Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

PrihajaNodi ::
Mene rešuje samo tezus.
Brez njega bi bila izguba še večja
Buy back ni uspel tako kot je fant predlagal zgoraj:(
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

S 100k in vec je gustek ostali od 100 pa tam do 15, 20k.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

NMH ::
Razmišljam, da bi dal 100-200k v kripto, večinoma BTC...
Pa ne zdaj, ampak enkrat konec poletja... sell in May and come back in September pravjo.
Pa ne zdaj, ampak enkrat konec poletja... sell in May and come back in September pravjo.

Kje si bil pa prej ko je fest padalo? Kaj ce ti pade za 50%?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

PrihajaNodi je izjavil:
Mislim, da bo še enkrat cepnilo tja do okol 4k.
Če pade 50%, pa pač pade. Ne bo hudga.

Kaj ce bi poskusil najprej s tisocakom ali 10? Ce mislis da bo cepnilo nazaj na 4k zakaj bi sedaj vlagal? Kaj ce gre pa v tem casu na 15, recimo tednu, dveh? Folk je iz miljona naredil tisocake ker je metal kovance sem in tja, prodajal ob padcih, kupoval drago nazaj...
Mogoce se ena stvar ce ze vlagas 200k je fino da das 100k v btc, ostalo pa imas na borzi in kupujes bodis kak alt med prvih 20 bodisi btc, seveda ko pada.
Falis samo, da gre vse zugrunt...
Mogoce se ena stvar ce ze vlagas 200k je fino da das 100k v btc, ostalo pa imas na borzi in kupujes bodis kak alt med prvih 20 bodisi btc, seveda ko pada.
Falis samo, da gre vse zugrunt...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Pa saj to sem napisal:
1. kupil bi enkrat konec poletja
2. mislim, da bo še enkrat cepnilo tja do okol 4k.
Ne bo šlo na 15k kr tko... možnost je nula.
1. kupil bi enkrat konec poletja
2. mislim, da bo še enkrat cepnilo tja do okol 4k.
Ne bo šlo na 15k kr tko... možnost je nula.

Da bi mev jajca in kupil cosmos z 200k. Gladko penzija. Jeba je ko gledas miljone pa ne ves kdaj prodat:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazelin ::
PrihajaNodi je izjavil:
Mislim, da bo še enkrat cepnilo tja do okol 4k.
Če pade 50%, pa pač pade. Ne bo hudga.
https://www.news.com.au/finance/money/i...
uživaj
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

jype ::
PrihajaNodi je izjavil:
Mislim da je tisti levo od punce Jure.Nah, jaz bolj nisem na fotkah, pa tut selfijev ne delam, tko k jih nekateri.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Jacksmav ::

https://www.news.com.au/finance/money/i...
uživaj
Tisti, ki so kupili po jurja leta 2013 in prodali po 15+k leta 2017 uživajo.
Kaj je bilo vmes ni toliko pomembno. Sam ne bi trgoval ničesar (predvsem zaradi čudne davčne uredbe), ven bi šel takrat, ko bi dosegel svoje cilje verjetno ne prej kot čez nekaj let.

Samo niso vsi prodali leta 2017 na peaku, ker so bili prepozresni. S komentarji jot jih imas pa ti pa vidim, da se vraca optimizem.
Zamisli si tiste, ki so na peaku kupili.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Hvala za info.. :)Bolj podrobno: Omrežje žreba peke pet ciklov vnaprej in izplača nagrado peku pet ciklov po uspešni peki, pek pa od tistega trenutka dalje nagrade lahko plača naprej tistim, ki mu delegirajo (ali pa ne, ali pa zadrži delež nagrade za stroške vzdrževanja infrastrukture in za sladkarije).
Če delegiraš drugemu, bi moral po približno petih + petih ciklih nehat dobivat nagrade od prvega in jih začet dobivat od drugega.

5 ciklov je itak zamrznjenih oziroma "reward pending"
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ja, to je čas, ki ga imajo accuserji, da stornirajo neveljavne bloke in slabim pekom poberejo varnostni depozit.

Vidim, da si se pozanimal. Ko sem te je jaz v startu spresaval je bilo: "ves kaj, nevem"...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ja, to je čas, ki ga imajo accuserji, da stornirajo neveljavne bloke in slabim pekom poberejo varnostni depozit.
aha..ok...to isplačujejo potem 1x na mesec...al kako...ker po izračunu bi moral dobit 425 xtz...pa nisem...neko malenkost...očitno je bejker zadržal...delegiram pa prek Flippin Takos

PrihajaNodi je izjavil:
Samo niso vsi prodali leta 2017 na peaku, ker so bili prepozresni. S komentarji jot jih imas pa ti pa vidim, da se vraca optimizem.
Verjamem, ker velika večina folka nima nobene strategije kot tudi ne izkušenj iz borznega trgovanja (sam imam tega 15+ let).
Trenutno je situacija takšna, da bomo v novi bikov cikel šli prej ko slej (iz grafov sodeč letos). Jaz ne mislim trgovat niti pod razno, kar vi tukaj počnete.
Grem noter in čakam lahko leta.

Ja ja sure sure

priporočam ti, da sredstva umakneš iz borz na svojo denarnico če sluačajno med večletnim čakanjem kaj zaprejo :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

aha..ok...to isplačujejo potem 1x na mesec...al kako...ker po izračunu bi moral dobit 425 xtz...pa nisem...neko malenkost...očitno je bejker zadržal...delegiram pa prek Flippin Takos
Ti jih dobis toliko z delegerinjem kot jih ima vazelin...
PrihajaNodi je izjavil:
Verjamem, ker velika večina folka nima nobene strategije kot tudi ne izkušenj iz borznega trgovanja (sam imam tega 15+ let).
Trenutno je situacija takšna, da bomo v novi bikov cikel šli prej ko slej (iz grafov sodeč letos). Jaz ne mislim trgovat niti pod razno, kar vi tukaj počnete.
Zakaj potem nas sprasujes? 15 let izkusenj...
Poleti bo xtz ze 3
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:
Ti jih dobis toliko z delegerinjem kot jih ima vazelin...
ma nisem si upal več dat not...sm pa eno napako naredu, ker sem zmanšal razmerje med eth/xtz iz 0.30 na 0.25...ko je eth rastel...zxz pa padal...bi še 2k dobil...ma vsi napake delamo...žal prevečkrat... :)

425 na 3 dni....x10
Jure dobr si tole nashilal
Jure dobr si tole nashilal
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:
Zakaj potem nas sprasujes? 15 let izkusenj..
15 let je lahko dovolj, da vidiš kako zmanipulirani trgi funkcionirajo. Lahko pa ni.

Kripto je trg kot vsak drug samo 100x hitreje se vse obraca
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Kripto je trg kot vsak drug samo 100x hitreje se vse obraca
Brez skrbi, da je kripto popolnoma zmanipuliran trg. Še na veliko večjih trgih se manipulira, kamoli tukaj.

Seveda je, ampak ce ni kupcev ni nic. Hkrati pa isces zetone ki vsaj ne zgledajo scam.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

frend mi je že pred meseci predlagal Crypto.com (MCO)...sem ga nabavil...pa žal pr prvem vzponu prodal....kaj mislite kaj o njem...to je pač platforma...upam,da bo ostala....sam čakam za dober padec...ni pa mi všeč, ker nima para eur...pa se mi ne da pretvarjat v druge kovance...še več izgube...

Stokarino ::
Meni je kar zanimiv, tudi mesečnih CRO airdropov se ne branim, le še kartice morajo v EU pripeljat, da projekt zaživi kakor so si zamislili. Drugače pa v njihovem appu lahku Mco kupiš z Eur, tudi SEPA deposit.

aha..ok...to isplačujejo potem 1x na mesec...al kako...ker po izračunu bi moral dobit 425 xtz...pa nisem...neko malenkost...očitno je bejker zadržal...delegiram pa prek Flippin TakosIzplačujejo 10 ciklov (30 dni) za nazaj, po koncu vsakega cikla (vsake 3 dni).
ok...potem je to to...potem jutr dobim novo porcijo...hvala na odzivnosti... :)

Meni je kar zanimiv, tudi mesečnih CRO airdropov se ne branim, le še kartice morajo v EU pripeljat, da projekt zaživi kakor so si zamislili. Drugače pa v njihovem appu lahku Mco kupiš z Eur, tudi SEPA deposit.
ob priliki, ko pade...ga kupim nazaj...trenutno...mislim, da ni čas za nakupe... :)
ob priliki, ko pade...ga kupim nazaj...trenutno...mislim, da ni čas za nakupe... :)
mislim, da bi bla to dobra naložba....tako informacijo ne dobiš kar tako...ja pravi čas vstopil...pa nisem hodlal.... :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jacksmav ()

PrihajaNodi je izjavil:
@Jacksmav koliko xtzja drzis in kdaj si kupil?
0.30€ za kovanček...par k.. :) Drugače pa ne vstopajte v skupine, ker je brez veze...poglej mal na twitterju dobe...the moon..pa še koga... for free...najbolše pa da se naučite sami trejdat...priporočila pa so povsod enaka mal res pa velik fomo

Kaj par k...par 100.000 kovanckov? Kdaj si kupil po 0,30? Se kaj filas? 0,30 eur al usd? Ker pod 0,31 usd vem da ni padel...
Jacksman koliko xtzja hodlas par k ali par 100k?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:
par M cca... Im Satoshi... :)

Medtem ko trolate v tisti temi, BTC lepo raste in gre spet proti 5400

Zgodovina sprememb…
- odbrisal: perci ()

Atom tam kot tezos. Bravo zeitgeist in ostali ki sta ga shilal. Skoda da vas nisem poslusal glede tega. Xtz je bil predrag:(
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Atom bo kmalu pojedel xtz:(
Jure, vidis kaj se dogaja???
Jure, vidis kaj se dogaja???
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Kaj zdej fantje? Cosmos ico mi je ušel, @Zeitgeist in ostali se splača v DOT ico?
@Jure mnenje o COSMOS - ATOMU, zakaj je boljši/slabši od XTZja?
@Jure mnenje o COSMOS - ATOMU, zakaj je boljši/slabši od XTZja?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

sivistol ::
mislim kaj je temi coini/ tokeni? vsi majo svoj token, pol še svoj dex npr ( icx danes lansiral baje ) , kaj jim to pomaga če nimajo usecase ? dafuq ne razumem te logike, ct pa itak 100 kriptowannabeinfliencrji si shitcoine prodajajo med sabo

MoonSoon ::
Isti ps k da stavš kakšen vreme bo naslednji petek. No ko boste miljonarji, bo moja cena 200€/m2. Easy money!Še vedno najbl zihr je nategovat nevedne ovčke.