» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
37 / 468
»»

PrihajaNodi ::

Machete je izjavil:

Saj finta je, da sem imel razpršeno. wex, binance, kucoin, pa še kaka mala, določene stvari v cold walletih, določene v desktop.. Pa vseeno, no cigar :]

Fora je da moraš ravno v bear marketu, to je bilo 14 dni nazaj kupovat. Pa ti ja nsio z vseh borz vse pobrali?

Machete ::

Ne, sam ostalo je samo od sebe skopnelo haha.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

Ne, sam ostalo je samo od sebe skopnelo haha.

15 ltcjev ni malo. To je 510 usd. Lahko bi jih sedaj pretvoril in kupil XTZ ko je še poceni. Opa, oblikuje se bartova glavica....

Zgodovina sprememb…

perci ::

Kaj pol? Sledi Marge?

amacar ::

Aquafriend je izjavil:

Profdoktor in amacar, ki se bosta vsak cajt pojedla od zavisti se norcujeta iz splosnih komentarjev, ki sploh niso napovedi. Ko pa napovem dno ali pa kovanec z 60% dnevnega dobicka sta pa tiho kot groba.

Profdoktor je pa nehvaleznes posebne vrste. V zasebnih sporocilih sem mu posiljal namige in mu zrihtal dobre xrp in basic atention token nakupe pred ogromnim pumpom. Tudi par dni preden se je zgodil potop/crash iz 6000 btc navzdol, sem mu povedal naj vse proda in ga resil financne katastrofe. Za zahvalo se mi tukaj norcuje. Ko te jebe

Haha car, ce bo zrastlo bo slo gor, ce bo padlo bo slo dol, drugace bo pa tu nekje :))
Nasveti prve klase. Pa to se Vazelin trofi s svojimi uber napovedmi.

Ti pa si itak neuravnovesen, se z enega racuna nisi sposoben pisat. Napise s 5 racunov, ce pa na enem trofi se pa pride hvalit. 60% ni nic, js sem hydrota za + 400-500% napovedal. ;)

Mato989 ::

amacar saj sem napisal že

There are only 3 options on the market now guys! Either it goes up, down or sideways!!!

To so napovedi večine tu =)

Ej če vas je strah botov pa nardimo masovno privat skupino... tam boti ne morjo nič =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989 je izjavil:

There are only 3 options on the market now guys! Either it goes up, down or sideways!!!

Ej če vas je strah botov pa nardimo masovno privat skupino... tam boti ne morjo nič =)

BTC dominanca raste...

Mato989 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

BTC dominanca raste...

Daj dokler ne bo dominanca čez 65% se zmenimo da se tale bedarija več ne omenja... =) Ali pa se zmenimo da se omeni ko bo rastla vsaj 2 meseca zapored na dnevni bazi ok? Pol grem pa gledat pa sončna leta od ATH =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vazelin ::

Bear trap. Idemo dalje :D

Aquafriend ::

Aquafriend je izjavil:

Da se ne boste pocutili prikrajsane, dokler ne bo nove skupine. Drugi delni cilj shortanja dosezen. Koncni cilj na bitfinex ceni je okrog 3100/3200. Zaenkrat. Je pa potrebno zdaj biti bolj pazljiv, ker so shortarji na ATH. Bulli dostkrat to izkoristijo za likvidacijo in pumpanje cene.

Ujel natancno dno. Upam, da vam je bilo kaj v pomoc.

Kaj pri stavku "ujel natancno dno" vam ni jasno. Mato, amacar in profdoktorjevi accounti? Kje pise da bo slo dol ali po ravni crti. Ce opazite navpicno oranzno crto sem si nekako casovno takrat predstavljal zacetek poti navzgor.

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Bear trap. Idemo dalje :D

Sem lepo napovedal bartovo glacico.

Bravo Nodi.
Jaz sem dodal še za 5eur cardano in 5eur tezos.

Vazelin je izjavil:

Bravo Nodi.
Jaz sem dodal še za 5eur cardano in 5eur tezos.

Super. Počasi boš moral razmišljati o nabavi tega:

https://www.aliexpress.com/item/Electro...

Da ne bo kdo rekel, da se mi je usral napovedat bitcoin dno. V tem veceru sem zadel 2x xrp dno. Enega vmes prodal bliz vrha. In zdaj se drug zelo natancno dno pri 0.3929 usd na binance. Trenutna cena 0.42

Zgodovina sprememb…

A se ti sploh splača za tako male zneske? Če nimaš 100k da to počneš ne vidim smisla, za par 10 ojrov...

Kaksne male zneske. Na 1 trejd gre okrog 10k. Zdaj pa racunaj zasluzke. Pri prvem 140 $ zasluzka v nekaj minutah

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

Kaksne male zneske. Na 1 trejd gre okrog 10k. Zdaj pa racunaj zasluzke.

Super, odlično. Če bi prestavil teh 10k v BCH bi imel 2, 3x v tednu dni pa si izračunaj.

tezje trejdat, pa tudi 140 na trejd je zame vec kot dovolj

Nodi: zakaj si nekoristen?:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Nodi: zakaj si nekoristen?:D

Bartova glavica se oblikuje, čakam in gledam dokončno obliko.

PrihajaNodi je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Kaksne male zneske. Na 1 trejd gre okrog 10k. Zdaj pa racunaj zasluzke.

Super, odlično. Če bi prestavil teh 10k v BCH bi imel 2, 3x v tednu dni pa si izračunaj.

Da ne bos mislil da trgujem samo na manjse razlike. Ko je btc dosegel dno sem tudi kupil in prodal danes vecji del bliz vrha na bitstampu.

Zgodovina sprememb…

Enkrat se bos porezal:) tako kot se je vecina. Ni dalec nazaj ko je ltc dosegel 300.

Sem pa sam vec profita naredil kot ti ko sem kupi XTZ na 0,35 in 0,38. Pa se stalno nisem bulil v grafe ter cakal bartovo glavico. Lep profit je bil tudi z neblom na 0,88.

Zgodovina sprememb…

Aqua - zgodba o uspehu. Začel s 50evrskimi trejdi, sedaj je pri 10ka, kaj je naslednje? 100k za day trejdanje?

Jaz ti privoščim, da postaneš whale.

Zgodovina sprememb…

Ja sam ce bo whale to ves da ti bo tudi on zelel pobrati 300EUR?

Zgodovina sprememb…

Ne, aqua nam bo pumpal shitcoine. cV, Canya, in podobno

gustek_si ::

Vsi na profitu? Vsi zadovoljni z življenjem. Vsi samoizpolnjeni in delate v lajfu kar vas veseli? Itak, forumska klasika. Vesel božič!

Ma jaz tudi če gledam zadnji mesec nisem na profitu.;((

Vazelin je izjavil:

Ma jaz tudi če gledam zadnji mesec nisem na profitu.;((

Vsak mesec po 5EUR v tezusa pa bo, enkrat bo. Da najavijo solidno borzo med prvih 10 se xtz zastrese.

Zgodovina sprememb…

jype je šel ziher na eno hudo potovanje, ker se nič ne javlja.
kakob pa zleda ignorira to temo.

Jure je na smucanju z druzino. Kakob pa...zuranje v Miamiju.

Hahaha, Jure je prodal dušo. Stotič.

PrihajaNodi je izjavil:

Enkrat se bos porezal:) tako kot se je vecina. Ni dalec nazaj ko je ltc dosegel 300.

Sem pa sam vec profita naredil kot ti ko sem kupi XTZ na 0,35 in 0,38. Pa se stalno nisem bulil v grafe ter cakal bartovo glavico. Lep profit je bil tudi z neblom na 0,88.

Ok. A hoces rect da zakljucim svoj 2 trejd tega vecera in dobim dodatnih 230 dolarjev ali se malo pocakam? Pazi. Profit 370 dolarjev v par urah. Ne celega dne. V celem dnevu sem dobil bistveno vec ker sem prodal kovance ki sem jih kupil dost nizje skoraj pri dnu.

Ce bi vsaj bilo vec taksnih pump dni.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Ja sam ce bo whale to ves da ti bo tudi on zelel pobrati 300EUR?

Ne, ce mu bom namignil. Takrat me lahk zasleduje kot zasledujejo kita tiste male ribice.:D. Drugac pa realno nisem niti delfin. A vidite kako ima beseda delfin podobno obliko kot zival delfin. Pa beseda kolo. To je vse povezan. Jype je delfin po trejd definiciji in obozuje kolo. Naravni talent za visja spoznanja in simboliko.

Zgodovina sprememb…

Ti si novo rojeni mesija. Zdaj pa spizdi v svoj beden, nesrečni lajf in ne težit s prodajo namigov preko zasebnih sporočil.

Pada kot pri norcih. ;((

HODL ffs HODL!:D

Zgodovina sprememb…

neverlucky ::

No, tole je malo slabsi zacetek bozica.

neverlucky je izjavil:

No, tole je malo slabsi zacetek bozica.

še sreča da sem se danes igral z desetaki in ne stotaki:))

Mislim da bom umrl od žeje od šunke in salame :/

Zgodovina sprememb…

amacar ::

Korekcija je bila napovedana, tako da nimate kaj jamrat.

Aqua je zadel v nulo bi se reklo

Its christmas miracle.

Zgodovina sprememb…

Aqua bo dobil šamar po mozoljih da bo špricalo k pr norcih če bo še naprej prodajal dojave.

Vazelin je izjavil:

Slan biftek zraven pa še lepo olive. Pijem tretji liter vode. :D

Zgodovina sprememb…

bear market je terjal novo žrtev in sicer:
https://www.ccn.com/bitmain-bitcoin-min...
Bitmain po zmanjšal osebje in to konkretno. nekateri so tam par tednov.

Gotof je!

gustek_si je izjavil:

Aqua bo dobil šamar po mozoljih da bo špricalo k pr norcih če bo še naprej prodajal dojave.

Vazelin je izjavil:

Slan biftek zraven pa še lepo olive. Pijem tretji liter vode. :D

Profdoktor vem da si malo jezen, ker ti nocem vec dajat signalov. Pa tudi zato ker tudi jaz nisem ravno prijazno pristopil. Seziva si v roke vsaj za bozic in nalojva cistega vina. Ceprav ne pijem.

Šamar po mozoljih boš dobil mulc če boš še dosti nategoval ljudi. Vem kaj počneš. Prodajaš dojave, delaš skupine in če trofiš fehtaš za donacije. Take gnoje preziram. Čudi me da imaš spet dovoljenje za pisanje, ker te je perci banal če se prav spomnim. Nobene roke ne bo oz. lahko dobiš samo roko v obliki šamarja in to čez mozolje.

Lol ze dolgo casa ne sprejemam donacij. Skupine so ze dolgo casa zastojn

Zgodovina sprememb…

Nikoli ne boš tako slaven kot Danijel Šmid - Danny. Garantiram!!!

:D7

Aqua: do kdaj se čaka z akumulacijo?

Jaz sem kupil ta dip za vsak slucaj in nastimal da mi proda ce pade pod to najnizjo lokalno tocko

Vidis tam kjer je bila najnizja tocka. Zdaj ko je drugic padlo bliz te tocke in se odbilo navzgor je bil primeren vstop kjer si nastimas prodajo ce pade pod to mejo

Zgodovina sprememb…

««
37 / 468
»»