Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica se ne poveže
tipkovnica se ne poveže
kajjedx ::
Živjo.
Imam tipkovnico Logitech K400. Na začetku je bila je priključena na računalnik št. 1 preko njenega originalnega bluetooth recieverja; delalo je bp. Potem sem jo priključil na računalnik št. 2, ampak tokrat preko Logitech Unifying Reciever-ja (povezavo sem skonfiguriral z Logitechovim programom Unifying software); delalo je bp. Potem sem jo želel povezati na računalnik št. 1 z njenim originalnim bluetooth recieverjom, ampak se ne poveže. Na Unifying software sem jo unpare-ral. Probal sem jo večkrat vključiti in izključiti, vzeti ven baterije, ampak se še zmeraj ne poveže.
Ima kdo rešitev, kako jo povezati nazaj na računalnik št. 1?
Imam tipkovnico Logitech K400. Na začetku je bila je priključena na računalnik št. 1 preko njenega originalnega bluetooth recieverja; delalo je bp. Potem sem jo priključil na računalnik št. 2, ampak tokrat preko Logitech Unifying Reciever-ja (povezavo sem skonfiguriral z Logitechovim programom Unifying software); delalo je bp. Potem sem jo želel povezati na računalnik št. 1 z njenim originalnim bluetooth recieverjom, ampak se ne poveže. Na Unifying software sem jo unpare-ral. Probal sem jo večkrat vključiti in izključiti, vzeti ven baterije, ampak se še zmeraj ne poveže.
Ima kdo rešitev, kako jo povezati nazaj na računalnik št. 1?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29123 (10730) | Kayzon |
» | povezava tv wireless tipkovnice miskeOddelek: Pomoč in nasveti | 593 (411) | thetech |
» | Nekdo mi nekako vdira (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12594 (7853) | Mare2 |
» | Miška na adroid telefonu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2434 (2129) | fujtajksel |
» | Miška MX Performance LogitechOddelek: Kaj kupiti | 8342 (5825) | sajmon |