Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi
Vazelin ::
PrihajaNodi je izjavil:
Jure uvalil si edini coin na katerem se nic ne dogaja.
Hvala
tezus NI penzija coin
tezus JE microsoft delnica v 90ih
LP, jure
Baje, da če se na ST full pritožuješ nad nerastjo/padanjem nekega šitkojna, da potem ta zraste. Baje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
PrihajaNodi ::
Daj se citiraj...
Jst sm 10 posto v minusu ze:) hvala jure.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
mile ::
PrihajaNodi je izjavil:
Jst bi prodal čimprej..kaj ce bos -20%?
lamborđini ::
Lahko je biti pametan za nazaj. Malo teže je pa vložiti preden zraste. Nodi, a ti si šel v Tezos po sistemu "grlom u jagode" in si vse (skoraj vse) investirao samo v Tezos?
Drugače je bilo pa precej enostavno recimo včeraj na Binancah kupiti Fetch (če si seveda prišel zraven) in ga danas prodati za x3.
Drugače je bilo pa precej enostavno recimo včeraj na Binancah kupiti Fetch (če si seveda prišel zraven) in ga danas prodati za x3.
Ja, to je bilo včeraj, kaj pa bo jutri naraslo? Za tezos pa bolj ali manj all in. Kdaj se ga bom znebil s plusom nevem:) Samo veliko besed je kakšna super v 3.0 prihodnost bo.
Zgodovina sprememb…
All in se mi ne zdi pametna odločitev (do neke mere razumem le BTC maximaliste). Bolje da ubaciš v recimo 10 kovancev, pa če ti jih par ne dela dobro, lahko ta minus nekako pokrivaš z drugimi.
Kje si našel to čebulo, kaj je to za en kovanec? Nima volumna, je samo na Kucoinu, pa ene -100x je uspeo pridelat.
Kje si našel to čebulo, kaj je to za en kovanec? Nima volumna, je samo na Kucoinu, pa ene -100x je uspeo pridelat.
jype ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kdaj se ga bom znebil s plusom nevem:)Mi držimo pesti, da čimprej prodaš, da lahko začne že enkrat gor jit.
Za stotaka se dobi skoraj 300 tezuvo.
Nodi, si predstavljaš da gre na 50 po komadu, kot ima v planu Zeitgest?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Za stotaka se dobi skoraj 300 tezuvo.
Se vec jih bos dobil. Pekarne laufajo noc in dan.
PrihajaNodi je izjavil:
Kdaj se ga bom znebil s plusom nevem:)Mi držimo pesti, da čimprej prodaš, da lahko začne že enkrat gor jit.
Si me pomesal z vazelinom. Gor sicer tak ne bo slo, tvoje mokre sanje super duper projekta, trg je pa pac tak kot je in ga ovrednoti zelo nizko.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Si me pomesal z vazelinom. Gor sicer tak ne bo slo, tvoje mokre sanje super duper projekta, trg je pa pac tak kot je in ga ovrednoti zelo nizko.https://slo-tech.com/forum/t470225/p313...
Oh my, my pac se ti je parkrat usralo. Zdj pa lahko trolam. Se bolj te bom po 2 eh letih ko bo cena tam od bankere nekje.
PrihajaNodi je izjavil:
Oh my, my pac se ti je parkrat usralo.Ni se mi še, saj nisem še skoraj nič prodal. Zgolj kažem na primere, ko so ljudje suvereno o rečeh, ki jih ne poznajo, trdili marsikaj.
Sam seveda nikoli nisem verjel, da bo cena bitcoina zrastla, kaj šele, da bo kdaj ethereum toliko vreden, zdaj pa nisem več tako zelo prepričan, da je to vse akademski bullshit.
Jah marketing je naredil svoje (Tezos community tega ne pozna) ponzija je pa pač konec:)
neverlucky ::
Koliko od nas na forumu vlagamo v projekte, zato da se nekaj razvija in nekdo dobro zivi in koliko od nas vlaga v projekte, ki imajo potencial zrast in nato dobit vec ven denarja?
Me veseli, skratka, dela se naprej, špekulantje se pa brigate zase.
Od maineta dalje ni nič, ok walleti se delajo:)
neverlucky je izjavil:
Koliko od nas na forumu vlagamo v projekte, zato da se nekaj razvija in nekdo dobro zivi in koliko od nas vlaga v projekte, ki imajo potencial zrast in nato dobit vec ven denarja?
Kako to misliš? ICN je bil projekt, ki se razvija od njega ljudje dobro živijo. Hell, še hotel bomo dobili.
Zgodovina sprememb…
Nazadnje, ko je bil market tako miren smo šli iy 200 na 100mlrd.
zatišje pred viharjem?
zatišje pred viharjem?
neverlucky ::
Lahko bakeaš in delegiraš tokene in jih potem nastane več.
EDIT: Dolgoročno*
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neverlucky ()
Bom jaz prvi. Zakaj se sploh pri Tezusu dolgoročno gre?
to bi lahko kakob povedal samo se je nekaj ujezil
K0l1br1 ::
neverlucky je izjavil:
Lahko bakeaš in delegiraš tokene in jih potem nastane več.
Edino, če bejka in delegira tudi vazelin. Vazelin, bejkaš in delegiraš?
Več tezusov se napeče več denarja maš, pač podobno kot Bitconnect. Samo potrpežljiv je treba bit.
PrihajaNodi je izjavil:
Več tezusov se napeče več denarja maš, pač podobno kot Bitconnect. Samo potrpežljiv je treba bit.
To drži samo če s pekačenjem napečeš razliko s padanjem vrednosti tezusa. Pada like toliko, kot napekačijo :P
PrihajaNodi je izjavil:
To drži samo če s pekačenjem napečeš razliko s padanjem vrednosti tezusa. Pada like toliko, kot napekačijo :P
Potem si pa stalno na nuli. Razen tisti novi, ki ne pečejo izgubljajo keš.
nodi: ne skrbi, ko bo tezus 50 bomo odpirali penino. Moet-a
PrihajaNodi je izjavil:
nodi: ne skrbi, ko bo tezus 50 bomo odpirali penino. Moet-a
Kaj pa ko bo 0.05?
Bo Moet odpiral nas
PrihajaNodi je izjavil:
Je že, sam pada hitrej kot se peče...bemtiš, da bi bil vsaj 10% v plusu:)
Preveč pečete, prodaja vas ne dohaja. Pekarna Tezos, najjača pekara na Slovenskem.
Zanimivost: BTC je nazadnje prebil mejo 10k ravno za dan žena in sicer 8. marec 2018.
Mato989 ::
A lahko ne trolaš Nodi lol.. .dominanca je faking 52%!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115