Forum » Loža » Cheaper and more
Cheaper and more
freesty ::
Kaksne so vase izkusnje?
Predvsem me zanima, kako dolgo se caka, ko je paket ze v sloveniji?
Predvsem me zanima, kako dolgo se caka, ko je paket ze v sloveniji?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Groot ::
Moje dosedanje izkušnje so dobre. Dostava načeloma nekje v tistem predvidenem okviru, sicer bolj na zgornjih mejah ali pa kakšen dan čez (nisem še dobil v npr. pod 10 dneh). Ravno v decembru sem čakal malce dlje časa, ampak so mi po poslanem e-mailu v roku dveh ur takoj sporočili da se opravičujejo in da pošiljka iz tujine zamuja.
Glede dostave, ko je stvar že v SLO, pa kolikor vem je malce odvisno kje se nahajaš. Znotraj LJ je meni kar vedno osebno pripeljal. SKlepam, da drugam v SLO pač pošiljajo po pošti.
Glede dostave, ko je stvar že v SLO, pa kolikor vem je malce odvisno kje se nahajaš. Znotraj LJ je meni kar vedno osebno pripeljal. SKlepam, da drugam v SLO pač pošiljajo po pošti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()
freesty ::
5.1 je bila posiljka v sloveniji. Zdaj pa cakam. Problem je, da sem narocil maticno plosco, to ki pa uporabljam pa moram vrnit. In upam, da bom lahko samo zamenjal, da ne bom offline vmes :)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
kixs ::
Ko dobis racun za placat, je posiljka v Sloveniji. Dobis nato v enem dnevu, ko prejmejo placilo.
Pri njihovih rokih se stejejo le delovni dnevi.
Pri njihovih rokih se stejejo le delovni dnevi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47314 (18155) | uporabnik50 |
» | časi dostave dostavnih servisev ?Oddelek: Loža | 7906 (2969) | fikus_ |
» | Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23751 (14187) | kixs |
» | Pošiljanje vrednih stvari po pošti v tujinoOddelek: Loža | 11443 (10792) | lexios |
» | Cheaper&More, preprosto čežmejno nakupovanjeOddelek: Loža | 3107 (1988) | Yohan del Sud |