Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Senior Dev ::
Govori se da bo -50% spet ko Amerika pride v kaotično stanje. Do takrat pa verjetno malo gor in malo dol.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

kriptoknjiga ::
Takšne se najhitreje ostriže, ki verjamejo, da bo šlo do 0 ali pa leta 2017 do 30, 40, 60, 100 jurjev eksponentno.

bedarija ::
takšen ki sanja da bo šlo do 0 se ga prav nič ne ostriže ker si ne lasti kripta niti si ga nikoli ne bo

Jaz mislim, da se lepo ostriže takšne, ki "predvidijo" do kam bo padlo pa si nastavijo limit buy na 2800$ in čakajo in čakajo in nikoli ne dočakajo. Sploh pa takšni dumpi kot se je zgodil se zgodijo ko noben tega ne pričakuje, sedaj pa vsi čakamo, da bo šlo spet na 3000$, torej priložnost že zamujena oz. bo mogoče šlo še celo nižje ampak ne sedaj, ko na to čakamo.

Da si za tako razmišljanje narediš novi račun je patetično in sramotno sočasno. Fuj te boj, baraba.

Senior Dev je izjavil:
Da si za tako razmišljanje narediš novi račun je patetično in sramotno sočasno. Fuj te boj, baraba.
Bravo, tako se govori.

legendary ::
Kaj najbolj obeta in je bolj zanesljivo od ostalih coinov:
BTC
XTZ
XRP
ETH
Nekaj malega že imam notri pa razmišljam v tej situaciji, da dam še malenkost. Boli me edino, ker XTZ ni na Bitstampu in ga najmanj poznam id ostalih, ampak dobro.
PS: vem, da ni nič zanesljivo in garantirano. Zanima me samo trenutni trend.
BTC
XTZ
XRP
ETH
Nekaj malega že imam notri pa razmišljam v tej situaciji, da dam še malenkost. Boli me edino, ker XTZ ni na Bitstampu in ga najmanj poznam id ostalih, ampak dobro.

Kaj najbolj obeta in je bolj zanesljivo od ostalih coinov:
BTC
XTZ
XRP
ETH
Višje kot je coin po market capu, več časa manj profitabilni so ter več časa boš imel za izhod (lahko bi rekli bolj varna naložba). Bolj kot greš proti shitcoinom, večji riziko je da boš v kratkem času več profitiral in več izgubil.
te zgodbice za coini so pa pravljice za otroke, še podjetjem in njihovim zgodbicam ni nič za verjeti in potem boš zaupal shitcoin razvijalcem, ki jim je v prvi meri pomemben le dobiček?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptoknjiga ()

legendary ::
Nekaj se v ozadju šušlja, da xrp pripravlja presenečenje... podrobnosti ne vem, je pa nekaj z ECB in naj bi bilo znano v naslednjih mesecih. Čeprav te govorice v kriptosvetu so tako, da bog pomagaj.

PrihajaNodi ::
a xtz ze na 0.80$ ?
Ppcakaj dan, dva. Ne bodi nepotrpezljiv. Edini in samo edini samo napovedal realno stanje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

gruntfürmich ::
ob 12:00 kupovati, ob 17:00 prodati. kdo je to naredil, roke gor!
jst sem pozabil gledat ker sem kosil (jedel), potem pa šel na kolo...
jst sem pozabil gledat ker sem kosil (jedel), potem pa šel na kolo...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

sivistol ::
PrihajaNodi je izjavil:
a xtz ze na 0.80$ ?
Ppcakaj dan, dva. Ne bodi nepotrpezljiv. Edini in samo edini samo napovedal realno stanje.
drgac mam prisepetalko , sicer placljiva , je pa legenda od teacherja

PersonaRuda je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Btc bo sploh prezivel?
Upam da ne in da pade pod jurja.
In potem boš ugotovil, da si ga predrago kupil, ko bom jaz kupil teden dni kasneje 10x ceneje bitcoin za 100$

PersonaRuda ::
kriptoknjiga je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Btc bo sploh prezivel?
Upam da ne in da pade pod jurja.
In potem boš ugotovil, da si ga predrago kupil, ko bom jaz kupil teden dni kasneje 10x ceneje bitcoin za 100$
Takoj podpišem. Ker jurja imam vedno na strani za zlato rezervo. In če bi padel BTC na $100 bi še potisnil tistega jurja na borzo.

Padli smo ze na 4k. tako da si jo lahko nekam vtaknes.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

xx23 ::
Nisem še 100 % pri moji super strokovni analizi, res je, ampak vseeno boljši od 99 % komentatorjev tule.

80173s ::
> potegnil sem trideset črt.
That sounds like a lot of lines. Sounds impo(r)tent to yourself yet? How is your ego doing? Is it at least sky-high? LOL
Ej ko bo 1+1+You vec, kaj bos pol? Vec kot kaj bos pol, misml, matematicno? Ker ce X naprinta vec, kot ti dobis, pa si ti lacen, in ti noben ne proda hrane, ker vse kar imas je "just numbers", pol kaj? A TPcoin si nastackal, da bos, pol, ce bo apokalipsa, lahko prsu vn s cisto manpicko, fuckable, like a just a female but not a real woman, a pol bos shendlu vse "non-paying clients" like the whore they know they are and so should you? ASSking for a friend, naturally. She used to pretend to have been an feminist, but is now pretending to be over "the phase of her life", seeking progeny and a tough, providing provider. LOL Definitely not a whore, though, nope, not that.
Admins, red my post ASAP, LOL, fags.
That sounds like a lot of lines. Sounds impo(r)tent to yourself yet? How is your ego doing? Is it at least sky-high? LOL
Ej ko bo 1+1+You vec, kaj bos pol? Vec kot kaj bos pol, misml, matematicno? Ker ce X naprinta vec, kot ti dobis, pa si ti lacen, in ti noben ne proda hrane, ker vse kar imas je "just numbers", pol kaj? A TPcoin si nastackal, da bos, pol, ce bo apokalipsa, lahko prsu vn s cisto manpicko, fuckable, like a just a female but not a real woman, a pol bos shendlu vse "non-paying clients" like the whore they know they are and so should you? ASSking for a friend, naturally. She used to pretend to have been an feminist, but is now pretending to be over "the phase of her life", seeking progeny and a tough, providing provider. LOL Definitely not a whore, though, nope, not that.

kow ::
Vceraj se je BTC res odlicno drzal. Imo v naslednjih tednih/mesecih boljsa nalozba kot delnice.

KriptoKekec ::
Še vedno vsi čakate za nakup? Ostali boste praznih rok, ostali bomo pa obogateli.
Glede minerjev. Majhne ribice so kapitulirale. Overleveraged minerji so v tistem padcu na 3k dobili brco v rit in so likvidirani.
Nič drugo kot kartelno dogovarjanje velikih. BTC je vedno bolj podoben nafti ...
Tukaj imate dokaz: https://twitter.com/Mable_Jiang/status/...
Glede minerjev. Majhne ribice so kapitulirale. Overleveraged minerji so v tistem padcu na 3k dobili brco v rit in so likvidirani.
Nič drugo kot kartelno dogovarjanje velikih. BTC je vedno bolj podoben nafti ...
Tukaj imate dokaz: https://twitter.com/Mable_Jiang/status/...

Shut the fuck up Donny.
Saj drugač so ljudje tud ko je bil BTC pri 3k$ čakali da bo padlo na 1k$ pa se ni zgodilo, potem so začeli pa "poceni" kupovati pri 9k$, ko so pri 5k$ in 7k$ še vedno niso verjeli, da je to nov bull run.

LINK nad 2$ in popravljam podpis. Še malo in smo na ATH, samo optimistično je treba gledat.

Danes bull run do 7 jurjev. Spet bodo vsi špekulanti šokirani.
In jutri bodo TA v stilu: Optimism is back, next target 9.000$, looking for new ATH late this year!
kriptoknjiga je izjavil:
Danes bull run do 7 jurjev. Spet bodo vsi špekulanti šokirani.
In jutri bodo TA v stilu: Optimism is back, next target 9.000$, looking for new ATH late this year!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptoknjiga ()

zlabra ::
haha, vidm da je treba vsak dan potegnit poteze kontra komentatorjem tega foruma, pa bi obogatel :D

Facebook dev ::
Torej pol dans pade?
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.
you don't deserve me at my best.

doktorproof ::
LubaMarija kakšno skropucalo! Teb pimpek več ne dela?

Čokoladko ::
Oni, ki gori govori od nafte. Se strinjam. Nafta pa Bitcoin sta mi še najboljši investiciji. Nafta pod 30$ je kul. Lahko, da gre še nižje. Bitcoin in nafta...res je karteli.

Tezus samo še 2.5usd oddaljen od ath.
Pa 0,6usd do 0,9 usd. Sem precej blizje kot Zeitgeist.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Za nafto se menijo da do 20$ pade, za Bitcoin pa nevem kako so se zmenili tisti trije ki imajo 50% vseh.

Vazelin ::
Senior Dev je izjavil:
Za nafto se menijo da do 20$ pade, za Bitcoin pa nevem kako so se zmenili tisti trije ki imajo 50% vseh.

I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Snohman ::
Eno konkretno vprašanje:
Kaj poreče davčna, če nakažeš na Kraknov bančni račun 2000 € v januarju 2020, potem pa si recimo v juniju 2020 iz Krakna nazaj preneseš 2000 €?
Se ta druga operacija šteje kot dohodek in gre v dohodnino? Govorimo za fizično osebo.
Perci?
Hvala.
Kaj poreče davčna, če nakažeš na Kraknov bančni račun 2000 € v januarju 2020, potem pa si recimo v juniju 2020 iz Krakna nazaj preneseš 2000 €?
Se ta druga operacija šteje kot dohodek in gre v dohodnino? Govorimo za fizično osebo.
Perci?
Hvala.

Eno konkretno vprašanje:
Perci?
Hvala.
Ne bo nobenega problema, tudi če boš pobral-zaslužil 200.000€. Dokler ne trguješ redno ti ne bodo težili. Če opraviš recimo 30 nakupov in prodaj v enem letu ne bo panike (in še te ne redno). Če pa boš opravil 300 nakupov in prodaj in to v enem tednu ti bodo začeli težit da opravljaš dejavnost in boš moral plačat davek in prijavit dejavnost.
Neka meja je, ki jo imajo, noben pa ne ve točno kje je, uglavnem če boš neredno oz. samo kupil in čez par let prodal ne bo nobenega problema, isto kot bi kupil zlato, ki je neobdavčeno. Če pa boš day trejdal ali pa swing trejdal vsak teden potem pa bo problem.

Tezos falling down and apart. Zeitgeist where is your optimism about super duper high tech.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kdaj vs bo izucilo, da se holda samo Bitcoin? Pa še to ne vedno.
Jebali vas šitcoini. Mene je drago stalo holdat shitcoin. Bi bil v Bitcoinu ves ta čas bi imel namesto 98% minusa cirka 100% profit.
Ja res je da verjetno Bitcoin ne bo naredil krat 100, pa vsaj puhnil VERJETNO ne boš enako.
Fak :D
Jebali vas šitcoini. Mene je drago stalo holdat shitcoin. Bi bil v Bitcoinu ves ta čas bi imel namesto 98% minusa cirka 100% profit.
Ja res je da verjetno Bitcoin ne bo naredil krat 100, pa vsaj puhnil VERJETNO ne boš enako.
Fak :D

Čoko: kdaj potisneš novih 35k v market, da vsaj začasno rešiš padanje? :P

moj nasvet. če kdo poseduje coin ... če nardi x10 samo poberite šila in kopita ter C A S H O U T A T E!
Pod 50usd se tezus ne prodaja!
PrihajaNodi je izjavil:
Tezos falling down and apart. Zeitgeist where is your optimism about super duper high tech.
Pod 50usd se tezus ne prodaja!

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Takrat k bo Bitcoin nazaj na 7900$. :)
Jaz v kripto potisnil že okrog 55.000€. Upam da me ne vgrizne v rit to.
Pa prvi buy je bil več k pol nižji od 8k.
Target mi je nekih 10.500 do 12k po Bitcoinu. To bo dober denar če bo kaj od tega.
Eh...2012 nisem imel za burek k je bil Btc 4 dolarje. Pa sklopljen fon. Zdaj pa da ne bo kontra in inverse moon da zaradi Btcja ne bo za burek lol. :)
Jaz v kripto potisnil že okrog 55.000€. Upam da me ne vgrizne v rit to.
Pa prvi buy je bil več k pol nižji od 8k.
Target mi je nekih 10.500 do 12k po Bitcoinu. To bo dober denar če bo kaj od tega.
Eh...2012 nisem imel za burek k je bil Btc 4 dolarje. Pa sklopljen fon. Zdaj pa da ne bo kontra in inverse moon da zaradi Btcja ne bo za burek lol. :)

55k? No, gustek je skesiral po par miljonckov...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ja enkrat 20k pa enkrat 35. Preveč za moja leta.
Pa da ne govorim, da je bilo prvih 20k dosti več že. Pohlep in poslušanje drugih je stalo dost keša ja. :)
Pa da ne govorim, da je bilo prvih 20k dosti več že. Pohlep in poslušanje drugih je stalo dost keša ja. :)