Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Čokoladko ::
Bi se moral pozicionirat že včeraj pa se mi ni dalo. Ta pofukana lenoba me tepe. Over and over again. :) Oz lahkomiselnost. Zj pa žrem drek.

Mato989 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kdor reskira profitira, ostali pač ne, vsaj v takih day tradih!
A ta moto velja tudi za Vazelina?
Vazelin je cursed... on je svoj primer =)
Ko on proda jaz kupim, samo talent ne pove 12 ur prej da bi se pripravli!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

KappaPride ::
Bodo prej Binance pa Coinbase skupaj zaprl, preden Bitstamp heknejo. Upam, da dodajo še Tezos in to je to, čim manj random coinov. Kupiš XRP in pošlješ na younameit scam borze, dobiš v par minutah.

PrihajaNodi ::
Bi se moral pozicionirat že včeraj pa se mi ni dalo. Ta pofukana lenoba me tepe. Over and over again. :) Oz lahkomiselnost. Zj pa žrem drek.
Poslusal bi pametnejse od sebe. Kakob, yjpe...se to bos izgubil kar imas.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Poslusal bi pametnejse od sebe. Kakob, yjpe...se to bos izgubil kar imas.
Poslušat tipe iz nekih forumov je pa res pametno. Dobro saj vem da trollaš. Imam svoj gameplan, oni imajo drugega. Kaj me boli k za njih.
KappaPride je izjavil:
Bodo prej Binance pa Coinbase skupaj zaprl, preden Bitstamp heknejo. Upam, da dodajo še Tezos in to je to, čim manj random coinov. Kupiš XRP in pošlješ na younameit scam borze, dobiš v par minutah.
So ga že leta 2015. :) Pa niti me ne skrbi da bi heknili Bitstamp, bolj me skrbi da bi skehali moj account kot so kolegovega. Preveč denarja je posredi, da bi se igračkal s tem. Logično. Samo kar je tole danes ni podobnu ničemur.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Čokoladko ()

Poslušat tipe iz nekih forumov je pa res pametno. Dobro saj vem da trollaš. Imam svoj gameplan, oni imajo drugega. Kaj me boli k za njih.
To so bili early adopterji ne gemblerji kot si sam.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ja. A izumljaš toplo vodo? In zato, ker je bil nekdo early adopter naj jaz kupim Tezos. Oh.

Vsaj nekdo je kaj pametnega priporocil tu. Gemblanje ni za vse
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Haha ma kotejebe tebe in to glupo trollanje. Vseeno, če se spet zaklene tema. Pa sj ne da bi mi šel na živce.
Blow it.
Blow it.

Facebook dev ::
Ok, vau. Big deal. 6 ur ne moreš dostopat do svojih kojnov. Kaj pa Jype, ki ima Bitoince v cold walletu, privatni ključ pa razdeljen po 10 različnih lokacijah v Ameriki, Evropi, Avstraliji in Aziji. Kako bo on naredil nek tak quick trade, da zasluži keš? Ne more. On ima 2 tedenski projekt, če želi dostopati do svojih BTCjev. Potem mi pa folk tuki na forumu joka, da mu bitstamp 6 ur ni sprocesiral transakcije. lol.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Buggy ::
PrihajaNodi je izjavil:
Zato pa so revezi. V glavah
Dobro ti ves kdo je revez v glavi, mi pa tudi

Si ze kdaj pomislil, da bi se mogoce vzdrzal brezveznega komentiranja/napovedovanja/trolanja/jokcanja/shitpostanja, pa naredu malce samoanalize? Pa dejansko to mislim dobronamerno...no, vsaj na nek nacin

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

Buggy ::
Kar pa se same teme tice. Jaz sem se vedno holder (vcasih bil zagrizen daily trader in miner), pa me teli vmesni padci in dvigi res ne tangirajo popolnoma nic vec, kaj sele da bi se zdej na trepalnice metal, spekuliral ali napovedoval neosnovane katastrofe ali gaine, kot to eni tako radi pocnejo. Kaksna milina!
Long-term je razprsen crypto vsekakor win, seveda za sredstva, ki si jih pripravljen pozabit. Ce nimas res nekih aberveznih coinov nima it kaj narobe. Glede na vse skupaj, sploh trenutno situacijo v svetu je prihodnost crypta bolj svetla kot ne, pa to ne mislim zgolj v vrednosti temvec sami ideji...zgolj moje skromno mnenje.
Spremljanje topicov kot je tale, pa ja zaradi dolocenih osebkov (vemo kdo), ze zdavnaj izgubilo tisto pravo vsebino, ki so jo ravno na tem forumu zelo korektno polnil doloceni uporabniki, ki so se ze zdavnaj odsli iz debate...spet zaradi zelo vsebinskih postov dolocenih osebkov (spet vsi vemo katerih).
Tko da hvala in uzivajte v neproduktivnosti se naprej
Long-term je razprsen crypto vsekakor win, seveda za sredstva, ki si jih pripravljen pozabit. Ce nimas res nekih aberveznih coinov nima it kaj narobe. Glede na vse skupaj, sploh trenutno situacijo v svetu je prihodnost crypta bolj svetla kot ne, pa to ne mislim zgolj v vrednosti temvec sami ideji...zgolj moje skromno mnenje.
Spremljanje topicov kot je tale, pa ja zaradi dolocenih osebkov (vemo kdo), ze zdavnaj izgubilo tisto pravo vsebino, ki so jo ravno na tem forumu zelo korektno polnil doloceni uporabniki, ki so se ze zdavnaj odsli iz debate...spet zaradi zelo vsebinskih postov dolocenih osebkov (spet vsi vemo katerih).
Tko da hvala in uzivajte v neproduktivnosti se naprej

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

Tistih pravih tehnicno podkovanih nikoli ni bilo tu ali sem kaj zamudil? No eden je bil, pa so ge benali iz foruma.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jaz tudi slotech kripto vem ne berem, da bi se kaj naučil, ampak da se zabavam. Že davno nazaj sem dojel, da debate tu ne moreš jemati kaj drugega kot komedije. Jokanje Nodija, Vazelinovi neuspešni buybacki, bedno trolanje SeniorDeva in Profdoktorja. Je fajn tema za zmetat kakih 5 minut vsako uro stran, pa se malo nasmejat.
Glede resnih tem kripta pa seveda spremljam več kot 20 različnih subredittov, tehničnih in netehničnih, prijavljen sem v kakšne 3 skupine za namige in dojave (tudi plačljive). 6 ur tedensko študiram tehnično analizo in novopridobljeno znanje apliciram na večini potencialno zanimivh koinov, ki so dostopni z glavnih pravih menjalnic (Kraken, Binance, Kucoin). Subscribean sem na 16 github repozitorijev projektov/crypto coinov, kjer redno spremljam kako delo napreduje, pregledujem napisano kodo in odkrivam buge ter odpiram issueje in merge requeste s posameznimi fixi. V nekaj 10 primerih so bili moji merge requesti tudi sprejeti.
Ko se naveličam tega, počekiram še na Medium in tam pregledanem novonapisane članke s področja kripta ali pa priznanih kripto strokovnjakov. V prostem času pa potem analiziram r/Cryptocurrency in twitter poste s kripto tagi in računam sentiment s svojimi algoritmi razvitimi v zadnjem letu, s katerimi se potem odločam, kakšna je moja naslednja pozicija v kriptu.
Tako da naslednič preden me obtožiš, kaj kdo dela in kaj kdo ne dela in kdo nima pojma, se zamisli. Bomo videli kje boš ti čez nekaj let, ko bo ves trudi, ki ga vlagam, obrodil sadove.
Glede resnih tem kripta pa seveda spremljam več kot 20 različnih subredittov, tehničnih in netehničnih, prijavljen sem v kakšne 3 skupine za namige in dojave (tudi plačljive). 6 ur tedensko študiram tehnično analizo in novopridobljeno znanje apliciram na večini potencialno zanimivh koinov, ki so dostopni z glavnih pravih menjalnic (Kraken, Binance, Kucoin). Subscribean sem na 16 github repozitorijev projektov/crypto coinov, kjer redno spremljam kako delo napreduje, pregledujem napisano kodo in odkrivam buge ter odpiram issueje in merge requeste s posameznimi fixi. V nekaj 10 primerih so bili moji merge requesti tudi sprejeti.
Ko se naveličam tega, počekiram še na Medium in tam pregledanem novonapisane članke s področja kripta ali pa priznanih kripto strokovnjakov. V prostem času pa potem analiziram r/Cryptocurrency in twitter poste s kripto tagi in računam sentiment s svojimi algoritmi razvitimi v zadnjem letu, s katerimi se potem odločam, kakšna je moja naslednja pozicija v kriptu.
Tako da naslednič preden me obtožiš, kaj kdo dela in kaj kdo ne dela in kdo nima pojma, se zamisli. Bomo videli kje boš ti čez nekaj let, ko bo ves trudi, ki ga vlagam, obrodil sadove.

Btw ce si tako inteligenten pa bi lahko kaj prispeval tu in povedal za kak super duper coin.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Dude? Trolam?
Moje izobraževanje je kar omejeno na to temo, kje da bi se mi dalo še kaj drugega brat ...
Moje izobraževanje je kar omejeno na to temo, kje da bi se mi dalo še kaj drugega brat ...

Facebook dev je izjavil:
Ok, vau. Big deal. 6 ur ne moreš dostopat do svojih kojnov. Kaj pa Jype, ki ima Bitoince v cold walletu, privatni ključ pa razdeljen po 10 različnih lokacijah v Ameriki, Evropi, Avstraliji in Aziji. Kako bo on naredil nek tak quick trade, da zasluži keš? Ne more. On ima 2 tedenski projekt, če želi dostopati do svojih BTCjev. Potem mi pa folk tuki na forumu joka, da mu bitstamp 6 ur ni sprocesiral transakcije. lol.
Ma jemlji to kot jokanje. Že 9 ur pa nič. To je malo smešno. To bi neka banka prej sprocesirala. Ajde. Kdaj bo moon po 50 jurjev če zabaše Bitcoin pri 9450? :)

Ce kdo zeli nepraviti svoj kovanec
https://studio.fuse.io/
https://studio.fuse.io/
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

[Michael] ::
PreviousUser je izjavil:
Kaj se to dogaja, kiti spet zafrkavajo fomovce? Včeraj so pa shorterje.
A se ne reče temu korekcija?
Ni panike

Kaksna korekcija neki. Kje je volatilnost?
Čokoladko je BTC prišel na borzo?
Čokoladko je BTC prišel na borzo?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Ne. Še zdaj nič. Tole ne bo pomoje od 24 do 30 ur nič mam filing. Mega jajca :D Pa sem zafukal k nisem videl v trezorju custom za fee, plačal bi tudi 100 €, ker bi bil to bargain glede na to koliko se je spušilo. Ena letna plača uradnika skoraj. :/

Vazelin ::
Ne. Še zdaj nič. Tole ne bo pomoje od 24 do 30 ur nič mam filing. Mega jajca :D Pa sem zafukal k nisem videl v trezorju custom za fee, plačal bi tudi 100 €, ker bi bil to bargain glede na to koliko se je spušilo. Ena letna plača uradnika skoraj. :/
Čokoladko: nič ni izgubljeno. Imo zna BTC še pridobiti napram nekaj uram nazaj.

I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

a vi še kar kopujete , ojoj
Problems? Jaz sem tudi nekaj robe kupil danes oz. včeraj skoraj na lokalnem ATH (recmo med 500 in 1000 evrov sem porinil notri). Sem se zavedal da ni najboljši trenutek. Ampak to, kar sem nabavil je bolj long term roba. Gledam praktično samo še top20 coinov. Za večje nakupe imam nizko postavljene buy orderje. Sem pa gotov, da po višjem cap-u ne bom več kupoval robe trenutno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

[Michael] ::
Hmmm...si preveril, če si poslal na pravi naslov?
Nazadnje, ko sem si BTC iz Coinbase-a poslal na BitMEX je trajalo 2h in 5min.

Čokoladko je škrtaril s feeji oz. ni vedel da lahko nastavlja

Zgodovina sprememb…

Evo XTZJI so prišli na Kraken - 15 min (vidiš to hitrost a Čokolinko). Zdj pa mal shortat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kakšno mate razmerje kripta znotraj blockfolia?
Meni glavnino predstavlja predvsem XTZ, LTC in XRP. Želja je kupiti še BTC ampak ne po trenutnih cenah.
Mam tudi enih 10 tistih "next big thing" iz 2017, ki so sedaj vredne par USD (tisto je dobesedno šlo deljeno 300, npr. CanYa Coin :D :D). V teh slednjih coinih sem imel težke tisočake (npr. samo v graftu par jurjev), ki so sedaj praktično zero :D - oz. za en nobel burek literaly
. TKo da ja, hodlanje je odvisno od letnega časa, kdaj se splača in kdaj ne :P
Coinov pod top20 niti ne gledam več za nakupovanje. ajde, če bi prišlo do nekega bull runa celega marketa bi se igral z nekaj stotaki v bolj alternativne alte. to je pa to.
any thoughts?
Meni glavnino predstavlja predvsem XTZ, LTC in XRP. Želja je kupiti še BTC ampak ne po trenutnih cenah.
Mam tudi enih 10 tistih "next big thing" iz 2017, ki so sedaj vredne par USD (tisto je dobesedno šlo deljeno 300, npr. CanYa Coin :D :D). V teh slednjih coinih sem imel težke tisočake (npr. samo v graftu par jurjev), ki so sedaj praktično zero :D - oz. za en nobel burek literaly

Coinov pod top20 niti ne gledam več za nakupovanje. ajde, če bi prišlo do nekega bull runa celega marketa bi se igral z nekaj stotaki v bolj alternativne alte. to je pa to.
any thoughts?
Zgodovina sprememb…

Mah drek. Danes sem imel prav da bo cepnil k tale overall downtrend linija od 20k zbija ceno dol.
Pizda a mam lah kej sreče res. Skos neko sranje. A je kolaps največji al pa takrat k movam s Trezorja nafuka nepotrjene transakcije u parabolo k ne dam custom fee.
Imel bi 1 BTC več v portfelju z buybackom. Tko imam pizdenje ker tole zna dan do dva obstat v temu dreku.
Kriv pa še zmeraj sam.
Pizda a mam lah kej sreče res. Skos neko sranje. A je kolaps največji al pa takrat k movam s Trezorja nafuka nepotrjene transakcije u parabolo k ne dam custom fee.
Imel bi 1 BTC več v portfelju z buybackom. Tko imam pizdenje ker tole zna dan do dva obstat v temu dreku.
Kriv pa še zmeraj sam.

kakob ::
Mah drek. Danes sem imel prav da bo cepnil k tale overall downtrend linija od 20k zbija ceno dol.
Kriv pa še zmeraj sam.
RBF.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Kriv pa še zmeraj sam.
A si poskusu kej shortat?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ob pol dveh ratalo. Vsaj neki. Skeširal nekaj profita ven. Še zmeraj pa cirka 6 jurjev manj.
Šola za naprej da custom fee nafukam na Trezorju na krat 10 tiste k kaže za high fee.
Šola za naprej da custom fee nafukam na Trezorju na krat 10 tiste k kaže za high fee.

Andraz1988 ::
Kakšno mate razmerje kripta znotraj blockfolia?
Mam tudi enih 10 tistih "next big thing" iz 2017, ki so sedaj vredne par USD (tisto je dobesedno šlo deljeno 300, npr. CanYa Coin :D :D). V teh slednjih coinih sem imel težke tisočake (npr. samo v graftu par jurjev), ki so sedaj praktično zero :D - oz. za en nobel burek literaly. TKo da ja, hodlanje je odvisno od letnega časa, kdaj se splača in kdaj ne :P
any thoughts?
Jaz imam caa 60% RUNE, pol pa TOMO, ENJ, TAEL, BNB, ETH.
Z RUNE sem naredil že lep profit, sem ga nizko kupil plus vsak teden 1% za stejkanje(sedaj je 0,7%)

3man ::
Kriv pa še zmeraj sam.
RBF.
RBF mora wallet omogočat. Trezor je ne.

doktorproof ::
Kaj NEO je izginil z radarja tega foruma? Se mi zdi, da ste ga včasih dnevno vlačili po zobeh, sedaj pa kot da je garjav... nič o njem?!

Senior Dev ::
Se še spomnim ko smo prodajali NEO svežnje za kratko tudi po 180$, zdaj je tam okoli 7$. Praktično mrtev konj.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

kakob ::
RBF mora wallet omogočat. Trezor je ne.
Trezor web-wallet mogoče ne, Trezor+Electrum pa komot.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

PreviousUser ::
Za binance piše, da avtomatsko stejkajo XTZ, ampak jaz v treh mesecih tam nisem nič dobil ali pa ne znam pogledat.

Senior Dev je izjavil:
Niti 100 Tezusov nisi dobil za 3 mesece?
Ne. Po moje bi kje pisalo, tako pa nič. Saj je dost da jih imaš samo gor ali je treba še kaj drugega?

Jaz imam gor, sem dobil 4 nove tezose na podlagi tega. Tako da čez 5 let je to 400€, kar pa ni slabo :)

Facebook dev je izjavil:
Jaz imam gor, sem dobil 4 nove tezose na podlagi tega. Tako da čez 5 let je to 400€, kar pa ni slabo :)
Kje pa se da to pogledat v appu?