Forum » Strojna oprema » Piskanje plate, ce je notr Geforce
Piskanje plate, ce je notr Geforce
Yeznick ::
Imam plato ABIT KT7E z najnovejsim BIOSom in Gainward Geforce 4 MX440 Powerpack tudi z najnovejsim BIOSem. Vedno ko ugasnem računalnik, mi pri ponovnem prižigu nastane en dolg pisk in dva kratka. Vem da je to znak, da je nekaj z grafično. Samo grafična je v redu. V deloveanje jo prisilim tako, da pritisnem gumb za ugasnitev računalnika, in ko se vse skupaj ugaša, pritisnem gumb še enkrat (s tem naredim kak električni sunek?????) in računalnik ne piska in se uspesno zazene. tudi vse skupaj deluje cisto stabilno, kot da nebi bilo nic narobe.
tudi ze prej je bilo z Geforve 2TI enako, samo za razliko od zdajsnjega geforca, mi je tisti crknu in sem kupil tega od Gainwarda.
Ce seveda dam v plato PCI graficno kartico, se racunalnik prizge brez problema.
Kaj je narobe. Kaj z AGPjem, plato, napajalcem?
Yeznick
Enhance 3002
ABIT KT7E
Duron 1000
256 PC133 RAM
Gainward Geforce 4 MX440 Powerpack
tudi ze prej je bilo z Geforve 2TI enako, samo za razliko od zdajsnjega geforca, mi je tisti crknu in sem kupil tega od Gainwarda.
Ce seveda dam v plato PCI graficno kartico, se racunalnik prizge brez problema.
Kaj je narobe. Kaj z AGPjem, plato, napajalcem?
Yeznick
Enhance 3002
ABIT KT7E
Duron 1000
256 PC133 RAM
Gainward Geforce 4 MX440 Powerpack
Blue22 ::
ej nebi vedu ampak men gf2 podobn dela, če slučajno kišto fino ruknem, začne piskat kao da ni not, jest jo sm not porinem bolj pa restart dam, ampak v tvojm primeru po moje to ni to...bi pa reku da je grafa
kurc kne vem kaj bi napisu
slawc ::
men tud piska, mam pa MSI delta-l pa saphire 9100
pa sem ne da pogledat kwa tocn je to. Piskat pa zacne ko se w2k nalozijo ca. 60% (tist graficni progress bar)
pa sem ne da pogledat kwa tocn je to. Piskat pa zacne ko se w2k nalozijo ca. 60% (tist graficni progress bar)
LP,
Slawc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim ocenite mi tale računalnikOddelek: Kaj kupiti | 848 (769) | Yeznick |
» | Direct3d -> je BSOD, OpenGL ni BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 1268 (1209) | boštjan |
» | Zagon racunalnika na nenavaden nacinOddelek: Pomoč in nasveti | 1096 (934) | Yeznick |
» | Gainward Geforce 4 MX 440 PowerPack hlajenjeOddelek: Strojna oprema | 722 (673) | frenk |
» | Windows XP zmrzne ali pa BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 1222 (1047) | Trupl0 |