Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Aquafriend ::
Jaz zarad robota skrivam hidden gem. Relativno nov projekt. Ze lepo raste. Skoraj podvojeni satoshiji v 10 dneh. Ce ga napisem se bojim, da ne bo lepo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

neverlucky ::
PrihajaNodi je izjavil:
Tezos ne ne bi lahko prebil 10 na 9 usd. (zarad robota)
Fora je da vazelin in neveruckyi cakajo buy back. Robot se ne da in jih bo prisilil da bodo kupovali drago.
Robot je lisica, ki caka take kot so Vazelin.
Sem ze kupil nazaj. Tokrat me je robot nadigral ...

PrihajaNodi ::
neverlucky je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Tezos ne ne bi lahko prebil 10 na 9 usd. (zarad robota)
Fora je da vazelin in neveruckyi cakajo buy back. Robot se ne da in jih bo prisilil da bodo kupovali drago.
Robot je lisica, ki caka take kot so Vazelin.
Sem ze kupil nazaj. Tokrat me je robot nadigral ...
Hahaha lol:)))
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda ::
Aquafriend je izjavil:
ce se potrudis raziskat bos ze najdu
Roko na srce, me niti ne zanima, ker nemislim investirat. Mi pa so to otročje finte, ko se spet samohvališ, da si našel ohhh in splohhh novi kovanec s potencialom x1000, ampak ga nesmeš povedat zaradi robotov. Japajade. Ko pa bo en kovanec res zrastel za x1000, pa boš tu dan in noč nabijal, kak si nas o tem že obvestil pred davnimi meseci, samo noben ni upošteval "tvojih namigov". Si prečitana knjiga. Kako vse obvaladaš ( na podlagi samohval ), bi sedaj moral imeti iz kripta že 6 mestno številko na računu in drveti proti 7 mestni.

A je to res Haracoin? X2 v BTC vrednosti je v 10 dneh je, ima 800$ prometa in je na shity exchangeu ...

Qrctegleda ::
Ja, to se splkača. To je kriptorevolucija in bo šlio tam okoli x100 do x200 do poletja. Tajski travestiti, prihajamo!
IQ 180 (ni moj)

PersonaRuda je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Roko na srce, me niti ne zanima, ker nemislim investirat. Mi pa so to otročje finte, ko se spet samohvališ, da si našel ohhh in splohhh novi kovanec s potencialom x1000, ampak ga nesmeš povedat zaradi robotov. Japajade. Ko pa bo en kovanec res zrastel za x1000, pa boš tu dan in noč nabijal, kak si nas o tem že obvestil pred davnimi meseci, samo noben ni upošteval "tvojih namigov". Si prečitana knjiga. Kako vse obvaladaš ( na podlagi samohval ), bi sedaj moral imeti iz kripta že 6 mestno številko na računu in drveti proti 7 mestni.
Kaj mam jaz od hvaljenja? Nic. Zelim samo vam pomagat. Se bom rajs umaknil s svojim hvaljenjem, ker vas toliko moti.

PersonaRuda ::
Nič ni narobe s hvaljenjem v kolikor se ne pretirava s tem ali pa še malo nezaslužno doprinese.
Drugače pa pohvalno za tvoj trud, ker nekako najbolj držiš to temo na nivoju, dokler ne vmešaš not filozofskega trolanja o bogovih in teorijah zarot.
Drugače pa pohvalno za tvoj trud, ker nekako najbolj držiš to temo na nivoju, dokler ne vmešaš not filozofskega trolanja o bogovih in teorijah zarot.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()

Fantje, cas je da vam zaupam se eno modrost.
Recimo, da si vlozil Januarja 2018 100€ v kriptovalute in izgubil vse. Sedaj imate 100% minus s kriptovalutami. Ce se sedaj recimo vlozis novih 100€, bo tvoj minus s kriptovalutami le se 50%. In ja, prav sklepate kam tole pelje, vecjo kolicino kot vlozite, manjsi minus imate trenutno s kriptovalutami. Ce vlozim dovolj veliko vsoto, lahko svojim kolegom v miru govorim, da sem v minusu le par %.
Recimo, da si vlozil Januarja 2018 100€ v kriptovalute in izgubil vse. Sedaj imate 100% minus s kriptovalutami. Ce se sedaj recimo vlozis novih 100€, bo tvoj minus s kriptovalutami le se 50%. In ja, prav sklepate kam tole pelje, vecjo kolicino kot vlozite, manjsi minus imate trenutno s kriptovalutami. Ce vlozim dovolj veliko vsoto, lahko svojim kolegom v miru govorim, da sem v minusu le par %.

Jaz mam dokazano najvecjega tukaj. Poscijem se na vse vase shitcoine
hec (hvaljenje in provokacija)

hec (hvaljenje in provokacija)
Zgodovina sprememb…

Mato989 ::
Evo pa prihaja fiat not vidite =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Evo pa prihaja fiat not vidite =)
Kje to vids?
neverlucky nakupuje s fiatom, pa še kdo ;)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

Qrctegleda ::
BTC se je zagnal proti 300k$. Mislim da smo v bullu. Če danes prebijemo 8500$, je to to.
IQ 180 (ni moj)
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()

Zeitgeist ::
Aquafriend je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Kaj mam jaz od hvaljenja? Nic. Zelim samo vam pomagat. Se bom rajs umaknil s svojim hvaljenjem, ker vas toliko moti.
pumpas si ego v VR

Kaj imam od virtualnega ega? Da vam dokazem, da se mi 1% ne jebe za virtualni ali kakrsenkoli ego bom nehal.
Perci, blokiraj ta profil in vse moje, ki sem jih nastel. Resno.
Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::
Imo bo po consensusu sledila korekcija
Ker? Spet to cutis na vodi kot skok monera ali pa samo zelis dokupiti? Guess what, nisi edini ki caka korekcijo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazelin ::
Tezus danes prebije 1.40!
Nodi: ne samo spomnim se consensusa 2017 ko je šlo pol hitro 40% dol eno soboto :p
Nodi: ne samo spomnim se consensusa 2017 ko je šlo pol hitro 40% dol eno soboto :p
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

2usd tj cca x5 od atl
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

doktorproof ::
Aquafriend je izjavil:
Kaj imam od virtualnega ega? Da vam dokazem, da se mi 1% ne jebe za virtualni ali kakrsenkoli ego bom nehal.
Ne boš menda na današnji dan sam sebe križal. Raje nam pomagaj ublažiti kriptogrehe!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: doktorproof ()

Profdoktor bi morala biti zaščitena blagovna znamka na slotech
Tezzie 1.39

Tezzie 1.39
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

perci ::
doktorproof je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Ne boš menda na današnji dan sam sebe križal. Raje nam pomagaj ublažiti kriptogrehe!
profdoktor: patetičen si s temi multiaccounti

Si predstavljate, da je bil original Profdoktor samo (Profdoktor in 4knative). Potem ko je dobil pobanana oba računa pa je nehal sodelovat. Sedaj pa vsi accji, ki nastajajo in se izdajajo za njega, so samo imposterji?
Novice, da bo Enjin sodeloval z Binance Chain, so se lepo obnesle.
Novice, da bo Enjin sodeloval z Binance Chain, so se lepo obnesle.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neverlucky ()

Nodi, dominanca nama je padla v tej temi pod 50%
86 strani te teme imava skupaj od 186
86 strani te teme imava skupaj od 186

Ja kar nekaj strani sta zadaj. Bosta mogla malo pojacat, ce zelita spet imeti BTC dominanco.

DeusB ::
neverlucky je izjavil:
Sem kupil 200€ BAT. Sedaj je skupen portfolio vreden 700€. Vloženih skupaj 1200€.
Mislis da bo kej s tega coina?