» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
357 / 468
»»

Facebook dev ::

PrihajaNodi je izjavil:

A kdo ve kaj se dogaja z viberate kovancem?

Nic se ne dogaja. Washtrada se na menjalnicah, to je pa to.

PrihajaNodi ::

Ja, sam firma pa se stoji? Kaj tocno torej pocnejo tam?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kaj mislis, zapravljajo denar neumnih ljudi, ki so investrirali v projekt. Za pokazat nimajo nic.

Jacksmav ::

Kdo pa ima kaj... Ripple so nekaj naredil, samo to ni to, ker njihov XRP ni vezan na podjetje...samo nategovanje folka..drugače bi bila danes vrednost kovanca vsaj 30 $ in več ....nobeden nima produkta ob vsem tem silnem denarju v teh letih... :)
To je Gemblanje za množice in čisto nič drugega... :)

Ja, gemblanje je.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Če pomislim, da rabim nek program oz. ga rabi neka inštitucija ga lahko sestavijo npr. v pol leta...ajmo eno leto, če je obsežno...pa na tem ne dela samo eden, pa nimajo silnih miljonov. Ma lej tudi, če bi dobil nek silen denar od kripta, bi vsaj zaposlil vojsko folka, ki bi delalo namesto tebe in naredilo kak produkt....tle pa tema....mogoče pa se motim....to je samo moj pogled na kripto....pa povejte svoje mnenje... :)

Naj ti Jure razlozi zakaj je kripto pomemben.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

za preganjat dolgčas... :)

Vazelin ::

gledam lestvico zato, da pogledam kje je un coin, ki je bil nekaj časa na 15 mestu po hudem večtedenskem pumpu. In vidim, da je gone:)) kok se je že imenoval??
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Mindol. Dobr in stabilen kovanec.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mindol ja:D

Ko tole izjavi Vitalik ves da je POW mrtev
https://twitter.com/vitalikbuterin/stat...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Senior Dev ::

Kaj samo še vidva in vajini virtualci so aktivni na tem forumu? Ejga žalostna je ta kripto scena.

Ob naslednjem bull runu bos pa ti najbolj tih tu!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Ob naslednjem bull runu bos pa ti najbolj tih tu!

Ob naslednjem bulu se boš sam s sabo pogovarjal na forumu ker boš vesel zaradi parih težko prigaranih stotakov, ki jih seveda ne boš pravočasno zamenjal v pravi denar.

Zgodovina sprememb…

Ko raste BTC tudi raste določen Alt...le kateri :)

Jacksmav je izjavil:

Ko raste BTC tudi raste določen Alt...le kateri :)

Lanacoin?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nodi: enkrat boš tudi ti dočakal x1000 coin.
Sam ne smeš prodat ko gre x3:D

Vazelin, zdaj je treba dokupit Tezi po sladkih 1.3€ za komad. Ko bo 1300€ komad bo prepozno. Pumpenzi fomo.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PreviousUser ::

PrihajaNodi je izjavil:

https://twitter.com/crypto_bobby_/statu...

Jype spet uravnava ceno?

Andraz1988 ::

PI NETWORK pozna kdo? Majnanje Pi-jev preko telefona. 2020 bi naj na borzo prišlo... glede na to da je zastonj ni kaj za zgubit. 1x na 24 ur se mores na aplikaciji na androidu oz ios prijavit, to je to. se pravi baterija ne trpi. če koga zanima, potegni apk dol se registriaj... pod invite code napisi androba(samo z invitom gre). če te pa ne zanima prezri sporočilo ;)

Mato989 ::

Andraz1988 je izjavil:

PI NETWORK pozna kdo? Majnanje Pi-jev preko telefona. 2020 bi naj na borzo prišlo... glede na to da je zastonj ni kaj za zgubit. 1x na 24 ur se mores na aplikaciji na androidu oz ios prijavit, to je to. se pravi baterija ne trpi. če koga zanima, potegni apk dol se registriaj... pod invite code napisi androba(samo z invitom gre). če te pa ne zanima prezri sporočilo ;)

NATEG!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Andraz1988 je izjavil:

NATEG!

Zakaj bi bil nateg?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Andraz1988 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Andraz1988 je izjavil:

NATEG!

Zakaj bi bil nateg?

Glede na to da nič ne stane, je še vedno v beta fazi, sej tak kot sem rekel da ni obvezno... Me pa res zanima zakaj bi naj bil nateg? tako da nas razsvetli prosim :)

Link: https://minepi.com/

Zgodovina sprememb…

Sodelujem pri Pi network, se pa strinjam z matomom, da je najbrz le nateg. Nateg v tem smislu, da iz te kriptovalute nič ni. Nabrali si bodo ogromno količino uporabnikov in namajnanih PIjev in jo spravli na borze. Avtomatsko se bo to začel prodajat po neki ceni, mogoče bodo celo kaki umetni pumpi in avtorji bodo dumpnili svoje coine na market.

Nobene potrebe, da ta Pi prinaša kakršnokoli uporabno vrednost ali kaj. Ogromna količina uporabnikov in nek umeten začetni pump lahko naredi veliko.

sivistol ::

Xtz nekam pada ? Kaj le ?

blze ::

Zdravo,
naj mi nekod prosim pove pri funkciji stop limit. Zakaj mi danes ni prodalo matica ko sem nastavil. je šlo kar mimo.
Nastavil sem pa stop in limit na isto vrednos.
Delam tukaj napako?
Sem bil ob 80 dolarjev preden sem opazil da je padel :(
uživejte
blze

Baja ::

Delam tukaj napako?

da

Delam tukaj napako?

Drzi.

Se malo in bo Tron prehitel Tezusa.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

K0l1br1 ::

Zakaj? Jaz tudi tako naredim.

stop/limit 100/100 -> ko pade vrednost pod 100 se izvede narocilo za 100. ker je cena (limit) pod 100 ti ne proda. (razen če kakšna mačka odskoči)

stop/limit 100/80 -> ko pade cena pod 100, prodaš najmanj za 80. če je zadosti buy orderjev ti proda po najboljsi ceni, če jih ni ne proda

v teoriji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Baja ()

V teoriji:D

ja, če že sprašuje zakaj mu ne proda, če nastavi stop/limit x/x

Mato989 ::

Baja je izjavil:

stop/limit 100/100 -> ko pade vrednost pod 100 se izvede narocilo za 100. ker je cena (limit) pod 100 ti ne proda. (razen če kakšna mačka odskoči)

stop/limit 100/80 -> ko pade cena pod 100, prodaš najmanj za 80. če je zadosti buy orderjev ti proda po najboljsi ceni, če jih ni ne proda

v teoriji.

Tako je... pri STOP LIMIT, ti vedno določaš da se naj nekaj proda po DOLOČENI CENI, ko pade pod DOLOČENO VREDNOST...

In če nastaviš obe variabilki na isto številko nisi naredil nič, ti morš vedno nastavit vsaj 5% nižje, oz. odvisno od liquiditya, pri BTCju je dovolj manj, pri kr nekih random coinih pa več!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Pri takih padcih kot jih dela matic, ti bi redki stoploss to ujel. Ko oade tako hitro, spusijo vsi.

Maric se je ujel na supportu

K0l1br1 ::

Matica kupujete kaj ali je bolj scam zadeva?

Nodi: poglej na linku kaj bi lahko naredil odkar spremljaš kripto
https://www.ccn.com/minecraft-city-game...
:))

sivistol ::

K0l1br1 je izjavil:

Matica kupujete kaj ali je bolj scam zadeva?

sej je vse scam dokler nisi v " zasluženi " penziji

blze ::

hvala za obrazložitev, sedaj bom limit naredil manj.
Meni je matic prinesel 200 dolarjev plusa, čeprav prodam ob napačnem času ko že pada ko kamen :)
uživejte
blze

hm tezus lahko hitro izgubi dve mesti na cmc

To, da danes Tron raste za 10% vam daje upanja, da boste kdaj v penziji. Idiotov, ki radi denar mečejo stran, je očitno še kar nekaj. Poberite investitorjem v TRON vse kar imajo, tega denarja si tako ali tako ne zaslužijo.

Hehe

Opa, gledam da je market cap že skoraj nazaj na 200mlrd in top alti so še vedno skoraj tam kot prejšnji teden ob dropu. Potem pa valda vidim dominanca že skoraj 69%:)

Za XTZ zna biti, da jemlje zalet za pohod na 2.5jusd

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Upam da pod blesavega trola mislis le SeniorDeva, ki je res slab. Jaz tudi kaj pametnega povem kdaj.

MasterKiD ::

Vazelin je izjavil:

https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency...
:))

So že odstranili :D

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Dr. Kitty crypto. Strong username

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()
««
357 / 468
»»