Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

neverlucky ::
Aquafriend je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Mal mi gredo v nos vsi preseratorji, ki uporabljajo adblock. Zakaj to uporabljate? Boste rajs placevali strani kot je bolha. Kaj vam je toliko tezko pogledat par sekund in podpret obiskano stran. Ampak ne. Vi bi brez reklam in brez placilnih strani. Po drugi strani bi ti rad zasluzil kak eur na brave iskalniku, ne privoscis pa drugim, da zasluzijo z oglasi.
Adblock je del obvezne opreme na internetu. Saj res ni problem ko kje vidis kak oglas ob strani, to nobenega ne moti. Problem nastane, ko se ti ob vsakem kliku odpre 6 popup strani, ko se ti odprejo oglasi cez celo stran, ko se ti odpre oglas in ti sledi po celotni strani, ko si na yt in v tistem momentu ko kliknes na video, se na tisto mesto postavi oglasni video in ti klilnes na to.
Nevem zate Aqua, ampak ob teh oglasih sem jaz popizdeval. In se niti ne pocutim slabo, ce kaksni strani zmanjsam revenue s tem, ko imam adblocker. Ce je kaksna uredu stran, na tisti to ugasnem, ostali se pa lahko jebejo s svojo posiljevalno oglasevalsko politiko.
Kaksen del obvezne opreme? Kdo si je to zmislu? Mal sebicno. Nikoli nisem imel adblocka. Toliko nadlezno pa spet ni. Ce te oglasi toliko motijo pa placaj in bo brez oglasov. Rad bi obiskoval stran, ne privoscis pa jim nic zasluzka. To tko ne gre. Ukinil bi tudi filme iz partis. Bi bilo manj pranja mozganov.
Nazalost po svojo zelji, da bi imeli cim vecji zasluzek, so zaceli ppstavljati oglase, ki so cedalje bolj nadlezni. In seveda nisi kreten, da ze bos pustil izkoriscat. Recimo, da so od tebe dobili 10c na mesec, zeleli so si z invazivnimi oglasi spraviti zasluzek na 30c na mesec, ker pa nisi ovca, imajo sedaj 0c na mesec.

Mato989 ::
20 usd si mislil =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vazelin ::
Jaz sem pa mislil kako bom v tezos dajal po 200 eur še par mescev od 0.3-0.5

I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

PrihajaNodi ::
Jaz sem pa mislil kako bom v tezos dajal po 200 eur še par mescev od 0.3-0.5![]()
Saj ga lahko se vedno kupis, je se poceni.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Prodal Tezos pri 1.28$ na kos. Vlozil sem 250€, sedaj imam 315€. Kupim nazaj, ko bo spet lokalno dno.

Aquafriend ::
Kaj pa ce btc potegne gor se bos zajebal v satoshijih
medtem pa enjin iz 2800 nazaj na 3500 lol
oziroma 258 usd na 368 usd
medtem pa enjin iz 2800 nazaj na 3500 lol
oziroma 258 usd na 368 usd
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

Mato989 ::
Slotechar... A mas kako zurko s tem enjinom al kak da ga tolko omenjas... Upam da si vsaj dupliral.
Imo na ceno below 4k vec ne gremo razen ce bo kak negativen katalist marketa, me pa to veseli
Imo na ceno below 4k vec ne gremo razen ce bo kak negativen katalist marketa, me pa to veseli
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

Omenjam ga zato, ker je zadnje case zelo volatilen, kar je dobr za trejdat. Nisem dupliral je pa bilo enkrat 23% pa pri 3100 in 2900 sats sem malenkost dokupil

evo ena za profdoktorja. Should i buy back, i sold my coins

please, sir, help my family
Zgodovina sprememb…

evo ena za profdoktorja. Should i buy back, i sold my coins :D
please, sir, help my family
A ni to taktiko uporabljal ze vazelin? Xtz se ne trejda, to je long term.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

::
Aquafriend je izjavil:
Kaksen del obvezne opreme? Kdo si je to zmislu? Mal sebicno. Nikoli nisem imel adblocka. Toliko nadlezno pa spet ni. Ce te oglasi toliko motijo pa placaj in bo brez oglasov. Rad bi obiskoval stran, ne privoscis pa jim nic zasluzka. To tko ne gre. Ukinil bi tudi filme iz partis. Bi bilo manj pranja mozganov.
Tako je! In tudi ko so po TV-ju reklame počakaš in greš na WC po reklamah, da ne oškoduješ ubogih proizvajalcev pralnih praškov in higienskih vložkov.

Ne veste kaj zamujate. Nekatere internet reklame so prav fajn.
Ste zamudili cel shitShow z tai lopez-om in njegovim "here in my garage" oglasi.

je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Tako je! In tudi ko so po TV-ju reklame počakaš in greš na WC po reklamah, da ne oškoduješ ubogih proizvajalcev pralnih praškov in higienskih vložkov.
ce ne bi bilo internet reklam potem jaz ne bi videl tai lopez reklam. Verjetno me je ta reklama navdusila, da sem z 'knowledge" iz 50 eur naredil stanovanje. FUJ ADBLOCKERJI
Zgodovina sprememb…

::
Aquafriend je izjavil:
ce ne bi bilo internet reklam potem jaz ne bi videl tai lopez reklam. Verjetno me je ta reklama navdusila, da sem z 'knowledge" iz 50 eur naredil stanovanje. FUJ ADBLOCKERJI
Samo še tole, da ne zasvinjam še jaz teme: imaš zanimiv smisel za humor.

K0l1br1 ::
Sem že povedal svoje - XTZ bo šel po poti BTC-ja. Tudi yipe temu še ni kvalitetno oporekal.

K0l1br1 ::

Vazelin ::
Bo hecno ko bo kak jype-ov otrok želel met kakšnega Mercedesa
jype: Kolo dobiš
Sin: a da se bom s kolesom fural pri vseh BTCjih? Si znoru? Mercedes please

I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

to bo samo, ce bo otroka vzgajal hollywood film namest jype
Zgodovina sprememb…

Čudn, če ma miljone noter. Kdaj rezervirate lambote?
Fnt njemu in Jakobu se ne gre vec za kes. Tako razmisljate vi in Perci. Saj ne recem, sem trolal o xtzju ampak ko pogledas za kaj se gre, ti je jasno, da je ta coin superioren, niti ne vidim kam drugam bi lahko vlozil kes. Ajd stotaka v Ltc...vse TA so odvec TU.
Neverlucky kdaj lokalno dno?
Bo hecno ko bo kak jype-ov otrok želel met kakšnega Mercedesa
Brez skrbi on bo za svoje z lahkoto poskrbel, delati jim ne bo treba. Lahko bodo svobodni unetniki.
Pa mu nisem niti malo fovs. Justin bieberju da, Juretu ne.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Vsak svojga kojna hval. Tezos preko 10 mio prometa!
Torej ima ze zaradi tega vrednosti, ker se ga ne da povsod dobit:) zamisli si kompridejo borze...
1.37 kraken eur
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Qrctegleda ::
neverlucky je izjavil:
Prodal Tezos pri 1.28$ na kos. Vlozil sem 250€, sedaj imam 315€. Kupim nazaj, ko bo spet lokalno dno.
Si odšel v penzijo?
Binance naredile +500% letos. Noro.
IQ 180 (ni moj)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Qrctegleda ()

Cestitke vsem hodlerjem xtzja
Zato je pa tako poskocil.
Danes kupil 12,45 XTZ-ja.... dneva pa še ni konec....
Zato je pa tako poskocil.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Jaz bom tudi zdaj sel kupit tezus,pri 0.4 usd ga je bilo brezveze kupovat, zdaj se kupuje

Aquafriend je izjavil:
Jaz bom tudi zdaj sel kupit tezus,pri 0.4 usd ga je bilo brezveze kupovat, zdaj se kupuje
Hahaha. Zdej je poceni.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Qrctegleda ::
Zdaj ko Vazelin prodaja in kešira milijone ven mora nekdo vstopat v piramido. Ma saj je logično.
IQ 180 (ni moj)

Aquafriend je izjavil:
A mislite, da je kej sans za enj med top 10? To je 10x
Popolnoma nic. Kaj pa sploh ponuja:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Qrctegleda je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Si odšel v penzijo?
Binance naredile +500% letos. Noro.
Tokrat sem se nategnil in naredil 17 Tezosa minusa. Niti nisem bil online vmes, tako da nisem mogel prej buybackat in zmanjsat izgube. Takrat ko sem pocekiral je bilo ze 1.36$ na komad. Imam zdaj skupaj 260 Tezosov.

Tezos ne ne bi lahko prebil 10 na 9 usd. (zarad robota)
Fora je da vazelin in neveruckyi cakajo buy back. Robot se ne da in jih bo prisilil da bodo kupovali drago.
Robot je lisica, ki caka take kot so Vazelin.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…