» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
68 / 466
»»

fikus_ ::

Počivalsek se izgovarja, da je Gale podpisoval pogodbe, on pa ne! Skoz izgovori na izredne razmere. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

[Michael] ::

Ljudje so umirali vendar, ne pozabiti tega fantje!
Pred COVID-19 niso, ljudje so začeli 1. v zgodovini človeštva umirati, ko smo izvedeli za COVID-19, noro! ;((
"Delali smo odlično, delali smo odlično, ljudje so umirali, ljudje so umirali..."

floyd1 ::

Dejstva:
1. Milijoni so šli za neprimerne ventilatorje, čeprav je bilo dobavljivih več primernih, tudi cenejših. Zdravniki so izrecno odsvetovali nabavljene ventilatorje (mail Počivalšku in drugim), ker za take bolnike sploh niso primerni.
2. Ti ventilatorji so srednjega razreda, cena pa višja kot so stali veliko boljši. Dobavljivi.
3. Bančne garancije ni bilo za cel posel, spet laž. Upam, da bodo sploh dobavili drugo polovico (neprimernih) ventilatorjev.
4. Teden dni časa, pa se niti lagat ne zna. Slab politik :|.
5. Avans sta dobili podjetji pod protektoratom Podobnika in Počivalska. Seveda le slučajno.

.......

Mato989 ::

Miki N je izjavil:

Kako to, da nihče od pravičnikov nikoli ne zahteva ukinitev dela v gostinstvu ob nedeljah - število zaposlenih v tej branži ni majhno.

V čem je razlika? Navezujem se na moj prejšnji predlog, da se trgovine same odločijo za en obvezen prost dan.

Jaz še vedno sumim, da gre tukaj za moraliziranje v stilu iz teme "Panika pred McDonald's".

Razlika je ogromna... gostilne in restavracije se odvisne od prostega časa ljudi (ali pa malc če želiš) Če maš 1 uro časa med tednom lahko kupiš v trgovinah 99%Q vsega kar potrebuješ za cel teden... medtem pa če hočeš v gostilni primerno uživat s kolegi, morate bit pa vsi fraj in si vzet čas da se vsedete za par urc...

nikakor ne morš primerjat gostiln in trgovin v tem pogledu.

Če dodamo k temu še dejstvo da je NAROD na REFERENDUMU izglasoval da želimo z zakonom zaprtje trgovin v nedeljo, potem to pove vse.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

DeeJay ::

Sej ni panike, zdej ko so si nakradli velik denarja, ga morjo še nekak oprat. Zato so tud dans pohitel pri zamenjavi vodstva na Uradu za (preprečevanje) pranje denarja.
Janša sicer nikjer ni "zraven", sam tud mafijski botri ponavad niso. Važn, da provizije letijo, pa je vse kul. Kapiš?

orkan ::

Se dobro da imamo Pocivalska, če njega nebi blo, bi za 1.maj že vsi davno pocrkali. Res rešil nas je. Kot rešuje svojo rit že dolgo let. Skoraj tako veliki si že kot je JJ. Malo se samo, se kakih 100 Slovencev reši in je na cilju

Za bruhat. In to ono bruhanje ko se ga ornk napiješ, pa že vse zbruhas in gledaš v wc školjko pa bi se kar dalje bruhal a ni več materiala.
Lp Orkan!!

Buggy ::

LOL..ja ta Pocivalsek ni cist glih, sam tako nazorno si pa bruhanja ob poslusanju njegovega avtisticnega blebetanja, pa res nisem predstavljal :D
Ivan zna pac delat z malce omejenimi ljudmi, kot sem ze rekel, je car kar se manipuliranja tice! Kaj pravite kdaj ga bo odrabil in uporabil za predpraznik, da si obrise umazane cevlje...mesec, dva?

Nasledni bo pa Tonin...Ivan je lepo tiho, teli pajacki se pa klofajo med sabo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

orkan ::

Upam, da dveh mescov ta vlada niti nebo zdržala. To ni vlada po volji ljudstva, to je bilo samo sestavljanje politične vlade med sabo... Beri reševanje svojih riti. Raje v vlado z Ivanom, kot pa ponovne volitve, kjer marsikdo ki je zdaj pri koritu, takrat nebi bil.
Lp Orkan!!

rabelj5 ::

orkan je izjavil:

Upam, da dveh mescov ta vlada niti nebo zdržala. To ni vlada po volji ljudstva, to je bilo samo sestavljanje politične vlade med sabo... Beri reševanje svojih riti. Raje v vlado z Ivanom, kot pa ponovne volitve, kjer marsikdo ki je zdaj pri koritu, takrat nebi bil.

referendume so že prepovedali, bojo pa še volitve (zaradi 'virusa')

KAVINSKY ::

orkan je izjavil:

In kaj je bila prejšnja "samo da ni Janša" vlada? Kjer so si ministerstke stolče delili taki, kateri so komaj prišli skozi volitve. Čude me, da niso se na biciklih vozili pred parlamentom, ko so padale mecenske pogodbe za drugi tir.

Saj jansa in pol sds garniture iz 90tih od brata pravljicara grims, tankota ipd. So glavni krivci da nimamo v sloveniji dokaj normalne vlade...

Ko janse in njegovih lakajev nekoc vec ne bo, bodo posle PR moči 80 postov kvazi levih, samo da ni jansa strank in bo treba kaj pokazat

Dokler bo pa jansek in njegova cetica stare garde in podmladka skakala okrog bo pa tako

Se danes cakamo na obljubo janse da se bo upokojil ko bo taka in taka gospodarska rast

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: fpbs ()

el_bahattee ::

orkan je izjavil:

Smešno. Če pogledamo prejšnjo vlado, se je sestavila samo zato, da ne bi to uspelo JJ. Celo manjšinsko obliko z nad-koalicijsko Levico, kar se jim je seveda kasneje maščevalo. Anti-janšizem je bil edini skupni imenovalec, kar je precej žalostno, gotovo pa tisto ni bila vlada po volji ljudstva.

Tale vlada je seveda daleč od idealne, ima pa nekaj dobrih plati, ki jih ne gre zanikati.
Prvič, ni skrajno leva ali desna ampak mešana, kar ponavadi prinese bolj uravnotežen program. V reševanje krize je vključila tudi politike z levega pola, ala Kacin, Lahovnik itd. To se mi zdi pohvale vredno.
Drugič, ima določene izkušnje in predsednika vlade z odličnimi vodstvenimi, analitičnimi in strateškimi sposobnostmi, ki so v kriznih časih še kako pomembne. To mu priznavajo tudi njegovi nasprotniki. Pustimo sedaj njegov karakter in komunikacijo z mediji, ki komu ni všeč, govorim samo o sposobnosti vodenja vlade.
Tretjič, korona virus je vlada spravila pod kontrolo, da smo se izognili ITA scenariju - tega se pač ne da zanikati, čeprav komu morda niso všeč kakšni ukrepi. To je zaenkrat najbolj pomembno.

Mimogrede, z zgoraj naštetim se strinja večino ljudi, ki jih poznam, med njimi veliko takih, ki nikoli ne volijo desnice (celo nekateri pristaši Levice). Večina se strinja z mano, da vlada sicer nikakor ni idealna in da dela določene napake, ampak da pač vlada v kriznih časih in da nikakor ni razloga za histerijo in proteste, k katerim pozivajo nekateri užaljeni nasprotniki vlade - in to praktično že od prvega dneva vladanja.
Come to my center, you enter the winter.

Zgodovina sprememb…

MrStein ::

Sicer pa ne vem kaj "talevi" jamrajo.
Na mikro nivoju: ujeli so lumpe z roko v marmeladi, gredo v zapor - čista zmaga
Na makro nivoju: jajo je padel v gnojšnico koronavirusa. To jim ne bi lepše uspelo, če bi planirali. Če gre (z okužbami) slabo, je jajo kriv. Dvojno! Če pa bo okužb malo, pa bo kriv za pretirane ukrepe. Win-win za taleve, kakorkoli obrneš.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

HappyPills ::

Tole je bolj lose lose situacija, ker nam bo poleg zjebanga gospodarstva pustil še miljardno luknjo v proračunu.

KAVINSKY ::

Mato989 je izjavil:

Dokler bo pa jansek in njegova cetica stare garde in podmladka skakala okrog bo pa tako

In kaj bo drugače? Skupek bolj ali manj levih strank katere se bodo menjavale v mandatih. Kradli in nastavljali svoje kadre bodo kot sedaj. Ampak se boste tolkli po prsih kako lepo je brez Janše.

Ampak sedaj bo nekdo rekel, da je Janša tudi kriv, da levi kradejo. Brez njega bi vsi bili pošteni.

HappyPills je izjavil:

Tole je bolj lose lose situacija, ker nam bo poleg zjebanga gospodarstva pustil še miljardno luknjo v proračunu.

Skoraj vse države na svetu so šle v lockdowne in si uničile gospodarstvo. Nemci že govorijo o najhujši recesiji po drugi vojni. Tudi če ne bi imeli niti enega okuženega pri nas bi še vedno gospodarstvo trpelo ker smo odvisni od uvoza in izvoza. Ampak spet je Janša kriv za vse.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KAVINSKY ()

[Michael] ::

el_bahattee je izjavil:

Tale vlada je seveda daleč od idealne, ima pa nekaj dobrih plati, ki jih ne gre zanikati.
Prvič, ni skrajno leva ali desna ampak mešana, kar ponavadi prinese bolj uravnotežen program. V reševanje krize je vključila tudi politike z levega pola, ala Kacin, Lahovnik itd. To se mi zdi pohvale vredno.
Drugič, ima določene izkušnje in predsednika vlade z odličnimi vodstvenimi, analitičnimi in strateškimi sposobnostmi, ki so v kriznih časih še kako pomembne. To mu priznavajo tudi njegovi nasprotniki. Pustimo sedaj njegov karakter in komunikacijo z mediji, ki komu ni všeč, govorim samo o sposobnosti vodenja vlade.
Tretjič, korona virus je vlada spravila pod kontrolo, da smo se izognili ITA scenariju - tega se pač ne da zanikati, čeprav komu morda niso všeč kakšni ukrepi. To je zaenkrat najbolj pomembno.

"Delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali..."

1.) Vseeno mi je ali je desna ali leva ali kaj vmes vlada.

2.) Zanimajo me samo rezultati za katere so potrebne tudi kvalitete, ki jih omenjaš.

3.) Širitev virusa smo preprečili državljani in ne vlada.

4.) Ne strinjam se s politiko te vlade in da je podlegla paniki ne morem pozabiti.

5.) Po moji oceni so delali nezadostno, ustvarili so pogoje za plenjenje davkoplačevalskega denarja. Ali je to korupcija, nepotizem ali nesposobnost mi je pravzaprav vseeno in upam, da bojo ključne inštitucije to ugotovile.

6.) Ljudje umirajo od pamtiveka.

7.) Kmalu bom šel počasi proti LJ, da izrazim svoje ne strinjanje kljub prepovedi zbiranja ljudi. Imam čas in mislim, da je to moja dolžnost.

Zgodovina sprememb…

el_bahattee ::

[Michael] je izjavil:

"Delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali, delali smo odlično, ljudje so umirali..."

2.) Zanimajo me samo rezultati za katere so potrebne tudi kvalitete, ki jih omenjaš.

4.) Ne strinjam se s politiko te vlade in da je podlegla paniki ne morem pozabiti.

5.) Po moji oceni so delali nezadostno, ustvarili so pogoje za plenjenje davkoplačevalskega denarja. Ali je to korupcija, nepotizem ali nesposobnost mi je pravzaprav vseeno in upam, da bojo ključne inštitucije to ugotovile.

7.) Kmalu bom šel počasi proti LJ, da izrazim svoje ne strinjanje kljub prepovedi zbiranja ljudi. Imam čas in mislim, da je to moja dolžnost.

Kaj točno bi rad povedal? Zaradi korone umirajo povsod po svetu, prav tako bo povsod prišlo do padca v gospodarstvu. Lahko samo primerjamo, kako so različne vlade po svetu odreagirale in kakšen je rezultat.

1.) Se strinjam, ampak na splošno ni slabo, če je vlada uravnotežena.

2.) Tako je. In rezultati so, da imamo trenutno širjenje okužbe pod kontrolo in to zaradi ukrepov (ki so milejši kot npr. v ITA, Španiji, Srbiji...).

3.) Širitev smo preprečili skupaj z vlado, saj državljani brez navodil vlade in strogih ukrepov ne bi sami ničesar storili. Ne slepimo se, da je raja dovolj pametna in odgovorna, da ne rabi navodil, kako se je treba obnašat.

4.) Kakšna panika? Ali so novice iz ITA fake news ali kaj? Malo pomisli. A nisi srečen, da smo se izognili temu scenariju? Te moti Kacinov stil komuniciranja? Ljudem je treba pokazati, da je situacija resna in da se je navodil treba držat, če ne se jih nihče ne bo.

5.) To je pač tvoja ocena. Če pogledaš malo okoli, boš videl, da so imeli praktično v vsaki državi kako afeto ali problem pri nabavi in dostavi opreme. To seveda ni opravičilo, verjetno se vsi strinjamo, da se nepravilnosti raziščejo, dokažejo in kaznujejo. Mislim, da slika še ni jasna, niti tale Gale ni noben angelček.

6.) Seveda umirajo, ampak kaj točno bi rad povedal? Če bi ti vodil vlado, kako bi ti ukrepal, če sploh bi?

7.) Narobe. Ne nasedaj histeriji, ki je ustvarjena umetno. Kaj pa je tako katastrofalnega pri nas, za razliko od ostalih držav trenutno?
Come to my center, you enter the winter.

ADIJOOO ::

Edino kar šteje je,da vlada dela dobro.

ADIJOOO je izjavil:

Edino kar šteje je,da vlada krade dobro.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

el_bahattee je izjavil:

7.) Narobe. Ne nasedaj histeriji, ki je ustvarjena umetno. Kaj pa je tako katastrofalnega pri nas, za razliko od ostalih držav trenutno?

To, da ni levica pri koritu.
Od 13-ega marca je to narobe. In to hudo narobe. In narobe bo, dokler ne bodo "naši" spet pri koritu.

Če kdo ni opazil.
Motiti se je človeško.

narobe je da so zaradi nekega malenkost nevarnega virusa uvedli nek nor socialni eksperiment

bmk a so desni al so levi

Zgodovina sprememb…

HappyPills ::

ADIJOOO je izjavil:

Res je. In tokrat jim je masovno spodletelo. ah ja.

ADIJOOO je izjavil:

Za svoje žepe.

StarMafijec ::

ADIJOOO je izjavil:

Za Jankovića pravijo, da nekaj že vzame, a da veliko naredi za mesto Ljubljana. Tako, da mimo magistrata kolesarji ne bodo šli.

Me veseli, da je vsaj ena vlada pod drobnogledom!

MrStein je izjavil:

el_bahattee je izjavil:

Od 13-ega marca je to narobe. In to hudo narobe. In narobe bo, dokler ne bodo "naši" spet pri koritu.

Če kdo ni opazil.

Ti, ki se tako vzviseno postavljas nad tole politicno ideologijo in delitev in pravis da je vse isto, si v bistvu najvecji navijac...si opazil David?

KAVINSKY je izjavil:

Mato989 je izjavil:

In kaj bo drugače? Skupek bolj ali manj levih strank katere se bodo menjavale v mandatih. Kradli in nastavljali svoje kadre bodo kot sedaj. Ampak se boste tolkli po prsih kako lepo je brez Janše.

Ampak sedaj bo nekdo rekel, da je Janša tudi kriv, da levi kradejo. Brez njega bi vsi bili pošteni.

HappyPills je izjavil:

Skoraj vse države na svetu so šle v lockdowne in si uničile gospodarstvo. Nemci že govorijo o najhujši recesiji po drugi vojni. Tudi če ne bi imeli niti enega okuženega pri nas bi še vedno gospodarstvo trpelo ker smo odvisni od uvoza in izvoza. Ampak spet je Janša kriv za vse.

Drugače bo to, da zdaj tam cca. 70% folka da glasove LMŠju, Desusu, SDju, Levici itd... zato ker nočejo gleda JJa... ko JJa in njegovih lakajev nekoč ne bo več, bodo se ti volilci vprašali kaj za vraga prinaša SD in LMŠ in Levica in bodo morali za glasove nekaj pokazat, za razliko od danes ko se derejo JJ je slab...

Zgodovina sprememb…

Buggy je izjavil:

Ti, ki se tako vzviseno postavljas nad tole politicno ideologijo in delitev in pravis da je vse isto, si v bistvu najvecji navijac...si opazil David?

Opazil sem le, da na veliko bluziš, kolega.
Motiti se je človeško.

MrStein je izjavil:

Buggy je izjavil:

Opazil sem le, da na veliko bluziš, kolega.

Si preprican, da se ne gledas v spegu fante? Vrzes petardico in uides, kako desnakarsko.

Se bos kej v tej temi sploh opredelil glede vseh debilizmov vlade al bos samo navijal?

Zgodovina sprememb…

Čak' malo, sem mislil, da sem se že opredelili in si ti mojo opredelitev kritiziral. A ni tako?
Motiti se je človeško.

Opredelil se nisi NIC! Zgolj kot desnakar predpostavljas, da bi drugi pa isto delal in da je s tem ocitno vse ok! Da bi obrazlozil kaksno od trenutnih zajebov (magari po dekretu), pa ni nic brati od tebe...zgolj navijacek si, pa tako polna usta so te!
Tipicen Primc profil s transparentom pred sodiscem in s sendvicem v roki... brez svojega zgrajenega kriticnega mnenja, samo v ozadju iz varnostne razdalje hinavsko operiras. Taki so najhujsi! Fuzbal tekma at it's best! Ne gre za levo-desno David, gre se za osnove in to je transparentno delovanje drzave in ne kraja vsepovsod, pa ce so to vasi ali nijihovi se stvar v luci korone pac ne relativizira! Kraja in goljufija je pac to...kraja, kakor koli obrnes...lahko je tudi nesposobnost, a to vemo ze od starta, da smo od te vlade lahko pricakovali.

Nekak sem te imel za bolj brihtnega od trolov tipa Adijoo and Co. Poglej recimo Hipatijo. Ona se vsaj trudi s svojega stalisca prikazati stvari verjetne, ceprav neuspesno, vcasih ima celo kaksno doboro in smiselno obrazlozitev, ki sicer pije vodo v teoriji v praksi zal ne.

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

Zdravko povabi Janeza na svoj vikend. Janez gleda, vse v marmorju, moderno opremljeno, pa pravi: "Kako si pa zgradil ta vikend"? Pa pravi Zdravko, "Ja glej, a vidiš tamle v Rojah skladišče? En kamion mask za skladišče, en zame. En kamion ventilatorjev za skladišče, en zame. No, vidiš...".

Janez je tiho, pa naslednji dan še on povabi Zdravkota na svoj vikend. Tam pa Zdravko gleda in se čudi: vse najboljše pohištvo, zlate kljuke, top oprema. Pa pravi: "Ja kako si pa ti svoj vikend zgradil, saj je še lepši kot moj?". Pa pravi Janez, "A vidiš tamle tisto novo bolnišnico?".

Zdravko gleda skozi okno v vse smeri, pa pravi: "Ne vidim...". Janez pa: "No, vidiš".

:))
sudo poweroff

Sam sm se na pol umaknu iz vseh tem in zajebov o tej vladi od kar sm prebral več komentarjev desnih po raznih socialnih omrežjih, da bi bila diktatura z Janšo čist vredu sistem.
Ko sm to prebral, sem vidu, da tem ljudem ni pomoči in se nima smisla več z njimi ukvarjat po forumih itd, ker so čisto izgubljeni ali pa so Janševi troli.
Energijo zdej raje usmerjam drugam, kjer se mi zdi, da bom lahko več naredil za svoje otroke, da res ne bodo pristali pod kakršno koli diktaturo.

Na žalost ljudje ne vidijo, da pod Janšo NI prihodnosti za njih, ampak samo za nekaj njegovih "prijateljev", pod pretvezo migrantov, buzerantov, komunistov in ostalih zadev, ki te boge slepe ljudi vlečejo nase za svojo korist.

Ves kaj je pa ironija? Taki, ki bi ga pod Janso najbolj najebali, za njega tudi najbolj navijajo. A te to na kaj spominja? Jaz imam tudi otroke, ki so v fazi, da zacnejo samostojno odraslo pot. V solah so enkratni, znanja in izzivov zeljni, vprasanje kaksno prihodnost si pa lahko obetajo v Orban Sloveniji, ker sva jih z zeno ucila nacelnosti ter da za vsako stvarjo stojijo z argumenti, ki nama jih predstavijo, saj se generacije menjajo midva pa se uciva tudi od njih.
Svojega prepricanja sem siguren, da ne bojo prodali za sendvic, pa tudi kriticno sva jih naucila razmisljati. Se vsakodnevno treniramo zagovarjat vsak svoje argumente...pac z najstniki je to dnevna rutina in vsec mi je, da uporabljata mozgane, da izpogajata svoje ali pa da sprevidita ocitno napako ter se za njo opravicita.

Buggy je izjavil:

Ves kaj je pa ironija? Taki, ki bi ga pod Janso najbolj najebali, za njega tudi najbolj navijajo. A te to na kaj spominja? Jaz imam tudi otroke, ki so v fazi, da zacnejo samostojno odraslo pot. V solah so enkratni, znanja in izzivov zeljni, vprasanje kaksno prihodnost si pa lahko obetajo v Orban Sloveniji, ker sva jih z zeno ucila nacelnosti ter da za vsako stvarjo stojijo z argumenti, ki nama jih predstavijo, saj se generacije menjajo midva pa se uciva tudi od njih.
Svojega prepricanja sem siguren, da ne bojo prodali za sendvic, pa tudi kriticno sva jih naucila razmisljati. Se vsakodnevno treniramo zagovarjat vsak svoje argumente...pac z najstniki je to dnevna rutina in vsec mi je, da uporabljata mozgane, da izpogajata svoje ali pa da sprevidita ocitno napako ter se za njo opravicita.

Lepo, da trenirate z otroci ne pozabi otrokom še dati rdeče zvezde in prezira, do Slovenije in čim prej jih navadi, da bodo z tabo hodili v Dražgoše kjer se boste v hosti igrali partizane in komuniste.

Sam sm se na pol umaknu iz vseh tem in zajebov o tej vladi od kar sm prebral več komentarjev levih po raznih socialnih omrežjih, da bi bila diktatura z Kučanom čist vredu sistem.
Ko sm to prebral, sem vidu, da tem ljudem ni pomoči in se nima smisla več z njimi ukvarjat po forumih itd, ker so čisto izgubljeni ali pa so Kučanovi troli.
Energijo zdej raje usmerjam drugam, kjer se mi zdi, da bom lahko več naredil za svoje otroke, da res ne bodo pristali pod kakršno koli diktaturo.

Na žalost ljudje ne vidijo, da pod Kučanom NI prihodnosti za njih, ampak samo za nekaj njegovih "prijateljev", pod pretvezo sovraštva, do slovenca, slovenskega jezika, desničarjev in ostalih zadev, ki te boge slepe ljudi vlečejo nase za svojo korist.

Konlov ::

ADIJOOO je izjavil:

Buggy je izjavil:

Lepo, da trenirate z otroci ne pozabi otrokom še dati rdeče zvezde in prezira, do Slovenije in čim prej jih navadi, da bodo z tabo hodili v Dražgoše kjer se boste v hosti igrali partizane in komuniste.

Ja a nej jih pelje na ljubljanski štadion učiti se, kako se zapriseže Adolfu?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Konlov ()

Buggy je izjavil:

Opredelil se nisi NIC! Zgolj kot desnakar predpostavljas, da bi drugi pa isto delal in da je s tem ocitno vse ok! Da bi obrazlozil kaksno od trenutnih zajebov (magari po dekretu), pa ni nic brati od tebe...zgolj navijacek si, pa tako polna usta so te!
Tipicen Primc profil s transparentom pred sodiscem in s sendvicem v roki... brez svojega zgrajenega kriticnega mnenja, samo v ozadju iz varnostne razdalje hinavsko operiras. Taki so najhujsi! Fuzbal tekma at it's best! Ne gre za levo-desno David, gre se za osnove in to je transparentno delovanje drzave in ne kraja vsepovsod, pa ce so to vasi ali nijihovi se stvar v luci korone pac ne relativizira! Kraja in goljufija je pac to...kraja, kakor koli obrnes...lahko je tudi nesposobnost, a to vemo ze od starta, da smo od te vlade lahko pricakovali.

Nekak sem te imel za bolj brihtnega od trolov tipa Adijoo and Co. Poglej recimo Hipatijo. Ona se vsaj trudi s svojega stalisca prikazati stvari verjetne, ceprav neuspesno, vcasih ima celo kaksno doboro in smiselno obrazlozitev, ki sicer pije vodo v teoriji v praksi zal ne.

Lej če nimaš za ta sendvič, ki ga skoz omenjaš ti ga bom jaz kupil.
Res mi je težko brati, da si tako želiš ta sendvič pa če prav si skrajni levičar ti bi ga vseeno kupil.

Konlov je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

Buggy je izjavil:

Ja a nej jih pelje na ljubljanski štadion učiti se, kako se zapriseže Adolfu?

Tega ne prakticira nobeden več. Po hostah jih je pa še vedno polno tako, da v Dražgoše.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ADIJOOO ()

Ni bilo potrebnega veliko, da si ušel iz svoje "nevtralnosti" 8-)

MrStein je izjavil:

el_bahattee je izjavil:

Če kdo ni opazil.

Leve stranke imajo vlade v Sloveniji že več kot 20 let in med tem časom so Sloveniji ukradli za 150 miljard eur.
Zato pa je težko biti stran od korita 1 mesec.

Konlov je izjavil:

Ni bilo potrebnega veliko, da si ušel iz svoje "nevtralnosti" 8-)

Jaz nisem bil nikoli nevtralen.

Zgodovina sprememb…

Verjamem, da nisi bil. Sej zaradi keša se je zgodl (zaprisega Adolfu) kar se je, pa še se dogaja (plačano trolanje po forumih).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Konlov ()

[Michael] je izjavil:

el_bahattee je izjavil:

1. Ni vseeno ali je leva ali desna, ker je dokazano, da je leva vlada veliko bolj škodljiva za Slovenijo. Kdor ima rad Slovenijo ima rad desno vlado.

2. Ta vlada je pokazala rezultate in kvaliteto zato dela naprej.

3.širitev virusa smo preprečili državljani, ker smo se ravnali po navodilih vlade.

4.vlada ni podlegla paniki ampak je rešila Slovenijo po mirni poti smo ena najbolj uspešnih držav v boju z covid 19.

5.dokler nekaj ni dokazano si nedolžen čas bo pokazal svoje čeprav je pa res, da ta vlada mora pasti, ker dela dobro je desna in dela levičarje totalno nrsposobne.

6. Vsaka smrt, ki se jo prepreči je to dobra stvar. Vsak človek ima družino ali znance.

7.jaz sem danes izrazil svojo dolžnost ko sem žaril in bil dobre volje vedoč da končno zivim v državi z vlado, ki dela za Slovenijo.

Konlov je izjavil:

Verjamem, da nisi bil. Sej zaradi keša se je zgodl (zaprisega Adolfu) kar se je, pa še se dogaja (plačano trolanje po forumih).

Žal novih članov trenutno ne sprejemamo lahko ti pa posodim denar nemške marke, ki sem jih dobil ob zaprisegi.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Saj jansa in pol sds garniture iz 90tih od brata pravljicara grims, tankota ipd. So glavni krivci da nimamo v sloveniji dokaj normalne vlade...

Ko janse in njegovih lakajev nekoc vec ne bo, bodo posle PR moči 80 postov kvazi levih, samo da ni jansa strank in bo treba kaj pokazat

Se danes cakamo na obljubo janse da se bo upokojil ko bo taka in taka gospodarska rast

Jaz pa upam, da bo Janez Janša še dolgo v politiki kajti on je v Sloveniji edini branik demokracije. Če Janeza ne bi bilo bi sedaj imeli samo leve stranke, Slovenija bi bil tretja država z minimalno 200k prišlekov. To si levi želite ampak dokler bo Janez v politiki bo tudi v Sloveniji živa demokracija.

xx23 ::

Ravno obratno. Večina je glasovala, da noče Janše v vladi. Mislim, da si zasluži ustavno obtožbo, ker ni upošteval volje ljudstva.

imagodei ::

ADIJOOO je izjavil:

Leve stranke imajo vlade v Sloveniji že več kot 20 let

Temu se reče blodnjava motnja, tovariš.

Daj mi prosim naštej 5 t.i. "levih" ukrepov, ki so jih v zadnjih 20 letih izpeljale t.i. "leve stranke". A boš?
- Hoc est qui sumus -

Kučan, migranti, rdeča zvezda, Kučan, migranti, rdeča zvezda, Kučan, migranti, rdeča zvezda.

Samo to znajo ponavljat SDS vojščaki.

Invictus ::

ADIJOOO je izjavil:

Jaz pa upam, da bo Janez Janša še dolgo v politiki kajti on je v Sloveniji edini branik demokracije. Če Janeza ne bi bilo bi sedaj imeli samo leve stranke, Slovenija bi bil tretja država z minimalno 200k prišlekov. To si levi želite ampak dokler bo Janez v politiki bo tudi v Sloveniji živa demokracija.

Janša in demokracija? Lepo, da imaš smisel za humor...

200k prišlekov? Nihče NOČE ostati v Sloveniji, vsi so hoteli iti v Nemčijo... Kar dosti pove o našem ekonomskem stanju...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

RedDrake ::

imagodei je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

Leve stranke imajo vlade v Sloveniji že več kot 20 let

Temu se reče blodnjava motnja, tovariš.

Daj mi prosim naštej 5 t.i. "levih" ukrepov, ki so jih v zadnjih 20 letih izpeljale t.i. "leve stranke". A boš?

Najprej se je potrebno odločiti, ali gledamo ekonomsko ali družbeno "levico". Ekonomsko so pri nas vsi bolj desni kot levi, še najbolj levi (čez zgodovino) sta bili SD in SDS. Družbeno pa mislim, da "levih" ukrepov ne manjka. Pa evo, par ekonomskih levih, samo zate:

- plačali so podjetjem, da so ljudje bili doma, delali nič in prejeli plačo. Podjetja so kasneje vseeno propadla. (2008)
- državna pomoč podjetjem (nekatera je potem država efektivno nacionalizirala). Veliko lastnikov je pomoč pokradlo. (2008)
- izdatno širjenje javnega sektorja, tudi v časih najhujše krize (2008 - 2014)
- "začasen" dvig DDV (2013)
- redne dokapitalizacije strukturno že zdavnaj propadlih družb (199?-ongoing ; Adria, TAM, Železarne, Mura, Banke, ...)

Pa če dodam en rant.

Moj oče je bil v mladosti zagrizen komunist. Verjel je v bratstvo in edinstvo, verjel je v marksizem in samoupravljanje.
Potem je šel v JLA. Tam je izgubil upanje v bratstvo in edinstvo, ker je videl da naša kultura in 50-100 let zastarela kultura ruralnega juga preprosto nista združljivi (da ne omenjamo težav med hrvati, srbi in šiptarji že takrat, l. '70).
Ko je prišel nazaj domov mu je mama (ki je bila dobro pozicionirana v Partiji, ker je med vojno skrivala prepovedano literaturo pod tepihi) zrihtala več udobnih služb. Iz vsake je šel bolj razočaran, ker ni bilo ne duha ne sluha o samoupravljanju, solidarnosti in še čim. Na koncu je sodu izbilo dno, ko se je direktor večjega trgovskega podjetja navkljub sklepu delavskega sveta odločil za nakup novega mercedeza za potrebe vodstva namesto za nakup več kombijev za montažne ekipe s čimer bi podjetje dodatno razširilo svoj trg. Šel je v lokalno pisarno KPJ in tam pred njimi raztrgal svojo rdečo knjižico. Samo svoji mami se je lahko zahvalil da ni bil na "shitlisti" do konca Juge. Ker je bil dober vojak (in je k sreči zavrnil kariero v JLA), je počasi lezel navzgor po teritorialni obrambi. Tam je od pijanega poveljnika izvedel za grozote pobojev po vojni iz "prve roke" - morilca direktno. Tisti človek je naredil samomor na začetku 80-ih, ker preprosto ni zmogel več lagati vsem okoli. Od takrat je postal zagrizen anti-komunist. Leta '89 je bil med prvimi člani MSNZS in je dve leti počel stvari, ki bi se lahko končale s smrtjo, zato, da smo imeli boljše možnosti ob osamosvajanju leta '91. Ko so že kmalu v 90-ih začele sile kontinuitete relativizirati osvobodilno vojno leta '91 in govoriti kako je bil NOB tisto kar je dejansko zaslužno za samostojno Slovenijo, je poslal v k#$%c še to veteransko združenje. Bil je volilec SDS od začetka, do konca (pokojen pred par meseci). Človek mu ne more zameriti. Vse v kar je verjel in kar je počel so mu nasprotniki SDS uničili. In potem se tu mladci tipa Smrekar zgražajo o 55-80, ni jim pa jasno, da je ravno izkušnja delovanja sil kontinuitete tista, ki sili ljudi teh starostnih skupin v izbiro SDS.
In ja, osebno _marsičesa_ ne odobravam kar počne SDS. Veliko njihovih policy-ev je neumnih ali neprimernih. Ampak za "55-80" z izkušnjami prejšnjega sistema in začetka 90-ih je to pač manjše zlo. Tako kot je za vas random lutka izbrana iz strani lobijev in medijev manjše zlo od Princa Teme, čeprav dela podobno škodo kot bi jo Princ Teme.
Rant off.

Pa še to. Od tistih 5 ukrepov, ki sem jih naštel zgoraj, so 4-je zaslužni za veliko večino javnega dolga ki ga imamo danes.

Komentar na rant:

1) Se strinjam, "človek mu ne more zameriti" ob taki izkušnji. Vsi tisti, ki volijo SDS in podobne zaradi "zgodbic" o migrantih, so pa pač butli.

2) Jaz sem rojen tik pred osamosvojitvijo in bi rad leta 2020 gledal v prihodnost in ne v 55-80.
««
68 / 466
»»