» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
216 / 466
»»

ADIJOOO ::

Gagarin je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

Hipatija ne pusti se jim, ker si čist fejst...

Sem vedel da ste janšisti vsi eni skriti geji...

Ti kot levičar pa res ne bi smel nič proti gejom nas bi moral podpirati. Ne bodi homofob 😁

Gagarin je izjavil:

a za sedanje stanje z rekordnim številom okužb, hospitalizacij, je tudi kriva predhodna vlada? Sam vprašam, ker pri janšistih je za vse narobe vedno kriva predhodna vlada...

Ne krivi ste levičarji, ker ne upoštevate navodil in naokoli rastrestate virus.😷

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ADIJOOO ()

Gagarin ::

No, da sem levičar, mi pa res še noben ni rekel. V to seveda ne štejem zmedene janšiste, ki v svoji sveti preproščini mislijo da so desničarji ;)

Gagarin je izjavil:

No, da sem levičar, mi pa res še noben ni rekel. V to seveda ne štejem zmedene janšiste, ki v svoji sveti preproščini mislijo da so desničarji ;)

Na daleč se vidi da si levak 🤪

Nedasemiveč ::

Hypatia je tip, adijooo je pa peder tralalala

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: PromeuZ ()

ADIJOOO je izjavil:

Gagarin je izjavil:

ts, ts, ko bi tvoj ljubljeni vodja vedel da javno uporabljaš srbizme. Bi moral vsaj 1 teden na koruzi klečat.

Nedasemiveč je izjavil:

Hypatia je tip, adijooo je pa peder tralalala

Kaj imate levičarji kar naenkrat toliko proti pedrom 😁 ko vas pa vrtamo ste pa vsi mokri 😆

Gagarin je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

Gagarin je izjavil:

ts, ts, ko bi tvoj ljubljeni vodja vedel da javno uporabljaš srbizme. Bi moral vsaj 1 teden na koruzi klečat.

Za njega klečim tudi cel mandat če je potrebno 🥰

Zgodovina sprememb…

Klečiš že odkar si njegov volivec....

Gagarin je izjavil:

Normalno da saj ga spoštujem kot boga 😇

ADIJOOO je izjavil:

Gagarin je izjavil:

Ti klečiš pred Hypatio, ki je tip tralalala

Machete ::

Nedasemiveč je izjavil:

Mimogrede, danes Cedevita Olimpija zaradi enega okuženega igralca ne bo smela zastopati naše države v EuroCupu. Okužen je zgolj en igralec, klub je dosledno sledil vsem navodilom ves čas, za nagrado pa bo moral klub predati tekmo. Sponzorji so tako vložili ogromno denarja za prazen nič.

V EuroCupu bomo tako edini, ki bomo tekmo primorani predati zaradi enega okuženega. Vsi ostali takšnega igralca dajo v karanteno, ostali po izvedenem testu in negativnem rezultatu lahko igrajo.

To je naša vlada :) Nič za šport, nič za gospodarstvo, nič od nič.

Gre vse za kulturo. Aja ne ne gre.
Pomota. Kultura, razen kultura primitivizma, je za sekto pod poglavjem grožnja. Kultura je antidomoljubje. Domoljubje je kmetavzarsko dirigiranje NPU in policiji, kaj je kriminal in kaj ne.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Nedasemiveč je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

Gagarin je izjavil:

Ti klečiš pred Hypatio, ki je tip tralalala

Nimam problema klečati pred dobrimi ljudmi 😁 pred tabo že ne bi 🤮 če si kaj potolažen levičar 🥱

Machete je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Mimogrede, danes Cedevita Olimpija zaradi enega okuženega igralca ne bo smela zastopati naše države v EuroCupu. Okužen je zgolj en igralec, klub je dosledno sledil vsem navodilom ves čas, za nagrado pa bo moral klub predati tekmo. Sponzorji so tako vložili ogromno denarja za prazen nič.

V EuroCupu bomo tako edini, ki bomo tekmo primorani predati zaradi enega okuženega. Vsi ostali takšnega igralca dajo v karanteno, ostali po izvedenem testu in negativnem rezultatu lahko igrajo.

To je naša vlada :) Nič za šport, nič za gospodarstvo, nič od nič.

Gre vse za kulturo. Aja ne ne gre.
Pomota. Kultura, razen kultura primitivizma, je za sekto pod poglavjem grožnja. Kultura je antidomoljubje. Domoljubje je kmetavzarsko dirigiranje NPU in policiji, kaj je kriminal in kaj ne.

Seveda je za vas jugo levičarje domoljibje kmetavzarstvo, ker ne veste kaj to sploh je ne domoljubje kaj sploh kmetija mestni fantki na metadonu ?

Zgodovina sprememb…

Hehehe Adijooo hoce vleci kar dva. Hypatiji in meni.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: PromeuZ ()

ADIJOOO je izjavil:

Gagarin je izjavil:

No, temu pa res ni potrebno nič dodati. Tipični predstavnik volilne baze SDS.

Gagarin je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

Gagarin je izjavil:

No, temu pa res ni potrebno nič dodati. Tipični predstavnik volilne baze SDS.

Ponosen na to ☺

Nedasemiveč je izjavil:

Hehehe Adijooo hoce vleci kar dva. Hypatiji in meni.

Ne okol govort 🤫🤭

Zgodovina sprememb…

Adijooo je ponosen clan podmladka SDS ter homoseksualec, ki vlece Hypatiji tralalala

Te podpiram!

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč je izjavil:

Adijooo je ponosen clan podmladka SDS ter homoseksualec, ki vlece Hypatiji tralalala

Ponosen ja ampak glede na leta že veteran... 😎

Nedasemiveč je izjavil:

Te podpiram!

To da me levičar podpira pa cenim res 😏

Zgodovina sprememb…

Aha, torej si ADIJOO še iz unih cajtov. Po Titu Tito a? Predvidevam da si bil v Jugi najbolj goreč predstavnik partije in našega Tita. Tako kot tvoj sedanji bog.

ADIJOOO je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Ponosen ja ampak glede na leta že veteran... 😎

Nedasemiveč je izjavil:

Te podpiram!

To da me levičar podpira pa cenim res 😏

Marjan is the best, Hypatia je pa tip.

PRENOS V ŽIVO: Vlado pripravljena prevzeti opozicijska četverica z ekonomistom Damijanom na čelu

Gremoooo!!! Leva sredina je rešitev!

Nedasemiveč je izjavil:

PRENOS V ŽIVO: Vlado pripravljena prevzeti opozicijska četverica z ekonomistom Damijanom na čelu

Men bi bilo vsaj mal (no ornk) nerodno, če bi predlagal Damjana za mandatarja. Šit, če je to največ kar zmore levica so še v večjem kurcu, kot sem mislil da so...

Vse je bolje od Janeza. Zaradi mene tudi, ce snezilko postavijo za mandatarja pa stoji vse skupaj dve leti. Vsaj skoda ne bo narascala.

Zgodovina sprememb…

Za snažilko ti verjamem, za Damijana pa ne. Mal si preber kakšne nebuloze tip klati, pa kako je naredil v zadnjih letih salto mortale v stališčih...

Hypathia ::

Lahko bi se spustili še nižje in predlagali Jankoviča, kot se je šušljalo. Damjan je strokovnjak na svojem področju, sicer pa povsem neprimeren za predlagani položaj, pravzaprav je neprimerna sama poteza opozicije, ki je pripravljena žrtvovati interese države samo zato, ker je trenutno odrezana od namakanja svojih rilcev v korita. Gre za tipičen avtoritarni vzgib, v smislu, edino mi smo primerni za vodenje države, ki se požvižga na demokratične standarde. Imeli so svojo možnost in za*ebali, sedaj naj počakajo na volitve.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

O jebote Hipi, katero je to svoje področje Damijana kjer je on strokovnjak?? Se ti sploh sanja o ekonomiji? Ekonomski strokovnjaki ob omembi Damijana samo zavijajo z očmi...

Telbanc ::

Nedasemiveč je izjavil:

Ja no, pol verjetno ne bo več člankov o lačnih otrocih, ampak bo verjetno v špici, kak so naši otroci debeli, ali pač ne?:))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Ja pa najbolj hecno da tile štirje jezdeci povsem odkrito povedo, kaj jih je v trenutku zbližalo - ukinjanje stolčkov po nebroj agencijah. No, če bo kaj vlado vrglo ga bo pa to. Ko se zgublja stolčke, se snamejo rokavice...

Gagarin je izjavil:

Ja pa najbolj hecno da tile štirje jezdeci povsem odkrito povedo, kaj jih je v trenutku zbližalo - ukinjanje stolčkov po nebroj agencijah. No, če bo kaj vlado vrglo ga bo pa to. Ko se zgublja stolčke, se snamejo rokavice...

Se samo spomnim mahinacij levih strank preko uradnega lista RS, pa neka odvetniška pisarna je bila še vpletena, pa sem pozabil ime.

HappyPills ::

Hypathia je izjavil:

Lahko bi se spustili še nižje in predlagali Jankoviča, kot se je šušljalo. Damjan je strokovnjak na svojem področju, sicer pa povsem neprimeren za predlagani položaj, pravzaprav je neprimerna sama poteza opozicije, ki je pripravljena žrtvovati interese države samo zato, ker je trenutno odrezana od namakanja svojih rilcev v korita. Gre za tipičen avtoritarni vzgib, v smislu, edino mi smo primerni za vodenje države, ki se požvižga na demokratične standarde. Imeli so svojo možnost in za*ebali, sedaj naj počakajo na volitve.

Zakaj bi rabili čakat? Če imajo dovolj glasov imajo čisto pravico sestavit vlado. Tudi Janez ni čakal. Kdor ima glaosve pač vlada, simpl.

Seveda, ampak oni jih nimajo, želijo jih pa pridobiti na vprašljiv način. Sicer si pa očitno pozabil, da je Šarec odstopil.

Nisem pozabil. Sej tudi Janez je v preteklosti odstopil pa kaj pol. Ja bomo vidl, najbrž že računajo na neke glasove. Bomo vidli.
Vprašljiv način pa nevem o čem ti to? Pač kupčkanje. Politika.

Očitno si pozabil, ker mešaš jabolka in hruške. Če se ti kupovanje poslancev ne zdi nič takšnega, potem ti pač ne morem pomagati.

Pa sej Janša jih tudi kupuje? Sej pa ima ja SNS samo 3 še. Pozabljaš?

Hahahaha Hypatia (ki je tip mimogrede) moralizira o sestavljanju vlade.

Saj ne, da sta Jansevi koalicijski stranki DeSus in SMC na predvolilnih soocenjih obljubljali, da z Janso v koalicijo ne gredo.

Nič ne pozablja, temu se reče kurja/sds slepota.

HappyPills je izjavil:

Ta prestop ni imel nobenega vpliva na sestavo vlade, ki jo je podprlo 52 poslancev. Opozicija pa brez nakupov nima nobene šanse prevzeti oblasti.

Gagarin je izjavil:

O jebote Hipi, katero je to svoje področje Damijana kjer je on strokovnjak?? Se ti sploh sanja o ekonomiji? Ekonomski strokovnjaki ob omembi Damijana samo zavijajo z očmi...

Kateri pa? Neoliberalci? Irelevantno.

Zgodovina sprememb…

Urbano#Desno ::

Smo tole pa bo ekipa

Babušek
Komedijant
kosovarka
che guevara skrajnež
in vse to bo vodil falirani ekonomist

Zima bo huda zelo huda. Tisti z veliko špeha boste postali vitki in agilni ... ostali pa jebi ga :D

Itak bomo not zaprti. Tak da let the games begin!

Utk ::

Janševa vlada je baje nelegitimna, ker je dobil vlado preko izdajalcev. Čeprav je dobil 25% na volitvah. Kakšna bo legitimnost JPD, ki ga ni volil nihče?

nergac ::

Pa dobro a se je vsem zmešalo ali kaj?

V vlado v senci vabijo Desus ...

Brez komentarja.

A ne bi raje razglasili monarhijo s Karlom I. na čelu?

Hypathia je izjavil:

HappyPills je izjavil:

Ta prestop ni imel nobenega vpliva na sestavo vlade, ki jo je podprlo 52 poslancev. Opozicija pa brez nakupov nima nobene šanse prevzeti oblasti.

Gagarin je izjavil:

Kateri pa? Neoliberalci? Irelevantno.

1) Joj sprenevedanje, kupl bodo/želijo cel Desus, povsem enako kot ga je Janša.
2) Ne, še zdaleč ne samo neoliberalci, v Evropi je imel recimo malo podobna stališča (pa še zdaleč ne tako skrajna) zgolj Varufakis...

JJ če bi bil pameten bi vladanje z veseljem prepustil telim pajacem. Glede na prihajajočo zdravstveno in ekonomsko krizo se vladi ki bo peljala tale vlak skozi zimo ne piše nič dobrega. Samo se mi zdi da mu preveč diši predsedovanje EU prihodnje leto.

Urbano#Desno je izjavil:

JJ če bi bil pameten bi vladanje z veseljem prepustil telim pajacem. Glede na prihajajočo zdravstveno in ekonomsko krizo se vladi ki bo peljala tale vlak skozi zimo ne piše nič dobrega. Samo se mi zdi da mu preveč diši predsedovanje EU prihodnje leto.

Tega ne bo storil, torej priznavaš, da Janša ni pameten?

luli ::

Urbano#Desno je izjavil:

Winter is coming. Bo pa zanimivo, kako bo EU reagirala na novega whatafakisa.

Nedasemiveč je izjavil:

Nikoli nisem trdil da je. V slo politiki pristane bolj ali manj samo ološ ki ga drugje nočejo. Žal imamo samo slabe leve in slabše leve izbire.

Gagarin je izjavil:

1) Joj sprenevedanje, kupl bodo/želijo cel Desus, povsem enako kot ga je Janša.

Desus bo premalo, sploh ker je Polnar zastonj SDSov. Po drugi strani mora Janša zgolj Erjavcu dati ponudbo, ki je ne more zavrniti, kar ne bi smelo biti pretežko.

Gagarin je izjavil:

2) Ne, še zdaleč ne samo neoliberalci, v Evropi je imel recimo malo podobna stališča (pa še zdaleč ne tako skrajna) zgolj Varufakis...

Damjan je keynesianec, to je pa politika, ki je danes v EU zelo čislana in s katero so reševali korona krizo in povezano recesijo. Četudi bi bila njegova stališča dejansko skrajna, to še ne pomnei, da ni strokovnjak, navsezadnje je profesor na najboljši ekonomski fakulteti v Sloveniji, ki ima neko veljavo tudi v tujini.

Zgodovina sprememb…

eh, eh, Damijan je zelo daleč od keynesianca...Pa na tej "najboljši ekonomski fakulteti" sem jaz študiral podiplomsko, glede na napisano, za razliko od tebe očitno...

P.s.: dobr da si šla na gugl pogledat pa popravit kako se napiše ;)

nergac ::

Zakaj niso predlagali Mraka recimo?
A Mrak noče?

Urbano#Desno je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Nikoli nisem trdil da je. V slo politiki pristane bolj ali manj samo ološ ki ga drugje nočejo. Žal imamo samo slabe leve in slabše leve izbire.

Ni res.
Imamo Šiškota.
Samo ga nimate jajc volit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nergac ()

Ne, noče, so ga že večkrat prosili.

Mrak je pa precej prepameten, da bi se spustil v tole godljo. Damijan pa...

Gagarin je izjavil:

eh, eh, Damijan je zelo daleč od keynesianca...Pa na tej "najboljši ekonomski fakulteti" sem jaz študiral podiplomsko, glede na napisano, za razliko od tebe očitno...

P.s.: dobr da si šla na gugl pogledat pa popravit kako se napiše ;)

Profesor očitno nisi, za razliko Damjana. Kakršnakoli so že njegova politična stališča, nestrokovnosti mu ne more nihče očitati, lahko se samo ne strinja z njim.
««
216 / 466
»»