» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
188 / 468
»»

Dober dan ::

Kaj pa priporočaš meni, kot začetniku? Tudi Kraken? Tale bitstamp res ni neki baš..

Vazelin ::

Dober dan je izjavil:

Kaj pa priporočaš meni, kot začetniku? Tudi Kraken? Tale bitstamp res ni neki baš..

Če maš Bitstamp ne rabiš Krakna. Za fiat imaš Bitstamp. Včlani se še v kake Binance, če hočeš met na razpolago goro altov.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Qrctegleda ::

Celoten regres gre letos v dobrodelne namene, ker ne rabim keša. Holdam Binance.
IQ 180 (ni moj)

branimirII ::

Dober dan je izjavil:

Zacetnik? Tukaj si bil ze leta 2017. Link spodaj. Pa izraz neki baš mi je tudi nekaj znan. Zgleda, da nisi neki baš zacetnik. :D Kaj je zmankal starejsih profilov?

https://slo-tech.com/forum/t702172/9899

Zgodovina sprememb…

branimir: aqua je benan?

branimirII ::

Tko pac je v danasnjem svetu. Iskalci resnice so v danasnjem sistemu kar hitro cenzurirani. Ceprav perci je presenetljivo dolgo prenasal. Kapa dol. Ni nobenih zamer.

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

Dober dan je izjavil:

Vseeno me zanima, kje trgujete vse te kovance, ker na bitstampu jih je samo ene par.

Trguješ na tisti borzi, na kateri se trguje coin, ki te zanima.

Pol greš pa na https://coinmarketcap.com/ in tam najdeš svoj coin, recimo izberimo Tezos, ki nam je v zadnjih časih precej blizu. V search vpišeš xtz, ker je to 3-črkovno ime za tezos (podobno kot je btc za bitcoin). Malo nižje se ti pokaže graf, nad grafom so pa še drugi tabi - Charts , Markets , Social , Tools in tako naprej. Klikneš na markets. Tam pol vidiš vse menjalnice, kjer trgujejo s tem coinom, prav tako vidiš dnevni promet, ceno na posamezni menjalnici in podobno.

Zdej priporočat menjalnice je mal nehvaležno delo. Nekdo hackne borzo ali kaj podobnega in človek hitro lahko izgubi vložek. Btc-e, Cryptsy, mtgox, mintpal, mcxnow in še nekaj menjalnic je poniknilo. Najbolj varno je, da se odločiš za coin, potem pogledaš borze. Če maš že račun gor, potem lahko tam kupiš, če pa še nimaš računa, ga pa lahko narediš. Potem malo preveriš, v kakem stanju je menjalnica. Moraš preverit, da ni kakšen scam.

Za "zanesljive in varne" pa nekako veljajo:
binance
poloniex
kraken
bitstamp
bittrex

potem imaš pa razne, ki so zanimive, ampak imajo že zgodovino, kjer so na takšen ali drugačen način oškodovali stranke (ponavadi zaradi hackov)
bitfinex
bithumb (korejski)
okex
huobi

potem imaš razne take z levimi coini, od katerih jih pol sploh ne dela in ni možen withdraw ali deposit coina, vseeno se pa z njim trguje. To se dogaja recimo na

yobit
tradesatoshi
hitbtc

na bitmex se trguje s "finančnimi inštrumenti". Tam lahko trguješ z maksimalnim vzvodom x100, vsa vplačila in izplačila so preračunana v btc. včasih je bila v redu zadeva, pred kratkim sem pa na hitrico bral neke kritike, ampak osebno ne vem, ker bolj malo trgujem na tej strani.

potem je tu še kucoin. Ne vem točno, kako zanesljiv je, verjetno bi ga lahko dal ob bok poloniexu ali boljše, ampak nisem pa tam prav domač.

To je seveda samo moje mnenje. Nikomur v resnici ne priporočam teh borz, so pa to borze, na katerih sem v preteklosti trgoval in na katerih še zdaj občasno trgujem. Na borzah, kot so cryptopia, cryptsy, mtgox sem tudi sam izgubil določeno število kovancev zaradi hackov oz. kraje kovancev. Tako da če imaš namen kupiti kovance za daljši rok, potem jih kupiš na borzi in potem v najkrajšem času withdrawaš iz borze na svojo denarnico oz. nekam, kjer so kovanci varni. Če pa trguješ bolj pogosto, potem je pa smiselno, da na borzah pustiš določen delež, s katerim trguješ, ostalo pa hraniš v varni denarnici.

Če bi rad uporabil neko novo borzo, pa nisi siguren, je pametno, če tu vprašaš. Ko prvič uporabiš, poskusi z majhnim vložkom. Če maš recimo 1000 eur, potem prvič pošlješ samo 20. Moraš potestirat, če depositi in withdrawali delujejo tako, kot je treba. Če vse deluje, lahko potem pošlješ preostali delež. Pri določenih borzah včasih kar traja, da dobiš withdrawal, posebej pri tistih slabših, katerih se je pametno izogibat.

Ko enkrat sprobaš nekaj coinov in nekaj borz, se pa sam odločiš. Ljudje imamo različne načine trejdanja in različne strategije ter potrebe, in kar je za nekoga dobra borza, ni nujno dobra za nekoga drugega. Drugače, če sem uporabljal različne besede... menjalnica = borza = exchange itd.

Tak jaz delam, nisem pa odgovarjal tu zato, da bi koga "vlekel" v crypto, kot se občasno bere razne obtožbe v komentarjih na 24ur ali na siolu, kjer je veliko crypto haterjev..

Upam, da ti bo v pomoč.

Mato989 ::

Bnb bo sel se vsaj x2 v 3 mesecih po moje
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mislite, da bo xrp letos kaj vidno zrasel?

Mato989 je izjavil:

Bnb bo sel se vsaj x2 v 3 mesecih po moje

Zato pa pravim da vlagajte na polno vse prihranke notri. :D:D
IQ 180 (ni moj)

perci ::

Kakšne prihranke... Izposodit si.

Baja ::

kaj sposodit, prodat ženo in otroke.

Naj vam vstali zveličar nakloni srečo da boste kupili na dnu od nodija in prodali kaki frizerki na vrhu. Imejte veliko noč debelih denarnic!
IQ 180 (ni moj)

Blockfolio je padel za dobrega stotaka

Ravno si hvalil LTC pri 95$ kako je superioren kojn in glej ga zlomka. Že je na 75$ in še pada.
IQ 180 (ni moj)

JJS2 ::

Ker se pocasi izteka cas...je mogoce kdo kaj vlozil v Tangle Ico ( https://www.tangledapp.io/ )? Bojda se Neblio dogovarja z Kucoinom za listanje ntp1 žetonov.

MoonSoon ::

Tangle- samo Jota

smo kaj bližje penziji?

Je kdo danes vložil v ženo, ljubico, punco? Investirate v napačne reči, se mi zdi.
IQ 180 (ni moj)

JJS2 je izjavil:

Ker se pocasi izteka cas...je mogoce kdo kaj vlozil v Tangle Ico ( https://www.tangledapp.io/ )? Bojda se Neblio dogovarja z Kucoinom za listanje ntp1 žetonov.

Bolj slabo se to fila (gledam token sale meter)

Nodi: Zakon, tezus vztraja nad 1.3?
Jaz: Zakon, tezus vztraja nad 1.3!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Dejansko je tangle gledano neblio ekosistem top ico... Je pa objektivno res dokaj povprecno noben noce dat neblov po tej ceni kot kaze

Tut whitepaper so si vzeli kok 1 vikend časa?

Fantje, Pundi je nizko. Ne zamudite vlaka kot pri Binancah.
IQ 180 (ni moj)

dober predlog

a kdo tule še spremlja ICOte?

Zgodovina sprememb…

Hahahaha Bilzerian trolla kriptaše z zadnjo objavo:)):)):D
https://www.instagram.com/p/Bwfo07wH2Bf

Zgodovina sprememb…

Provocira nas. Mene je čist razpizdil, sem živčn ko ps.
IQ 180 (ni moj)

Ta zanka okoli 180mlrd je čedalje ožja. Mene malo skrbi, da bear od Bilzeriana ni trolanje ampak kar realno. Enostavno ne moremo poleteti do tistih prednovembrskih vrednosti okoli 200mlrd in naprej

upam da bodo azijci kaj bolj razpoloženi za trejdanje danes, da ne gre tole še 10% dol:D

Fantje, meni kot začetniku... bolje, da začnem na Coinbase, ali Bitstampu? Na teh dveh sem si ustvaril račun. Zdajle bi si nekaj nakazal. Pa me zanima, katerega bi vi izbrali?

Imam pa Abanko.

Zgodovina sprememb…

Ful je nehvaležno napovedovat, sploh sedaj ko je šlo c2 gor...
Če gledaš to temo sva z Nodijem 3 mesce opozarjala na sladki tezus. Sedaj je že x3. Kasno.

Jaz bom ta mesec nekaj vrgel v Xlm. Sam se moraš zavedat da so stellarsi še vedno x10 od točke preloma oktobra 2017. Xlm je eden boljših performerjev. Vrgel bom nekje stotaka not. Ampak to je res longterm... ni pa to več x100 material imo.

Lej vrži nekaj preprosto v BTC. Safe zadeva in če bi bull run bo tudi btc naredil nekajkratnik

Zgodovina sprememb…

Pa prvo pravilo pri nakazilih je, da najprej nakažeš minimalen znesek da vidiš ce pravilno nakažeš in pride na tvoj račun

Sam sem mislil vržti v riple, samo odločit se ne morem, na katerega naj vržem denar. Za katerega bi se ti odločil? Coinbase ali Bitstamp?

Ma vrži na bitstamp in ne komplicirat;)

Zakaj bi vrgel na coinbase ki je AMERIŠKI; če pa lahko pri Bitstampu greš vsem po spisku jebat m... v LJ pa še podpora je v SLO =)

Pa naj te padci za par 10% ne iztirijo:D

Jacksmav ::

prpravte keš...baje gremo pod stotko...do julija...po grafih moramo padet še nižje...da kupmo pocen... :)

Jacksmav je izjavil:

prpravte keš...baje gremo pod stotko...do julija...po grafih moramo padet še nižje...da kupmo pocen... :)

Pod stotko grem jaz allin s kreditom. Mislim res all in:D

Imo ne gremo več v teritorij stotke;)
130 ja, pod 100 not

Zgodovina sprememb…

tud sam sem raskiral že tu mač...pa bom še enkrat tolk pa jebi ga... :)...če bom ovca obrita pač bom...pa se ne gre za par stotk ampak je že vikend na morju v kriptu )

Ja na lagerju je ogromno.
Če prido do še enega bull runa smo zmagovalci, če ne pride jebat ga. Živimo ordinary lajf naprej

nakupavol pa bom LTC, XTZ, Xrp, Xlm, BAT..KNC, BCH...pa še kak kovanc se bo najdu...

eh kar bo pa bo...mamo pa vsaj online gemblanje... :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jacksmav ()

Jaz sem sicer mislil dokupovat tezus še pr meswcev ampak očitno ne bom več.
Verjetno se bom osredotočil na btc in ranjenega tigra Xlm

Teterlopov se bliza 3mlrd cap:D

Zgodovina sprememb…

Kaj je večja šansa, gre Jota na 0.1 ali 1$, ne premakne se nikamor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MoonSoon ()

A boš dal regres v ioto?

Ne, tist gre za pjačo pa qrve.

Lol ker mini mupm nebla je bil na skor 2usd

kow ::

Imo je dober (kratkorocni) gamble maker (MKR), ker imajo tezave z vezanim tecajem, ki je nekje med 0,97 in 0,98 dolarja. Imo bodo v mesecu ali dveh, uspesno spravili 'peg' nazaj cez 0.99 in bo cena sla gor. Razen, ce bo kriptotrg prebil 200 milijard. Ampak, to je se bolj sladek scenarij.

eh mislim, da so ti stari konji se mal upehal...res je da držijo vse niti...ampak keaj dosti se ne bo dalo več zaslužit...al se motim.. :)

kow ::

bos moral pa bolj kvantitativno povedati kot "kej dosti se ne bo dalo vec zasluziti". Imo bo sel mkr vsaj 10 posto (relativno na ostale) gor v naslednjih 2 mesecih. To je ogromen zasluzek, za tako kratko obdobje.

a je kdo kaj nakupil GT..na gate.io njihov token...

JJS2 ::

Danes je pumpica NEBLia kar prav prisla in bom del zasluzka verjetno za špas preusmeril v Tangle. Ce bo kaj,super, ce ne pa bo naslednja pumpa pokrila ico vlozek. 😁
««
188 / 468
»»