» »

His Dark Materials (TV serija)

His Dark Materials (TV serija)

Temo vidijo: vsi
1
2
»

T-h-o-r ::

T-h-o-r je izjavil:

Lyro k nam, fotra pa v nekaj tretjega

ups, zajebal

will in ona se skupaj znajdeta v drugem, foter pa spet v drugem
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

predi ::

Moja ocena prve sezone je 6/10 na račun neobstoječega razvoja likov in katastrofalnega podajanja zgodbe nasploh. Ko se je zgodil finale, mi je bilo vseeno kaj se s katerim koli likom zgodi.

Dosan ::

predi je izjavil:

Moja ocena prve sezone je 6/10 na račun neobstoječega razvoja likov in katastrofalnega podajanja zgodbe nasploh. Ko se je zgodil finale, mi je bilo vseeno kaj se s katerim koli likom zgodi.

Točno to...veš da je slabo narejeno ko filmu/seriji ne uspe gledalcu vzbuditi VSAJ toliko čustev kot jih je knjiga.

oo7 ::

Phantomeye je izjavil:

oo7 je izjavil:

Finalna epizoda mi je bila še najboljša v celotni sezoni. Drugače pa bi dal prvi sezoni 7/10

Tisti, ki ste brali knjige lahko eden v spoilerju napiše kam vodi tisti portal na severu ?

A za Willa te pa ne zanima? :))

SPOILER

Če v Lyrinem svetu najebejo otroc - rezanje deamonov, v svetu, kamor zaide Will, najebejo odrasli

Za njega sem mislil, da je šel v Layrin svet glede na to, da je tisti črnc tam hodil med svetovoma.

Phantomeye ::

oo7 je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

oo7 je izjavil:

Finalna epizoda mi je bila še najboljša v celotni sezoni. Drugače pa bi dal prvi sezoni 7/10

Tisti, ki ste brali knjige lahko eden v spoilerju napiše kam vodi tisti portal na severu ?

A za Willa te pa ne zanima? :))

SPOILER

Če v Lyrinem svetu najebejo otroc - rezanje deamonov, v svetu, kamor zaide Will, najebejo odrasli

Za njega sem mislil, da je šel v Layrin svet glede na to, da je tisti črnc tam hodil med svetovoma.

Pomoje je to drug portal, not sure. Knjige nisem bral od 8. razreda osnovne šole, to je cirka 18 let in se ne spomnim koliko tega s črncem je bilo v prvi trilogiji. Moram še enkrat prebrat.

Phantomeye je izjavil:

Pomoje je to drug portal, not sure. Knjige nisem bral od 8. razreda osnovne šole, to je cirka 18 let in se ne spomnim koliko tega s črncem je bilo v prvi trilogiji. Moram še enkrat prebrat.

Ne vem ampak jaz sem mislil, da je isti.

oo7 je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

Ne vem ampak jaz sem mislil, da je isti.

Naj ne bi bil. Če zares ni, so mal čudno prikazal

His Dark Materials: Season 2 | Official Teaser | HBO

Novembra

16 november druga sezona

Season two of His Dark Materials begins after Lord Asriel has opened a bridge to a new world, and, distraught over the death of her best friend, Lyra follows Asriel into the unknown. In a strange and mysterious abandoned city, she meets Will, a boy from our world who is also running from a troubled past. Lyra and Will learn their destinies are tied to reuniting Will with his father but find their path is constantly thwarted as a war begins to brew around them. Meanwhile, Mrs. Coulter searches for Lyra, determined to bring her home by any means necessary.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

His Dark Materials: Season 2 | Official Trailer | HBO

Začela se je druga sezona TV serije His dark Materials.

Keth Selhan ::

Ja pravkar pogledala prvi del. Zelo zadovoljna.

Dosan ::

Kje pa gledate? Na HBO Go je še ni.

Keth Selhan ::

Travnik.

Sem pogledal prvi dve epizodi v drugi sezoni tretja in četrta me še čakata a sem kar izgubil zanimanje za tole TV serijo :8)

svecka ::

men je serija top!

Napovedana tretja sezona, ki pa bo tudi zadnja.

Okapi ::

Ja no, trilogija se običajno po tretji sezoni konča.;) Razen Štoparski vodnik, tam ima trilogija pet delov.;)

Okapi je izjavil:

Ja no, trilogija se običajno po tretji sezoni konča.;) Razen Štoparski vodnik, tam ima trilogija pet delov.;)

Ne vem no, hobit je imel 3 filme, harry potter 8 :P

oo7 je izjavil:

Napovedana tretja sezona, ki pa bo tudi zadnja.

Tole je čudno, druga sezona je pokrila komaj pol druge knjige. Pa je druga knjiga malenkost krajša od prve. Tretja knjiga pa je skoraj še enkrat daljša od druge.

Zgodovina sprememb…

DamijanD ::

A je harry trilogija?

DamijanD je izjavil:

A je harry trilogija?

Ne, je pa septologija, ki ima OSEM filmov. Kaj je tukaj nerazumljivega?

To pomeni, da ni nenavadno, če ima trilogija več kot tri sezone (oz. filme), ker imajo tudi druge zbirke več filmov kot pa imajo knjig.

Zgodovina sprememb…

Tretja katera bo tudi finalna sezona se začne 5 decembra.

PrimoZ_ ::

Dokaj dobre knjige, seriji pa malo zmanjka.

His Dark Materials: Season 3 | Official Trailer | HBO

cias ::

PrimoZ_ je izjavil:

Dokaj dobre knjige, seriji pa malo zmanjka.

Ja mam avdio knjigo, se mi zdi da je BBC dramatizacija. Samo zaradi serije sploh nisem začel poslušat.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

House of the Dragon (TV serija) (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Sedem umetnosti
58593944 (5778) BaTeMaN
»

Altered Carbon (Tv serija 2018-) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
10022314 (11548) DamijanD

Več podobnih tem