» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
152 / 468
»»

seniorman ::

Kupujte predno bo prepozno :)

Aquafriend ::

do kam gremo seniorman?

Vazelin ::

imo je pot do 200mlrd odprta.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

PrihajaNodi ::

Tezus mi je padu. Vse gre gor sam to ne.....

Mato kaj je z neblom?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Nikol v zivljenju ne bi imel samo v 1 kovancu. Pa ce se tako mocno verjamem vanj. To je tako gemblanje, da je joj.

Sej je vse.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

chucki ::

Aquafriend je izjavil:

Nikol v zivljenju ne bi imel samo v 1 kovancu. Pa ce se tako mocno verjamem vanj. To je tako gemblanje, da je joj.

lolek :D Kripto je ponzi :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Jacksmav ::

Ripl gre gor proti btc..saj je dosegel dno...zdaj pa 200% gor...hehe...čeprav ga ne maram ga sm še dokupil.. :)
Np pa da vidmo, če bo potegnu do 10.000 sat oz 14 v drugi rundi...go XRP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jacksmav ()

kripl ma v satoshijih zadnje 3 cikle priblizno 265-279 dni dolge cikle od zacetka pumpa do naslednjega zacetka pumpa. trenutno smo ze vec kot 200 dni.
Ce pa gledamo kripl v usd pa je cikel se prej. Teoreticno vse od roka nekaj dni pa do 2 mesecev.

neverlucky ::

A je kdo izmed vas zadel tale kovanec?

https://coinmarketcap.com/currencies/bu...

x2.3 v enem dnevu :)

Zgodovina sprememb…

seniorman ::

Aquafriend je izjavil:

do kam gremo seniorman?

Na 100 Mcap!

Zgodovina sprememb…

bugyra Je ze imel podobne pump and dump dneve. Ce ne spremljas teh dirkalnih tekm in insajderjev je tezko.

Zgodovina sprememb…

Qrctegleda ::

Kera vertikala za BCH. To je že skor penzija za hodlerje BCH.
IQ 180 (ni moj)

Profdoktor, boš spet delal kake BCH projekte?

Ce obljubite, da greste v hare krisno, ko postanete milijonarji...bo bog razmislil in vam morda dal sanso. Vstopit in se odpovedat vsemu, ne zato ker je lahko. Ampak zato, ker je tezko. Veste kaksna izkusnja bi to bila. Sem jih gledal na presercu. Nimajo skoraj nicesar a so bolj veseli kot dan bluzerjan.

neverlucky je izjavil:

A je kdo izmed vas zadel tale kovanec?

https://coinmarketcap.com/currencies/bu...

x2.3 v enem dnevu :)

Dej si poglej na kerih borzah je. To so smrt kovanci, umetno spumpani od borz. Uporabljas kraken, bitrex, bitstamb, binance. Teh smeti se izogibas. EOT je sel v enem dnevu 2000 posto gor, pol ga pa zarad nizkega volumna nisi mogu prodat:)))
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Saj vem Nodi :) High Voltage coin še spremljaš?

neverlucky je izjavil:

Saj vem Nodi :) High Voltage coin še spremljaš?

Obvezno, tudi jezus coin. Kaj si kupil ko je denar prisel na Kraken? Na tvojem mestu xtzja me bi odpisal. Naravna rast z malo korekcije. Jebiga mal je pa treba cakat;)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

V Ljubljani, Hare Krisna!

A ni lepo! Neki najlepsga, kar lahko obcutis!

https://www.google.com/amp/s/coinsutra....

Peercoin, namecoin so bilj v startu top kovanci. Pozabljate kako se cikli menjajo. Zec je zlezu v podn..,

Aqu zakAj si nekoristen?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Ko sem gledal posnetek sem zacutil veselje, mir, ljubezen in blazenost. Poglej kako so srecni! Niti pump dobicki ne prinesejo taksnega obcutka!

Zgodovina sprememb…

Zakaj ti ne morem predlagat izbrisa?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

zato, ker je brisat hare krisno bogokletno

JJS2 ::

moram priznati, da se mi tezos zmeraj bolj dopade za trejdanje oz. gredo skozi trejdi po par 10k brez problema, tako za buy kot za sell orderje.

Zanimivo...

JJS2 je izjavil:

moram priznati, da se mi tezos zmeraj bolj dopade za trejdanje oz. gredo skozi trejdi po par 10k brez problema, tako za buy kot za sell orderje.

Zanimivo...

Pa samo na par borzah je. Volume se je zelo lepo povečal. Njegov čas še pride.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Drži. Zadnje trejde sem delal na gate.io in moram reči, da sem spravil vse kovance dosti hitreje v promet kot na bitmax in še trenutno mi gate.io bolj ustreza zaradi parov (USDT).

JJS2 je izjavil:

Drži. Zadnje trejde sem delal na gate.io in moram reči, da sem spravil vse kovance dosti hitreje v promet kot na bitmax in še trenutno mi gate.io bolj ustreza zaradi parov (USDT).

Samo volatilnost ni. Kaj si pocel? Buy back nisi mogel izvajati. Padec za par postov ni nic.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

MoonSoon ::

LUL, market +20% na osnovi fake novic. Legit ikr.
Čakamo na padce in nov vstop(v XTZ jasno!)

jype ::

Felon Musk bi rad prodal svoje doge: https://twitter.com/elonmusk

V bistvu me buy back ne zanima.

Danes zjutraj sem jih lepo vrečo nakupil po 0.96 in jih prodal po 1.02 oz. še en kos (na gate.io) čaka na srečne kupce. :-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JJS2 ()

:D:D

FormerUser ::

JJS2 je izjavil:

Danes zjutraj sem jih lepo vrečo nakupil po 0.96 in jih prodal po 1.02 oz. še en kos (na gate.io) čaka na srečne kupce. :-)

Se mi dopade tvoj pristop in tudi nasvet, ki si ga pred časom dal Nodiju, pa ga očitno ne bo upošteval. Je kakšen poseben razlog, za tovrstno tradanje na gate.io, ali bi bila tudi kakšna druga borza vredu, denimo Kraken?

FormerUser je izjavil:

JJS2 je izjavil:

Se mi dopade tvoj pristop in tudi nasvet, ki si ga pred časom dal Nodiju, pa ga očitno ne bo upošteval. Je kakšen poseben razlog, za tovrstno tradanje na gate.io, ali bi bila tudi kakšna druga borza vredu, denimo Kraken?

Temu se rece gemblanje. Cd bi padel dol na 0,6 ne bi bil prevec vesel.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

sparovcek2 ::

Treba pohvalit lamborđinija za pravilno napoved.

Kaj pa Verge fantje? Je ga kdo imel? Ga še ima? Bi se to izplačalo kupiti?

Zavoljo starih časov

evo btc pleza na 5k>:D

Pazite s kom se boste družili, ko dobite milijone iz kripta:
V Avstriji odmeva razkritje umora 32-letnika iz mednarodno znane zdravniške družine. Moškega naj bi pred več kot mesecem dni po prepiru ubilo njegovo dekle, ki je nato po poročanju brezplačnika Heute njegovo truplo razkosala, poslala v rodno Madžarsko in ga tam skušala uničiti s kislino.

OMG

Si predstavlja Nodi. Tezus ti gre na 50 po komadu. Ti greš nekam na Madžarsko, tam spoznaž eno žensko. Potem se nekega dne skregata med zajtrkom. Ona te zabode in razkosa. Sounds juicy?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Ja private keja pa noben nima:)))
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mato989 ::

Vse v satoshijih je slo v k.... Jebes tak rally.. Zdaj pa spet upat na 2 meseca pr miru da grejo satoshi values gor

Torej catalyst tega bi naj bil order cez ene 3 exchange v visini 20k btcjev naenkrat v vrednosti cca 100mil

Mogoce je dick eater kupo k je trollal po twitterju
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

ProdriveR ::

Kaj menite, glede na to, da vsi nekak primerjajo 2014&2015 z 2018&2019. Mi smo takrat (2014) imeli double bottom. Med enim in drugim dnom smo isto imeli en takle pump. Je kdo že pogledal v svojo čarobno kroglo, če nas čaka kaj podobnega? Oz kaj menite?

gruntfürmich ::

zdaj mi je jasno zakaj smo v bulu

že konec marca smo prešli 20-dnevno 1-tedensko MA !!!

jao jao se nobeden ni spomnil. 20 in 100 dnevna MA na tedenskem grafu pove največ za nazaj
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Mato989 ::

Samo volumen pa je bolan :P Četudi fake 80 milijard haha... a nismo bli nekaj časa tudi na pod 10 milijard :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

ajmo dajmo na plano perspektivne kojne za rast v tem mini bulu; učiraj sem gledal kojne kateri od marca še niso bumpnili, in izgleda da pa danes so... skratka malo zamujena reč za mini šekulacije.

dajmo vsak enih 10 kojnov iz recimo top 200 napisat pa da vidimo kdo bo zadel napovedi za največjo rast.

Zanimivo drugace da Tezos in Bat, ki sta najbolj rastla pred tole eksplozijo, trenutno najslabse performata.
Tedenski +% sta sicer se zmeraj top, a izgubljata napram ostalim.

Litecoin je bila šansa za minipenzijo

Kdor je nq trg vstopil novembra 2018 ima sedaj mastne roke

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

pri top 100 kojnih opažam da največji so letos naredili 2×nik, spodnjih 100 pa do 200 pa nekateri tudi do 10×nik. torej večji riziko, večja nagrada.
je pa še en vzorec takih, ki so 11 marca že švignili v zrak in sedaj že kolapsirajo. eni pa se počasi dvigujejo proti vrednostim 11 marca, eni pa švigajo dalje (od tistih kateri so 11 marca že zrastli).
skratka stavil bi na spodnje top 100/200 kojne, kateri še niso v 3 mesecih zrastli več kot 2×, da bodo najboljši performerji v tem mini bulu. če bom imel čas jih bom morda danes kaj nabavil.:)) nekatere sem že malo zamudil

Me veseli da si nazaj grunt:)

Moram ti povedat, da coini, ki so naredili 10x in so sedaj komaj top 100 ali so top 200, so bili pred rastjo na 700~ mestu.

Crossfire ::

RVN je x6 od konca februarja...

neverlucky je izjavil:

Moram ti povedat, da coini, ki so naredili 10x in so sedaj komaj top 100 ali so top 200, so bili pred rastjo na 700~ mestu.

zato pa se jih je treba izogibati, morda se je potrebno izogibati tudi takih ki niso obstajali pred 2018 letom... bomo videli

Morda se je treba izogibati vsem coinom ki jih je tekom let omenil profdoktor več kot 2x:P
««
152 / 468
»»