Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti neonko -
Kje kupiti neonko -
Klemenn ::
Torej..ene 5frendov ns je..k bomo dal neonke na skuterje
pa me zanima kje to kupt? V mlaocmu vem da majo, sm tm majo tite, k niso skor nič ovite v kako plastiko al pa kej...mislim...dejte povedat kje bi dubu najbolj trpežne..sej bom jzst sliko svoje nalimau, da boste vidl kaj mislim..s je trenutno nimam
pa me zanima kje to kupt? V mlaocmu vem da majo, sm tm majo tite, k niso skor nič ovite v kako plastiko al pa kej...mislim...dejte povedat kje bi dubu najbolj trpežne..sej bom jzst sliko svoje nalimau, da boste vidl kaj mislim..s je trenutno nimam
Klemenn ::
hm..ka mi pa bodo dve? jzst bi sm eno
tist sem pa že gledal ja..ka tisto pridejo pač dve neonke..al je tisto že zvezano tak skupi?
tist sem pa že gledal ja..ka tisto pridejo pač dve neonke..al je tisto že zvezano tak skupi?
burkiburke ::
V cool pc-ju so dve katode 4500 (akcija na akciju ), ena pa 3.200Sit.
"Neonke" oz. hladne katode kako im samo ime kaže se ne grejejo in niso dodatni vir toplote v ohišju. Svetijo pa močno, ne vem specifikacije...
Komplet od dve neonke pride z 1 inverterjem za dve katode, samo je ta razlika.
LP, Burki
"Neonke" oz. hladne katode kako im samo ime kaže se ne grejejo in niso dodatni vir toplote v ohišju. Svetijo pa močno, ne vem specifikacije...
Komplet od dve neonke pride z 1 inverterjem za dve katode, samo je ta razlika.
LP, Burki
burkiburke ::
Oj Jebediah, sej vseenno, lahko je ena lahko komplet od dve
So kar dobro zaščitene. Katoda je v ohišju od pleksi stekla, edino ne vem kako bi prenešale vibracije . Verjetno bi moral mal zmanjšati vibracije katere prihajajo od motorja oz. ceste, ne vem...
LP, Burki
So kar dobro zaščitene. Katoda je v ohišju od pleksi stekla, edino ne vem kako bi prenešale vibracije . Verjetno bi moral mal zmanjšati vibracije katere prihajajo od motorja oz. ceste, ne vem...
LP, Burki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kabl za neonkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1837 (1426) | jest135 |
» | UV luc v ohisjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2433 (1068) | SebaR |
» | Kako Narediti/popraviti napajalno vezje za neonko?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5125 (4833) | Azrael |
» | trgovina za pc moddingOddelek: Kaj kupiti | 1391 (1186) | Sahel |
» | Ali obstaja UV LED dioda??Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3393 (2848) | Brane2 |