» »

Parkiranje na Hrvaškem

Parkiranje na Hrvaškem

NaceGorenjc ::

Gregor Bakija je povezan s hrvaškimi odvetniki, ki z neplačanimi parkiranji služijo mastne evre. Delujejo na principu zastraševanja. Hrvaški odvetniški klan z odvetnikom Markom Kuzmanovićem iz Pule na čelu (v njegovem klanu je še par odvetnikov, med njimi Shain Pacheco-Vinković) od različnih upraviteljev parkirišč dobiva podatke o neplačani parkirnini, podprto s slikami in vsemi podrobnostmi o parkiranem vozilu. Verjetno je to za njih vhodni strošek. Te podatke pošlje g. Bakiji, ki kot slovenski odvetnik lahko dobi podatke o lastniku vozila in potem nanj naslovijo zahtevo za plačilo parkirnine (nekaj EUR), strošek pridobivanja podatka o lastniku (cca 100 €), prevod dokumentacije (okrog 80 €), vse to zapakirajo in pošljejo lastniku kot zahtevek za plačilo. Ponavadi ne priložijo pooblastila lastnika / upravitelja parkirišča in denar naj bi se nakazal na račun hrvaškega odvetnika, ki si ga lepo vtakne v žep, razen morda delček plača pomočniku Bakiji v Slovenijo za njegove velike zaluge. Posebej so jim pri srcu podjetja lastniki vozil, pri njih zastraševanje o tožbi najbolj vžge saj se le-ti načeloma ne želijo ukvarjati s tem.
Torej ta odvetniška združba upravlja utečen posel, vsi prevodi so standardizirani, če podrobno pogledate so ponekod celo napačno vnešeni podatki o npr. odvetniku, torej posel za nekaj minut, ki ga izvaja kakšno dekle (Tamara). Sami presodite ali gre za poštene posle ali ne.
  • zaklenil: AndrejO ()

starboi ::

Kaj točno je smisel te teme ? Admini zaklenite in odstranite temo in uporabnika iz tega portala. Lp

NaceGorenjc ::

Glede na ostrino vašega odgovora sklepam, da še kako dobro veste zakaj gre.

GrX ::

Khm... Seveda dobro vemo zakaj gre, saj to ni nič novega. Omenjena praksa se izvaja že vsaj 10 let. Če se ne motim smo o tem imeli že vsaj 10 tem.

Smurf ::

Zakaj rabimo sedaj spet novo temo?

AndrejO ::

Res je, ne potrebujemo še ene teme, če že imamo: Dobil kazen iz hrvaške po skoraj 2 letih?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kazen za parkiranje na hrvaškem 2015 shain pacheco vinković

Oddelek: Na cesti
328209 (5877) AndrejO
»

Plačilo kazni za prometni prekršek? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6725465 (12780) Aston_11
»

kazen za parkiranje

Oddelek: Loža
122044 (1768) bzp

Več podobnih tem