Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Vazelin ::
lep minibull na kriptu.
oni ki so vložili v tistem črnem dnevu so sedaj že vsaj 50% plus na nekaterih top coinv :D
Kakob je s tezom že x2 od 0.9x
oni ki so vložili v tistem črnem dnevu so sedaj že vsaj 50% plus na nekaterih top coinv :D
Kakob je s tezom že x2 od 0.9x
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Mato989 ::
Kolega že na +30% ali več tako na hitro preračunano
Posranc!
Posranc!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

PrihajaNodi ::
Sej ko bo pa padl da bo na 8k bo pa v paniki prodal. Zeeh, že videno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kolega že na +30% ali več tako na hitro preračunano
Posranc!
če je pameten bo delno cashoutal kakega tisočaka ali dva

Sc0ut ::
Včeraj je bil 15min graf od 9.00 do 16.30 z ichimokotum poezija. Skoraj textbook. Od 5400 do 6200.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Machete ::
trap?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

kakšen trap. to gre na 20 kilo (btc)
Da. Zihr. Samo parabola navzgor, tko kt ponavad.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

bedarija ::
@PrihajaNodi sej vem da te ne bi smel ogovarjat ker tu samo trolaš pa vseeno. Je res to trap če se je prav lepo premik že od 5500 znal napovedat? Ločiš ti trap od navadnega premika?

Trg nagradi. kdor ima jajca in nabavil btc pod 4k ima sedaj že .. no ja, poglejte grafe
recmo kolega od matota

recmo kolega od matota

KriptoKekec ::
Ta tema je postala super indikator za lokalne (kaj pa vem mogoče globalne) BTC bottome. Ko se večina foruma poserje in upa na 1k BTC pol je čas za all-in.

kow ::
Ja, ko vas ornk stisne.. takrat bi moral zacet nabavljat. Iz nekega razloga je izjemno tezko, hehe.

dobro, še vedno je bilo pričakovano, da se bo malo pobralo po tistem 50% dropu lol

@PrihajaNodi sej vem da te ne bi smel ogovarjat ker tu samo trolaš pa vseeno. Je res to trap če se je prav lepo premik že od 5500 znal napovedat? Ločiš ti trap od navadnega premika?
Sem preveckrat ze videl tole sranje ko tisci brez razloga gor skupaj z miljavznt shitkojni.
https://coinmarketcap.com/currencies/nu...
Kaj hudica je tole...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

ah vidim da tebi TA res ne gre, lepo se je napovedal botom, lepo se je odbil od spodnjega dela kanala, lepo se je napovedal dvig do 6800 že 3 dni nazaj, ob dvigu na 6300 napovedal retrace na 6000 pred nadaljnim dvigom. tudi če bi bil tako imenovani bulltrace, jaz se 30% več an moje mračunu ne branim. tako da za tvoje komentarje ignore-mode on

kriptoknjiga ::
ah vidim da tebi TA res ne gre, lepo se je napovedal botom, lepo se je odbil od spodnjega dela kanala, lepo se je napovedal dvig do 6800 že 3 dni nazaj, ob dvigu na 6300 napovedal retrace na 6000 pred nadaljnim dvigom. tudi če bi bil tako imenovani bulltrace, jaz se 30% več an moje mračunu ne branim. tako da za tvoje komentarje ignore-mode on
Prav nič se ni napovedovalo 6800. Večina vas je trobila zlom, 1k, 2k, 0k, konec bitcoina, več mesecev recesije. O 6k in več ne duha in sluha. Isto je bilo po drugih forumih, youtubu,.. Dejstvo je, da je večina ljudi (dumb money) vedno korak za smart moneyem in zato tudi ne profitira kaj veliko.
Kiti so sprožili padec iz 8k, dumb money ga je peljal v nižine (3800$), kiti so kupili nazaj in dvignili na (5500$), in to je to. Kiti imajo sedaj 50% portofolija več, end of story.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptoknjiga ()

na koncu bo en sam kit imel 99% btc ki so na voljo

na koncu bo en sam kit imel 99% btc ki so na voljo
Sam ne Tezos. Se vedno jih je 78% v pekarni.
kriptoknjiga je izjavil:
Prav nič se ni napovedovalo 6800. Večina vas je trobila zlom, 1k, 2k, 0k, konec bitcoina, več mesecev recesije. O 6k in več ne duha in sluha. Isto je bilo po drugih forumih, youtubu,.. Dejstvo je, da je večina ljudi (dumb money) vedno korak za smart moneyem in zato tudi ne profitira kaj veliko.
Kiti so sprožili padec iz 8k, dumb money ga je peljal v nižine (3800$), kiti so kupili nazaj in dvignili na (5500$), in to je to. Kiti imajo sedaj 50% portofolija več, end of story.
Kar se vedno ne pomeni da tole ni bull trap. Market je sel gor tako kot VP. Ce DOW spet pade gre tole gladko nazaj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

kriptoknjiga je izjavil:
Prav nič se ni napovedovalo 6800. Večina vas je trobila zlom, 1k, 2k, 0k,ne piši na pamet. itak da se bodo taki našli, zato moraš pa kdaj sam analizirat kako stvar, ne bo ti vse v roke podano.
ta trikotnik ni prav nič ascending. po 4 urnem grafu mormo it dol po dnevnem pa gor. če ne gledamo na SPX in DJI bi moral še en higher low narest na 4800 potem pa prebit na 6800.
to je bilo napisano ko je bil BTC 5350. nismo šli čist do 4800 smo šli pa na 5000 preden smo šli gor
če dobimo retrace na 6k in ostanemo nad to linijo bi moral it na 6800. trenutno ne zgleda kot trap, 30% dobiček na BCH tako da hvala lepa.
napisano pri 6260, retrace je bil na 6050, close enough in kaj se je zgodilo pol? 6800 oziroma 6980

tonis ::
PrihajaNodi je izjavil:
kakšen trap. to gre na 20 kilo (btc)
Da. Zihr. Samo parabola navzgor, tko kt ponavad.
Občutek imam da je Nodiju nekdo izmaknil account...
Tako modrih misli prejšnjemu lastniku ne bi pripisal..

Je pa ponavadi tako, ko vsi govorimo, itak bo šlo dol, gre potem še bolj gor in naslednja poteza je da damo vsaj jurja notri, naslednji dan pa razprodaja -40%.

kriptoknjiga je izjavil:
Prav nič se ni napovedovalo 6800. Večina vas je trobila zlom, 1k, 2k, 0k,ne piši na pamet. itak da se bodo taki našli, zato moraš pa kdaj sam analizirat kako stvar, ne bo ti vse v roke podano.
ta trikotnik ni prav nič ascending. po 4 urnem grafu mormo it dol po dnevnem pa gor. če ne gledamo na SPX in DJI bi moral še en higher low narest na 4800 potem pa prebit na 6800.
to je bilo napisano ko je bil BTC 5350. nismo šli čist do 4800 smo šli pa na 5000 preden smo šli gor
če dobimo retrace na 6k in ostanemo nad to linijo bi moral it na 6800. trenutno ne zgleda kot trap, 30% dobiček na BCH tako da hvala lepa.
napisano pri 6260, retrace je bil na 6050, close enough in kaj se je zgodilo pol? 6800 oziroma 6980
Poznamo veliko takšnih modrecev kot si ti, na tujih platformah, ko predvidijo cene za naslednji dan na 10 dolarjev natančno. Bravo in nadaljujte s širjenjem znanstvene tehnične analize.
Mislim, kdo si ne bi želel kaj takšnega, da znaš BTC napovedat na sto dolarjev natančno!
Poznamo pa še eno višjo kasto napovedovalcev, ki ti izrišejo dnevne candle za pol leta vnaprej...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptoknjiga ()

ne morem verjet kako še vedno taka foušarija ven tolče pa je že 3 leta od vrha bitcoina. pa a sem ti jst kriv da nisi kupoil in ti je še vedno žal? ti spremljaš grafe samo zato da se lahko potem tolčeš po glavi zakaj nisi kupil in zmerjaš folk ki so ti govorili da se obrača smera nisi imel jajc da bi kupil. ne vem če si si kdaj sploh že lastil kak crypto. še en ra ignore-mode =)

Baje, da se skriva skrivnost v tem, da se ga fajn nabutaš s travo in aderalli, potem pa narišeš kroge in črte po fibonačijevih izračunih in lahko dnevne candle predvidiš za par let vnaprej, vsak dan kako se bo gibalo. Vse je predvidljivo, če Rockefeller odobri seveda.

Facebook dev ::
Folk bo ziher šel all in v kripto, sedaj ko vlada tako na polno printa denar. Nima veze ali bo imel za hrano ali ne, kripto bo prihodnost po Covid-19.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.
you don't deserve me at my best.

ne morem verjet kako še vedno taka foušarija ven tolče pa je že 3 leta od vrha bitcoina. pa a sem ti jst kriv da nisi kupoil in ti je še vedno žal? ti spremljaš grafe samo zato da se lahko potem tolčeš po glavi zakaj nisi kupil in zmerjaš folk ki so ti govorili da se obrača smera nisi imel jajc da bi kupil. ne vem če si si kdaj sploh že lastil kak crypto. še en ra ignore-mode =)
Jaz sem tebi zelo fouš priznam.

kriptoknjiga je izjavil:
Baje, da se skriva skrivnost v tem, da se ga fajn nabutaš s travo in aderalli, potem pa narišeš kroge in črte po fibonačijevih izračunih in lahko dnevne candle predvidiš za par let vnaprej, vsak dan kako se bo gibalo. Vse je predvidljivo, če Rockefeller odobri seveda.
baje folk na fentalinu riše grafe za pol leta naprej za še neobstoječe coine. 90% natančno

jaz sem jih že pri 3.9 in potem kupoval pri 0.9x.
še 10x to ponovim in penzija
še 10x to ponovim in penzija

Senior Dev ::
Baje zna letet BTC nad 300k tokrat. Folk bo HODLal virtualne valute ker v krizi bolj držijo vrednost če se ravno ne dumpa tako zelo.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Senior Dev je izjavil:
Baje zna letet BTC nad 300k tokrat. Folk bo HODLal virtualne valute ker v krizi bolj držijo vrednost če se ravno ne dumpa tako zelo.
Če se bo to res zgodilo, pomeni, da bo šel btc x100 gor ostali alti pa x1000 in več kar pomeni da bomo vsi tukaj milijonarji. Gremo potem skupaj na dopust pred penzijo?

Galaxy ::
Čist iskreno vprašanje za folk - jaz spremljam stran www.hacked.com/hacking-finance in dnevno preberem o TA napovedih. Bi rekel, da imajo cca 60% časa prav. A kdo od vas morda spremlja kakšno drugo stran?
Drugo vprašanje: na podlagi česa se odločite za shortanje ali nakup? Filinga? Sledite komu?
Priznam, jaz sem dumpal vse, kar sem še nekaj malega imel, ker sem mnenja, da gre še dol dol dol dol dol. Glede na globalno ekonomijo, trenutno mislim, da crypto pač ni safe haven in any terms. Pa ne me zdaj obesit na vislicah
Drugo vprašanje: na podlagi česa se odločite za shortanje ali nakup? Filinga? Sledite komu?
Priznam, jaz sem dumpal vse, kar sem še nekaj malega imel, ker sem mnenja, da gre še dol dol dol dol dol. Glede na globalno ekonomijo, trenutno mislim, da crypto pač ni safe haven in any terms. Pa ne me zdaj obesit na vislicah

Čist iskreno vprašanje za folk - jaz spremljam stran www.hacked.com/hacking-finance in dnevno preberem o TA napovedih. Bi rekel, da imajo cca 60% časa prav. A kdo od vas morda spremlja kakšno drugo stran?
Priznam, jaz sem dumpal vse, kar sem še nekaj malega imel, ker sem mnenja, da gre še dol dol dol dol dol. Glede na globalno ekonomijo, trenutno mislim, da crypto pač ni safe haven in any terms. Pa ne me zdaj obesit na vislicah![]()
Poglej, bistvo je v tem, kaj verjameš da bo čez X let )kje je X večji od 2 in nižji od 5) če verjameš da bi mora crypto bit višje kot danes in če imaš odveč keš, ga lahko pač kupiš in reskiraš... kot z marsičem na Svetu...
Ampak bistvo je predvsem to, da vložiš keš, ki ga ne boš rabil v naslednjih mesecih ali letih...

KappaPride ::
To je bull trap do 20k, fomo na 30k, youtube influencerji pravijo da gremo na 100k. Njihovo mnenje 100% drzi, bybit/ phemex rulzz
#fcuktether
#fcuktether

Priznam, jaz sem dumpal vse, kar sem še nekaj malega imel, ker sem mnenja, da gre še dol dol dol dol dol. Glede na globalno ekonomijo, trenutno mislim, da crypto pač ni safe haven in any terms. Pa ne me zdaj obesit na vislicah![]()
Poglej, bistvo je v tem, kaj verjameš da bo čez X let )kje je X večji od 2 in nižji od 5) če verjameš da bi mora crypto bit višje kot danes in če imaš odveč keš, ga lahko pač kupiš in reskiraš... kot z marsičem na Svetu...
Ampak bistvo je predvsem to, da vložiš keš, ki ga ne boš rabil v naslednjih mesecih ali letih...
Hja, to je res, a trenutno ne gledam dolgoročno, temveč kratkoročno. Na dolgi rok verjamem, a se mi zdi, da ni sedaj pravi čas za nakup. Sem bolj speculative trader, kot pa investor, iskreno.
Bolj pa me zanima, na podlagi česa se odločite za nakup (short ali long term) + kaj spremljate?

Hja, to je res, a trenutno ne gledam dolgoročno, temveč kratkoročno. Na dolgi rok verjamem, a se mi zdi, da ni sedaj pravi čas za nakup. Sem bolj speculative trader, kot pa investor, iskreno.
Bolj pa me zanima, na podlagi česa se odločite za nakup (short ali long term) + kaj spremljate?
Dobrim traderjem je vseeno kam gre (gor-dol), dobri traderji obvladajo risk management in zaradi tega so profitabilni. Če boš sledil takšnim stranem kot si prilepil je že prvi pogoj za epic fail v trgovanju.

Torej ce sedaj ni prqvi cas za nakup moras imet neko stevilko v glavi kdaj je pravi cas... Zaupaj nam jo...
Naceloma je skoraj vedno ko pade v nekaj dneh vec kot 30 postov pravi cas za nakup ce bos sedel zraven pcja in prodal pri 5 postov rebounda...

Čokoladko ::
Na Bitstampu danes je hipoma prišlo do 7200$. Na binance do 6900.
Naj gre tale recovery še gor. Pa nima veze korona. Kot stock indices nimajo veze. To je whale game. Vi samo jahajte valove k jh ustvarjajo. Drugač pa ja k nism DCA-jal bi lahko kupil okrog 4k. Tko do 8k bo še neki Save preteklo... :)
Naj gre tale recovery še gor. Pa nima veze korona. Kot stock indices nimajo veze. To je whale game. Vi samo jahajte valove k jh ustvarjajo. Drugač pa ja k nism DCA-jal bi lahko kupil okrog 4k. Tko do 8k bo še neki Save preteklo... :)

Torej ce sedaj ni prqvi cas za nakup moras imet neko stevilko v glavi kdaj je pravi cas... Zaupaj nam jo...
Naceloma je skoraj vedno ko pade v nekaj dneh vec kot 30 postov pravi cas za nakup ce bos sedel zraven pcja in prodal pri 5 postov rebounda...
Če sem iskren, nimam cene v mislih. Okrog 4000$, če bo zdržal support.

Evo vam, bull trap. Je bil kar soliden. Gremo na 4 in 4600.
Bravo Nodi.
Bravo Nodi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jaki-1 ::
upoštevaj trend
Se pravi short.
Upoštevati je potrebno zelo veliko volatibilnost zaradi svetovne panike. Možni so še močni padci ali obratno. Vse bo odvisno od razvoja pandemije. Sedaj TA nima več take predvidljivosti.
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783
https://www.binance.com/?ref=16525783
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jaki-1 ()

Senior Dev ::
Gospodarstvo lahko rešimo samo s kripto tehnologijo - s 5200 različnih kriptožetonov. Drugače bo huda kriza!
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Senior Dev ()