» »

Madžarska

Madžarska

Yossarian ::

Rabim malce pomoči. Od 25.6. do 29.6 bi se peljali na zahod Madžarske. Kopali bi se v Hevizu, veslali po jami Tapolca, si ogledali živalski vrt v Veszpremu... Pomagajte mi planirat 4 dnevno pot, vsakič bi spali v drugem mestu. V Budimpešti smo že bili, tako da ne bi šli več tja.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

EdoK ::

Vse kraje doživel, imeli boste zanimiv izlet. Veslanje smo opravili pred pol leta. Če si vajen jam kot je Postojnska, zna biti razočaranje, po drugi strani pa zanimivo, ker je zelo utesnjena jama. Ni za klaustrofobike. Ker greste v visoki sezoni, računaj na to, da boste za vstop morali čakati. Pred nakupom ti to povedo, zato predvidi 2-3 urno pauzo, ki jo lahko izkoristite za ogled kraja (ni bogvekaj), kosilo.

Yossarian ::

Hvala. Vesel sem vsakega predloga.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

The Player ::

Da ne odpiram nove teme, bom vprašal za nasvet tu.

Sam tudi planiram popotovanje v tujino, ampak na Slovaško.

Plan za potovanje sicer že imam, zatakne se pri planiranju prenočišča, ker nimam občutka koliko časa se bom zadržal v posameznem kraju in koliko časa bom sploh potreboval do tja. Kako potem planirati? Kak nasvet? Je bolje, da rezerviram vnaprej al se da tudi kaj dobiti tudi nenapovedano?

Bi šel pa bolj "backpacking" stil, tko, da plan ni 100% začrtan in se v hipu lahko zgodi, da spremenim plane. Če bi recimo imel dovolj časa, da pridem do naslednjega mesta se mi zdi neumno, da bi potem prenočeval samo zaradi tega, ker že imam rezervirano prenočišče recimo.

Ales ::

Potem pač ne moreš vnaprej rezervirati prenočišč in se boš moral znajti sproti. Kljub temu lahko približno preveriš, kje bi spal in se tudi pozanimaš, kako zasedeni so in kaj se lahko zgodi, če kar priletiš tja ob x uri brez rezervacije.

Mimogrede, nova tema nič ne stane, krasti teme drugim pa ni ravno lepo. ;)

user-pass ::

Mi gremo v soboto za en teden na Slovasko in se malo Madzarske, sem pa bolj na komot in je ze vse rezervirano na Airbnbju, za vse ostalo pa je Tripadvisor. Grem pa prvic v tiste kraje.

c3p0 ::

>> Bi šel pa bolj "backpacking" stil, tko, da plan ni 100% začrtan in se v hipu lahko zgodi, da spremenim plane. Če bi recimo imel dovolj časa, da pridem do naslednjega mesta se mi zdi neumno, da bi potem prenočeval samo zaradi tega, ker že imam rezervirano prenočišče recimo.

Booking.com, rezerviraš le take z možnostjo odpovedi. Če se ti bodo precej spreminjali plani, pa sproti.

nejcek74 ::

booking, rezerviras vsak vecer za en dan vnaprej, ter tako lovis znizane cene prenocisc. Moras pa biti dovolj prozen da v primeru slabe ponudbe zavijes v naslednje mesto.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Toskana neplansko

Oddelek: Loža
276264 (3815) jype
»

Potovanje in spanje za študentski žep

Oddelek: Loža
152299 (1733) Ice-Heki
»

Potovanje v New York ali San Francisco? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10336225 (32912) Miha_T
»

Po Evropi z avtomobilom

Oddelek: Loža
103779 (3128) fosil
»

Poceni v Francijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7922833 (17832) Karaya 52

Več podobnih tem