Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

PrihajaNodi ::
Mislite da lahko brez tetherprinterja pademo nazaj na pred april 2017 kripto ravni?
Ja. Do 3500 enostavno
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazelin ::
Nodi: XTZ ti pada. si cashoutal dobičke?
perci: kakšno je tvoje mnenje o tetherju?
perci: kakšno je tvoje mnenje o tetherju?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Nic nisem cashoutal...je tako kot je...za strik mislim da bo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ce ste kupil xtz na dan 26.04.19 za 1.10 usd ga lahko danes na dan 26.4.20 kupite za 0,28.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nakup tezusa je tut še za 1.1usd pogojno ok. to sicer ni več stotica ko bo XTZ 50usd ampak samo še slaba petdesetica ampak bo že

Jacksmav ::
mislim, da bomo dosegli novo dno... spet padec na kraken btcusd na 3915...svašta
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jacksmav ()

neverlucky ::
Kaksna so vasa pricakovanja glede BitFinexa in Tetherja in vpliva, ki ga bo to imelo na kripto market?
Sam pricakujem da zadeve se ni konec. Torej da bo se konkretno padlo v prihodnjih dneh. Eden izmed pomembnih datumov bi lahko bil 3. Maj, ko bo bitfinex imel zaslisanje.
Sam pricakujem da zadeve se ni konec. Torej da bo se konkretno padlo v prihodnjih dneh. Eden izmed pomembnih datumov bi lahko bil 3. Maj, ko bo bitfinex imel zaslisanje.

Crossfire ::
PrihajaNodi je izjavil:
5k$ support se bo retestal, potem pa moon soon ;)
3500 soon
Nariši pa pokaži :)

lamborđini ::
Na marketu se ne dogaja nič posebnega. Drugače pa ima finančni guru dr. Andrej Bohinc po Onecoinu v rokavu že novega "aduta".

Lol ta bohinc. Enkrat se bo zajebal in nategnil enega mafijozota.

branimirII ::
tapravi mafijozoti ne rabjo vlagat v kripto. Dobijo siguren denar kje drugje. Ce ze, so oni tisti, ki prodajajo kripto ne pa kupujejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()

branimirII je izjavil:
tapravi mafijozoti ne rabjo vlagat v kripto. Dobijo siguren denar kje drugje.
Ravno zadnjič berem da se šef ene propadle borze boji za življenje

Pomoje je bolj beden lajf če imaš par milijonov, lovi te pa kak mehiški kartel
Zgodovina sprememb…

Pa niti ni nujno mehiski kartel, lahko samo nekdo, ki ima sredstva pa mu ni tako lepo sprejet, da ga je nekdo grdo nategnu. In Bohinc najbrz resno provocira svojo sreco, da ne naleti na kaksnega takega.

Jaz osebno mislim da bi zadeva mogla pasti. Obeta se še kao nek indijski ban.
Imo še vsaj en hud pdec pred real bullom
Je kdo kupoval tezus pri 1.5?
Imo še vsaj en hud pdec pred real bullom
Je kdo kupoval tezus pri 1.5?
Zgodovina sprememb…

Hipatija je kupovala glih pred terherlopov novico

Hipatija je kupovala glih pred terherlopov novico
Zal mi je za njo. Upam da ne proda na 0,2
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Hipatija: upam da nisi all in v tezusu
Cause all in tezus is not dope
Jaz čakam tezus na meji 1.0
Cause all in tezus is not dope

Jaz čakam tezus na meji 1.0
Zgodovina sprememb…

Jst sm all in v xtz pa? Cosmos je bil ok za ico pa sm ga zajebu.
Marsikdo ga vazelin:)
Marsikdo ga vazelin:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Kok mi gre na kurac tale Bohinc. Prav lep dan bo, ko se mu bo povrnilo vse kar je naredil.
Drugo vprasanje je, pa kako so lahko ljudje tok neumni, da na to padajo.
Drugo vprasanje je, pa kako so lahko ljudje tok neumni, da na to padajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neverlucky ()

branimirII ::
Vi ste pa tut eni pusiji. Namest da napadate ljudi, ki so ustanovitelji scam-a, recimo razne slovenske ico in zdajsnje milijonarje. Teh ne upate. Upate pa napadat enga Andreja Bohinca iz dna piramide.

Uf to pa pada ko kamen...mislite da je konec. Tehnicme analize nam kazejo kako?
Vsak dan minus 10 posto pa gremo tja kjer je HVCO coin.
Xtz ze -50% posto...
Vsak dan minus 10 posto pa gremo tja kjer je HVCO coin.
Xtz ze -50% posto...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

FormerUser ::
Sej prov, kar naj pade na 0,4, da te dohitimo ali celo prehitimo.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()

ej nodi: kmalu boš s tezusom na istem kot si bil 1 mesec nazaj

sedaj je kar gamble. lahko gre le za pavzo minibulla
lahko pa že jutri nadaljujemo pot proti 100mlrd
lahko pa že jutri nadaljujemo pot proti 100mlrd

FormerUser ::
Predlog izbrisa? To pa ni lepo od tebe, Nodi, da drugim ne privoščiš tezuščka poceni kupit. Tole bo pa slaba karma.

če se sesuje bitfinex bo imo kripto zima kakšno leto ali dve daljša. V tem primeru imo lahko pademo tudi krepko pod 100mlrd cap-a. Kdor ne verjame bo moral verjeti
Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::
V tem trenutku se v kripto ne dogaja nič novega. Vse to se je že dogajalo in gre za čisto normalne cikle. Par dni gor, pol par dni dol, pa spet gor,... kdor ima dolgoročni cilj (holder do določene prodajne cene oz. do določene rasti cmc) se s temi dnevnimi padci ne sekira, kot tudi ne skače v luft, ker je šlo za 20% ali 30% gor.
Meni je cilj minimum x100, da bom sploh trznil z očesom in se mi bo ustnica premaknila v smeri ušes. Do takrat, pa bom dnevno vsaj enkrat pogledal cmc in živel dalje svoje življenje. Enim pa na koncu nebo nič koristil denar, ker bodo podoživeli v tem času toliko stresa, da bodo potem čez par mesecev lahko resno zboleli zaradi tega stresa in jim nebo koristil noben denar. Stres je med TOP dejavniki za povzročitev večino bolezni in prehitre smrti.
Meni je cilj minimum x100, da bom sploh trznil z očesom in se mi bo ustnica premaknila v smeri ušes. Do takrat, pa bom dnevno vsaj enkrat pogledal cmc in živel dalje svoje življenje. Enim pa na koncu nebo nič koristil denar, ker bodo podoživeli v tem času toliko stresa, da bodo potem čez par mesecev lahko resno zboleli zaradi tega stresa in jim nebo koristil noben denar. Stres je med TOP dejavniki za povzročitev večino bolezni in prehitre smrti.

FormerUser je izjavil:
Če to pomeni nizke cene, je to za tiste, ki bi radi kupovali, dobra novica, kajne.
Panika bo, če pade BTC pod 2900$. Če do tega pride, je lahko kripta konec ali pa tudi ne, se pa bi bullrun zamaknil vsaj za 5+ let zaradi šoka. To da alti padajo in je BTC nad 4000$, pa ni noben šok in napoved kakršne koli apokalipse v kriptu. Samo en navaden dan, ki se bo zavlekel v deževni teden, takoj za njim pa bo spet posijalo sonce. Seveda bo čez par dni spet deževni dan in tako dalje.

MoonSoon ::
Kr naj gre na 1000$, da se zjasne keri projekti so sam špekulacija, keri majo dodano/uporabno vrednost. Zj vsak vlaga, da bo zaslužu x100, iz česa? Aja Tether printer

Kr naj gre na 1000$, da se zjasne keri projekti so sam špekulacija, keri majo dodano/uporabno vrednost. Zj vsak vlaga, da bo zaslužu x100, iz česa? Aja Tether printer![]()
daj perci reči da si tole zasluži ban.

Kr naj gre na 1000$, da se zjasne keri projekti so sam špekulacija, keri majo dodano/uporabno vrednost. Zj vsak vlaga, da bo zaslužu x100, iz česa? Aja Tether printer![]()
Največ se bo zaslužilo od takih, ki danes ne verjamejo v kripto, pa si bodo kasneje premislili in kupovali po x100 glede na današnjo vrednost. Jaz sem bil isti. Ko je bil BTC pod 1$, sem trdil, da je to prevara in je vsak Evro vržen stran. Torej kripto spremljam od samega začetka. Na vlak pa sem skočil, ko je bil že dražji od 1000$, ker sem začel verjeti v njega. In verjemi, da bo marsikdo naredil to kar sem naredil sam.
Če pa takih nebo, pa tudi mi več nebomo prišli na prejšnji ATH. Jaz sam močno verjamem, da še bo vsaj 1 nori bullrun in da bo cmc nekoč prebil 5000b. Ampak čas bo pokazal, kaj v resnici bo.

ne pozabi da lahko traja 10 let do bulla
Takoj danes podpišem, če je to garancija, da se bo res zgodil. Imam čas oz. upanje je tista motivacija, da si bom nekoč lahko privoščil dosti več kot danes in se morda rešil okov zaradi katerih me vsak dan ura budi, da grem v službo. Mogoče tega nekoč nebo in se bom zbudil in vstal takrat ko bom jaz želel in ne takrat, ko bo zvonila budilka.

Crossfire ::
En dan malo pade, pa je sentiment že čisto na podnu...dafuq
Zadeve se gibljejo v ciklih...trenutno je še vedno akumulacija in nekaj časa še bo trajala. Kar naj, da se napolnijo vreče, ker na eni točki bo spet luštno.
Zadeve se gibljejo v ciklih...trenutno je še vedno akumulacija in nekaj časa še bo trajala. Kar naj, da se napolnijo vreče, ker na eni točki bo spet luštno.

dokupil 100 tezusov. da dvignem malo razpoloženje
Zgodovina sprememb…

dokupil 100 tezusov. da dvignem malo razpoloženje
Če se cena glede na danes, dvigne do 100%, potem vržem v kripto jurja, ko dobimo regres. Če cena preseže 100% današnje cene, pa samo 500€. To še imam namen dokupit. Potem pa čakat polet na Luno.

Fantje podn bo ko bo valvoline prisel to naznatit. Si bo treba budilko za ta indikator nastavt!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

perci ::
Berem tele doomsday poste in si mislim, da mora biti btc najmanj na 3,5k. Potem pa odprem cmc in vidim, da smo na stanju par dni nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()