
Evo, podpornik naslednje proti-Janša vlade.
"Ni važno, kako slabi so, važno, da so naš..., pardon, proti-vaši!"
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
vsaka stranka, ki gre prvič na volitve je po tej filozofiji stranka za enkratno uporabo. tudi sds in desus v 90h. to, kako bo stranka delovala in zdržala politične pritiske, pa se ne da predvideti. ampak načrtno zatirati nove obraze (kot se spomnim erjavca v enem soočenju "nov obraz bo nova napaka"), samo zato, ker so novi obrazi, pa je popolnoma nepošteno. če si želimo spremembo na bolje, je bolje dati priložnost komu novemu, kot pa upati, da se bodo stari spremenili - ker se ne bodo.
Je očitna razlika med "novimi strankami" (jih je bilo kar nekaj) in "to je naslednji anti-Janša, obkrožite številko 3! PS: Ima stranko!"
cerar mi je obetal, ker v stranko ni privlekel ljudi in fosilov, ki se že nekaj let guncajo po parlamentu in politiki (sicer ni trajalo dolgo, pa so se tudi tukaj začeli uvažati moderndorfer in ostali). tudi program so imeli zelo konkreten in moderen v primerjavi z ostalimi. in dejansko je začetek delovanja minil brez nekih posebno hudih afer, slovenija je dobro gospodarsko okrevala po krizi. je pa vodenje zaznamovalo precej nesposobnih ministrov (z izjemami ala leben) in fiasko z drugim tirom in arbitražo. obenem pa se je dozdevalo, da cerar izgublja vpliv in je samo še maskota, medtem, ko se je pod njim že začela vspostavljati standardna mafijska strankarska struktura.
No, takoj na začetku so hoteli sprejeti zakon, ki bi prepovedal določenim ljudem iz opozicije sodelovanje.
Malo poglej, kje se take stvari počnejo.
Motiti se je človeško.
A vzgoja tko, da tepeš? To je kaznivo dejanje.
Bogi tvoji otroci.
Ne vlači stvari izven konteksta, kaj tebi ni jasno?
Kakšni otroci?
Govorimo o odrasli osebi, ki JAVNO poziv h klanju.
Če tega nisi sposoben razumeti za to obstajajo ustrezne ustanove.
Jaz sem programer, jaz ti ne morem pomagati.
Joj, ti tudi ne štekaš.
Evo še enkrat:
Če naši pozivajo h klanju, je OK,
če pa vaši zgolj omenijo klofutanje pa je grozno!
Pa tako preprosto je, ne vem, kako enim ni jasno...
Evo še enkrat:
Če naši pozivajo h klanju, je OK,
če pa vaši zgolj omenijo klofutanje pa je grozno!
Pa tako preprosto je, ne vem, kako enim ni jasno...
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Za te ovce sem jaz res očitno preneumen.
Naslednjič jim predlagam malo daljšo "turo", da jim malo kisik v možgane priteče.
Zna pomagati.
'''''''''''''''''''''''
Cmerarja sem tudi jaz mislil it volit (po dolgem premoru). K sreči sem bil v času volitev na dopustu. Če bi ga volil bi se pa kasneje tolkel po glavi.
Od takrat spet nisem hodil.
Tele leve kolesarske ovce so me pa prepričale, da bo moj glas šel nekam na desno.
Naslednjič jim predlagam malo daljšo "turo", da jim malo kisik v možgane priteče.
Zna pomagati.
'''''''''''''''''''''''
Cmerarja sem tudi jaz mislil it volit (po dolgem premoru). K sreči sem bil v času volitev na dopustu. Če bi ga volil bi se pa kasneje tolkel po glavi.
Tele leve kolesarske ovce so me pa prepričale, da bo moj glas šel nekam na desno.
Zgodovina sprememb…
Noben ateist ne bo volil stranke namišljenega prijatelja.
Kdor voli po principu "naši-vaši", ni pravi ateist.![]()
Ja, to imaš prav.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Za te ovce sem jaz res očitno preneumen.
Zna pomagati.
'''''''''''''''''''''''
Torej NSi, kajti SDS ni desnica. Navadna tiranska stranka. V nobeni drugi stranki kot v SDS se mi obrazi toliko ne gabijo, dobesedno vidiš jih kako sprano govorijo. Morda imajo malo konkurence v Levici, ko začnejo s svojim ekstremno levim besednjakom, pa vseeno ne pridejo niti na 20% SDS-a.
el_bahattee ::
HappyPills je izjavil:
SDS je na protestih želela nasilje, dobila pa selfie. Ni čudno, da je taka ihta.
Ne vem, iz kje ti info, kaj si je želela SDS, glede selfiev pa imaš popolnoma prav - selfiji so bili eden izmed poglavitnih razlogov, da so se kolesarčki prišli malo pokazat, za ostalo jih ni dosti brigalo. Veliko se jih je pridružilo čisto po naključju, ko so se peljali mimo - so mi celo sami povedali v petek zvečer.
Večini ljudi je jasno, da se je vlada ob spopadu s krizo skupaj z zdravstvom in drugimi deležniki odlično izkazala in da ni razloga za histerijo in umetno ustvarjene proteste s političnih razlogov.
Come to my center, you enter the winter.
Ne poznam enega, ki je pohvalil ukrepe vlade, pa res niti enega. Takšni ukrepi kot se sedaj sprejemajo pa so vsi označili za idiotske. Ampak od onega vladnega poslušneša Kreka kaj druga niti ni za pričakovati. Pa v življenju se človek nikoli ni ukvarjal z virusi zdaj pa vodi Nijz, to ti vse pove tudi o vladi.
Protesti pa niso zaradi ukrepov, to vam še zdaj ni jasno!
Protesti pa niso zaradi ukrepov, to vam še zdaj ni jasno!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: puginho ()
Torej NSi, kajti SDS ni desnica.
NSi je, na zadnjih volitvah, edina govorila o gospodarstvu.
Ko so se pogovarjali za vstop v vlado so povzeli nekaj njihovih idej.
Zakaj pa ne?
Je očitna razlika med "novimi strankami" (jih je bilo kar nekaj) in "to je naslednji anti-Janša, obkrožite številko 3! PS: Ima stranko!"
no, katere pa so bile nove stranke po tvojem? (pa ne mi s kakšnimi primci, ker je približno toliko udarjen, kot troha. s tem da za slednjega še ni prišlo ven, kako polaga črtice v študentu)
No, takoj na začetku so hoteli sprejeti zakon, ki bi prepovedal določenim ljudem iz opozicije sodelovanje.
Malo poglej, kje se take stvari počnejo.
v severni koreji, rusiji, turčiji, belorusiji, madžarskem in v sds :)
Ne poznam enega, ki je pohvalil ukrepe vlade, pa res niti enega.
Hvala! Res hvala!
Da si že na začetku omenil, da si referenca sam in si me rešil branja tvojega smetenja.
@firesnake Dve okol kepe in zaušnuca je zate vzgoja?
Ne!
Je pa streznitev za odraslega bika, ki poziva h klanju.
Zgodovina sprememb…
no, katere pa so bile nove stranke po tvojem? (
Tiste, ki jih prej ni bilo.
A zdaj naj grem vse naštevati? Saj so tam v uradnih evidencah.
Motiti se je človeško.
od bolj konkretnih strank so bile nove še šoltesova in piratska stranka, ampak me nobena od teh ni prepričala
sicer pa cerar ni veljal za "anti-janša" - celo kampanjo je gradil na temu, da se bo pripravljen pogovarjati z vsemi in se tudi je (povezava na novice iz 2014) - povabil je tako sds kot nsi. pa ga je janša odj* takoj, ko je lahko. nsi so bili precej pripravljeni na sodelovanje pod malo bolj ljudskim vodenjem. potem pa je sledil hiter preobrat znotraj stranke (verjetno od zadaj) in so se odločili, da bodo ostali zvesti janši
sicer pa cerar ni veljal za "anti-janša" - celo kampanjo je gradil na temu, da se bo pripravljen pogovarjati z vsemi in se tudi je (povezava na novice iz 2014) - povabil je tako sds kot nsi. pa ga je janša odj* takoj, ko je lahko. nsi so bili precej pripravljeni na sodelovanje pod malo bolj ljudskim vodenjem. potem pa je sledil hiter preobrat znotraj stranke (verjetno od zadaj) in so se odločili, da bodo ostali zvesti janši
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nirm ()
Ne poznam enega, ki je pohvalil ukrepe vlade, pa res niti enega.
Hvala! Res hvala!
Da si že na začetku omenil, da si referenca sam in si me rešil branja tvojega smetenja.
@firesnake Dve okol kepe in zaušnuca je zate vzgoja?
Ne!
Je pa streznitev za odraslega bika, ki poziva h klanju.
Bogi ljudje ki tebe poznajo
Poldi112 ::
HappyPills je izjavil:
Haha ni za nasilje in takoj uprabi grožnjo z nasiljem. :)
Eno je nasilje drugo je pa vzgoja.
Čutiš razliko?
--------------------------
Še nekaj sem opazil: ko se levaki vsujejo s svojimi "argumenti" (ki sploh niso argumenti, ampak z vsako objavo bolj tonejo) se vedno vsujejo družno. Nakar želijo vse preglasiti, da bi vsi isto blejali. No, njihov načrt deluje samo na ovce. To je tisto, česar ne razumejo.
Čredni nagon is strong within them. To tudi pojasni marsikaj.
Kolega, lahko še tako trdite, kako ste neopredeljeni, a če niti kulturnega izraza za levico niste sposobni uporabiti je precej očitno, kdo je vaš pastir...
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: fpbs ()
GregiB ::
Lahko tu tabamo kolikor hočemo, o levakih, dasnakih, klavcih in nacistih, dobrih in idiotskih ukrepih vlade... srž celotnega trenutnega (že desetletje, dve) je v tem, da odkar je Janša sorazmerno komolčarsko prevzel krmilo SDS, gradi (politični) kult osebnosti. To je glavni fil rouge, ki ga vleče in posnema, po nekaterih drugih politikih višjegrajskih držav. Terja Mahničevo " z nami ali proti nam" filozofijo. Smolo, ki jo ima je ta, da ga v tem podpira zgolj (lojalnih) 25% - 30%, ostali pa ga bolj in manj aktivno zavračajo. To je tudi razlog, torej JJ sam, da uspevajo stranke, ki volivcem ne ponudijo nič drugega kot z JJ ne. Zatorej je JJ sočasno SDSov glavni atribut in sočasno glavna ovira. Verjetno bo na volitvah še nekaj časa dobival (relativno) večino, zaradi raztrosenosti konkurentov, ne vidim pa, navkljub morebitnem dobrem vodenju, da bo kogarkoli privabil k sebi. Dokler vztraja na politični sceni, ob sebi pa ima Hojse, Kanglerje, Černače, Grimse... ga bo sicer veliko ljudi brezglavo in brezpogojno zagovarjalo in podpiralo,a ga bo večina še vedno.... sovražila...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin