Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

PrihajaNodi ::
Ja enkrat 20k pa enkrat 35. Preveč za moja leta.
Pa da ne govorim, da je bilo prvih 20k dosti več že. Pohlep in poslušanje drugih je stalo dost keša ja. :)
Yep, vem kako je.
Tri opcije so drugac:
- vse crkne
- crkne vse razen btcja
- crkne 99% altov, preziveli alti pa x 109
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Čokoladko ::
Da Btc crkne mal dvomim. Prvi kripto, brand crypta, minerji imajo v tej marmeladi dosti keša, lah bi tle nakladal še uf...
Res pa je da nismo vstopali po tromestnih cifrah ampak štiri. V tem je malo edino problem zame.
Sam sem imel nekaj Bitcoinov januarja 2015 k je blo okrog 120 dolarjev. Pa sem raje vse skupaj prodal da sem imel dosti za prvi avto haha.
Aja pa še izredni študij mi je požrl 15k.
Samo danes je lahko bit pameten. Škoda da nisem bil degenerate pa vse porinil notri.
Pač faktor je tuki tudi mal sreče. Moral sem si pač priskrbet osnove. Pa ni blo keša za kripto.
Jeba :)
Res pa je da nismo vstopali po tromestnih cifrah ampak štiri. V tem je malo edino problem zame.
Sam sem imel nekaj Bitcoinov januarja 2015 k je blo okrog 120 dolarjev. Pa sem raje vse skupaj prodal da sem imel dosti za prvi avto haha.
Aja pa še izredni študij mi je požrl 15k.
Samo danes je lahko bit pameten. Škoda da nisem bil degenerate pa vse porinil notri.
Pač faktor je tuki tudi mal sreče. Moral sem si pač priskrbet osnove. Pa ni blo keša za kripto.
Jeba :)

KriptoKekec ::
BTC bo preživel.
Mene bolj zanima kako bo kripto reagiral pri naslednjih dogodkih:
1. SP500 je pri 2000. Kam bo retail dal dnar, kripto ali delnice?
2. Trump - short sell ban na ameriških borzah.
Mene bolj zanima kako bo kripto reagiral pri naslednjih dogodkih:
1. SP500 je pri 2000. Kam bo retail dal dnar, kripto ali delnice?

hamez66 ::
KriptoKekec je izjavil:
BTC bo preživel.
A to se načrtuje?
Ja sej tole shortanje je res super zadeva za manipuliranje s trgi, in malo manj super zadeva za razne pokojninske sklade in podobne stvari.

KriptoKekec ::
Ne vem če je načrtovano, tole samo slutim glede na dogajanje drugod.
Španija, Francija, Italija in Belgija so to uvedle danes.
Vir:
https://www.ft.com/content/b1b758d4-682...
Španija, Francija, Italija in Belgija so to uvedle danes.
Vir:
https://www.ft.com/content/b1b758d4-682...

call_cry-pto ::
Oj. Vem da nekdo izmed vas spremlja Warrena Buffeta, ker je omenil pred padcem borz, da je v cashu. Ko je bila leta 2008 kriza je tik pred dnom dvakrat najavil prek medijev, da je pocas zacel kupovat. Mogoce se bo tudi tokrat podobno zgodilo, ker ga stevilni miljarderji poslusajo in posnemajo.
Ce mi kdo sporoci bo nagrajen v kriptovalutah. Se prav ko buffet prek medijev pove, da je spet zacel investirat mi prosim sporocte tukaj in na zs. edit, tist, ki bo prvi sporocil
Ce mi kdo sporoci bo nagrajen v kriptovalutah. Se prav ko buffet prek medijev pove, da je spet zacel investirat mi prosim sporocte tukaj in na zs. edit, tist, ki bo prvi sporocil
Zgodovina sprememb…
- spremenil: call_cry-pto ()

Vazelin ::
a ti bi rad nek alarm, ko buffet nabavi delnice?
kakšna je nagrada, 10 XRP?
kakšna je nagrada, 10 XRP?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

ja, se prav nekaj v smislu da naznanja da bo dno kmalu in da bo zacel kupovat delnice, okrog 100 dolarckov, ce bo ok in ustrezen legit info

kow ::
Buffer ne bo okrog govoril, da bo kupil delnice. Zvedel bos v cajtngu, kot vsi ostali, razen tistih, ki so blizu...

Ni nujno, lahko je tukaj kakšen hodler, ki svetuje Buffetu okoli kripta.

Buffet kupuje zanesljiv future cash flow. Tega kripto ne zagotavlja.
buffet ima sigurno kar nekaj kripa, samo to ne pove.

PrihajaNodi je izjavil:
Buffet nima nic od kripta. Je sam rekel da ne.
ja ja to vsi pravjo. sigurno je za eksperiment vrgel kakšen milijončič not

PreviousUser ::
PrihajaNodi je izjavil:
Buffet nima nic od kripta. Je sam rekel da ne.
ja ja to vsi pravjo. sigurno je za eksperiment vrgel kakšen milijončič not
Po moje je pumpal XTZ.

Blagor sedaj jypu. Nekje na varnem, nobenega stresa ali bo plača. Lepo sedi, kolesari in trejda kripto

Medtem pa nas xtz pada. Se malo in smo na 0,9 usd:)
Anpak z mislimi je z nami in trpi tako kot mi.
Blagor sedaj jypu. Nekje na varnem, nobenega stresa ali bo plača. Lepo sedi, kolesari in trejda kripto
Anpak z mislimi je z nami in trpi tako kot mi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

kriptoknjiga ::
Ja res je jype je velik zmagovalec kripta, ko je takrat #HODLAL Verge je zaslužil obilno in sedaj počiva na Kukovih otokih z milijoni v žepu. Kaj rabiš boljšega?

Tetherloppv je nehal printat denar. MC gre sub 1 mil.
Damn, zelim si optimizma od Percija da mi rece da sirim FUD.
Vsi bodo cashoutal sedaj:(
Damn, zelim si optimizma od Percija da mi rece da sirim FUD.
Vsi bodo cashoutal sedaj:(
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ogromen asending trajengl se dela na urni skali. To bo šlo v višave čez nekaj dni. Ob takšnih časih kot smo sedaj pač TA deluje.

Običajno je blo tako da ko je par dni miroval kripto, da je zavilo dol :P

doktorproof ::
kriptoknjiga je izjavil:
Ogromen asending trajengl se dela na urni skali. To bo šlo v višave čez nekaj dni. Ob takšnih časih kot smo sedaj pač TA deluje.
Ja, če boš monitor okol obrnu.

PrihajaNodi je izjavil:
Sej ni razloga da gre gor:)
saj tudi nobenega razloga ni da gre dol. v resnici noben nima pojma kam bo šlo

Noben ne ve, ampak gor v teh pogojih ne bo slo. Kar si jaz zelim je to da par kriptovalut ostane, ostalo pa propade.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kriptoknjiga je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Težko bo manjši bullrun v teh pogojih. Se ti ne zdi?

PrihajaNodi je izjavil:
Noben ne ve, ampak gor v teh pogojih ne bo slo. Kar si jaz zelim je to da par kriptovalut ostane, ostalo pa propade.
ponavadi je bilo do sedaj tako da kar je večina pričakovala se ni zgodilo. sedaj se pričakuje btc na 2000, 1000 in še nižje. Isto je blo ko je bil btc 15.000, se je govorilo da ni meje da bo šlo tudi na 50.000 jurjev leta 2018
kriptoknjiga je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Težko bo manjši bullrun v teh pogojih. Se ti ne zdi?![]()
dejansko lažje, saj večina jih ima buy orderje nastavljene spodaj, noben ne pričakuje bull runa, kiti imajo prosto pot do 10.000$
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptoknjiga ()

dejansko lažje, saj večina jih ima buy orderje nastavljene spodaj, noben ne pričakuje bull runa, kiti imajo prosto pot do 10.000$
Kriptoknjiga = kamikaze
Nehaj trolat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Kriptoknjiga = kamikaze
Nehaj trolat.
Nop, Kriptoknjiga = Senior Dev

Vedno sledit Buffetu pa boste profitabilni, Be fearful when others are greedy and be greedy when other are fearful.

bedarija ::
kriptoknjiga je izjavil:
ta trikotnik ni prav nič ascending. po 4 urnem grafu mormo it dol po dnevnem pa gor. če ne gledamo na SPX in DJI bi moral še en higher low narest na 4800 potem pa prebit na 6800.

Če zaprejo Wall Street bodo trejderji presedlali na kripto? :P
https://www.ccn.com/dow-jones-in-freefa...

-valvoline- ::
Če zaprejo Wall Street bodo trejderji presedlali na kripto? :P
Vsi bodo shortal.

Buffer ne bo okrog govoril, da bo kupil delnice. Zvedel bos v cajtngu, kot vsi ostali, razen tistih, ki so blizu...
sej, tudi leta 2008 je bilo v cajtengu nekaj dni pred dnom
Zgodovina sprememb…
- spremenil: call_cry-pto ()

kriptoknjiga je izjavil:
ta trikotnik ni prav nič ascending. po 4 urnem grafu mormo it dol po dnevnem pa gor. če ne gledamo na SPX in DJI bi moral še en higher low narest na 4800 potem pa prebit na 6800.
Res je, če gledamo textbook style je vse pripravljeno za violent bullrun. Če pa se spomnimo da je to crypto pa je možno tudi danes na 1000$.
Dejansko pa ta selloff se je končal točno na suport lajnu od folin čenla. Tko da je še vedno vse v zacahnjeno. Bolj zmoti ker smo predrli 200MA in 10 year trend line ampak to je spet odvisno kako gledaš, če gledaš zadnji ATH, nismo prebili nič in smo še vedno na pravih tirnicah.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptoknjiga ()

bedarija ::
kriptoknjiga je izjavil:
Bolj zmoti ker smo predrli 200MA in 10 year trend line
nikoli ne gledaš če je bilo kaj prebito, važno je če se pod to točko tudi ustavi. 200MA je v kurcu medtem ko trendline od januarja 2017 - januarja 2019 še vedno drži in je trentno precej nižje od cene (na 4800), tako da nekaj meneverskega prostora je še, smo pa veliko bližje da zaključimo kako svečko nad 200ma pri 5500$. v tej točki če me vprašaš je tole najboljša nakupna priložnost vse od decembra 2018. ampak pazi, spet jutri se lahko TA popolnoma obrne =)

Senior Dev ::
Tale je že pozabljen od vlagateljev iz foruma. Tudi če gre 500% gor se ne splača prodat in se zezat za tistih par desetakov.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Nekdo je dobil za 14 miljonov xtz od icota, prenesel na kraken in se sedaj pocasi dumpa.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…