Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi
PersonaRuda ::
PrihajaNodi je izjavil:
Uf se mi lahko kar zdaj opravicis. Skycoin je ze spumpan, Ce gre pa XMR x300 gre pa btc vsaj x10.
??? Kdo je rekel, da BTC nebo še šel x10? Šel bo po mojih izračunih še vsaj x30-x60 in takrat računam, da bo tudi Alte potegnil gor. Tako Skycoin kot Monero. Zakaj bi se ti zdaj moral opravičit? Opravičilo dobiš, ko bo BTC propadel ( to kar ti trobiš po 10x na dan ), ker bodo posledično takrat tudi alti propadli. Dokler se to ne zgodi, ne dobiš opravičila
Saul Goodman ::
ta tema spominja na taksiste ob 5 zjutraj v kadilnici kazionja Lev, ko ravno spušijo plačo, pol se pa tam kregajo, kdo ima boljši sistem za ruleto. lololol.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Saul Goodman ()
Rad bi videl te tvoje izracune
Čisto enostavno. Špekulativno. Malo pogled v zgodovino. Dodatna predvidevanja in upoštevanja, da se vse ponavlja. V izračun dodaš .dotcom balonček in špekuliraš, kje je meja cmc-ja. In že najmanj 100x sem napisal, da sam menim, da bo cmc nekoč prebil 5000b, morda celo 10000b, sam pa začnem prodajat postopoma, ko prebijemo 4500b.
In od tod tudi potem računaš, da bo takrat BTC vsaj med 100k-250k, kar je na današnjo ceno x30-x60 potenciala za rast.
Mato989 ::
Hec je v tem, da če gre vse gor premosorazmerno, bom jaz v penziji že pri 1.500 =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
PrihajaNodi ::
A racunice z zlatom pa ne upostevas? Tisti na peaku se danes niso dobili kesa nazaj.
Mato ne skrbi, to se ne bo zgodilo;)
Hec je v tem, da če gre vse gor premosorazmerno, bom jaz v penziji že pri 1.500 =)
Mato ne skrbi, to se ne bo zgodilo;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Vazelin ::
Inflacija coin še kar poteka
Kmalu prebijemo 2100 coinov lol
Kmalu prebijemo 2100 coinov lol
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Kamikaza, jaz vidim problem pri tvojem računu ravno v tem, da če se uresniči so tudi vsi ki so danes vložili 3k praktično v penziji =) Če gre na katerokoli izmed cifer od 4.500 naprej =) To pomeni skoraj vsak projekt x60-100 ali več
Saul Goodman je izjavil:
ta tema spominja na taksiste ob 5 zjutraj v kadilnici kazionja Lev, ko ravno spušijo plačo, pol se pa tam kregajo, kdo ima boljši sistem za ruleto. lololol.
Hec je v tem, da pri ruleti takoj ves da si spusil, tu pa Vazelini in podobni se kar mecejo notri v upanju na x10 vlozek.
Taksisti so na boljsem.
PrihajaNodi je izjavil:
A racunice z zlatom pa ne upostevas? Tisti na peaku se danes niso dobili kesa nazaj.
Tudi tisti, ki bodo kupovali BTC-je ali ostale alte, ko prebijemo mejo cmc 5000b in ko dosežemo vrh, bodo še dolga leta potem v minusu. Tisti kateri zadnji pride (pridejo), plača rundo za vse, ki smo že not.
Kamikaza, jaz vidim problem pri tvojem računu ravno v tem, da če se uresniči so tudi vsi ki so danes vložili 3k praktično v penziji =) Če gre na katerokoli izmed cifer od 4.500 naprej =) To pomeni skoraj vsak projekt x60-100 ali več
Jasno, realno je bolj to da gremo se bokj dol. Kje je meja nevem, ampak btc bo scasoma postal stable coin. Na leto +/-10 posto.
PrihajaNodi je izjavil:
Saul Goodman je izjavil:
Hec je v tem, da pri ruleti takoj ves da si spusil, tu pa Vazelini in podobni se kar mecejo notri v upanju na x10 vlozek.
Taksisti so na boljsem.
Misliš reči x100?
PersonaRuda je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Tudi tisti, ki bodo kupovali BTC-je ali ostale alte, ko prebijemo mejo cmc 5000b in ko dosežemo vrh, bodo še dolga leta potem v minusu. Tisti kateri zadnji pride (pridejo), plača rundo za vse, ki smo že not.
Mhm...sno ze prevec mainstream, da bi bil ta scenarij mozen.
Iskreno je za mene dovolj če se v roku 2-3 let vrnemo na 700b =)
Mainstream smo že od 2017.
Ko me je matka vprašala o bitkojnih in hladni denarnici na prednovoletni vecerji bi mogu vedet da se pumpu bliža konec
Ko me je matka vprašala o bitkojnih in hladni denarnici na prednovoletni vecerji bi mogu vedet da se pumpu bliža konec
PrihajaNodi je izjavil:
Jasno, realno je bolj to da gremo se bokj dol. Kje je meja nevem, ampak btc bo scasoma postal stable coin. Na leto +/-10 posto.
Točno to se bo enkrat zgodilo. Kovanci bodo postali točno to kar danes ponuja Forex. Nebo več takih drastičnih rasti. Ampak trenutno še je vrednost cmc-ja premala, da bi obstali tukaj, kjer smo. Še vsaj en bullrun bo po mojih izračunih, da se zraven navleče nove ljudi in enkrat ko prebijemo mejo cmc 5000b ali več, sledi to, kar si napisal.
Iskreno je za mene dovolj če se v roku 2-3 let vrnemo na 700b =)
Uf to bo tezus gotovih x20 vsaj
Soon moon soon
PersonaRuda je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Točno to se bo enkrat zgodilo. Kovanci bodo postali točno to kar danes ponuja Forex. Nebo več takih drastičnih rasti. Ampak trenutno še je vrednost cmc-ja premala, da bi obstali tukaj, kjer smo. Še vsaj en bullrun bo po mojih izračunih, da se zraven navleče nove ljudi in enkrat ko prebijemo mejo cmc 5000b ali več, sledi to, kar si napisal.
Po tvojih “izracunih”....glej, raje sa mi opravici.
Slabse kot vremenska napoved.
PrihajaNodi je izjavil:
Mainstream smo že od 2017.
No, potem ves, da je vlak idpeljal:=)
Ma niti ne... Večina folka ki je to spraševala NI UPORABLJALA... to so spraševali ker so to videli na 24ur... Ti moraš vedet, da so mene o tem VSI spraševali takrat od domačeih... ampak od 14 članov sorodstva sva pa samo jaz in bratranec znala odpret bitstamp in gor nakazat keš, drugi so vsi bluzili in govorili...
Tako da tale mainstream je bolj tako tako... iz besedičenja samo. Večina folka se ni poglabljala in poslala keša na bitstamp... ko bo bo to pravi mainstream.
Crypto bo mainstream takrat ko bo lastnikov kovancev vsaj toliko kot je lastnikov delnic po Svetu =)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
PersonaRuda je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Jaz tut še upam na en bull iz podobnega razloga.
Realno je bil market cap še dokaj nizek.
Nodi: poglej si koliko je bil cap 24 coina na cmc 7 januarja
2.64mlrd je mel Verge na 24 mesru
2.64mlrd je mel Verge na 24 mesru
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
PrihajaNodi je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Po tvojih “izracunih”....glej, raje sa mi opravici.
Slabse kot vremenska napoved.
Sem točno napisal, v kakem primeru dobiš opravičilo z moje strani. Trenutno se še to ni zgodilo
Receva 50b pa roka. Ker cakanje na 20 bo trajalo se nekaj casa. Bodo potem pump in dumpi tam med 50 in 70.
Nodi: ko je prvi val bulla mimo je lahko že prepozno za akumulacijo
PrihajaNodi je izjavil:
Receva 50b pa roka. Ker cakanje na 20 bo trajalo se nekaj casa. Bodo potem pump in dumpi tam med 50 in 70.
Ne, ne in ne. Ko bo kripto propadel. Torej BTC pod $100 in Skycoin pod $0.000001 in Monero pod $0.0001. Ti pišeš, da je s kriptom konec in to po 100x na dan. Jaz pa pišem, da še čakamo enega bulla. Če se nič od tega ne zgodi. Torej ni ne bulla, ne propada kripta leta 2029, torej, da smo tu nekje kot danes, dobiš opravičilo z moje strani, ker je v tem primeru tvoja trditev zmagala.
PrihajaNodi je izjavil:
10 let bova cakala?
OK, dvigenm letvico. Če pademo pod $1000 za komad BTC, dobiš opravičilo.
Še moja zaobljuba.
Ko pride tezus na 65usd gremo z izbrano klientelo na en izlet
Ko pride tezus na 65usd gremo z izbrano klientelo na en izlet
Upamo na najboljše nodi.
Lahko da je s kriptom za zaslužek dejansko konec. Lahko še doživimo bika.
Če ne bi verjeli v zgodbo ne bi bili tukaj
Lahko da je s kriptom za zaslužek dejansko konec. Lahko še doživimo bika.
Če ne bi verjeli v zgodbo ne bi bili tukaj
Vidis to je problem. Upanje. Če vložiš danes v Nemške obveznice, delnice WV imaš bistveno večje šanse da dobiš 50% ven kot pa da ciljaš random coine, ki bodo šli x3, kaj šele kaj več. Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan:)
Zgodovina sprememb…
Tudi zaradi takšnih izjav, kot je točno današnja v medijih, imam še veliko upanja o rasti kriptovalut. Ker zgodovinsko gledano, ko neki taki stari prdci, milijarderji govorijo, se skoraj vedno zgodi kontra. Tudi tokrat upam, da se to potrdi in se bo zgodilo kontra njegovim izjavam.
Buffett spet udaril po bitcoinu
Kriptovalute so se spet obrnile navzdol. Potem ko je bilo v drugi polovici februarja kar nekaj bikovskih signalov, cena bitcoina pa je presegla 4.150 dolarjev, je tako včeraj bitcoin nihal okrog vrednosti 3.800 dolarjev. Niti XRP, laično poimenovan ripple, ni ušel pocenitvi, čeprav ga je pod svoje "okrilje" vzela ameriška menjalnica Coinbase. Milijarder Warren Buffett je medtem spet kritiziral kriptovalute. V intervjuju za CNBC je dejal, da nimajo prave vrednosti in da gre za zablodo, ki privlači le šarlatane. Sočustvuje z vsemi, ki bitcoin kupujejo v upanju, da bo spremenil njihovo življenje. Nič novega, da sloviti vlagatelj kritizira bitcoin, saj ga je nekoč primerjal z manijo tulipanov. In delno je imel prav, saj je bitcoin od rekorda (20 tisoč dolarjev) trenutno oddaljen več kot 80 odstotkov.
Starega dobesedno boli v srcu, ker ve, da bo še marsikdo lahko obogatel s tem, vendar bi rad kot nekateri tukaj na forumu, prepričal ostale, naj ne vlagajo nič v kriptovalute. Nekateri mu bodo nasedli in se bodo čez par let čohali po glavi, zakaj so se pustili prepričat in niso vložili v kriptovalute, medtem, ko bo kar nekaj ljudi zaradi kriptovalut v predčasni penziji in jim več nebo potrebno lomit hrbtenic v službi za take kot so Buffet in podobni poslovneži.
Ja, marsikdo se zaveda ( tudi Buffett, Bezos,... ), da bodo kriptovalute spremenile Svet in osvobodile marsikaterega današnjega sužnja sistemu, katerih pa že tako ali tako primanjkuje. In posledice bodo, da tisti, ki bodo delali, bodo na račun tistih, ki nebodo ( predčasna penzija ) in bodo zato ustvarili še večji primanjkljaj delovne sile, posledično imeli višje plače.
Win-win tako za delavce kot penzioniste. Zato, pa sedaj ti milijarderji cvilijo in odvračajo ljudi od kriptovalut, ker se bojijo tega scenarija. Na koncu se pa bodo morali sprijazniti, da bodo še vedno dalje poslovali z velikanskimi dobički, vendar ne več takšnimi, kot jih imajo danes.
Buffett spet udaril po bitcoinu
Kriptovalute so se spet obrnile navzdol. Potem ko je bilo v drugi polovici februarja kar nekaj bikovskih signalov, cena bitcoina pa je presegla 4.150 dolarjev, je tako včeraj bitcoin nihal okrog vrednosti 3.800 dolarjev. Niti XRP, laično poimenovan ripple, ni ušel pocenitvi, čeprav ga je pod svoje "okrilje" vzela ameriška menjalnica Coinbase. Milijarder Warren Buffett je medtem spet kritiziral kriptovalute. V intervjuju za CNBC je dejal, da nimajo prave vrednosti in da gre za zablodo, ki privlači le šarlatane. Sočustvuje z vsemi, ki bitcoin kupujejo v upanju, da bo spremenil njihovo življenje. Nič novega, da sloviti vlagatelj kritizira bitcoin, saj ga je nekoč primerjal z manijo tulipanov. In delno je imel prav, saj je bitcoin od rekorda (20 tisoč dolarjev) trenutno oddaljen več kot 80 odstotkov.
Starega dobesedno boli v srcu, ker ve, da bo še marsikdo lahko obogatel s tem, vendar bi rad kot nekateri tukaj na forumu, prepričal ostale, naj ne vlagajo nič v kriptovalute. Nekateri mu bodo nasedli in se bodo čez par let čohali po glavi, zakaj so se pustili prepričat in niso vložili v kriptovalute, medtem, ko bo kar nekaj ljudi zaradi kriptovalut v predčasni penziji in jim več nebo potrebno lomit hrbtenic v službi za take kot so Buffet in podobni poslovneži.
Ja, marsikdo se zaveda ( tudi Buffett, Bezos,... ), da bodo kriptovalute spremenile Svet in osvobodile marsikaterega današnjega sužnja sistemu, katerih pa že tako ali tako primanjkuje. In posledice bodo, da tisti, ki bodo delali, bodo na račun tistih, ki nebodo ( predčasna penzija ) in bodo zato ustvarili še večji primanjkljaj delovne sile, posledično imeli višje plače.
Win-win tako za delavce kot penzioniste. Zato, pa sedaj ti milijarderji cvilijo in odvračajo ljudi od kriptovalut, ker se bojijo tega scenarija. Na koncu se pa bodo morali sprijazniti, da bodo še vedno dalje poslovali z velikanskimi dobički, vendar ne več takšnimi, kot jih imajo danes.
Ti to resno al se zajebavaŠ?
Ni kripto dejansko neko podjetje z vizijo in ustvarjanjem nekega produkta kot je bil to Uber, Amazon, MS, Apple.
Folk, ki se je začel ukvarjati s kriptom ni odšel vanj z namenom obogatitve, to so delali randomly, niti sami niso vedeli kaj se bo zgodilo. Mogoče je čas da začnemo odkrivati kakšno drugo investicijo.
Ni kripto dejansko neko podjetje z vizijo in ustvarjanjem nekega produkta kot je bil to Uber, Amazon, MS, Apple.
Folk, ki se je začel ukvarjati s kriptom ni odšel vanj z namenom obogatitve, to so delali randomly, niti sami niso vedeli kaj se bo zgodilo. Mogoče je čas da začnemo odkrivati kakšno drugo investicijo.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Ti to resno al se zajebavaŠ?
Smrtno resno. Brez trolanja. Takšen imam pogled na danšnji Svet in njegovo stanje.
PrihajaNodi je izjavil:
Mogoče je čas da začnemo odkrivati kakšno drugo investicijo.
Ti kar izvoli. Jaz bom počakal na končni razplet v kripto, preden se podam novim izivom naproti. Trenutno sem še v igri in ni še videti, da je s kriptom konec.
Ti se kar tolaži s tem. Jaz vem, da še ta moj vlak, na katerem je predčasna penzija, ni odpeljal
https://www.ccn.com/bitcoin-1000-is-a-p...
Če pade BTC na 1000$, potem sta ona 2 moja kovanca minimum /10 do /50 na današnjo ceno. In če se to zgodi, vržem not celi regres, katerega dobim pred poletjem in samo odebelim kovance v moji denarnici.
https://www.ccn.com/bitcoin-1000-is-a-p...
Yes a real smart person would sell off all their BTC right NOW....and sit and wait for the price to drop to $1000 and then buy it again.
yes this is the right time to panic and sell all your BTC
Tako kot pravim, gremo še kar fino dol.
če gre btc tja na 1500 gre tezus na 0.1
Po pričakovanju in mojih predvidevanjih. Razen v primeru, da pride na Binance.
Zgodovina sprememb…