» »

Ne dosegam kapitalističnih norm

Ne dosegam kapitalističnih norm

Finest ::

Je kdo tukaj, ki za delo potrebuje bistveno več časa, kot nekdo drug. Do rezultatov pride po daljši poti kot običajno. Tud strokovnost, tehničnost je težava in znanje tujih jezikov. Me zanima kako se s tem soočate. Ste si poiskal delo, ki je primerno za vas, čeprav slabše plačano. Recimo delo v trgovini, čiščenje, delo v kuhinji....
  • zaklenilo: zee ()

pegasus ::

Brez muje se čevelj ne obuje.

jazjaz52 ::

Če ne dosegaš kapitalističnih norm se javi, v Levici in te bodo tam zaposlili - to da ne dobiš pri njih plačila in da delaš več kot uraden delavnik te naj ne odvrne. Vsak naj dela to za kar je sposoben-ampak zato naj ne pričakuje plače poslanca

ginekk ::

Finest je izjavil:

Je kdo tukaj, ki za delo potrebuje bistveno več časa, kot nekdo drug. Do rezultatov pride po daljši poti kot običajno. Tud strokovnost, tehničnost je težava in znanje tujih jezikov. Me zanima kako se s tem soočate. Ste si poiskal delo, ki je primerno za vas, čeprav slabše plačano. Recimo delo v trgovini, čiščenje, delo v kuhinji....

V nobenem delu ne moreš napredovat brez prakse. Torej zadosti vaje izuri, posledično skrajša čas. To je morda vsem najbolj nazorno pri jezikih. Lahko imaš N certifikatov in perfektno teorijo, a govoril ne boš tekoče dokler zares ne prakticiraš (recimo službeni konferenčni klici in pogovarjanje s strankami)

Glede tehničnega znanja in jezikov pa; imam kar nekaj kolegov, ki so bili "leseni" v šoli in potem nadaljevali v obrtniških vodah (od keramičarja, zidarja do avto mehanika). Nobenemu ne gre slabo.

Berserker ::

Jaz se vedno sprašujem, kako je mogoče, da se v tako razviti civilizaciji, še vedno obnašamo kot lovci iz pradavnine, ki se za osnovno preživetje morajo vsakodnevno spopadad z stresnimi in nevarnimi sitacijami.

zee ::

Ne bomo ugotavljali, ker jamrarije nobene sorte ne podpiramo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avstrija in delo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9746837 (33051) invisuu
»

Brezplačno izobraževanje

Oddelek: Loža
132147 (1523) 111111111111
»