» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
80 / 468
»»

neverlucky ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj pa Crucifixion of Tezus?

To se pa sedaj vrti na CMC ju. Lahko gledaš kako polzi in bo spolzel tam do 0.22 in dol.

:)):)):D

Vazelin ::

Haha nodi &nlucky

Neverlucky: oskarji so že bili?:)

Lol ker pimp na 121 capa

Zeitgeist ::

PrihajaNodi je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

7student7 je izjavil:

Ima kdo od vas kovance od Pirca, kot so LANA, TAJ, ARCO, NEVA.

to so kojni ki nimajo prihodnosti. bili so narejeni z duso in lepim namenom. dejanska vrednost pa je po moje enaka nic. ni denarja za razvoj in ni developerjev. nekaj slovencev bo zopet spusilo denar, ker vlagajo in bodo vlozili denar v te kovance.

pa shrani si moj post in ga poglej cez dve leti.

Si ti brebral clanek, ki sem ga nalepil zakaj XTZ fundacija zapravlja denar?

v bistvu sem ga vceraj prebral.
ne razumem kaj zelis povedat s tem clankom?
a ti sploh razumes pomen tega clanka in tega raziskovanja? kaj to pomeni za tozbo?

perci ::

mora bit kr bad v lajfu, da moras drkat na cmc vsake dve minuti

PrihajaNodi ::

perci je izjavil:

Ni tak hudo. Se hitro navadiš.

perci je izjavil:

Kot spanje in prehranjevanje postane sčasoma:)

Nodi: zgubila sva primat. Kombinirano imava manj kot 50% dominance v tej temi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Kako to preveriš?

neverlucky je izjavil:

Kako to preveriš?

Posebni izpisi -> izberi uporabnika -> potrdi

Trenutno sva z Nodijem na 35 straneh.

Kot spanje in prehranjevanje postane sčasoma:)

:))

Si videl, odklenili so mi temo o pametnem toaletnem poklopaču.

Tezus po nekod že prebil magično mejo 0.4

Zgodovina sprememb…

Poglejte na CMC.
Kdor ni verjel sedaj mora verjeti;)

Sama manipulacija.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Vazelin ()

Sama manipulacija. Si mogoče kaj kupil ali prodal? Ko ti kupiš ali prodaš se zgodi preobrat.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Sama manipulacija. Si mogoče kaj kupil ali prodal? Ko ti kupiš ali prodaš se zgodi preobrat.

Poglej na graf za Tezus. Odkar Vazelin notri redno vlaga po par 10€, gre vrednost navzdol ...

Tezus ga pa danes nese. Spet so mi zaprli temo o pametnem poklopaču.

Ja tale poklopač je definitivno ena izmed boljših inovacij sedaj. Misliš, da se da curek nastavit tut na večjo moč, ker s tistim kar je v videu dvomim da lahko kaj dosežeš ...

perci ::

Vazelin, kako kaj Iconomi?

Infusion ::

Fantje, recimo da ti nek coin res zrase in ga potem prodaš, kakšen je potem najboljši način da obdržiš vrednost coina dokler se ti pač ne izplača na banko? Je najbolje exchangat v kak stable coin kot npr. tether? Razložite mi prosim vaš proces. Kakšna bi bila recimo pot iz npr. Binanc pa na Bitstamp kjer je najcenejše izplačilo v EUR.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Infusion ()

Mato989 ::

Infusion je izjavil:

Fantje, recimo da ti nek coin res zrase in ga potem prodaš, kakšen je potem najboljši način da obdržiš vrednost coina dokler se ti pač ne izplača na banko? Je najbolje exchangat v kak stable coin kot npr. tether? Razložite mi prosim vaš proces. Kakšna bi bila recimo pot iz npr. Binanc pa na Bitstamp kjer je najcenejše izplačilo v EUR.

Najboljše je da v binance daš v XRP (če ima ta coin XRP par) in pošlješ na bitstamp in zamenjaš v EUR... Druga najboljša je da daš v BTC in pošlješ na Bitstamp in v EUR...

V obeh primerih plačaš najmanj 2x fee + 1x prenos...

druga varianta je da pustiš na binance in daš v BTC nato pa v Tether... ampak treba se je zavedat, da ko imaš dvakratno menjavo lahko z razmerji dobivaš ali izgubljaš... ironično se ti lahko zdi da bo nek coin napram BTCju padel v value, ker bo BTC v eurih zrastel in boš ti dobil nato manj tega coina potem z EURi... ker običajno ne padejo coini enako napram btcju kot je njegovo nihanje EUR
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

JJS2 ::

Za prenos iz Binanc na Bitstamp ti je mislim,da najcenje prenesti sredstva z XRP-jem oz. vsaj sam se posluzujem tega.

Drugace pa si lahko preko binance.je izplacas direkt v EUR (nisem pa se uspel tega testirati).

perci je izjavil:

Zakaj podjebavas?

haha volumen Iconomija je manj kot moj avto v ojrih =)

perci je izjavil:

Všeč mi je, ko perci potrola:D

Ja, ampak ni smesno.

PersonaRuda ::

Da še jaz malo potrolam to temo.

Nova aplikacija na tržišču. Tudder. Dejansko deluje na povsem enkak način kot Tinder. Le da tukaj krave iščejo bike.

To že ni krize, da malo potrolaš. A dajmo imet malo resno debato tukaj. Res misliš, da se bo tak izdelek lahko prijel? Tako aplikacijo bo zelo težko spravit v masovno rabo. Ena izmed težav je, da krave in biki ne znajo swajpat, tako kot ljudje. Kako jim bo potem uspelo najti partnerja za hiter seks oziroma daljšo zvezo?
Bo to namesto njih počel kmet? Kako bo kmet vedel, kaj je njegovi kravi/biku všeč? Se mi zdi da se potem spet premikamo v tej smeri iz zgodovine, ko so starši izbirali partnerje svojim otrokom. To ne bo šlo.
Aplikacija je mogoče res taka, da se malo nasmejiš, a katastrofalna biznis ideja. 1/10. downvote.

Saj niti Tinder ne deluje. Mogoce, ampak res mogoce bi pa delovalo da bi krave spravili na blockchain.

Qcube ::

Čudno da so se omejili samo na krave, če bi na vse živali bi imela večji potencial.

Qcube je izjavil:

Čudno da so se omejili samo na krave, če bi na vse živali bi imela večji potencial.

Opice bi pomoje lahko navadil na swajpanje.

KOKO zna sigurno swajpat;)

-valvoline- je izjavil:

https://coinnounce.com/ethereum-13-on-c...
zdaj pa gre zares, gotofo je.

Vajin Tezus je prebil psiholoških 0.4$ pa nič nismo slišali o temu? Dajmo mal navdušenja pokazat no. Preden bo Tezus prišel na vrednost 20$ po komadu, bo zagotovo moral čez te manjše mejnike. 0.4$ je eden izmed njih. Prvi mejnik na poti do 20$ je dosešen. Naslednji je na 0.5$.

Jaz eem ful navdušen da je šlo nazaj na 0.4 preden sem mislil nabavit

Hurray:'(

Saj bo še 0.22

Saj bo še 0.22

imo so pravi mejniki za tezos 2-3$, naslednji cca 10$, potem pa lift off. v roku 2 let. trenutno v tem bearu se mi zdi brezveze sploh na cmc gledat
ajde majstri zdaj pa se mi smejte :))8-)

2 - 3 :)) Ko bo marcet cap 300m mogoče

ob trenutni razvitosti in "vrednosti" projekta bi ob mc 300m bila cena enega xtz cca 1$.

po tvoji matematiki bi se torej moral projekt razvijati in pripeljati vec ljudi v njegov ekosistem. kar pa zopet negira tvoje mnenje da se projekt ne razvija in se denar zapravlja samo za predavanja in potovanja.

odloci se ze enkrat.

PersonaRuda ::

Da vas samo malo popravim, ko pišete o cmc. Pravilna oznaka je "b" in ne "m". Če cmc doseže vrednost 300m, bo BTC vreden mogoče 10$, ostali kovanci pa bodo po 0,0000001$.

19 Novembra je bil MC 166m, xtz pa 1,7, 1,8

vrhe16 ::

Hej pozdravljeni, Tezos je zadne čase mal pada in mi jih je uspel nabrat 10000 na Krakenu :)
Dejte mi mal svetvat kje bi lah to zadevo bejkal oziroma kaj bom mel od tega? ;)

Qcube ::

He's back, lol

PrihajaNodi je izjavil:

19 Novembra je bil MC 166m, xtz pa 1,7, 1,8

a ti to 2017 gledas cene? ko se tezos sploh ni bil izdan in je hitbtc nekaj mesetaril s kao IOU? :D:D:D

vrhe16 je izjavil:

Hej pozdravljeni, Tezos je zadne čase mal pada in mi jih je uspel nabrat 10000 na Krakenu :)
Dejte mi mal svetvat kje bi lah to zadevo bejkal oziroma kaj bom mel od tega? ;)

Ti si s toliko tezusi že v penziji. Samo še malo počakaš:))

Da ne bo na koncu tako, da bo šlo v bullu vse gor x 50, tezus pa ene 5x, tko kot iconomi:'(

Vazelin je izjavil:

vrhe16 je izjavil:

Ti si s toliko tezusi že v penziji. Samo še malo počakaš:))

Da ne bo na koncu tako, da bo šlo v bullu vse gor x 50, tezus pa ene 5x, tko kot iconomi:'(

Pa ravno to se bo zgodilo. Mark my words. Ce bull sploh bo.

ne sekirajte se za crypto, pozabite ga, in poglejte vsak kvartal =) Če bo bo, drugače pa no ja, še vedno je upanje da utajimo davke tudi brez crypta... tako z delom na črno itd... čimmanj državi dat ki se trudi da delamo čimdalj da bi čim krajši čas prejemali pokojnino... ki je ne moremo dedovat potomcem!

kva je to za en depresiven post, mato. wtf:'(

Mato odpri normiranca pa delaj kot frelancer. 50eur na uro je malo. Vprasaj Invictusa.

PrihajaNodi je izjavil:

Mato odpri normiranca pa delaj kot frelancer. 50eur na uro je malo. Vprasaj Invictusa.

:D

Tipo v videu je oddal nazaj prazen kozarcek. Kaksno podjetje je to lol, niti proper videoreklame ne znajo narest ...

Stokarino ::

Prva omemba tezus tezosa?

Prva omemba tezus tezosa?

««
80 / 468
»»